سازندگان NFS:Shift : مدل خسارت در GT5 کاملا واقع بینانه نیست!

Black Shadow

کاربر سایت
با سلام.
مدتهاست که دو بازی NFS:Shift و GT5 به هر شکل که میتوانند در حال رقابت با هم هستند و در این میان سازندگان هر بازی صحبت ها و یا ایراداتی از بازی رقیب میگیرند که گاها جالب به نظر میرسد.
امروز سازنده ی Need for Speed: Shift یعنی استادیو Slightly Mad در صحبتهایی بیان کرده است که طرح و مدل خسارت دیدن در بازی Gran Turismo 5 "کاملا واقع بینانه" نیست.
Andy Tudor در این رابطه به فیلمی که در GamesCom از بازی GT5 نمایش داده شد اشاره کرد و گفت صحنه ای که در آن ماشین خسارت میبیند کاملا واقع بینانه نیست!

needforspeedshifta2.jpg

بازی NFS:Shift در تاریخ September 18 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

ممنون VG247

حالا دلیلی که برای این حرفش عنوان کرده خیلی جالبه!

Actually, when the footage of Gran Turismo 5 came out of GamesCom with the doors flying off, we were all like 'what the ****? How are they able to do that?' But then we looked closer and saw that they had fitted a roll cage to the car, which is fine, but it's not quite so realistic

گفته چون تو اتاق ماشین از rollcage استفاده کردند، غیر واقعیه! rofl
من نمیدونم ایشون چطوری lead designer یک بازی Racing هست که نمی‌دونه rollcage یک چیز استاندارد تو ماشین‌های رالی ‍ه... و در نمونه واقعی اون Subaru هم وجود داره.

57971903_8fead1fc03.jpg

آخرین ویرایش:
دیگه همین مونده بود سازندگان NfS هم بیان از GT ایراد بگیرن! اخه یکی نیست بهشون بگه اگه شما بیل زن هستید...
دقیقا":-" اگه فرار به ایراد گرفتن باشه سری NFS که بیشترشون خدای ایراد و اشکالن در مقایسه با GT

گفته چون تو اتاق ماشین از roll cage استفاده کردند، غیر واقعیه! rofl
من نمیدونم ایشون چطوری lead designer یک بازی Racing هست که نمی‌دونه rollcage یک چیز استاندارد تو ماشین‌های رالی ‍ه... و در نمونه واقعی اون Subaru هم وجود داره.

57971903_8fead1fc03.jpg
kenji جان ميشه يه خورده بيشتر توضيح بديد اخه من از اين چيزا چيزي نميدونم:blushing:

گفته چون تو اتاق ماشین از rollcage استفاده کردند، غیر واقعیه! rofl

57971903_8fead1fc03.jpg
خوب با شایعه هایی که واسه عرضه GT5 تو همین تعطیلات راه افتاده بالاخره اینها هم باید یک معاشرتی کنن تا بگن ما هم هستیم و خلاصه یه جوری حتی یک وجب هم که شده از زیر سایه GT5 بیان بیرون دیگه!!

جان ميشه يه خورده بيشتر توضيح بديد اخه من از اين چيزا چيزي نميدونم

تو مسابقات رالی واسه این که ماشینها بعد از تصادف احتمالی و کله ملق شدن تبدیل به حلبی پاره نشن میان داخل ماشین ها رو با لوله های مخصوصی محکم میکنن (به این لوله ها میگن Rollcage). هر کسی که یک مسابقه رالی هم دیده باشه میدونه که داخل ماشین های رالی همشون این شکلی هست و جالبه که چون GT5 هم ازاین شکل واسه طراجی ماشینها استفاده کرده این یارو امده گفته های GT5 بد هست و ...!!

البته شرمنده من جای K1 جواب دادم!

پ.ن: واقعا پررویی هم حدی داره، ایراد GT5: طبیعی بودن بیش از حد!!

آخرین ویرایش:
kenji جان ميشه يه خورده بيشتر توضيح بديد اخه من از اين چيزا چيزي نميدونم:blushing:

rollcage مجموعه‌ای از میله‌هاست که تو اتاق ماشین قرار می‌گیره. (بیشتر در ماشین‌های رالی) همون‌طور که از اسمش معلومه (roll = چپ کردن) برای ایمنی بیشتر ماشین و حفاظت از راننده و سرنشین در موقع چپ کردن یا تصادف تو اتاق ماشین قرار میدن.

چیزی مثل این:

81gallery4.jpg

http://img5.raidpic.com/81gallery4.jpg

edit: مثل اینکه ماکان زودتر جواب داد.

دیگه gt همین رو کم داشت که سازنده های nfs ازش ایراد بگیرن......دقت کردین جز دمیج از هیچ چیز دیگه ای نمیتونن ایراد بگیرن،ضعف های بازیهای خودشون رو (که بعضیاش خیلش مهم هستن) با دمیج gt میپوشونن تازه فن های بازی هم میگن چیز مهمی نیست و اگه نسیت خوبه به این دلایل.....

البته یکی از دوستان قبلا گفته بود سازنده های این بازی قبلا سیمولوشن میساختن که جای امیدواری داره.......

سازندگان blur: وقتی من بازیه خودمون رو نگاه میکنم میگم وای این چقدر طبیعی و زیبا هست اما وقتی به gt,fm,یا nfs نگاه میکنم میگم چقدر اینا فانتزی و غیر طبیعی هست....فانتزی بودن هم حدی داره(به دلخواه خودتون میتونید جای طبیعی و زیبا رو با فانتزی و غیر طبیعی عوض کنید):cheesygri

rollcage مجموعه‌ای از میله‌هاست که تو اتاق ماشین قرار می‌گیره. (بیشتر در ماشین‌های رالی) همون‌طور که از اسمش معلومه (roll = چپ کردن) برای ایمنی بیشتر ماشین و حفاظت از راننده و سرنشین در موقع چپ کردن یا تصادف تو اتاق ماشین قرار میدن.

چیزی مثل این:

81gallery4.jpg

http://img5.raidpic.com/81gallery4.jpg

edit: مثل اینکه ماکان زودتر جواب داد.
K1 این Roll فکر نکنم اینجا معنی چپ کردن رو داشته باشه ها!!:confused: به همراه Cage همون قفس لوله ای میشه! نمیشه؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or