سازندگان Lords of Shadow 2 از محیط های بازی و Satan می گویند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
17731430315787738263.jpg

دومین ویدئو از خاطرات و توضیحات (dev diary) سازندگان بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 نیز منتشر شده است که در آن به محیط های بازی و بازگشت Satan اشاره می شود.
Enric Alvarez (رئیس استدیو Mercurysteam):
این بار ما شاهد یک دنیای بدون وقفه هستیم. دنیایی که خبری از Loading در آن نیست، دنیایی برای گشت و گذار. دوربین بازی آزاد است و شما می توانید با نگاه به محیط اطراف بررسی کنید تا چیزی از قلم نیفتاده باشد. دنیایی که ما داریم به مرور طی پیشرفت شما آزاد خواهد شد. مردم به نظرم از مشاهده اینکه ترکیب یک شهر مدرن قصر مانند چگونه خواهد شد هم لذت می برند هم غافلگیر می شوند.

46700510762664313572.jpg

(چیزی که در واقعیت هم شاهد آن هستیم. ترکیب معماری قدیمی و جدید)

Dace Cox (تهیه کننده - رئیس استدیو):
این بازی در شهری مدرن طی یک شب اتفاق می افتد. شما در شهر مدرن و قصر دراکولا، که خود بخشی از شهر است به کاوش می پردازید. همینطور که به داستان ادامه می دهید، مکان های جدید آزاد می شود و بدلیل بزرگ بودن شهر شما بایستی بین قصر و شهر Teleport کنید که این کار به کمک یک آیتم محقق خواهد بود. این شهر مدرن را شما در هیچ گونه بازی دیگری مشاهده نکرده اید. ما دراکولا را وسط میدان Time قرار نمیدهیم که دور خودش بچرخد. شهر مدرن کاملا مطابق با دنیای Castlevania با طراحی Gothic است. این مسئله مانند یک سری از شهر های اروپایی است که شما معماری قدیمی و مدرن را یکجا در کنار یکدیگر دارید. ما هم اکنون در اسپانیا اقامت داریم و از آنجایی که برخی شهرهای این کشور مملوع از قصر هستند، ما برخی طراحی های خود را از ساختمان های واقعی الهام میگیریم. تنوع دشمنان بسیار زیاد است و مخصوصا قرار گرفتن در یک دنیای مدرن و وجود سلاح های گرم در برابر شمشیر و شلاق، بسیار جالب است.

99207856713946825107.jpg

(لیستی متنوع از دشمنان و موجودات مختلف)
آقای Dace Cox درباره طراحی Satan می گویند:
سیطن به زمین برمیگردد و او تهدید اصلی است. او دیگر اینبار می داند در برابر یک دشمن قوی قرار خواهد گرفت و برای همین زمانی که بر می گردد آماده خواهد بود. سیطن در مقایسه با حضور در اولین Lords of Shadow کاملا متفاوت خواهد بود. نه فقط از نظر طراحی، بلکه اهدافش، شخصیتش و اینکه چطور متحول شده است و چه چیزهایی می خواهد بدست بیاورد. رویارویی سیطن و دراکولا بسیار قوی خواهد بود و بازیکنان از این مورد و تغییراتی که بروی سیطن انجام داده ایم راضی خواهند شد.

30642295882425217211.jpg

(سیطن متحول شده است. کاملا آگاه است که با چه کسی درگیر خواهد شد)

اینطور که به نظر می رسد شهر مدرن از طراحی بی نظیری بهره می برد و گبریل نیز دشمنان جدیدی را برای خود خواهد یافت. نظر شما درباره Castlevania: Lords of Shadow 2 چیست؟

Last edited by a moderator:
Castlevania LoS 2 رو دوست دارین چرا GOW بیچاره رو ترولش می کنین:| مثلا :

موافقم این بازی فوق العادست هم سطح با gow نیست مخصوصا افتضاح ascension نشون داد بازی چال بشه بهتره

:bighug:اخه لامذهب ( اینجا همه می دونن من زیاد طرف سونی نیستم:d ) ولی یه حرفی نزن نصف شبی سر درد بگیریم(شب که چه عرض کنم صبحه دیگه!) بازی با متای 81 باید چال بشه؟!تازه یه اسپین آف؟!شرمندتم ولی Gears که کلا باید بندازنش دور با این اوصاف (چون وضعش بدتر از Ascension هم هست.) اخرین شماره ی اصلی سری GOW شماره ی سوم بودش که با فاصله از تمامی H&S های این نسل قرار می گیره.می خوای اسم هر سایت , هر نمره کلا هر معیاری که خودت میگی رو بیار وسط.دیگه خواهشا یه سری مسائل واضح و مشخص رو زیر سوال نبرین.

:bighug:اخه لامذهب ( اینجا همه می دونن من زیاد طرف سونی نیستم:d ) ولی یه حرفی نزن نصف شبی سر درد بگیریم(شب که چه عرض کنم صبحه دیگه!) بازی با متای 81 باید چال بشه؟!تازه یه اسپین آف؟!شرمندتم ولی Gears که کلا باید بندازنش دور با این اوصاف (چون وضعش بدتر از Ascension هم هست.) اخرین شماره ی اصلی سری GOW شماره ی سوم بودش که با فاصله از تمامی H&S های این نسل قرار می گیره.می خوای اسم هر سایت , هر نمره کلا هر معیاری که خودت میگی رو بیار وسط.دیگه خواهشا یه سری مسائل واضح و مشخص رو زیر سوال نبرین.
فقط و فقط تو BC میتونیم شاهد این باشیم که تاپیک خبر در مورد2 CV LOS بره سمت مقایسه ی GOW با LOS و بعدش مقایسه ی متای گیرز با GOW A :-oواقعا حرف ندارین

اینکه کسی از GOW خوشش بیاد یا LoS بیشتر به سلیقه طرف برمیگرده و اینطوری نیست که یک گروه این وسط درست بگن. جالبیش هم اینه که هر دو طرف هم که میگن بازیشون بهتره یه جورایی حرفشون درسته.

GOW از لحاظ گرافیک تکنیکی، صداگذاری و روند و ترکیب بخش های مختلف بازی(Pacing) فوق العادست و هیچ بازی توی این سبک حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه. از اون طرف LoS سیستم مبارزات جذابتر و پیچیده تری داره، گرافیک هنریش شاهکار به تمام معناست و کل بازی مثل یه سفر و Adventure واقعی به نظر میرسه. هر دو بازی هم داستان بسیار زیبا و جذابی دارن.

همونطوری که گفتم GoW و LoS هر کدوم توی یه بخش هایی از اون یکی بهتر عمل کردن. حالا اینکه شما با کدوم یکی بیشتر حال میکنید برمیگرده به سلیقه تون.

مگه اسپین اف بازی حساب نمیشه؟geow رو یه استدیو دیگه ساخته ولی Ascension دست سانتا بوده

اینکه کسی از GOW خوشش بیاد یا LoS بیشتر به سلیقه طرف برمیگرده و اینطوری نیست که یک گروه این وسط درست بگن. جالبیش هم اینه که هر دو طرف هم که میگن بازیشون بهتره یه جورایی حرفشون درسته.

GOW از لحاظ گرافیک تکنیکی، صداگذاری و روند و ترکیب بخش های مختلف بازی(Pacing) فوق العادست و هیچ بازی توی این سبک حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه. از اون طرف LoS سیستم مبارزات جذابتر و پیچیده تری داره، گرافیک هنریش شاهکار به تمام معناست و کل بازی مثل یه سفر و Adventure واقعی به نظر میرسه. هر دو بازی هم داستان بسیار زیبا و جذابی دارن.

همونطوری که گفتم GoW و LoS هر کدوم توی یه بخش هایی از اون یکی بهتر عمل کردن. حالا اینکه شما با کدوم یکی بیشتر حال میکنید برمیگرده به سلیقه تون.

درسته هر کدوم نقات قوتی دارن مشکلی که los داشت همون افت فریم بود که خیلی اذیت میکرد امیدوارم درست شده باشه

دیگه خواهشا این وسط بعضیا از آب گل آلود نهنگ شکار نکنن دیگه :دی گفتن LoS بازی خوبیه، گفتیم Ok ولی دیگه اگه قرار باشه کار به ترول GOW کشیده بشه مجبور میشم دوباره Trolling Mode رو On کنم :دی

با اجازه قسمت قرمز رنگ رو کاملا مخالفم :دی

فقط و فقط تو BC میتونیم شاهد این باشیم که تاپیک خبر در مورد2 CV LOS بره سمت مقایسه ی GOW با LOS و بعدش مقایسه ی متای گیرز با GOW A :-oواقعا حرف ندارین

الان به نظرت صحبتی که تو اینجا کردی بی ربط تر از مقایسه ها و صحبت های ما در این تاپیک نبود؟!پلیس سایتی یا نگهبانش؟!:دی

مگه اسپین اف بازی حساب نمیشه؟geow رو یه استدیو دیگه ساخته ولی Ascension دست سانتا بوده

زیر مجموعه ی Epic بوده دیگه وقتی ساختتش چرا بهانه میاری:dبگذریم پلیس انجمن ناراحت شده از اینکه داریم این بحث رو می کنیم:دی.من همینجا مختومه اعلام می دارم این مقایسه رو.خواهشا شما هم ادامش نده.

از اون طرف LoS سیستم مبارزات جذابتر و پیچیده تری داره،

کدوم جذاب تر برادر من؟؟:d5 دقیقه مبارزه ی هر دو بازی رو بذاری GOW 3 منفجر می کنه طرف مقابلت رو ولی از اونور LoS به هیچ وجه نمی تونه اونقدر هیجان منتقل کنه.سیستم مبارزه LoS کند تر هست به نظرم ولی پیچیده رو میشه در نظر گرفت.اما هیجان انگیز تر؟!به نظرم اینطور نیست:دی

دیگه خواهشا این وسط بعضیا از آب گل آلود نهنگ شکار نکنن دیگه :دی گفتن LoS بازی خوبیه، گفتیم Ok ولی دیگه اگه قرار باشه کار به ترول GOW کشیده بشه مجبور میشم دوباره Trolling Mode رو On کنم :دی

من هم همینطور .... کلا سیستم مبارزات گاداف وار خیلی بهتر از LOS هست مخصوصا با اون خون خونریزی هایی که داره

از لحاظ باس فایت هم خب معلومه کدوم بهتره فقط یه لحظه به مبارزه کریتوس با کرنوس رو به یاد بیارید ....

من هم همینطور .... کلا سیستم مبارزات گاداف وار خیلی بهتر از LOS هست مخصوصا با اون خون خونریزی هایی که داره

از لحاظ باس فایت هم خب معلومه کدوم بهتره فقط یه لحظه به مبارزه کریتوس با کرنوس رو به یاد بیارید ....
هیچکدوم رو بازی نکردم نمیخوام بگم کدوم بهتره، ولی انصافا خوب بودن سیستم مبارزات رو با خون و خونریزی نمی سنجن:|

راست میگن علی:biggrin1: سریعا در رابطه با پاره ای از توضیحات، به این تاپیک حضور به عمل برسون:biggrin1:
من وقتی بازیش میکردم هی به خودم میگفتم کاش لااقل یه سلاح دومی داشت که بشه با سوییچ کردن بینشون، کمبو های بیشتری ساخت:(

استاد:دی، خود دیوید جف از سیستم مبارزات گاو 3، و کلا روندی که این فرنچایز توی این مقوله طی کرده راضی نبوده بعنوان خالق این ip. فارغ از این کسی نگفت سیستم مبارزات گاو بده یا هر چی، گفتن سیستم مبارزات C: LoS از گاو پیچیده تره که خب هست!:دی
LoS باور کن، بیش تر ایراداتش به بُعد فنیش بر میگرده. وگر اتفاقا از گاو بازی پرپیمون تریه...

هیچکدوم رو بازی نکردم نمیخوام بگم کدوم بهتره، ولی انصافا خوب بودن سیستم مبارزات رو با خون و خونریزی نمی سنجن:|

منظورم این بود که چون سیستم مبارزه بازی خونین تره در نتیجه هیجان انگیز تر و جذاب تره ...

آخرین ویرایش:
سیستم مبارزات جذابتر و پیچیده تری داره

علی تمام حرفات رو قبول دارم در مورد دو بازی همین الانم Castlevania 2 جز مور انتظار ترین بازی های امسالم هست ولی به هیچ وجه همچین چیزی رو قبول ندارم !

خداییش هرچی GOW رو میخواید ببرید زیر سوال امکان نداره بتونید گیم پلی فوق العاده عالی و روون اش رو ببرید زیر سوال ! گیم پلی GOW یه نمونه و مثال هست برای تمامی بازی های این سبک که به نحو احسنت اجرا میشه تو بازی .

سبک H&S یکی از بهترین و مورد علاقه ترین سبک های بازی هام هست ولی تا حالا تو هیچکدوم ، تاکید میکنم تو هیچکدوم احساس قدرتی که تو GOW داشتم رو احساس نکردم ! کمبو های فوق العاده بهمراه یه پلتفورمینگ بی نظیر برای اسانس بازی .

راستی من اینجوری هستم یا بقیه هم اینجوری فکر میکنند که از GOW 3 به این ور تو این نسل من هنوز انیمیشن شخصیتی به قدرت و جزییات کریتوس ندیدم ! یعنی هیچ بازی تو سال 2013 هم بهش نزدیک نمیشه ! شاید الان فقط شخصیت اصلی بازی RYSE اختلاف فاحشی داشته باشه با کریتوس وگرنه من تو این نسل حتی بازی به نزدیکی انیمیشن کریتوس هم پیدا نکردم !

علی تمام حرفات رو قبول دارم در مورد دو بازی همین الانم Castlevania 2 جز مور انتظار ترین بازی های امسالم هست ولی به هیچ وجه همچین چیزی رو قبول ندارم !

خداییش هرچی GOW رو میخواید ببرید زیر سوال امکان نداره بتونید گیم پلی فوق العاده عالی و روون اش رو ببرید زیر سوال ! گیم پلی GOW یه نمونه و مثال هست برای تمامی بازی های این سبک که به نحو احسنت اجرا میشه تو بازی .

سبک H&S یکی از بهترین و مورد علاقه ترین سبک های بازی هام هست ولی تا حالا تو هیچکدوم ، تاکید میکنم تو هیچکدوم احساس قدرتی که تو GOW داشتم رو احساس نکردم ! کمبو های فوق العاده بهمراه یه پلتفورمینگ بی نظیر برای اسانس بازی .

راستی من اینجوری هستم یا بقیه هم اینجوری فکر میکنند که از GOW 3 به این ور تو این نسل من هنوز انیمیشن شخصیتی به قدرت و جزییات کریتوس ندیدم ! یعنی هیچ بازی تو سال 2013 هم بهش نزدیک نمیشه ! شاید الان فقط شخصیت اصلی بازی RYSE اختلاف فاحشی داشته باشه با کریتوس وگرنه من تو این نسل حتی بازی به نزدیکی انیمیشن کریتوس هم پیدا نکردم !

انمیشین های Ryse که خوب نیست اصلا .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or