شایعه ساخت Concord برای سونی 400 میلیون دلار هزینه داشته است

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
concord1.jpg

طبق گزارش‌ها، ساخت بازی شوتر اول شخص Concord که اخیراً توسط پلی استیشن از فهرست فروش حذف شده است، 400 میلیون دلار هزینه داشته است. این شایعه بر اساس پادکست PlayStation Sacred Symbols است که ادعا می‌کند این بازی که اخیراً تنها دو هفته پس از عرضه، توسط پلی استیشن آفلاین شد، در داخل شزکت به عنوان (آینده پلی استیشن) نامیده می‌شود. سونی به همه بازیکنانی که بازی را خریداری کرده بودند، بازپرداخت ارائه کرد.

اوایل این ماه سونی اعلام کرد که قصد دارد Concord را آفلاین کند، درست دو هفته پس از عرضه، بازی را از فهرست فروش خارج کند و به همه بازیکنانی که آن را خریداری کرده‌اند بازپرداخت کند. این خبر به دنبال گزارش‌هایی منتشر شد که نشان می‌داد که این بازی برروی PS5 و PC از زمان انتشارش، 23 آگوست، 25000 نسخه در هر دو پلتفرم فروخته است. همچنین طبق گزارش Kotaku، کارگردان بازی هفته گذشته از سمت خود کناره‌گیری کرد.

چیزی که برای من خیلی عجیبه در مورد این بازی نه مقدار هزینه نه زمان و نه حتی شرایط خود بازیه

این واسم عجیبه که با توجه به سختگیری سونی نسبت به کیفیت بازیهاش، کنکورد با اون وضعیت چطور موفق شده از سونی مجوز ریلیز بگیره؟
حالا بازی تست عمومی نداشت یعنی داخلی هم تست نشده؟ وضعیت بازی رو ندیده بودن؟ چطور از فیلتر سونی رد شده آخه؟ :دی واقعا توی رده مدیریتی سونی چه خبره؟ این چه‌‌ تصمیاتیه...

چیزی که برای من خیلی عجیبه در مورد این بازی نه مقدار هزینه نه زمان و نه حتی شرایط خود بازیه

این واسم عجیبه که با توجه به سختگیری سونی نسبت به کیفیت بازیهاش، کنکورد با اون وضعیت چطور موفق شده از سونی مجوز ریلیز بگیره؟
حالا بازی تست عمومی نداشت یعنی داخلی هم تست نشده؟ وضعیت بازی رو ندیده بودن؟ چطور از فیلتر سونی رد شده آخه؟ :دی واقعا توی رده مدیریتی سونی چه خبره؟ این چه‌‌ تصمیاتیه...
بازی پولیش شده ترین لایو سرویس در زمان عرضه بود. گرافیک و فیلتر سونی هم داشت. سونی هم که عملاً Woke منتها فکر می‌کرد اینم میشه Helldivers 2 و مردم می‌خرند.

با این پول میشد ۲ قسمت دیگه از tlou رو ساخت و مطمئنا سود آورد بودن.
خدا باعث و بانی کنسل شدن فکشنز رو لعنت کنه. مولتی پلیر تلو ۱ یکی از بهترین مولتی هایی بود که بازی کرده بودم. شاید پول ساز نمیشد ولی حداقل بازی خوبی بود و درامد داشت تا حدودی.
واقعا نمیدونم چرا مولتی فکشنز رو کنسل کردن ولی اینو چراغ سبز دادن...
داستان رسمیش اینه که نیل دراکمن با چند دهه سابقه در صنعت بازی بعد از گذشت چند سال از شروع تولید Factions تازه دوزاریش افتاد که بازی لایو سرویس باید آپدیت بشه و برای اضافه کردن محتوای جدید به بازی نیاز به پرسنل هست و چون نمیخواست تیم اختصاصی برای این بازی تشکیل بده خودش ترجیح داد بازی رو کنسل کنه. ولی جدا از این بازی حدود یکی دو ماه بعد از بازرسی بانجی از ناتی داگ کنسل شد و من نتیجه گیری رو به عهده مخاطب میذارم :دی

• Like
Reactions: hitman68
از دلایل مهمتر اینه که این سبک اشباع شده است
چیزی که هل دایورز ۲ داشت این بود محتوای جدیدی برای ارائه داشت
کنکورد اگر مجانی عرضه میشد بنظرم بازی موفقی میشد چون طبق چیزایی که دیدم فارق از مسائل woke گیم پلی و گان پلی بازی چیز بدی نبود
ولی خب توی این دوره یا باید کالاف باشی و کلی فن دو آتیشه داشته باشی که هرسال با کمترین تغییر پول بازیتو بدن یا باید بازی مجانی عرضه کنی که سونی راه سوم رو انتخاب کرد و بازی رو پولی عرضه کرد
در ادامه هم مسائل woke اینا هم مزید بر علت شد و بازی با کله سقوط کرد
فقط آدم از این میسوزه که چقدر هزینه و وقت تلف شد تا سرنوشت بازی به همچین چیزی تبدیل بشه

از دلایل مهمتر اینه که این سبک اشباع شده است
چیزی که هل دایورز ۲ داشت این بود محتوای جدیدی برای ارائه داشت
کنکورد اگر مجانی عرضه میشد بنظرم بازی موفقی میشد چون طبق چیزایی که دیدم فارق از مسائل woke گیم پلی و گان پلی بازی چیز بدی نبود
ولی خب توی این دوره یا باید کالاف باشی و کلی فن دو آتیشه داشته باشی که هرسال با کمترین تغییر پول بازیتو بدن یا باید بازی مجانی عرضه کنی که سونی راه سوم رو انتخاب کرد و بازی رو پولی عرضه کرد
در ادامه هم مسائل woke اینا هم مزید بر علت شد و بازی با کله سقوط کرد
فقط آدم از این میسوزه که چقدر هزینه و وقت تلف شد تا سرنوشت بازی به همچین چیزی تبدیل بشه
کنکورد تو همون زمینه گیم پلی پایه هم معادلش هست. خوبیش به خاطر اینه که سازنده های سابق دستینی پا شدن رفتن گیم پلی پایه اون بازی رو کپی پیست کردن رو چهار تا کاراکتر زشت و نچسب
تنها راه نجات این بازی اینه که برن اسم دستینی رو بذارن روش و کاراکتر های بازی رو تغییر بدن و Saint 14 و Cayde 6 و غیره رو بذارن جای اون کج و کوله ها که فن های PVP دستینی برن سمتش چون چند سالیه بانجی اصلا پلیر های PVP رو آدم حساب نمیکنه

به نظرم مشخص ترین دلیل برا کله پا شدن کونکورد عملکرد ضعیف ضعیف سونی برا اقناع فنهاش بوده.این یکساله همه sop هاش بدون استثنا زباله بودن و هیچ خبری از بازیهای جدیدش هم بیرون نداده بود.کونکورد رو دقیقا تو بازی ای بیرون داد که فنهاش از دست سونی کلافه شده بودن و تو این مدت یه خبر خوب از برنامه های آیندش منتشر نکرده بود
یه جورایی کونکورد چوب بی تفاوتی سونی نسبت به طرفداراش رو خورد وگرنه بازی برا سبک خودش کمبود آنچنانی نداشت

من بتاش رو بازی کرده بودم واقعا بازی بدی نبود.
حتی میتونم بگم خوب هم بود.
نمره من بهش 7 تا 7.5 بود.

مشکل این بود که بازی سال 2016 رو تو 2024 دادن ، اونهم با حضور رقبای گردن کلفت رایگان میخواستن 40 دلار هم بگیرن.
دقیقا مشکلی که بازی کلیفی (LawBreakers) بی هم دچارش شد.
با چندماه تاخیر اومد ولی دیدیم چطور شکست خورد.

برای یکی مثل من دلیلی برای بازی کردن کنکورد وجود نداشت چون تو بهترین حالتش 70 درصد کیفیت رقباش رو هم نداشت.

جریان woke و... هم مزید بر علت شد ولی دلیل اصلی همین بالاییها بود.
===========

یک نکته هم بگم اینکه LawBreakers داره توسط فنها زنده میشه و سرورهاش برمیگرده.
امیدوارم کنکورد رو هم خود سونی و استودیوش بتونن دوباره زنده کنن.
به نوعی این همه سال هزینه و زحمت کلی کارمند فدای چندتا تصمیم اشتباه نشه.

من بتاش رو بازی کرده بودم واقعا بازی بدی نبود.
حتی میتونم بگم خوب هم بود.
نمره من بهش 7 تا 7.5 بود.

مشکل این بود که بازی سال 2016 رو تو 2024 دادن ، اونهم با حضور رقبای گردن کلفت رایگان میخواستن 40 دلار هم بگیرن.
دقیقا مشکلی که بازی کلیفی (LawBreakers) بی هم دچارش شد.
با چندماه تاخیر اومد ولی دیدیم چطور شکست خورد.

برای یکی مثل من دلیلی برای بازی کردن کنکورد وجود نداشت چون تو بهترین حالتش 70 درصد کیفیت رقباش رو هم نداشت.

جریان woke و... هم مزید بر علت شد ولی دلیل اصلی همین بالاییها بود.
===========

یک نکته هم بگم اینکه LawBreakers داره توسط فنها زنده میشه و سرورهاش برمیگرده.
جدی law breakers داره زنده میشه؟🤔
خبر موثقه ماکان؟

بخدا این سبک دیگه واقعا اشباع شده . شما ببینید همین الان چند تا عنوان شوتر اعم از سینگل پلیر، لایو سرویس ، لوتر شوتر ، باتل رویال و غیره داریم . بخدا کافیه بسه دیگه شوتر 😫😫😫

خبر که خب اشتباهه اما چیزی از بی درایتی و بی فکری و حماقت مدیران سونی برای خرید این استودیو کم نمیکنه
بازی تا 2023 50 میلیون خرج داشته منبع خبر به 200 میلیون اشاره میکنه که خب با واقعیت فاصله داره
اما سوال اصلی اینه ایکس باکس با اون همه پول و سرمایه مایکروسافت چطوری به این سونی فعلی که هی میزنه تو جاده خاکی باخت؟ به خاطر عتیقه هایی مثل اسپنسر
چطور ادعا میکنید عاشق ایکس باکس هستین اما قاتل اصلی برند ایکس باکس میپرستید

• Like
Reactions: Rohshen

این بندگان خدا که هنو از تو شوک نیمدن بیرون :D یعنی اتفاقی که افتاد واقعا عجیب بود ولی خب قبل درک هم بود. یه بازی ریلیز میشه و تو بهترین حالت ۴۰ ۵۰هزار نسخه میفروشه که بخش زیادش رو کنسوله. اون حجم از نفرت و فضای منفی دورشه و کم‌کم موج بزرگی از درخواست ریفاند شکل میگیره و در نهایت سونی هم درب بازی رو تخته میکنه و پول ملت رو پس میده. میشه انتظار داشت که با فرمت ف۲پ برگرده چون اگه بیخیالش شن واقعا حیفه. بازی حقیقتا ساختار قوی و خیلی خوبی داشت. گیم‌پلی عالی. طراحی مپ‌ها خیلی خوب بود. طراحی هیروها از نظر ساختار و مکانیزم واقعا خوب بود. بازی به شکل عجیبی بالانس بود. تا فی خالدونش پولیش شده بود. بدون هیچ باگ و گلیچی. کلی واسه کات‌سین و وُیس اکتینگش خرج شده بود که واقعا لزومی نداشت. یعنی خوشت میامد میدیدیشون اما بیشتر یه عده رو حرص میداد تا اینکه جذاب باشه چون کیفیت کار در حد بازیای سینگل پلیر بود. مشکل بازی همون ظاهر فری‌گانرها بود واقعا. یعنی خوبی و بدیش رو بذاری کنار، زیادی جنریک بودن. من واسم مهم نبود خیلی. حتی بازی با حاج خانم Emari هم خوش میگذشت چون ساپورت فوق‌العاده خفنی بود اما خب یه خانم تانک بزرگ بسازی و بکنیش تو یه آرمور بزرگتر از خودش، قطعا استقبال نمیشه. ازون‌ور ریواردی که بابت لول‌آپ شدن بهت میداد هم خیلی جالب نبود. رنگ سلاح و آرمور بود و اون کارت پلیر. نمیدونم برنامشون واسه سیزن اول چی بود اما بیس کار که خیلی معمولی و خشک و خالی بود. مشکل دیگه‌ای که قبلا هم گفتم این بود که سونی این بازی رو تک و تنها فرستاد جلو در صورتی که ملت میخواستن چیزی از استودیوهای اصلی مثل ناتی‌داگ و سانتا مانیکا و ساکرپانچ و ... ببینن نه یه هیرو شوتر ۴۰دلاری. قطعا اگر یه ایونت خوب برگزار میشد با ۴تا نمایش بزرگ، فشار رو این بازی کمترم میشد. بازم موفقیتش تضمین شده نبود اما خب با مدفوع یکی نمیشد.
در کل امیدوارم یه طوری این بازی رو برگردونن. اول اینکه ف۲پ بشه و دوم اینکه ظاهرا شخصیتاشم عوض کنن. کار و زمان میبره اما باز بهتر ازینه که کلا دفن بشه.

دقیقا اگه همین چند سال پیش میومد شاید اینقد وضعش خراب نمیشد، یعنی ممکنه طولانی شدن پروسه ساختش یکی از دلایل اصلی شکستش باشه.

یکی از ویدیو ها تحلیلو میدیدم نکته خوبی گفت، میگفت اگه فرض بگیریم واقعا 7-8 سال تو ساخت بوده باید برگردیم به سال 2016 و از دید اون زمان به قضیه نگاه کنیم.
اینا میدیدن Overwatch ترکونده، جوایزا رو درو کرده و سروراش شلوغه چرا ما نباید بازی تو این سبک داشته باشیم! بعد Gaurdians of the galaxy Vol 2 هم همون تایما پخش شد که خیلی محبوب بود اینا هم لابد گفتن ترکیب هیرو شوتر با تایپ Humour گاردین باید جالب از آب در بیاد، شروع کردن به ساختش.

حالا این ترکیب بنظرم حتی تا دوره کرونا میتونست خوب جواب بده اما بعدش نه واقعا، حتی این تنفر گیمرا از Woke و اینا هم تازه چند ساله به وجود اومده، سال 2020 مثلا واقعا خبری نبود از اینا.

خبر که خب اشتباهه اما چیزی از بی درایتی و بی فکری و حماقت مدیران سونی برای خرید این استودیو کم نمیکنه
بازی تا 2023 50 میلیون خرج داشته منبع خبر به 200 میلیون اشاره میکنه که خب با واقعیت فاصله داره
اما سوال اصلی اینه ایکس باکس با اون همه پول و سرمایه مایکروسافت چطوری به این سونی فعلی که هی میزنه تو جاده خاکی باخت؟ به خاطر عتیقه هایی مثل اسپنسر
چطور ادعا میکنید عاشق ایکس باکس هستین اما قاتل اصلی برند ایکس باکس میپرستید
داش دلتا گذشت اون زمان
الان فقط فح.. ش خا..ر‌مادر هست که نصیب فیل کبیر میشه
کی حمایت کرده از فیل؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or