سازندگان PES : فیفا مثل پینگ پنگ است !

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
pes_2015.jpg

بدون شک فیفا سلطان بی چون و چرا بازی های فوتبال از نظر فروش است ، اما انگار طبق معمول تیم رقیب PES معتقدند که محصول آن بهتر است.

مدیر برند اروپایی PES آقای Adam Bhatti به سایت NowGamer گفت PES 2015 شوت زنی ، دروازه بانی بهتری دارد و به طور کلی واقع گرایانه تر از فیفا است.

البته دستیار سازنده آقای Klaus Garner با نقد کردن گیم پلی فیفا جلوتر رفت و گفت : ما بازیی داریم که به شما امکان میدهد فوتبال واقعی بازی کنید ؛ شما می توانید ضدحمله بزنید ، مالکیت توپ را داشته باشید ، از توپ های بلند استفاده کنید و ...

در صورتی که شما نمی توانید در عنوان دیگر این کار ها را انجام دهید ، جایی که بازی بیشتر شبیه پینگ پنگ است !

در ادامه آقای Bhatti دوباره وارد بحث شدند و بیان کردند : فیفا فقط درباره ی زدن گل است و EA کانادا آن را طوری طراحی کرده که نیاز های بسیار از مردم که فقط می خواهند گل بزنند و توپی که به از عمق و کشیده اند هر بار کار کنند.

می توان از از حرف های آقای Bhatti این طور برداشت کرد که PES 2015 نیاز به دقت عمل بیشتری دارد و کونامی میخواهد تجربه متفاوت از فیفا که بیشتر شبیه فوتبال واقعی است تحویل دهد که ظاهرا انجام این کار و هنوز سرگرم کننده بودن بازی کاری مشکل است.

FIFA plays like ping pong, says trash-talking PES dev | VG247منبع

فیسای بازیکن ها تو این نسخه از PES به خوبی طراحی شده که عکساش هم موجود هست در مورد گیم‌پلی که کسایی که تو گیمزکام بازی میکردن میگفتن هر تیم و بازیکنی سبک خاص خوشو داره که تو بازی به خوبی حس میشه مثلن اگه تریلر از گیم‌پلی بازی بارسا رو دیده باشین کاملا سبک تیکی تاکا توش مشهوده
حالا این نسخه تا اینجا که صورتهارو خوب درست کردن ، اما پارسال خیلی از بازیکنهای معروف صورتشون داغون بود .
این گیم پلی بارسارو من هیچ جایی ندیدم بیزحمت اگه میشه لینکش رو بدید .

فیسای بازیکن ها تو این نسخه از PES به خوبی طراحی شده که عکساش هم موجود هست در مورد گیم‌پلی که کسایی که تو گیمزکام بازی میکردن میگفتن هر تیم و بازیکنی سبک خاص خوشو داره که تو بازی به خوبی حس میشه مثلن اگه تریلر از گیم‌پلی بازی بارسا رو دیده باشین کاملا سبک تیکی تاکا توش مشهوده
در مورد رونالدو که FIFA هم دقیقا به همین صورت هست و رونالدوش بسیار قویه به صورتی که ضربات کات دارش از پشت محوطه خیلی راحت گل میشه و سرعتشم خیلی زیاده ( کلن رونالدو از اونجایی که تو دنیای واقعی هم یه نوع باگ محسوب میشه تو بازیها هم همینطوره :x:d )
در کل به نظرم سازنده های PES یه مقدار تو زدن این حرفا عجله کردن باید صبر میکردن ببینن بازیشون چه بازخوردی داره بعد ، اینطوری سطح توقع از بازیشون رو به شدت بالا میبرن اشتباهی که نسل قبلم انجام دادن 8-| ولی تا جفت بازی نیان نمیشه هیج نظری داد.

همین الان گیم پلی PES 2015 رو دیدم ، اسکیل هایی که سال هاس تو فیفا هس امسال اضافه شده به این نسخه (البته PES 2014 رو اصلا ندیدم شاید پارسال هم بوده) فیس ها هم خوب هستن اما وقتی با گیم پلی فیفا مقایسه میکنی واقعا میبینی که فیفا بهتر هست ، هر سال همین مسائل قبل انتشار بازی منتشر میشه اما بعد میبنیی که تو فروشگاه ها عکس انداختن همه نسخه های فیفا فروش رفته PES یکی هم نفروخته ...

تو فیفا هوش مصنوعی بازیکنا خوبه ولی متاسفانه یه سری چیزهای فیفا بده و یه سری قوانینو رعایت نمیکنه
مثلا جزء قوانین فیفا هست که فاصله بین دو بازی یک تیم باید 72 ساعت باشه ولی برخی اوقات تو لیگ انگلیس که جام زیاد داری اگه تو لیگهای اروپایی باشی میبینی این نقض میشه
یا مثلا تو فیفا میبینی قهرمان لیگگ برتر شدی از سه هفته پیش و بازیکن کلیدی هستی ولی میبینی تو هفته اخر لیگ بازیت میده ولی تو فینال لیگ قهرمانان نه
یا مثلا بازیکن اصلی تیم ملی هستی تو هفته دو تا بازی مقدماتی هست تو یکی هستی و فیکس تو بعدی حتی تو لیست نیستی
ولی به نظرم فیفا واقعیتر هست و کمی سختتر
pes به نظرم از اصوول پیروی نمیکنه و من از وسط زمین هم تو pes گل زدم یا پشت محوطه جریمه یا شوتهام تو گله یا 250 متر از تیر دروازه فاصله داره
و امیدوارم فیفا یه تغییری تو ترانسفرهاش هم بده

حالا این نسخه تا اینجا که صورتهارو خوب درست کردن ، اما پارسال خیلی از بازیکنهای معروف صورتشون داغون بود .
این گیم پلی بارسارو من هیچ جایی ندیدم بیزحمت اگه میشه لینکش رو بدید .

شرمنده اشتباه از من بود گیم‌پلی بازی اسپانیا منظورم بود
اینم لینکش http://www.mediafire.com/download/u...nds_(Human)_v_Spain_(AI)_-_720P_PESEdit.ir.7z

تو فیفا هوش مصنوعی بازیکنا خوبه ولی متاسفانه یه سری چیزهای فیفا بده و یه سری قوانینو رعایت نمیکنه
مثلا جزء قوانین فیفا هست که فاصله بین دو بازی یک تیم باید 72 ساعت باشه ولی برخی اوقات تو لیگ انگلیس که جام زیاد داری اگه تو لیگهای اروپایی باشی میبینی این نقض میشه
یا مثلا تو فیفا میبینی قهرمان لیگگ برتر شدی از سه هفته پیش و بازیکن کلیدی هستی ولی میبینی تو هفته اخر لیگ بازیت میده ولی تو فینال لیگ قهرمانان نه
یا مثلا بازیکن اصلی تیم ملی هستی تو هفته دو تا بازی مقدماتی هست تو یکی هستی و فیکس تو بعدی حتی تو لیست نیستی
ولی به نظرم فیفا واقعیتر هست و کمی سختتر
pes به نظرم از اصوول پیروی نمیکنه و من از وسط زمین هم تو pes گل زدم یا پشت محوطه جریمه یا شوتهام تو گله یا 250 متر از تیر دروازه فاصله داره
و امیدوارم فیفا یه تغییری تو ترانسفرهاش هم بده
یکی دو فصل پیش چلسی شنبه تو لیگ بازی داشت، دوشنبه تو اتحادیه، پنج شنبه تو یورو و یک شنبه دوباره تو لیگ :|

فیفا بدون ایراد نیست. ولی واقعاً از PES بهتره. یه سری چیزا دیگه احتیاج به توضیح ندارن.
فروش و محبوبیت هم نشون میده کدوم فرنچایز بازی بهتری تولید میکنه.
یه سری چیزا مثل انیمیشنهای دویدن که تو دو نسل قبل گیر کرده، یا سوتی های عجیب گلرها و مشکل قدیمی لایسنس نکردن تیما اونم تو سال 2014، دیگه واقعاً قابل چشم پوشی نیستن. به شخصه کسی بودم که خیلی خیلی سخت به فیفا عادت کردم و هنوزم میگم یه بازی فوق العاده و بدون ایراد نیست، ولی واقعاً یه سر و گردن بالاتر از PESـه.

کاش این مدیران کونامی بجای وعده های تکراری و چرندیات یه فکری به حال گیم پلی بازیشون میکردن که وافعا ارکیده و مناسب بچه های زیر 7 ساله

من خودم به شخصه با PES خیلی بیشتر حال میکنم . حالا فیفا میخواد 200 تا انیمشین رو بازیکن ها داشته باشه یا 2000 تا و هر چیز دیگه ای .

کلا سبک PES رو بیشتر میپسندم و همونطور که یکی از دوستان پست دوم گفتند تو فیفا اصلا حس نمیکنم من همه چیز رو کنترل میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or