سازندگان PES : فیفا مثل پینگ پنگ است !

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
pes_2015.jpg

بدون شک فیفا سلطان بی چون و چرا بازی های فوتبال از نظر فروش است ، اما انگار طبق معمول تیم رقیب PES معتقدند که محصول آن بهتر است.

مدیر برند اروپایی PES آقای Adam Bhatti به سایت NowGamer گفت PES 2015 شوت زنی ، دروازه بانی بهتری دارد و به طور کلی واقع گرایانه تر از فیفا است.

البته دستیار سازنده آقای Klaus Garner با نقد کردن گیم پلی فیفا جلوتر رفت و گفت : ما بازیی داریم که به شما امکان میدهد فوتبال واقعی بازی کنید ؛ شما می توانید ضدحمله بزنید ، مالکیت توپ را داشته باشید ، از توپ های بلند استفاده کنید و ...

در صورتی که شما نمی توانید در عنوان دیگر این کار ها را انجام دهید ، جایی که بازی بیشتر شبیه پینگ پنگ است !

در ادامه آقای Bhatti دوباره وارد بحث شدند و بیان کردند : فیفا فقط درباره ی زدن گل است و EA کانادا آن را طوری طراحی کرده که نیاز های بسیار از مردم که فقط می خواهند گل بزنند و توپی که به از عمق و کشیده اند هر بار کار کنند.

می توان از از حرف های آقای Bhatti این طور برداشت کرد که PES 2015 نیاز به دقت عمل بیشتری دارد و کونامی میخواهد تجربه متفاوت از فیفا که بیشتر شبیه فوتبال واقعی است تحویل دهد که ظاهرا انجام این کار و هنوز سرگرم کننده بودن بازی کاری مشکل است.

FIFA plays like ping pong, says trash-talking PES dev | VG247منبع

اينا با اين صحبتاشون خيلى خودشونو كوچيك ميكنن.
احمقانه ترين حالتى بود كه ميشد فيفا رو ترول كرد.مثل اينكه يادشون رفته كه pes2014 درست كردن چه آشغالى بود كه تو تمام پيج هاى فيسبوك و سايت و وبلاگ هاى مختلف مردم هنوز از شماره 13 تعريف ميكنن از جمله خودم.

فکر کنم این سازنده های Pes اومدن ایران، رفتن بازی خودشون رو کرکی بخرن، اینجا فیفا بهشون انداختن :)
آخه مرد مومن تویی که حرف از واقعیت میزنی، کجای فوتبال هر پاس عمقی یه تک به تک میسازه :)
باز صد رحمت به فن های تعصبی داخلی PES که اکثرا قبول دارن تو حوضه گیم پلی فیفا بهتره....

یکی دو فصل پیش چلسی شنبه تو لیگ بازی داشت، دوشنبه تو اتحادیه، پنج شنبه تو یورو و یک شنبه دوباره تو لیگ :|
اون سال یه استثنا بود تو اتحادیه فکر کنم بود و قانون داره اگه بازی رفت مساوی شد برگشت تکرار شه
و یه اتفاقی هم افتاد چلسی تو لیگ جام جهانی باشگاهها بازی داشت و بخاطر همین هم کلی زمان کم اورده بود و اونسال 69 تا بازی کرد با احتساب 240 روز مسابقات اروپا یعنی هر 3.4 روز یه بازی
اینم لینک
2012–13 Chelsea F.C. season - Wikipedia, the free encyclopedia
ولی تو فیفا ما جام جهانی باشگاهها نداریم و تازه فقط این یه بار اتفاق افتاده اونم با رضایت چلسی ولی تو فیفا این هر سال برام میوفته
ولی این به کنار ،مشکل حادش نحوه استفاده مربی از بازیکنش

نسخه 14 بازی PES میشه گفت در حد فاجعه بود ولی نسخه 2015 واقعا میشه گفت روش کار کردن، یه ویدیو 25 دقیقه اومده از بازی برای نسخه PS4 هستش، واقعا معرکه شده. گرافیک بازی و چهره پردازی بازیکنا عالی کار شده به لطف فاکس انجین. فیزیک بازی هم خیلی بهتر شده و گیم پلی بازی مخصوصا در پاس کاری ها بسیار طبیعی تر و بهتر شده.
https://www.youtube.com/watch?v=uVAU63ccX4g

به نظرم این درسته تو فیفا راحتر میشه گل رد تا PES
شاید از 10 تا سانتری که تو فیفا بکنید 5 تاش گل بشه که به خاطر هوش مصنوعی از پیش تعیین شده هست که بازیکن رو تو موقعیت گل قرار میده اما تو PES از این خبر ها نیست
تو 14 PES گلر راحت از چپ راست لایی میخوره بازم تو فیفا با دستی چیزی توپ رو دفع میکنه . قشنگ تو هر بازی شیش هفت گل رد و بدل میشه (با هموش مصنوعی کمتر) ولی تو فیفا عمرا اینقدر راحت گل رد و بدل بشه ...

تو PES که اصلا نمیشه از رو سانتر گل زد! یعنی اصلا چیزی به اسم هد تو بازی انگار تعریف نشده! من خودم 2 دست بازی کردم pes2014 رو فکر کردم هد زدنش یه قلق داره اما از کسایی که این بازیو خورده بودن پرسیدم گفتن نه اصلا تو این بازی هد نمیشه زد و فوقش از 100 تا یکیش بره تو گل!
تو PES بازیکن 165 تایی بلند میشه رو سر دفاع 180-190 هد میزنه :| همین باعث شده من فعلا بیام سمت فیفا ....

آخرین ویرایش:
تو pes 2013 وقتی با اگوئرو تک به تک میشی 100 درصد گله یا اون شوتای زاویه دارو اگه بلد باشی تمام شوتات گل میشه دیگه باگ از این بدتر ولی توی فیفا میتونی کارایه ترکیبی که تو فوتبال واقعی دیدی رو انجام بدی برادر من با بارسا تو فیفا تو مسابقات کشوری انقدر خوب بازی میکرد که همه میگفتن تیکی تاکا داره انجام میده

هنوز هیچ بازی ورزشی نتونسته بهم اون حس pes 06 رو بده (البته فوق فوتبال 99 جاش استاوره:d) یعنی خارق العاده بود اون بازی روزی pes سروری میکرد ولی الان باید قبول کرد این تاج افتاده دست فیفا و امیدوارم یه روز این تاج دوباره برگرده پیش pes
فیفا فعلا کاملا برتر از pes و این پینگ پونگ گفتنا هم فقط تخیلاته :d به جای این کارا برن لاینسیس تیم ها رو بخرن رو بازی کار کنن اگرم قدرت خرید رو ندارن بهتره بزارن pes رو کنار تا اینکه بخوان افتضاحی مثل pes 2014 درست بکنن

PES بیاد یه کم از اون وقتی که واسه گرافیک میزاره رو روی لاینسس تیم ها بزاره که وقتی میری تو لیگ انگلیس اسم منچستر سیتی MAN BLUE نباشه یا اسم چلسی LONDON FC ، ماشا ا... کیت تیم ها هم که هیچ تعریفی نداره و هیچ فرقی با سال قبل نداره! یا یه درصد سعی کنه لودینگ بین بازی ها و اوت و کرنر و ... رو برداره ، کلا PES بخواد هم برگرده به ریشه هاش فقط باید از روی فیفا کپی کنه چون چیزایی که شما تو نسخه FIFA 10 دیدین الان تازه تو PES 2015 اومده ... پس این راه همچنان ادامه داره ولی در آخر فیفا برنده اس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or