سازندگان NFS:Shift : مدل خسارت در GT5 کاملا واقع بینانه نیست!

Black Shadow

کاربر سایت
با سلام.
مدتهاست که دو بازی NFS:Shift و GT5 به هر شکل که میتوانند در حال رقابت با هم هستند و در این میان سازندگان هر بازی صحبت ها و یا ایراداتی از بازی رقیب میگیرند که گاها جالب به نظر میرسد.
امروز سازنده ی Need for Speed: Shift یعنی استادیو Slightly Mad در صحبتهایی بیان کرده است که طرح و مدل خسارت دیدن در بازی Gran Turismo 5 "کاملا واقع بینانه" نیست.
Andy Tudor در این رابطه به فیلمی که در GamesCom از بازی GT5 نمایش داده شد اشاره کرد و گفت صحنه ای که در آن ماشین خسارت میبیند کاملا واقع بینانه نیست!

needforspeedshifta2.jpg

بازی NFS:Shift در تاریخ September 18 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

ممنون VG247

من واقعا متاسفم که 90 درصد دوستان وقتی یک تاپیک جدیدی تو BC زده میشه اصلا بدون اینکه خبر بخونند یک راست میاند پست میدند. این مسئله الان دقیقا برای من ثابت شد. این همه توی همین سایت اخبار Shift گذاشته شد این همه دربارش توضیح داده شد , هنوز هیچ کس متوجه نشده این بازی Black Box ( سازنده سری NFS ) نمی سازه. !!! این بازی استودیو Slightly Mad Studios ( همون Blimey! Games سابق ) میسازه که دو تا بازی شبیه سازی خیلی بزرگ مثل GT Legends و GTR 2 ساخته. GTR 2 که سال خودش کلی جایزه برد.
منتظر پست های بسیار زیبا دیگر دوستان خواهیم بود !!!

من واقعا متاسفم که 90 درصد دوستان وقتی یک تاپیک جدیدی تو BC زده میشه اصلا بدون اینکه خبر بخونند یک راست میاند پست میدند. این مسئله الان دقیقا برای من ثابت شد. این همه توی همین سایت اخبار Shift گذاشته شد این همه دربارش توضیح داده شد , هنوز هیچ کس متوجه نشده این بازی Black Box ( سازنده سری NFS ) نمی سازه. !!! این بازی استودیو Slightly Mad Studios ( همون Blimey! Games سابق ) میسازه که دو تا بازی شبیه سازی خیلی بزرگ مثل GT Legends و GTR 2 ساخته. GTR 2 که سال خودش کلی جایزه برد.
منتظر پست های بسیار زیبا دیگر دوستان خواهیم بود !!!
بسیار عالی
اخر یکی اومد کمک ما :دی
راستی اول قرار بود سازنده burnout بسازتش
چی شد باز عوض شد؟

از اول که قرار نبود. توی E3 اعلام شد که سازنده های Burnout دارند قسمت جدید NFS میسازند. البته هنوز هم معلوم نیست این NFS بعد از Shift میاد یا اینکه سال بعد دوباره Black Box قسمت جدید میسازه و بعدش شاهد NFS هستیم که Criterion میسازه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or