سازندگان NFS:Shift : مدل خسارت در GT5 کاملا واقع بینانه نیست!

Black Shadow

کاربر سایت
با سلام.
مدتهاست که دو بازی NFS:Shift و GT5 به هر شکل که میتوانند در حال رقابت با هم هستند و در این میان سازندگان هر بازی صحبت ها و یا ایراداتی از بازی رقیب میگیرند که گاها جالب به نظر میرسد.
امروز سازنده ی Need for Speed: Shift یعنی استادیو Slightly Mad در صحبتهایی بیان کرده است که طرح و مدل خسارت دیدن در بازی Gran Turismo 5 "کاملا واقع بینانه" نیست.
Andy Tudor در این رابطه به فیلمی که در GamesCom از بازی GT5 نمایش داده شد اشاره کرد و گفت صحنه ای که در آن ماشین خسارت میبیند کاملا واقع بینانه نیست!

needforspeedshifta2.jpg

بازی NFS:Shift در تاریخ September 18 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

ممنون VG247

واقعا خیلی جالبه . خیلی از دوستان یک بازی های رو با GT مقایسه میکنن که آدم فکر میکنه . GT یک بازی درجه چندم . اگه به دقت نگاه کنید سری GT بهترین SIMO ی کنسولی هستش .

شرکت های هم که در مورد GT صحبت میکنن همشون میخوان بگن ما هم هستیم .

راجب GRID هم بگم این که اصلا در حدی نبود که بخواد با GT مقایسه بشه . همون مشکل تاپش این بود که نفر اخر میومد میزد نفر اول رو میچرخوند نفر دوم میرفت اول میشود این دیگه از اون هوش مصنوعی ها بود.

؟؟
_ _ _ _ _ _ _

جناب spore:

شما بخند!
ایشون یه مطلبی رو برای کسی که اطلاع نداشت توضیح دادن... حالا ربطش با شوماخر رو نمیدونم!!
بازم بخند!

think before you post

خواهش میکنم پاک نکنید.

جناب استاد من بحثم سر معنی لغتی Roll بود والا می دونم roll cage چی هست.

دیگه همین مونده بود سازندگان NfS هم بیان از GT ایراد بگیرن!:biggrin1: اخه یکی نیست بهشون بگه اگه شما بیل زن هستید...
عزيزم مثل اينكه يادت روفته shift رو چه كساني روش كار كردن
اگه به burnout و موفقيت هاش شك نداشته باشي
در ضمن اينم بدون ‍‍‍ژاپن تو عرصه گيم داره از غرب عقب ميوفته همون چيزي كه تاكئوچي ازش ميترسيد

الان رفتی کلی فکر کردی برگشتی اینو گفتی :دی Lol ! :دی
نه جواب اون پست شما بود كه ميگفتي حالا اگه حرفي از سازندگان forza بود قابل تامل بود lol
بابا شماها ديگه كي هستين :دي

در كل تو تاپيك هايي كه كساني هستن كه اطلاعاتشون فقط ماله امروزه و فقط اسم ip براشون مهمه بحث نكنيم بهتره lol
هميشه برين تحقيق كنين بعد حرف بزنين lol

اصلا نميدونستم كسي كه ps3 داره ژاپن پرست ميشه lol

مرگ بر اغتشاشگر ، ایشون با حمایت شرکت های صهیونیستی خواست جو رو خراب کنه که با سرعت عمل و درایت بالای بچه های بازیسنتر در این عمل ناکام ماند.
چرت و پرت گفته زیاد جدی نگیرید.

نه جواب اون پست شما بود كه ميگفتي حالا اگه حرفي از سازندگان forza بود قابل تامل بود lol
بابا شماها ديگه كي هستين :دي

در كل تو تاپيك هايي كه كساني هستن كه اطلاعاتشون فقط ماله امروزه و فقط اسم ip براشون مهمه بحث نكنيم بهتره lol
هميشه برين تحقيق كنين بعد حرف بزنين lol

اصلا نميدونستم كسي كه ps3 داره ژاپن پرست ميشه lol
خوب تو که نمیدونی اون پست تو باعث یه سری درگیری هایی میشه که آخرش منجر به کشته شدن چند نفر میشه . n بار گفته شده از مقایسه کردن بازی ها خودداری کنید .
منم گفتم حالا اگر سازندگان Forza یا PGR یه چیزی میگفتن میشد ناراحت نشد ولی NFS که دیگه بحثش جداست :دی
در کل یکم این دید فنبوی گونه و افراط گرایانه رو بزار کنار . من چیز زیادی از Forza ندیدم ولی با توجه به شناختی که از GT دارم و همه شماره های قبلشو بازی کردم میدونم که واقعا یه بازی که میشه گفت بهترین شبیه ساز رانندگیه . اینو دیگه همه قبول دارن .
ولی NFS که دیگه رفته توی ... :دی هر شماره از قبلی بدتر که با این وضعیت فردا باید شاهد باشیم سالی 6 7 تا NFS در سال ببینیم :دی

خوب تو که نمیدونی اون پست تو باعث یه سری درگیری هایی میشه که آخرش منجر به کشته شدن چند نفر میشه . n بار گفته شده از مقایسه کردن بازی ها خودداری کنید .
منم گفتم حالا اگر سازندگان Forza یا PGR یه چیزی میگفتن میشد ناراحت نشد ولی NFS که دیگه بحثش جداست :دی
در کل یکم این دید فنبوی گونه و افراط گرایانه رو بزار کنار . من چیز زیادی از Forza ندیدم ولی با توجه به شناختی که از GT دارم و همه شماره های قبلشو بازی کردم میدونم که واقعا یه بازی که میشه گفت بهترین شبیه ساز رانندگیه . اینو دیگه همه قبول دارن .
ولی NFS که دیگه رفته توی ... :دی هر شماره از قبلی بدتر که با این وضعیت فردا باید شاهد باشیم سالی 6 7 تا NFS در سال ببینیم :دی
بابا NFS‌چه ربطي به criterion داره؟
فقط اين شماره دستشون سپرده شده

بيا بگو burnout

هيچ شكي در فوق افتضاح بودن 2- 3 شماره فبلي nfs نيست
ok
منظور منو گرفتي؟

شما نديدي ولي اين ملت ديدن
http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=1&cId=3174543
http://www.gamespy.com/articles/993/993100p4.html

بابا NFS‌چه ربطي به criterion داره؟
فقط اين شماره دستشون سپرده شده

بيا بگو burnout

هيچ شكي در فوق افتضاح بودن 2- 3 شماره فبلي nfs نيست
ok
منظور منو گرفتي؟

شما نديدي ولي اين ملت ديدن
http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=1&cId=3174543
http://www.gamespy.com/articles/993/993100p4.html
خوب چه بدتر ! :دی آخا سبک Burnout کجا که تقریبا یه بازی آکشن ه . حالا سازندگان Burnout از کجا انقدر تجربه توی شبیه سازی اوردن تا بخوان با یه بازی مثل سری Gran Turismo با این سابقه توی شبیه سازی مقابله کن .
شکی نیست که Burnout یه بازیی که سبکش تا حالا دیده نشده بود و یه بازی فوق العادست . هیچ منکری هم نداره ولی واقعا میتونن یه بازی رو بسازن که با بازی سازندگان GT با این سابقه برابری کنه ؟ !

خیلی بازیشون قشنگه که به بازیهای دیگه هم گیر میدن ! LOL :biggrin1:
البته با توجه به سازنهده ی بازی خراب شدن ماشینا خدا خواهد بود ولی برن دم کوزه آبشونو بخورن ... :biggrin1:

خوب چه بدتر ! :دی آخا سبک Burnout کجا که تقریبا یه بازی آکشن ه . حالا سازندگان Burnout از کجا انقدر تجربه توی شبیه سازی اوردن تا بخوان با یه بازی مثل سری Gran Turismo با این سابقه توی شبیه سازی مقابله کن .
شکی نیست که Burnout یه بازیی که سبکش تا حالا دیده نشده بود و یه بازی فوق العادست . هیچ منکری هم نداره ولی واقعا میتونن یه بازی رو بسازن که با بازی سازندگان GT با این سابقه برابری کنه ؟ !

حرف شما قبول ... :biggrin1: همش درسته ولی دیگه پیر فنبوی بازی رو درآوردی ها .. :biggrin1:
فهمیدیم GT خوبه و عاشق سونی هستی ... :biggrin1:

من انتظار بهتر شدن در اولين شماره كار در اين سبك رو ندارم و نه هيچ كس ديگري
من گفتم
كبوتر با كبوتر باز با باز

تازه رفتم نگاه كردم developer شيفت رو زدن slightlymadstudios !
مگه نسپرده بودن criterion ؟!
يا يه تيم از همون criterion هست اسم استوديو واسشون گذاشتن؟!1
اين ea يه چيزيش شده ها :دي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or