ر ا هنما ی و یند و ز Xp - ا فز ا یش کا ر ا یی و زیبایی Xp

• Thread starter Thread starter Paymax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من هرچی تو این سایت بود و نبود دان کردم و هیچ کدوم کار نمیکرد دیگه به مرز جنون رسیدم
لطفا یکی به من کمک کنه بگه کدوم فالو دان کنم و چطوری نصب کنم :((

نوشته شده توسط khorzo khan:
امین جان تو همین صفحه 100 تا چیز برای دانلود هست من نمیدونم کدوم رو باید دان کنم
نکنه همونه که سایزش 38.39 مگابایت هست نه ؟
اگه اون باشه که من 12 سال طول میکشه دانش کنم:cheesygri

سلام.
اون دستمون گفته vista inspirate و منم لینک vista inspirate رو دادم و دقیقا باید همون رو دانلود کنی:) و متاسفانه حجمش هم همون 38.39 MB هست:cheesygri

امین جونم خیلی ممنون بابت راهنماییت مثل اینکه این فضولیها به من نیومده :cheesygri
منو چه به vista من با این سرعت در پیت اینترنتم باید برم استایل Dos رو دان کنم و حالشو ببرم ایشالا یه روز که ADSL وصل کردم ;) دانش میکنم فعلا بای

Theme

درسته حجمش خیلی زیاده از خونه با Dial-up خیلی طول میکشه . ولی میتونی بری کافی نت ADSL سرعت بالا بزنی.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی :
فعلا اون نرم افزاری که من اول گذاشتم (TuneUp Utilities 2006) رو دانلود کن حجمش 8.67 مگابایت هستش. بدردت میخوره...
با اونم میتونی Theme رو عوض کنی
من بعدا Vista Theme جدا رو یه جا پیدا میکنم (حجمش کمه و میزنیش توی نرم افزار TuneUp) میزارم اینجا دانلود کنی که ویندوزت شکل ویستا بشه;)

موفق باشی

آخرین ویرایش:
الله اكبر!!!!!
لينك همونيه كه پاندورا جون من كه اسمش رو هم نميدونم گفت . اما من مخصوصا اون لينك رو دادم . بقيه ظاهر ها رو هم ببينين . هر كدوم كه متناسب با شرايط استفادتونه دان كنين . مثلا چهارميه مخصوص وب هست . به هر حال . مرسي از پاندورا كه كمك كرد .
در ضمن حجمش خيلي نيست . من آفيس 2006 با حجم 400 مگا بايت رو با ديال آپ دان كردم . فقط حدود دو هفته از ساعت دو نيم شب تا ساعت هشت و نيم صبح روشن بود كامپيوتر!!! اما خب دان شد . اينكه حجمش خيلي نيست!:p

نوشته شده توسط freedom:
الله اكبر!!!!!
لينك همونيه كه پاندورا جون من كه اسمش رو هم نميدونم گفت . اما من مخصوصا اون لينك رو دادم . بقيه ظاهر ها رو هم ببينين . هر كدوم كه متناسب با شرايط استفادتونه دان كنين . مثلا چهارميه مخصوص وب هست . به هر حال . مرسي از پاندورا كه كمك كرد .
در ضمن حجمش خيلي نيست . من آفيس 2006 با حجم 400 مگا بايت رو با ديال آپ دان كردم . فقط حدود دو هفته از ساعت دو نيم شب تا ساعت هشت و نيم صبح روشن بود كامپيوتر!!! اما خب دان شد . اينكه حجمش خيلي نيست!:p
:):)
بعدش اون وقت چه قدر پوب تلفون اومد؟؟ :cheesygri
در ضمن کاری نکردم همون لینکی داده بودن بهتون دادم :-"

Vista visual styles pack

سلام سلام
به قولم وفا کردم و یه چیز توپ پیدا کردم که همه دانلود کنید;)

thumbVista_Visual_Styles_Pack_2.0.jpg

این یک پکیج Vista Theme هستش که نیاز به نصب هیچ برنامه ای هم نداره! و حجمش هم فقط 1.26 مگابایت هستش.
تنها کاری که باید بکنید اینه که بعد از نصب برنامه ، روی دسکتاپ کلیک راست کنید، properties و برید به قسمت Appearance
و در اونجا به قسمت Windows and Buttons برید و theme های جدید رو که پنج نوع Aero Style هستن مشاهده کنید
با انتخاب هر کدومشون میتونید در قسمت پایینتر با Color scheme و Font size تنظیمات دقیقتری روی Theme انجام بدین و به شکل دلخواه در بیارین.
اینم لینک دانلود پکیج : http://www.downloadquick.co.uk/holding/Vista Visual Styles Pack 2.0.zip

اگه هم مشکلی داشتین مطرح کنید.

بچه ها فقط یه چیزی، سعی کنید تو این تاپیک زیاد سر موضوع Theme گیر نکنیم، به عنوان تاپیک توجه داشته باشید و سوالای متنوع تری بر اساس عنوان تاپیک مطرح کنید تا تاپیک بسته نشه.
با تشکر.......p.x.

پول تلفن اين دفعه 23000 تومنش مال اينترنت بود!!! عيديهام رو دادم براش چون مخ بابام داغ كرد!!! بالاخره همين كه سايت رو ديدي و توجه كردي كلي ارزش داره واسه من ...

از پيمكس هم بسيار ممنون بيدم .

---------------------------------
براي راحت تر خاموش شدن ويندوز و در حقيقت سريعتر خاموش شدن ميتونيد آهنگ خروج ويندوز رو برداريد . براي اين كار به control panel -----»»» sounds and audio devices رفته و تب sounds را انتخاب كنيد . در قسمت program events گزينه exit windows رو انتخاب كنيد . و در قسمت sounds پايين آن گزينه (none) رو انتخاب كنيد . سپس اوكي كنيد . اين كار تأثير زيادي در سرعت خاموش شدن داره . امتح كنيد ...

دستت درد نکنه paymax از تاپیکی که زدی خیلی ممنون هم برنامه ای که گذاشته بودی خیلی بدردم خورد هم تم
یه سوال داشتم راهی هست که سرعت دانلود رو از طریق ویندوز زیاد کرد
یه سوال دیگه میشه کاری انجام داد که از رم بیشتر استفاده کرد تو تنظیمات و اینفورمیشن ویندوز مینویسه : مثلا 40% رم استفاده میشه میخوام بدونم راهی هست که این میزان رو به 100 % برسونیم
یا بهتر بگم از تمام نیروی رم استفاده بشه

سرعت اینترنت

دستت درد نکنه paymax از تاپیکی که زدی خیلی ممنون هم برنامه ای که گذاشته بودی خیلی بدردم خورد هم تم
یه سوال داشتم راهی هست که سرعت دانلود رو از طریق ویندوز زیاد کرد
یه سوال دیگه میشه کاری انجام داد که از رم بیشتر استفاده کرد تو تنظیمات و اینفورمیشن ویندوز مینویسه : مثلا 40% رم استفاده میشه میخوام بدونم راهی هست که این میزان رو به 100 % برسونیم
سلام ....
تو این پست سعی میکنم یه توضیح کلی راجع به سرعت اینترنت بنویسم.
(راجع به Ram هم بهت تو یه پست دیگه توضیح میدم Khorzoo khan ;) چون این پست طولانیه. البته ببخشید اسمتو نمیدونم اگه میشه تو پست بعدی اسمتو بگو;) )

کلا سرعت اینترنت به چندتا عامل بستگی داره:
-مدل مودم -سرویس کارت اینترنت -خط تلفن و محل منزل (که چقدر تا ایستگاه مخابرات فاصله داشته باشه) -وضعیت سیستم

که من میخام اینجا راجع به مورد آخری یعنی وضعیت سیستم کمی توضیح بدم.

راجع به افزایش سرعت اینترنت باید بگم که نرم افزار در این رابطه خیلی زیاد هست ولی هیچ کدومشون تاثیر قابل توجهی ندارن بعضیها مثل Internet Turbo اینطوری کار میکنن که وقتی تو اینترنت میرید فعال میشن و با یه سری اعمال تغییرات روی نحوه باز شدن صفحه های اینترنت سرعتش رو به مقدار خیلی کمی که محسوس نیست افزایش میدن.

یه سری دیگه هم از نرم افزارا با پاک کردن رد پای سایتها روی سیستم و فایل هایی که به طور ناخواسته وارد Cookies , Cage و جاهای دیگه ی کامپیوتر میشن سعی میکنن سرعت اینترنت رو زیاد کنن (سازنده های این نرم افزارها هم بعضیها ادعا های عجیب و غریبی دارن
مثلا تبلیغ یه برنامه رو تو یه سایت خوندم نوشته بود : "سرعت ADSL با مودم Dial-up !!!!!!!:cheesygri )
That's Bullshit!!!:) آره پاک شدن اون فایلها ممکنه کمی باعث سریع تر شدن ویندوز بشه ولی سرعت اینترنت رو افزایش نمیده هیچ، تا یه مدتی باعث کند شدن دانلود صفحه ها هم میشه. (البته اگه مدت خیلی زیادی میگذره که ویندوزتون رو عوض کردین (مثلا یک تا دو سال) و به اینترنت میرید حجم این فایل ها زیاد میشه و باید پاک بشن)

یه سری دیگه هم از نرم افزارا مثل Throttle تنظیمات مودم رو اگه به هم خورده باشه(که کم پیش میاد) میزون میکنن و یه سری کارای دیگه انجام میدن که همیشه موثر نیست (فقط وقتی موثره که یه اشکال فنی داشته باشی که نرم افزار اونو تشخیص بده که این مورد خیلی کمه. من که تاحالا موردی نداشتم که یه نرم افزار بتونه اونو تشخیص بده و رفع کنه!!:cheesygri )

باز هم یه سری نرم افزارهای دیگه هستن که از طریق جلوگیری از دانلود یه سری فایلها پهنای باند رو به دانلودهای اصلی اختصاص میدن. ولی کلا سرعت همونه:cheesygri

اما به نظر من دلیل مهم و اصلی کم شدن سرعت اینترنت دو چیزه :

1 : Virus
2 : کار کشیدن بیش از حد و نصب کردن بیش از حد برنامه روی ویندوز که چون سرعت ویندوز رو کاهش میده ،سرعت اینترنت هم مسلما کم میشه.

برای مورد اول که باید با آنتی ویروس آپدیت شده ویروس رو از بین ببرید
برای مورد دوم هم باید اولا نرم افزارای اضافی رو آنیستال کنید و بعد با نرم افزارایی مثل System Mechanic و Tune Up Utilities به سیستم برسید و رد پاهای نرم افزارا و فایلهای اضافی رو پاک کنید بلکه سرعت بهتر بشه...اگه نشد که باید ویندوز عوض کنید راحت بشید.

(پیشنهاد من اینه هر چند وقت یکبار با کند شدن سیستم و ویروسی شدن، ویندوز رو عوض کنید.)

دلایل دیگه هم برای کم بودن سرعت اینترنت وجود داره مثل ایرادات رجیستری و یا محدود کردن عمدی سرعت اینترنت. که این مواد بسیار نادر هستش.

نکته مهم : (سرعت اینترنت وقتی که تازه ویندوز رو عوض میکنید ماکسیمم هست و هیچ نرم افزاری نمیتونه سرعت رو از این حد بالاتر ببره. البته راه هایی برای بیشتر کردن سرعت مودم از حد استاندارد هست اما با مودمهای ما و Dial-up ما و کشور ما جور در نمیاد;) بنابر این سعی نکنید سرعت رو از این حد بالاتر ببرید.)

حالا جناب Khorzoo Khan اگه منظورتون از دانلود ؛ دانلود کردن یه فایل و سیو کردن اون روی هارد هستش مثل دانلود آهنگ ، نرم افزار برای مدیریتش هست مثل :
Download Accelerator Plus - Download Express - Internet Download Manager - و...
که Download Accelerator Plus چیز خوبیه و خیلیا واسه دانلود فایل ازش استفاده میکنن.
اینم کارش اینطوریه که سعی میکنه پهنای باند رو بیشتر روی دانلود متمرکز کنه و فایلها رو منظمتر دانلود کنه.و یه سری امکانات هم واسه دانلود میده ولی همونطور که گفتم تاثیر زیادی نداره که به چشم بیاد. ولی از جهاتی هم استفاده از این برنامه برای دانلود فایل امنیت بیشتری داره.

با تشکر.. اگه سوالی هست حتما مطرح کنید.
...p.x.

آخرین ویرایش:
ترفند

اینم یه سری ار اون ترفندا که خیلی وقت پیش از یه سایت برداشتم ( ببخشید منبعش یادم نیست )
که (مثلا) سرعت اینترنت رو از حد استاندارد بیشتر میکنه. حالا شما هم امتحان کنید شاید واسه شما جواب داد;) مخصوصا مورد آخری رو که بستگی به مودم داره.
ولی بیشتر به خاطر این میزارم که بدونید چنین راهایی هم هست.

استفاده از اين ترفند، بدون نياز به هيچگونه نرم افزار جانبي و فقط با کمي دستکاري در رجيستري ويندوز شاهد افزايش چند درصدي سرعت اينترنت خود باشيد. با ما همراه باشيد :از منوي Start گزينه Run را انتخاب کرده :و در آن کلمه Regedit را بنويسيد و کليد Enter را فشار دهيد تا برنامه Registery Editor باز شود:
حال در قسمت سمت چپ به آدرس زير برويد:
HKEY_CURRENT_USER/ SOFTWARE / MICROSOFT / WINDOWS / CURRENTVERSION / INTERNET SETTING
حال در پنجره سمت راست به دنبال گزينه هاي زير بگرديد :
1- MaxConnectionsPerServer
2- MaxConnectionsPer1_0Server

اگر اين گزينه ها را مشاهده نمي کنيد ، روي صفحه سمت راست کليک راست و سپس New / DWORD را انتخاب نماييد:
حال عبارات بالا را بنويسيد و حروف بزرگ و کوچک را فراموش نکنيد. سپس روي عبارتهاي ساخته شده دوبار کليک کنيد و در قسمت Data Value براي گزينه اول مقدار 8 و براي گزينه دوم مقدار a راوارد نماييد. حال کامپيوتر را يکبار راه اندازي مجدد نماييد و شاهد افزايش چند درصدي سرعت اتصال به اينترنت باشيد

--------------------------------------------------------------------------------------------------

افزايش سرعت اينترنت در ويندوز XP Pro در ويندوز XP درحالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 درصد از پهناي باند يك اتصال به اينترنت محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد قادريد از 20 درصد پهناي باند اتصال تان به اينترنت بهره ببريد. براي اين كه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد مراحل زير را انجام دهيد: 1.Run را از منوي Start اجرا كنيد. 2.در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد. 3.منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود. 4.در بخش Local Comuter Policy و در زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. (اين كار با كليك بر روي علامت+ كار آن انجام دهيد) 5.در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد. 6.حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد. 7.به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد. 8.بر روي Limit reseivable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد. 9.پس از اينكه پنجره ي Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد. 10.مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد. 11.به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد. 12.حال به Connection ي كه به وسيله ي آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه ي Properties كليك كنيد. 13.به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود). 14.اين پنجره را OK كنيد. 15.كامپيوتر خود را Restart كنيد

--------------------------------------------------------------------------------------------------

برای افزایش سرعت اینترنت تا ۴برابر

روي my compeuter خود كليك راست كرده و گزينه
Properties را انتخاب كنيد و بعد گزينه hardware سپس
Device Manager را انتخاب كنيد. از پنجره باز شده
+مودم را انتخاب كرده و روي مودم خودتان Properties را
انتخاب كنيد در پنجره جديد روي Advanced كليك كرده و
در قسمت Extra كلمه at&fx را تايپ كنيد. سپس به

گزينه start رفته Network Connections بعد روي
آيكوني كه با آن به اينترنت كانكت ميشين Properties
كنيد گزينه configure را انتخاب و Maximum speed را به 921600
افزايش بديد !

نکته:اگر مودم شما نتواند این کار را انجام دهد با صدای
سوت ممتد مواجه میشوید در این صورت یک بار کانت
خود را پاک و دوباره بسازید.

---------------------------------------------
اگه سوالی راجع به اجرای ترفندهای بالا داشتید سوال کنید.
با تشکر.....p.x.

دکی جون متاسفانه منم اسم شما رو نمیدونم ولی بد نیست یه نگاهی به امضام بکنی ;)تا اسمم رو که اندازه یک بادمجان نوشته ام ببینید:cheesygri
در ضمن بابت راهنماییت خیلی ممنون
در مورد رم توضیح بده که خیلی بهش احتیاج دارم

دکی جون متاسفانه منم اسم شما رو نمیدونم ولی بد نیست یه نگاهی به امضام بکنی ;)تا اسمم رو که اندازه یک بادمجان نوشته ام ببینید:cheesygri
در ضمن بابت راهنماییت خیلی ممنون
در مورد رم توضیح بده که خیلی بهش احتیاج دارم
در مورد رم باس بگم مهدي جون كه بستگي داره كه كارتهايي كه استفاده ميكني تا چه ميزان آنبرد باشن . و همچنين برنامه هايي كه در ظاهر و باطن ويندوز در حال اجرا هستن . و خيلي چيزاي ديگه مثل تعداد آيكونهاي دسكتاپ ، تعداد پارتيشن و ... /
كه اگر همه رو صفر كني اونوقت خود ويندوز از صد درصد رم استف ميكنه ...

Ram

مهدی جون;) اصلا حواسم نبود پروفایلتو ببینم. ببخشید.;) اسم منم پیمان.

خوب تو این پست راجع به رم توضیح میدم. البته آقا رضا توضیح مختصری داد منم در ادامه صحبتش مینویسم.:

;)

معمولا در همه شرایت Ram بیشترین بازدهی خودش رو داره و کارشم به این شکله که ویندوز و همه برنامه ها وقتی بازشون میکنیم برای اجراع شدن
باید فایلهای اجرایی شون رو توی رم بریزن و با کمک رم برنامه اجراع میشه
به این ترتیب که مثلا وقتی یه برنامه رو باز میکنیم فایلهاشو وارد حافظه فلش رم میکنه و مقداری از حافظه رم اشغال میشه و هر چی مقدار حافظه رم بیشتر باشه برنامه ها راحت تر اجرا میشن

(اونجا هم که گفتی 40% اون مقدار فضای اشغال شده توسط ویندوز و چندتا برنامه دیگرته و اون مقدار در شرایط مختلف مرتبا تغییر میکنه.)

( پر بودن رم فایده ای نداره و ربطی به کاراییش نداره بلکه باعث کاهش کاراییش تو برنامه های دیگه هم میشه، وقتی هم که موقع استفاده از نرم افزارای سنگین (مثل DanceEJay) حافظه رم پر بشه و دیگه جا نداشته باشه برنامه بسته میشه و پایین صفحه پیغام میده که حافظه رم کمه : Windows - virtual memory minimum too low

بیشتر برنامه ها بعد از خارج شدن، فضایی رو که از رم اشغال کرده بودن آزاد میکنن ولی کلا بهتره که هر چند وقت یک بار حافظه رم رو خالی کنیم (با برنامه هایی مثل Ram Cleaner یا همین TuneUp Utilities و... )

اما یه راه هست که از یه قسمت هارد دیسک به جای رم استفاده میکنیم و به این ترتیب میتونیم فضای بیشتری به عنوان Virtual Memory داشته باشیم
ولی کارایی رم رو نداره. به هر حال امتحان کنید. بد نیست:

روی My Computer کلیک راست کنید و Properties و بعد Advanced و در بخش Performance روی Setting کلیک کنید و اونجا هم به Advanced برید در این قسمت در بخش Virtual Memory روی Change کلیک کنید و در پنجره بعدی در بخش Custom Size میتونید مقدار حافظه ای که به این کار (Virtual Memory ) اختصاص داده شده رو افزایش بدین، Initial size حجمیه که واسه این کار از هارد اشغال شده و Maximum size نهایت حجمیه که میتونید اشغال کنید. (Initial Size رو برابرMaximum size قرار بدین) بعد Set رو بزنید تا تنظیمات اجرا بشه (اگه 2 تا هارد دارید محل حافظه مجازی رو توسط قسمت بالای همون صفحه روی هاردی که سیستم عامل توش نسب نیست قرار بدین)

امیدوارم جوابت رو گرفته باشی.;)
موفق باشید.

بر و بچز . كسي نميدونه چرا سي پي يو من زياد از حد داغ ميكنه؟ فن سالمه و نو هست . اصل هم بود . سي پي يو من با شرمندگي 1/7 هست!!!!
-----------------------------------------------------
در ضمن در مورد رم يه نكته اي كه همه ميدونن رو گوشزد كنم كه :

با كليك راست و انتخاب گزينه refresh ميتونيد مقداري از رم رو خالي كرده و سرعت بيشتري به كامپيوتر بديد . با اين كار قولنج كامپيوتر شما گرفته ميشه و حالت رگ روي رگ افتادنش از بين ميره!!!

از پيمان هم ممنون بيدم كه توضيحاتي رو داد كه من حال تايپش رو نداشتم!! (ميخواستم بگم منم بلدما!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or