سازندگان Modern Warfare 3 نواوری کرده اند! یا تقلید؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

هنوز یک روز از امدن جدید ترین تریلر بازی MW3 نمیگذرد که سایتهای مختلف به کنکاش و بررسیهای دقیق این بازی پرداخته اند .
در جدیدترین خبر رسیده از سایت Go!GamingGiant این امر گواه است که سازندگان سری جدید بازی IW و Sledgehammer گویا با کپی برداری از قسمتهای انیمیشن و برخی سکانسهای قبلی بازی خواسته اند کار خود را راحت کنند ؛ ایا این برای سازندگان بازی که ادعای نواوری را دارند خوشایند است ؟! تصاویر مشابه را در زیر میتوانید ببینید .

برای مشاهده بهتر عکسها روی انان کلیک کنید .

همانطور که میبینید عکس سمت راست برای قسمت اخر بازی MW2 میباشد و سمت راست برای تریلر MW3

در این تصویر از نظر انیمیشن متفاوت هستند ولی در هر دو عکس شاهد دو سرباز به صورت اهسته در حال برگشتن هستند تفاوت فقط در زاویه دوربین میباشد .

این عکس نیز نشانگر شباهت فاحش در نسخه قبلی بازی و MW3 میباشد .​

آخرین ویرایش:
شاید برای نوب جماعت مولتیش بهتر باشه اما برای گیمرهای حرفه ای فکر نمیکنم!!!
البته منظورم به تو نیست معراج
نه اتفاقا محمد منم خیلی مولتیش رو دوست دارم!
جزءهمون جماعت نوب بحساب میام:d

معراج جان :biggrin1: نیست به خدا :biggrin1: به نظرم مولتی BC2 را نه زیاد بازی کردی :biggrin1: نه آشنایی کافی داشتی :biggrin1:
این نظر شماست:biggrin1:من از مولتی MW بیشتر خوشم میاد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من نباید سازندگان تقلید کنن!!!! حتی از بازی خودشون کاربر ها یک بازی مدرن میخوان
دنبال نوآوری در بازی هستن !!! ولی اینا برگشتن از سری سازی خودشون تقلید کردن
به نظر من mw3از bf3 هم تقلید کرده اینو از عکس ها و تریلر هایی که دیدم میگم

چجوری شما اینو میگید؟ سری mw دنیای اول شخص رو تحت تاثیر خودش گذاشت. همین ea و dice دارن از mw تقلید میکنن , حالا گیریم در سطح گرافیکی و تخریب پذیری بالاتر ولی با گیم پلی ضعیفتر . اصلا ابداع کننده صحنه های اسکریپت شده و سینمایی خود mw بوده. چطور کسی نمیبینه بازیهایی مثل bad company 2 -moh و homfront و حالا این bf3 دارن به سمت تبدیل شدن به cod میرن . بی انصافیه اگر بخاطر سقوط یه آسمان خراش بگیم mw 3 داره از bf 3 تقلید میکنه.

• Like
Reactions: Scαrface
شاید برای نوب جماعت مولتیش بهتر باشه اما برای گیمرهای حرفه ای فکر نمیکنم!!!
البته منظورم به تو نیست معراج
نوب تو bf?
اگه بخوای نوب بازی هم دربیاری نمیتونی
اینقدر زمین بزرگ که تا صبح هم یکجا وایسا کسی اونجا ها سبز نمیشه
جایی هم نداره که تو دید نباشه
بعد داری میگی Bf بازی کردی؟
آدم MW بازی میکنه میخواد دسته رو بشکونه
یکی رفته تو دیوار
یکی رفته بیرون مپ
یکی هک کرده لولش پرستیج 1000
یکی رفته اسنایپ شده رفته تو علفزار ها داره درو میکنه
که MW ها گیمر حرفه ای هستن؟
یکی دیگر از خصوصیات خیلی مهم Bf اینه که کسی نمیتونه لول خودش رو هک کنه
چون شما میری تو بازی مشخصات شما تو سرور و هر دفعه آپدیت میشه
و کسی امکان نداره بتونه لول رو هک کنه
سرور خوب
بازی بدون لگ
جذابیت در حد خدا
شما برید تو دیوار لذتشو ببرید

چی شده همه گیر دادن به call of duty تا دیروز همتون تا یه شماره جدید میومد سکته میکردین حالا همه مخالفش شدین؟؟:d
هر چقدر هم که مخالفش باشین بازم فروششو میکنه حتی از بلک اپس هم بیشتر میفروشه و به جای بلک اپس بزرگترین سرگرمی دیجیتال دنیا میشه!;)
از نظر مولتی پلیر هم که ساعت آنلاین بودن گیمرها همه چیزو مشخص میکنه...

نوب تو bf?
اگه بخوای نوب بازی هم دربیاری نمیتونی
اینقدر زمین بزرگ که تا صبح هم یکجا وایسا کسی اونجا ها سبز نمیشه
جایی هم نداره که تو دید نباشه
بعد داری میگی Bf بازی کردی؟
آدم MW بازی میکنه میخواد دسته رو بشکونه
یکی رفته تو دیوار
یکی رفته بیرون مپ
یکی هک کرده لولش پرستیج 1000
یکی رفته اسنایپ شده رفته تو علفزار ها داره درو میکنه
که MW ها گیمر حرفه ای هستن؟
یکی دیگر از خصوصیات خیلی مهم Bf اینه که کسی نمیتونه لول خودش رو هک کنه
چون شما میری تو بازی مشخصات شما تو سرور و هر دفعه آپدیت میشه
و کسی امکان نداره بتونه لول رو هک کنه
سرور خوب
بازی بدون لگ
جذابیت در حد خدا
شما برید تو دیوار لذتشو ببرید

نه دیگه این واقعا بی انصافیه سری MW همیشه مولتی پلیر جذابی داشتن ، مطمئنا مهمترین دلیل این که این بازی اینقدر می فروشه مولتی پلیر بازیه نمیشه هم گفت که همه اینایی که مولتی بازی میکنن نوب هستن واونایی که BF بازی میکنن حرفه ای هستن کسی که MW خوب بازی میکنه BF هم میتونه خوب بازی کنه
هنوز SD بازی MW 1 حال میده دیگه mw2 بماند
به نظر من از امروز تا 6ماه دیگه حدودا که جفتشون میاد بحث کنیم به هیچ جا نمیرسیم هر کی بره هر بازی را دوست داره بگیره من که شخصا جفتش را میگیرم چون نه میشه از MW گذشت نه از BF3.

نه دیگه این واقعا بی انصافیه سری MW همیشه مولتی پلیر جذابی داشتن ، مطمئنا مهمترین دلیل این که این بازی اینقدر می فروشه مولتی پلیر بازیه نمیشه هم گفت که همه اینایی که مولتی بازی میکنن نوب هستن واونایی که BF بازی میکنن حرفه ای هستن کسی که MW خوب بازی میکنه BF هم میتونه خوب بازی کنه
هنوز SD بازی MW 1 حال میده دیگه mw2 بماند
به نظر من از امروز تا 6ماه دیگه حدودا که جفتشون میاد بحث کنیم به هیچ جا نمیرسیم هر کی بره هر بازی را دوست داره بگیره من که شخصا جفتش را میگیرم چون نه میشه از MW گذشت نه از BF3.
آخه یکی اومده یک چیز واقعا خنده داری رو میگه میگه که BF بازی ها نوب هستن!!!!!!
من نمیگم MW باز ها نوبن ولی توی مولتی همه به یک طریقی میخوان بازی رو دور بزنن
خف کنن برن بیرون از مپ و...
اما اصلا تو BF امکان نداره چنین کارهایی بعد اومده میگه BF باز ها نوبن بعد ادعاشم میشه که BF بازه

آخه یکی اومده یک چیز واقعا خنده داری رو میگه میگه که BF بازی ها نوب هستن!!!!!!
من نمیگم MW باز ها نوبن ولی توی مولتی همه به یک طریقی میخوان بازی رو دور بزنن
خف کنن برن بیرون از مپ و...
اما اصلا تو BF امکان نداره چنین کارهایی بعد اومده میگه BF باز ها نوبن بعد ادعاشم میشه که BF بازه

ول كن حسام تا صبح هم بگي بايد با كسايي كه هنوز از لول 2 بد كمپاني در نيومدن كل كل كني

همه جا كه ايران نيست همه بازي 2 تومني بزارن تو كنسول موقع آمار جهاني و نقداش معلوم ميشه

من خودم به شخصه چون ديگه مجبورم اورجينال بازي كنم BF رو ترجيح ميدم با توجه به شاهكاري كه توي مولتي BF:BC2 ديدم

من یه چیزی بگم دوستان MW1 شاهکار بود هیچ شکی هم توش نیست ولی تو 3 تا نسخه بعد هیچ اتفاق خاصی ندیدیم من به عشق Mw رفتم Mw2 رو اورجینال خریدم کاش که نخریده بودم ! من نمیگم MW3 بازی بدیه ولی خداییش شما چیزی میبیند عوض شده!!!!
بعدم یه بحث دیگه شما تو هر سایتی برید یه موضوعی مثل تاپیک اینجا باشه 97% رو به BF کردن و میگن دیگه MW تکراریه براشون یکمی خودتون با منطق نگاه کنید به موضوع بد نیست:دی

چی شده همه گیر دادن به call of duty تا دیروز همتون تا یه شماره جدید میومد سکته میکردین حالا همه مخالفش شدین؟؟:d
هر چقدر هم که مخالفش باشین بازم فروششو میکنه حتی از بلک اپس هم بیشتر میفروشه و به جای بلک اپس بزرگترین سرگرمی دیجیتال دنیا میشه!;)
از نظر مولتی پلیر هم که ساعت آنلاین بودن گیمرها همه چیزو مشخص میکنه...
می دونی چرا؟
چون این بازی داره رو خط تکرار نسخه های گذشته حرکت می کنه. در صورتی که رقیب سرسختش یعنی BF یه تکون حسابی به خودش داده.

• Like
Reactions: 浪人
يه نكته:

چرا روزي 2 تا خبر از سازنده هاي COD ميشنويم در مورد كيفيت عالي بازي و نوآوري هايي كه با كپي كردن نسخه قبل كردن و برابر بودن دو نسخه كنسولي كه واقعا شاهكاري حساب ميشه واسه خودش(!) ولي از BF صدايي در نمياد؟

احتمالا خودش هم ميدونه داره گند ميزنه هي اعلاميه ميده بلكه با هايپ يذره فروشش بره بالا

يه نكته:

چرا روزي 2 تا خبر از سازنده هاي COD ميشنويم در مورد كيفيت عالي بازي و نوآوري هايي كه با كپي كردن نسخه قبل كردن و برابر بودن دو نسخه كنسولي كه واقعا شاهكاري حساب ميشه واسه خودش(!) ولي از BF صدايي در نمياد؟

احتمالا خودش هم ميدونه داره گند ميزنه هي اعلاميه ميده بلكه با هايپ يذره فروشش بره بالا

خب این دلیل نمیشه که دو بازی که رقیب هم هستن چون یکیش هایپ کم کرده بازی خوبیه و اون یکی که هایپش زیاد بوده داره گند میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or