MyDrivers
سلاااااام بعد از مدتها انتظار بالاخره ما اومدیم
مامولا وقتی از یه آدم حرفه ای میپرسید سختترین جای نسب ویندوز کجاست؟
میگه نسب درایور ها چون خیلی خسته کنندست
بله همینطوره وقتی ویندوز رو تازه نسب میکنیم (مامولا) یه سری سخت افزارا توسط ویندوز
شناخته نمیشن که باید با CD مخصوص خود سخت افزار درایورش رو نسب کرد
و اینکار یکمی حوصله میخواد که ما نداریم!
حالا من میخوام یه نرم افزار فوق العاده کاربردی معرفی کنم که از شر CD های درایور راحت شیم
MyDrivers Pro یک نرم افزار با حجم خیلی کم و با کارایی بالا هستش که میاد از درایور های سخت افزارهای سیستمتون ایمیج میگیره که میتونید هر وقت خواستید فایل ایمیج رو که رو هاردتونه اجرا کنید و درایور سخت افزارتونو نسب کنید به همین رلگی!
در ضمن با این نرم افزار میتونید ورژن درایورتونو از اینترنت آپدیت کنید (یعنی خودش میگرده آپدیتشو پیدا میکنه)
اینم لینک دانکود نرم افزار که کرکشم باهاشه
ok مشکلی بود بگید.............thx...px...
سلاااااام بعد از مدتها انتظار بالاخره ما اومدیم
مامولا وقتی از یه آدم حرفه ای میپرسید سختترین جای نسب ویندوز کجاست؟
میگه نسب درایور ها چون خیلی خسته کنندست
بله همینطوره وقتی ویندوز رو تازه نسب میکنیم (مامولا) یه سری سخت افزارا توسط ویندوز
شناخته نمیشن که باید با CD مخصوص خود سخت افزار درایورش رو نسب کرد
و اینکار یکمی حوصله میخواد که ما نداریم!
حالا من میخوام یه نرم افزار فوق العاده کاربردی معرفی کنم که از شر CD های درایور راحت شیم
MyDrivers Pro یک نرم افزار با حجم خیلی کم و با کارایی بالا هستش که میاد از درایور های سخت افزارهای سیستمتون ایمیج میگیره که میتونید هر وقت خواستید فایل ایمیج رو که رو هاردتونه اجرا کنید و درایور سخت افزارتونو نسب کنید به همین رلگی!
در ضمن با این نرم افزار میتونید ورژن درایورتونو از اینترنت آپدیت کنید (یعنی خودش میگرده آپدیتشو پیدا میکنه)
اینم لینک دانکود نرم افزار که کرکشم باهاشه
ok مشکلی بود بگید.............thx...px...

رو بگیر که چند تا نرم افزار bootable + ویندوز داره و از اون استفاده کن روش کارش هم مثل آب خوردنه فقط ببینی میفهمی چه جوریه .