سرعت اینترنت
دستت درد نکنه paymax از تاپیکی که زدی خیلی ممنون هم برنامه ای که گذاشته بودی خیلی بدردم خورد هم تم
یه سوال داشتم راهی هست که سرعت دانلود رو از طریق ویندوز زیاد کرد
یه سوال دیگه میشه کاری انجام داد که از رم بیشتر استفاده کرد تو تنظیمات و اینفورمیشن ویندوز مینویسه : مثلا 40% رم استفاده میشه میخوام بدونم راهی هست که این میزان رو به 100 % برسونیم
یا بهتر بگم از تمام نیروی رم استفاده بشه
سلام ....
تو این پست سعی میکنم یه توضیح کلی راجع به سرعت اینترنت بنویسم.
(راجع به Ram هم بهت تو یه پست دیگه توضیح میدم Khorzoo khan
چون این پست طولانیه. البته ببخشید اسمتو نمیدونم اگه میشه تو پست بعدی اسمتو بگو
)
کلا سرعت اینترنت به چندتا عامل بستگی داره:
-مدل مودم -سرویس کارت اینترنت -خط تلفن و محل منزل (که چقدر تا ایستگاه مخابرات فاصله داشته باشه) -وضعیت سیستم
که من میخام اینجا راجع به مورد آخری یعنی وضعیت سیستم کمی توضیح بدم.
راجع به افزایش سرعت اینترنت باید بگم که نرم افزار در این رابطه خیلی زیاد هست ولی هیچ کدومشون تاثیر قابل توجهی ندارن بعضیها مثل Internet Turbo اینطوری کار میکنن که وقتی تو اینترنت میرید فعال میشن و با یه سری اعمال تغییرات روی نحوه باز شدن صفحه های اینترنت سرعتش رو به مقدار خیلی کمی که محسوس نیست افزایش میدن.
یه سری دیگه هم از نرم افزارا با پاک کردن رد پای سایتها روی سیستم و فایل هایی که به طور ناخواسته وارد Cookies , Cage و جاهای دیگه ی کامپیوتر میشن سعی میکنن سرعت اینترنت رو زیاد کنن (سازنده های این نرم افزارها هم بعضیها ادعا های عجیب و غریبی دارن
مثلا تبلیغ یه برنامه رو تو یه سایت خوندم نوشته بود : "سرعت ADSL با مودم Dial-up !!!!!!!:cheesygri )
That's Bullshit!!!

آره پاک شدن اون فایلها ممکنه کمی باعث سریع تر شدن ویندوز بشه ولی سرعت اینترنت رو افزایش نمیده هیچ، تا یه مدتی باعث کند شدن دانلود صفحه ها هم میشه. (البته اگه مدت خیلی زیادی میگذره که ویندوزتون رو عوض کردین (مثلا یک تا دو سال) و به اینترنت میرید حجم این فایل ها زیاد میشه و باید پاک بشن)
یه سری دیگه هم از نرم افزارا مثل Throttle تنظیمات مودم رو اگه به هم خورده باشه(که کم پیش میاد) میزون میکنن و یه سری کارای دیگه انجام میدن که همیشه موثر نیست (فقط وقتی موثره که یه اشکال فنی داشته باشی که نرم افزار اونو تشخیص بده که این مورد خیلی کمه. من که تاحالا موردی نداشتم که یه نرم افزار بتونه اونو تشخیص بده و رفع کنه!!:cheesygri )
باز هم یه سری نرم افزارهای دیگه هستن که از طریق جلوگیری از دانلود یه سری فایلها پهنای باند رو به دانلودهای اصلی اختصاص میدن. ولی کلا سرعت همونه:cheesygri
اما به نظر من دلیل مهم و اصلی کم شدن سرعت اینترنت دو چیزه :
1 : Virus
2 : کار کشیدن بیش از حد و نصب کردن بیش از حد برنامه روی ویندوز که چون سرعت ویندوز رو کاهش میده ،سرعت اینترنت هم مسلما کم میشه.
برای مورد اول که باید با آنتی ویروس آپدیت شده ویروس رو از بین ببرید
برای مورد دوم هم باید اولا نرم افزارای اضافی رو آنیستال کنید و بعد با نرم افزارایی مثل System Mechanic و Tune Up Utilities به سیستم برسید و رد پاهای نرم افزارا و فایلهای اضافی رو پاک کنید بلکه سرعت بهتر بشه...اگه نشد که باید ویندوز عوض کنید راحت بشید.
(پیشنهاد من اینه هر چند وقت یکبار با کند شدن سیستم و ویروسی شدن، ویندوز رو عوض کنید.)
دلایل دیگه هم برای کم بودن سرعت اینترنت وجود داره مثل ایرادات رجیستری و یا محدود کردن عمدی سرعت اینترنت. که این مواد بسیار نادر هستش.
نکته مهم : (سرعت اینترنت وقتی که تازه ویندوز رو عوض میکنید ماکسیمم هست و هیچ نرم افزاری نمیتونه سرعت رو از این حد بالاتر ببره. البته راه هایی برای بیشتر کردن سرعت مودم از حد استاندارد هست اما با مودمهای ما و Dial-up ما و کشور ما جور در نمیاد
بنابر این سعی نکنید سرعت رو از این حد بالاتر ببرید.)
حالا جناب Khorzoo Khan اگه منظورتون از دانلود ؛ دانلود کردن یه فایل و سیو کردن اون روی هارد هستش مثل دانلود آهنگ ، نرم افزار برای مدیریتش هست مثل :
Download Accelerator Plus - Download Express - Internet Download Manager - و...
که Download Accelerator Plus چیز خوبیه و خیلیا واسه دانلود فایل ازش استفاده میکنن.
اینم کارش اینطوریه که سعی میکنه پهنای باند رو بیشتر روی دانلود متمرکز کنه و فایلها رو منظمتر دانلود کنه.و یه سری امکانات هم واسه دانلود میده ولی همونطور که گفتم تاثیر زیادی نداره که به چشم بیاد. ولی از جهاتی هم استفاده از این برنامه برای دانلود فایل امنیت بیشتری داره.
با تشکر.. اگه سوالی هست حتما مطرح کنید.
...p.x.