سازندگان NFS:Shift : مدل خسارت در GT5 کاملا واقع بینانه نیست!

Black Shadow

کاربر سایت
با سلام.
مدتهاست که دو بازی NFS:Shift و GT5 به هر شکل که میتوانند در حال رقابت با هم هستند و در این میان سازندگان هر بازی صحبت ها و یا ایراداتی از بازی رقیب میگیرند که گاها جالب به نظر میرسد.
امروز سازنده ی Need for Speed: Shift یعنی استادیو Slightly Mad در صحبتهایی بیان کرده است که طرح و مدل خسارت دیدن در بازی Gran Turismo 5 "کاملا واقع بینانه" نیست.
Andy Tudor در این رابطه به فیلمی که در GamesCom از بازی GT5 نمایش داده شد اشاره کرد و گفت صحنه ای که در آن ماشین خسارت میبیند کاملا واقع بینانه نیست!

needforspeedshifta2.jpg

بازی NFS:Shift در تاریخ September 18 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

ممنون VG247

حرف شما قبول ... :biggrin1: همش درسته ولی دیگه پیر فنبوی بازی رو درآوردی ها .. :biggrin1:
فهمیدیم GT خوبه و عاشق سونی هستی ... :biggrin1:
خوب اگر حرف من قبول پس حرف بی ربطی نزدم . فنبوی همیشه حرف بی ربط میزنه و چرت و پرت میگه .
اگر فن بوی بودم نمی گفتتم اگر سازندگان Forza یه چیزی میگفتن قابل قبول بود درسته ؟ ! چون به هر حال واسه GT5 رقیبه و سابقه خوبی هم داره .
من با این EA و این سری NFS مشکل دارم اونمب ه خاطر اینکه با این پول پرستیشون بازی رو که من خیلی دوست دارم دارن دو دستی نابود می کنن . من با این جماعت پول پرست EA مشکل دارم :دی
اصلا ابهت NFS اینکه که توی خیابونا باشه ، توی شب ، بعد از Night Club و اینا ولی اینا برداشتن چیکار کردن با بازی میخوان بگن ما هم هستیم :دی .
EA رو به خاطر dragon age , fifa و dead space ميپرستم !!!
درسته ، اونا بحثشون جداست ، اینجا بحث سر NFS ه :دی

آخرین ویرایش:
خوب اگر حرف من قبول پس حرف بی ربطی نزدم . فنبوی همیشه حرف بی ربط میزنه و چرت و پرت میگه .
اگر فن بوی بودم نمی گفتتم اگر سازندگان Forza یه چیزی میگفتن قابل قبول بود درسته ؟ ! چون به هر حال واسه GT5 رقیبه و سابقه خوبی هم داره .
من با این EA و این سری NFS مشکل دارم اونمب ه خاطر اینکه با این پول پرستیشون بازی رو که من خیلی دوست دارم دارن دو دستی نابود می کنن . من با این جماعت پول پرست EA مشکل دارم :دی
اصلا ابهت NFS اینکه که توی خیابونا باشه ، توی شب ، بعد از Night Club و اینا ولی اینا برداشتن چیکار کردن با بازی میخوان بگن ما هم هستیم :دی .
EA رو به خاطر dragon age , fifa و dead space ميپرستم !!!

بابا NFS‌چه ربطي به criterion داره؟
فقط اين شماره دستشون سپرده شده

بيا بگو burnout

هيچ شكي در فوق افتضاح بودن 2- 3 شماره فبلي nfs نيست
ok
منظور منو گرفتي؟

شما نديدي ولي اين ملت ديدن
http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=1&cId=3174543
http://www.gamespy.com/articles/993/993100p4.html
من قصد کل کل و بحث یا مقایسه رو ندارم ولی شما اصلا E3 رو دنبال کردید؟!کل نمایش GT5 تو E3 امسال کمتر از 5 دقیقه بود(اونم تازه وسط کنفرانس) در حالی که بازیهای دیگه مثل فورزا 3 یا GT PSP یا NFS Shift نمایش بسیار طولانی و فوق العاده ای داشتند.در واقع وقتی GT5 اصلا بطور کامل تو نمایشگاه ظاهر نشد شما چطور انتظار دارید برنده باشه؟!!و اینجور این دو بازی رو مقایسه میکنید؟!!!

من قصد کل کل و بحث یا مقایسه رو ندارم ولی شما اصلا E3 رو دنبال کردید؟!کل نمایش GT5 تو E3 امسال کمتر از 5 دقیقه بود(اونم تازه وسط کنفرانس) در حالی که بازیهای دیگه مثل فورزا 3 یا GT PSP یا NFS Shift نمایش بسیار طولانی و فوق العاده ای داشتند.در واقع وقتی GT5 اصلا بطور کامل تو نمایشگاه ظاهر نشد شما چطور انتظار دارید برنده باشه؟!!و اینجور این دو بازی رو مقایسه میکنید؟!!!
وقتی مقدمه ی بازی gt5 یه بازی بسیار باحال بود که حتی هنوزم از بیشتر بازی های ریسینگ سرتره ....چرا نباید بگیم که shift حریفش نمیشه .... ( البته من خودم روی froza یه حساب دیگه وا کردم ...)

جمع کن بابا داری nfs اشغالو با gt مقایسه میکنی فکر کنم یارو توهم زده
WOW!!!
چه اظهار نظر برازنده ای!!!
دوست عزیز یکم لطیف تر!!
البته برای دوستانی که از کل تاریخچه ی NFS و دو نسخه ی آخر یعنی Undercover و Pro Street رو دیدن هم این جور اظهار نظرها زیاد عجیب نیست...
و اما در مورد تاپیک:
به نظر من سازنده ی هیچکدوم از این دو بازی صلاحیت اظهار نظر راجع به Damage رو ندارن،چون هر کدوم اولین بار که دارن Damage رو به صورت جدی وارد بازی میکنن...
به هر حال زمان عرضه ی هر دو بازی نزدیکه و مشخص میشه کدوم واقع بینانه هست...

تازه رفتم نگاه كردم developer شيفت رو زدن slightlymadstudios !
مگه نسپرده بودن criterion ؟!
يا يه تيم از همون criterion هست اسم استوديو واسشون گذاشتن؟!1
اين ea يه چيزيش شده ها :دي
اصلآ از اول هم قرار نبود Criterion این بازی رو بسازه. بازی بعدی از سری NFS رو اونها میسازن که هنوز حتی اسمش هم معلوم نیست ! (البته اینم در نوع خودش خیلی جالبه که EA انقدر به Shift امیدواره و در عین حال بازی بعدی رو به یه تیم دیگه میده :دی)

راستی چند وقت پیش هم Patrick Soderlund از EA در مورد Split/Second گفته بود بازی خوبیه ! (دیگه خیلی لطف کرده !) در مورد Blur گفته بود اصلآ عددی نیست ! و همین طور در مورد Forza 3 هم گفته بود سطحشون از ما پایین تره !!! پس زیاد ناراحت نشین , چون کلآ سیاست EA در مورد Shift تخریب رقباست !
لینک

و اما در مورد تاپیک:
به نظر من سازنده ی هیچکدوم از این دو بازی صلاحیت اظهار نظر راجع به Damage رو ندارن،چون هر کدوم اولین بار که دارن Damage رو به صورت جدی وارد بازی میکنن...
به هر حال زمان عرضه ی هر دو بازی نزدیکه و مشخص میشه کدوم واقع بینانه هست...​
پس راکستار باید بیاد درمورد Damaging حرف بزنه؟؟!! (با بازی GTA)
هر چیزی سابقه نمیخواد که.
nfs هم مال این حرفا نیست که خودشو وارد رقابت بازی های ریسینگ simulator بکنه

عجب!
پس با این حساب Gran Turismo هم به عنوان یه بازی که تا بحال از نبود Damage رنج میبرد حق اظهار نظر راجع به بحث شبیه سازی نداره،نه؟!
اگه سابقه نمی خواد پس چی میخواد؟!مثلاً Bio Ware سابقه و تجربه خوبی در زمینه ی RPG داره،شما حرف این استودیو یا مثلاً Epic Games رو در زمینه ی بازی های نقش آفرینی قبول داری؟
فکر کنم سابقه و تجربه عوامل تعیین کننده ای در هر زمینه ای باشن...(البته بدون شک استثناهایی هم وجود داره).

عجب!

پس با این حساب Gran Turismo هم به عنوان یه بازی که تا بحال از نبود Damage رنج میبرد حق اظهار نظر راجع به بحث شبیه سازی نداره،نه؟!​

الان این چه ربطی به حرف من داشت؟؟ خودت یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون بعد بیا ارتباطش رو به من بگو!!
اگه سابقه نمی خواد پس چی میخواد؟!مثلاً Bio Ware سابقه و تجربه خوبی در زمینه ی RPG داره،شما حرف این استودیو یا مثلاً Epic Games رو در زمینه ی بازی های نقش آفرینی قبول داری؟
فکر کنم سابقه و تجربه عوامل تعیین کننده ای در هر زمینه ای باشن...(البته بدون شک استثناهایی هم وجود داره).
شما داری میگی این دو سازنده حق اظهار نظر در رابطه با DAMAGING رو ندارن،
هرکی ندونه فکر میکنه damaging یه موضوع خیلی گنگی هست که پلیفانی باید بعد از GT10 دربارش حرف بزنه.
پس کپکام حتما معجزه کرده که بدون سابقه دوربین سوم شخص رو وارد بازی RESIDENT EVIL کرد

البته نداشتن سیستم Damage در شماره های قبلی Gran Turismo دلایلی داشته که برمیگرده به اجازه ندادن کارخانه های سازنده اتومبیل ها که قصد نداشتن ماشینشون رو در بازی مثل یه تیکه آهن پاره مشاهده کنند! خوشبختانه در GT5 این سیستم پیاده سازی شده که به هر چه واقع گرایانه تر شدن بازی کمک میکنه.

الان این چه ربطی به حرف من داشت؟؟ خودت یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون بعد بیا ارتباطش رو به من بگو!!

شما داری میگی این دو سازنده حق اظهار نظر در رابطه با DAMAGING رو ندارن،
هرکی ندونه فکر میکنه damaging یه موضوع خیلی گنگی هست که پلیفانی باید بعد از GT10 دربارش حرف بزنه.
پس کپکام حتما معجزه کرده که بدون سابقه دوربین سوم شخص رو وارد بازی RESIDENT EVIL کرد
شما شاید ارتباطی نبینی والا ارتباط ها روشنه...
اصولاً صلاحیت اظهار نظر و حق اظهار نظر با هم متفاوتن(گویا شما این دو رو با هم اشتباه گرفتی) سازنده های NFS:Shift راجع به بحث Damage هر چیزی که دوست داشته باشن میتونن بگن ولی سابقشون تعیین کننده ی مستند بودن اظهاراتشون هست...
کلاً بیخیال این بحث بشید لطفاً.

شما شاید ارتباطی نبینی والا ارتباط ها روشنه...​
شما هم که فقط بلدی بحث رو بپیچونی

یکی بیاد ارتباط این دو پست رو به من بگه من دیگه ساکت میشم:

عجب!

پس با این حساب Gran Turismo هم به عنوان یه بازی که تا بحال از نبود Damage رنج میبرد حق اظهار نظر راجع به بحث شبیه سازی نداره،نه؟!​

حالا چه ربطی داشت؟:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or