سازندگان PES : فیفا مثل پینگ پنگ است !

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
pes_2015.jpg

بدون شک فیفا سلطان بی چون و چرا بازی های فوتبال از نظر فروش است ، اما انگار طبق معمول تیم رقیب PES معتقدند که محصول آن بهتر است.

مدیر برند اروپایی PES آقای Adam Bhatti به سایت NowGamer گفت PES 2015 شوت زنی ، دروازه بانی بهتری دارد و به طور کلی واقع گرایانه تر از فیفا است.

البته دستیار سازنده آقای Klaus Garner با نقد کردن گیم پلی فیفا جلوتر رفت و گفت : ما بازیی داریم که به شما امکان میدهد فوتبال واقعی بازی کنید ؛ شما می توانید ضدحمله بزنید ، مالکیت توپ را داشته باشید ، از توپ های بلند استفاده کنید و ...

در صورتی که شما نمی توانید در عنوان دیگر این کار ها را انجام دهید ، جایی که بازی بیشتر شبیه پینگ پنگ است !

در ادامه آقای Bhatti دوباره وارد بحث شدند و بیان کردند : فیفا فقط درباره ی زدن گل است و EA کانادا آن را طوری طراحی کرده که نیاز های بسیار از مردم که فقط می خواهند گل بزنند و توپی که به از عمق و کشیده اند هر بار کار کنند.

می توان از از حرف های آقای Bhatti این طور برداشت کرد که PES 2015 نیاز به دقت عمل بیشتری دارد و کونامی میخواهد تجربه متفاوت از فیفا که بیشتر شبیه فوتبال واقعی است تحویل دهد که ظاهرا انجام این کار و هنوز سرگرم کننده بودن بازی کاری مشکل است.

FIFA plays like ping pong, says trash-talking PES dev | VG247منبع

فیفا تقریبا سال 2006 این ایرادایی که این عزیز بهش اشاره کرده رو داشت و از همون زمانی که برطرف کرد این بازی پینگ پونگی رو، PES رو کلا نابود کرد و الان کار به جایی رسیده که PES 2014 انگار ورژن کودکانه‌ی FIFA 14 هستش :دی البته نباید از PES هم امسال غافل شد به نظرم حتی فیفابازها هم میرزه امتحانش کنن چون وقت بیشتری برای ساخت بازی داشتن نسبت به EA و Fox Engine هم به نظر من باهاش میشه یه شبیه‌ساز فوتبال فوق‌العاده ساخت.

ولی تو ایران اکثرا pes بازی میکنن نمیدونم چرا مخصوصا رو pc همه pes بازی میکنن
من که اصلا نمیتونم pes بازی کنم هیچ تنوعی نداره.جملات این یارو کلا برعکس :|

به نظرم این درسته تو فیفا راحتر میشه گل رد تا PES
شاید از 10 تا سانتری که تو فیفا بکنید 5 تاش گل بشه که به خاطر هوش مصنوعی از پیش تعیین شده هست که بازیکن رو تو موقعیت گل قرار میده اما تو PES از این خبر ها نیست

فیفا تقریبا سال 2006 این ایرادایی که این عزیز بهش اشاره کرده رو داشت و از همون زمانی که برطرف کرد این بازی پینگ پونگی رو، PES رو کلا نابود کرد و الان کار به جایی رسیده که PES 2014 انگار ورژن کودکانه‌ی FIFA 14 هستش :دی البته نباید از PES هم امسال غافل شد به نظرم حتی فیفابازها هم میرزه امتحانش کنن چون وقت بیشتری برای ساخت بازی داشتن نسبت به EA و Fox Engine هم به نظر من باهاش میشه یه شبیه‌ساز فوتبال فوق‌العاده ساخت.

من که از نسخه 2009 به اینطرف دیگه نصبش نکردم علاقه ای هم به اینکار ندارم بهترین نسخه برای من همین PES 2009 بود و تموم

باز کونامی در مورد PES کم آورد الکی فیفا رو کوبوندن.
همه میدونن بعد از PES 2008 سری فیفا سلطان سبک فوتبال شد، ولی اینا همنوز نمیخوان قبول کنن

شاید از 10 تا سانتری که تو فیفا بکنید 5 تاش گل بشه که به خاطر هوش مصنوعی از پیش تعیین شده هست که بازیکن رو تو موقعیت گل قرار میده اما تو PES از این خبر ها نیست
دقیقا درست میگه این دوستمون. هوش مصنوعی تو فیفا شکل گل و خیلی چیزای دیگه رو تعیین میکنه و اون حس قشنگ کنترل رو از گیمر میگیره. همش احساس میکنی کامپیوتر داره تصمیم می گیره که به بازی تنوع بده. داغون ترین نسخه های pes هم این ویژگی حس کنترل دارن. امسال ک دیگه بنظر میرسه این سری داره برمیگرده واقعا

من موندم سازندگان بازی PES دقیقا به کدوم قسمت مغز خودشون رجوع کردن که این حرفا رو زدن ؟ مگه تو فیفا ضد حمله نیس ؟ پس این حالت Counter Attack دقیقا چه معنی میده ؟ مگه مالکیت توپ نداره ؟ پس این درصد مالکیت توپ که هر 20 دقیقه نشون میده از کجا میاد ؟ مگه توپ های بلند نداره ؟ پس سانتر کردن و گرفتن L1 + مثلث دقیقا چه کاری رو انجام میده ؟

ماشا ا... نسخه جدید فیفا هم که انیمیشن ها به کنار که عوض شده بسیاری امکانات دیگه داره که یه نمونه اش فقط همین اد بورد های متحرک و تکون خوردن مو ها و تکون خوردن تیرک و پرچم کرنر و نفس کشیدن واقعی و ...

حالا PES چی ؟ فیس های مشابه زامبی ها !!! انگار داری WD بازی میکنی ، قدرت بسیار بالای ضربات رونالدو (درست مثل بازی فوتبالیست ها توی PS1) و سرعت بسیار بالای رونالدو (فوتبالیست نیس که لامصب ماشین سواریه !!!)

فیسای بازیکن ها تو این نسخه از PES به خوبی طراحی شده که عکساش هم موجود هست در مورد گیم‌پلی که کسایی که تو گیمزکام بازی میکردن میگفتن هر تیم و بازیکنی سبک خاص خوشو داره که تو بازی به خوبی حس میشه مثلن اگه تریلر از گیم‌پلی بازی اسپانیا رو دیده باشین کاملا سبک تیکی تاکا توش مشهوده
در مورد رونالدو که FIFA هم دقیقا به همین صورت هست و رونالدوش بسیار قویه به صورتی که ضربات کات دارش از پشت محوطه خیلی راحت گل میشه و سرعتشم خیلی زیاده ( کلن رونالدو از اونجایی که تو دنیای واقعی هم یه نوع باگ محسوب میشه تو بازیها هم همینطوره :x:d )
در کل به نظرم سازنده های PES یه مقدار تو زدن این حرفا عجله کردن باید صبر میکردن ببینن بازیشون چه بازخوردی داره بعد ، اینطوری سطح توقع از بازیشون رو به شدت بالا میبرن اشتباهی که نسل قبلم انجام دادن 8-| ولی تا جفت بازی نیان نمیشه هیج نظری داد.

آخرین ویرایش:
تو PES که اصلا نمیشه از رو سانتر گل زد! یعنی اصلا چیزی به اسم هد تو بازی انگار تعریف نشده! من خودم 2 دست بازی کردم pes2014 رو فکر کردم هد زدنش یه قلق داره اما از کسایی که این بازیو خورده بودن پرسیدم گفتن نه اصلا تو این بازی هد نمیشه زد و فوقش از 100 تا یکیش بره تو گل!

تو PES که اصلا نمیشه از رو سانتر گل زد! یعنی اصلا چیزی به اسم هد تو بازی انگار تعریف نشده! من خودم 2 دست بازی کردم pes2014 رو فکر کردم هد زدنش یه قلق داره اما از کسایی که این بازیو خورده بودن پرسیدم گفتن نه اصلا تو این بازی هد نمیشه زد و فوقش از 100 تا یکیش بره تو گل!

نه اینجوری نیست یکم اگر بلد باشی وترکیب رو اصولی بچینی و به موقع سانتر کنی با هد میشه گل زد ولی برای یک گیمر تازه کار همون 100 به یک هست

من الان تو Replay بازی pes 2014 حدودا 53_54 تا گل سیو کردم که یا سانتر کردم و با هد گل کردم و یا از کرنر گل کردم
یه کم قلق داره ، حتی چندتاش هم با توز زدم که قدش خیلی هم کوتاه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or