سازندگان PES : فیفا مثل پینگ پنگ است !

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
pes_2015.jpg

بدون شک فیفا سلطان بی چون و چرا بازی های فوتبال از نظر فروش است ، اما انگار طبق معمول تیم رقیب PES معتقدند که محصول آن بهتر است.

مدیر برند اروپایی PES آقای Adam Bhatti به سایت NowGamer گفت PES 2015 شوت زنی ، دروازه بانی بهتری دارد و به طور کلی واقع گرایانه تر از فیفا است.

البته دستیار سازنده آقای Klaus Garner با نقد کردن گیم پلی فیفا جلوتر رفت و گفت : ما بازیی داریم که به شما امکان میدهد فوتبال واقعی بازی کنید ؛ شما می توانید ضدحمله بزنید ، مالکیت توپ را داشته باشید ، از توپ های بلند استفاده کنید و ...

در صورتی که شما نمی توانید در عنوان دیگر این کار ها را انجام دهید ، جایی که بازی بیشتر شبیه پینگ پنگ است !

در ادامه آقای Bhatti دوباره وارد بحث شدند و بیان کردند : فیفا فقط درباره ی زدن گل است و EA کانادا آن را طوری طراحی کرده که نیاز های بسیار از مردم که فقط می خواهند گل بزنند و توپی که به از عمق و کشیده اند هر بار کار کنند.

می توان از از حرف های آقای Bhatti این طور برداشت کرد که PES 2015 نیاز به دقت عمل بیشتری دارد و کونامی میخواهد تجربه متفاوت از فیفا که بیشتر شبیه فوتبال واقعی است تحویل دهد که ظاهرا انجام این کار و هنوز سرگرم کننده بودن بازی کاری مشکل است.

FIFA plays like ping pong, says trash-talking PES dev | VG247منبع

من خودم طرفدار pes ام ولی این چیزایی که این گفته خیلی دیگه فانتزیه
اگه فیفا استتایل بازیکنا + کیفیت کیت ها + فیس رو درست میکرد عالی بود دیگه منتظر pes هم نمیموندم ولی افسوس که تو این چیزا فیفا 15 هیچ تغییری نکرده
به نظرم تنها ویژگی خوب pes 15 گرافیکشه و الا مفت نمیارزه

من خودم طرفدار pes ام ولی این چیزایی که این گفته خیلی دیگه فانتزیه
اگه فیفا استتایل بازیکنا + کیفیت کیت ها + فیس رو درست میکرد عالی بود دیگه منتظر pes هم نمیموندم ولی افسوس که تو این چیزا فیفا 15 هیچ تغییری نکرده
به نظرم تنها ویژگی خوب pes 15 گرافیکشه و الا مفت نمیارزه

استایل بازیکنا توی فیفا خوبه، انیمیشنهای فیفاست که باعث میشه کاملاً طبیعی نباشه. یه مقدار مشکل دارن تو این زمینه. وقتی شما با انیمیشنهای سری NBA2K مقایسه میکنید میفهمید که هنوز تو این زمینه جای کار دارن. ولی کیفیت کیت ها و فیس های فیفا به نظر شخص بنده، یه سیاره جلوتر از PES هستن.

استایل بازیکنا توی فیفا خوبه، انیمیشنهای فیفاست که باعث میشه کاملاً طبیعی نباشه. یه مقدار مشکل دارن تو این زمینه. وقتی شما با انیمیشنهای سری NBA2K مقایسه میکنید میفهمید که هنوز تو این زمینه جای کار دارن. ولی کیفیت کیت ها و فیس های فیفا به نظر شخص بنده، یه سیاره جلوتر از PES هستن.

فیس رو قبول ندارم اونم شاید به خاطر تعصبه ولی منظورم از کیفیت کیت و استایل بازیکنا اینه که لباس به تن بازیکنا چسبیده که خوب نیست و لباس با بدن بازیکن بزرگ و کوچیک میشه مثلا بازیکن دولا شه لباس از پشت کش میاد درسته که تو pes 13 هم لباس جدا نبود ولی انیمیشن بازی باعث میشد این زیاد به چشم نیاد که تو فیفا این طور نیست
از طرفی چون تو پیس 14 به این مزخرفی لباس ها جداست من به شخصه توقع دارم فیفا هم که این چند ساله یه پله از پیس جلو تر بوده لباساش جدا از بدن باشه
البته همه ی اینا نظر شخصی منه هر کسی یه نظری داره

فیس رو قبول ندارم اونم شاید به خاطر تعصبه ولی منظورم از کیفیت کیت و استایل بازیکنا اینه که لباس به تن بازیکنا چسبیده که خوب نیست و لباس با بدن بازیکن بزرگ و کوچیک میشه مثلا بازیکن دولا شه لباس از پشت کش میاد درسته که تو pes 13 هم لباس جدا نبود ولی انیمیشن بازی باعث میشد این زیاد به چشم نیاد که تو فیفا این طور نیست
از طرفی چون تو پیس 14 به این مزخرفی لباس ها جداست من به شخصه توقع دارم فیفا هم که این چند ساله یه پله از پیس جلو تر بوده لباساش جدا از بدن باشه
البته همه ی اینا نظر شخصی منه هر کسی یه نظری داره

آخرین تریلر بازی رو اگر ببینید متوجه میشید که لباس بازیکن ها از تنشون جدا هس ، شما وقتی دنبال یه بازیکن میری تا توپ رو بگیری و دکمه مربع رو هم بزنی قشنگ لباسش رو میکشه که معلوم میشه.

تا سال 2010 فی الواقع سلطان بی چون و چرای این سبک pes بود،ولی از Fifa 11 دیگه برتری فیفا تثبیت شد . قبلا تنها برتری که pes داشت و قابل Bold شدن بود،طراحی چهره خوب بازی کنا بودکه انصافا فیفا تو این یکی دو نسخه اخیر این مشکل رو هم حل کرد .
اما بزرگ ترین مشکلی که هم fifa و هم pes بهش مبتلا شدن و به زعم من گریبان گیر کل این صنعت شده،تکراری شدن بیش از حده . هر سال فیفا چند تا اپشن کوچیک رو عوض میکنه،مثه منوی ظاهری،یا دست به تقویت مشکلات ـش میزنه؛منتها اینا کافی نیست . به نظر من حقیر،همون طور که صنعت گیم به ورطه تکراری شدن افتاده و نیاز مند سبک های تازه و ایده های نو هست،باید چند تا بازی فوتبال دیگه هم عرضه بشه .
دیگه Fifa هم اون فیفای سابق نیست و با توجه به این که اطمینان حاصل کردن که pes فرسنگ ها از کورس قهرمانی عقب افتاده،کم کاری میکنن و من فی الواقع بعد از Fifa 12 تغییر بزرگی تو فیفا ندیدم . با این روند بخوان پیش برن،به جز طرفدار های رادیکال فوتبال-که به همین کیفیت بازی هم راضین- کسی سمت Fifa نمیره،مشابه همین اتفاقی که برای pes رخ داده و بازارش به کلی محدود شده با این تفاوت که حتا رادیکال های فوتبالی هم دیگه از pes قطع امید کردن !
این کم کاری ea هم یه توجیه خوب داره،محدودیت سخت افزاری و نرم افزاری نسل قبل اجازه فراهم کردن امکانات جدید رو به ما نمیداد،سعی کنید گول این توجیه رو نخورید چون از اواخر سال 2011 تا اوایل 2014 حدود سه سال وقت داشتن و بهانه ـشون برای کم کاری قابل قبول نیست .

یکم فیفا بازی کردم اصلا خوشم نیومد بازیکنا اصلا استایل درستی ندارن
بنظرم تنها برتریFIFAنسبت بهPES همون گزارشگرشه
تو PES که اصلا نمیشه از رو سانتر گل زد! یعنی اصلا چیزی به اسم هد تو بازی انگار تعریف نشده! من خودم 2 دست بازی کردم pes2014 رو فکر کردم هد زدنش یه قلق داره اما از کسایی که این بازیو خورده بودن پرسیدم گفتن نه اصلا تو این بازی هد نمیشه زد و فوقش از 100 تا یکیش بره تو گل!
یا سانتر درست نمیکنی یا بازیکن هد زن نمیزاری جلو یا ترکیب تیمت اشتباهه

یکم فیفا بازی کردم اصلا خوشم نیومد بازیکنا اصلا استایل درستی ندارن
بنظرم تنها برتریFIFAنسبت بهPES همون گزارشگرشه

یا سانتر درست نمیکنی یا بازیکن هد زن نمیزاری جلو یا ترکیب تیمت اشتباهه

یا فیفا بازی نکردی، یا دیسکت خراب بوده، یا نمیخوای قبول کنی.

من از وقتی اولین فوتبال کونامی که معروف به 99 بود تا همین 2014 کلاً سری PES رو بازی می کنم و باید بگم هیچ ارتباطی با فیفا برقرار نمی کنم، یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بود فیفا طوری که انگار کنترل بازی دست خودت نیست و یه جوری تو فقط واسطه ای دکمه پاس رو بزنی تا برسی پشت دروازه، شاید کسی متوجه نشه من چی میگم و شاید هم من اشتباه می کنم ولی خب این نظر ِ منه، همونطوری که یه زمانی PES بی رقیب بود، الان نوبت فیفا است که البته برای من PES هنوزم خوبه، اما خب این رقابت بالا و پایین داره و امیدوارم PES خیلی زود به جایگاه اصلی اش بازگرده.

یا فیفا بازی نکردی، یا دیسکت خراب بوده، یا نمیخوای قبول کنی.

فردین یعنی می خوای بگی PES سانترهاش مشکل داره و هد نمیشه زد ؟ :دی

یا فیفا بازی نکردی
خوب انتظار داری بیام فیفا رو بازی کنم بعد بیام در مورد سانتر کردن تویPESصحبت کنم؟
یا دیسکت خراب بوده
بازی دانلودی بوده
یا نمیخوای قبول کنی.
چی رو؟والا نفهمیدم منظورتو واضح تر توضیح بده

چه حرف مفت! من خودم اونقدر فوتبال بازی نمی کنم با کنسول ولی فیفا واقعا خیلی بهتره! PES نه لایسنس درست حسابی داره، نه بازیکن ها شبیه هستش، نه بازیش شبیه فوتبال هستش! بیشتر شبیه اون فوتبال سالنی هستش که ما بازی میکنیم توی 7 دقیقه 5 تا گل به همدیگه میزنیم. :d من کونامی رو بیشتر از EA دوست دارم ولی چرت میگویند عزیزان

چه حرف مفت! من خودم اونقدر فوتبال بازی نمی کنم با کنسول ولی فیفا واقعا خیلی بهتره! PES نه لایسنس درست حسابی داره، نه بازیکن ها شبیه هستش، نه بازیش شبیه فوتبال هستش! بیشتر شبیه اون فوتبال سالنی هستش که ما بازی میکنیم توی 7 دقیقه 5 تا گل به همدیگه میزنیم. :d من کونامی رو بیشتر از EA دوست دارم ولی چرت میگویند عزیزان
اگه بری روش یه پچ بریزی درست میشه.
از فیفا خیلی بهتره که اومده قدرت هازارد رو از بیل و دی ماریا و... بیشتر گذاشته.معلوم نیست ریتینگ های بازیکناش رو از روی چه منطقی گذاشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or