ر ا هنما ی و یند و ز Xp - ا فز ا یش کا ر ا یی و زیبایی Xp

• Thread starter Thread starter Paymax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با كليك راست و انتخاب گزينه refresh ميتونيد مقداري از رم رو خالي كرده و سرعت بيشتري به كامپيوتر بديد . با اين كار قولنج كامپيوتر شما گرفته ميشه و حالت رگ روي رگ افتادنش از بين ميره!!!

از پيمان هم ممنون بيدم كه توضيحاتي رو داد كه من حال تايپش رو نداشتم!! (ميخواستم بگم منم بلدما!)

ای گفتی من عاشق این کار هستم کلا فقط من کلیک راست میکنم و رفریش میکنم هر کی کنار دستم نشسته میگه تو دیوونه شدی تیک عصبی داری اخه همش این کار رو میکنم .:cheesygri
با راست کلیک هم کلی حال میکنم:)
دیوونه ندیدن تا حالا؟؟
بای

Cpu

بر و بچز . كسي نميدونه چرا سي پي يو من زياد از حد داغ ميكنه؟ فن سالمه و نو هست . اصل هم بود . سي پي يو من با شرمندگي 1/7 هست!!!!
-----------------------------------------------------
از پيمان هم ممنون بيدم كه توضيحاتي رو داد كه من حال تايپش رو نداشتم!! (ميخواستم بگم منم بلدما!)

میدونستم بابا حال تایپشو نداری:p اول پستم هم گفتم صحبتای شما رو ادامه میدم که ;)

آقا در مورد CPU چه موقع داغ میکنه ؟ از کی اینطوری شد؟ و از کجا میبینی که داغه؟ (از Setup میبینی یا از ویندوز)؟
1/7 رو اشتباهی برعکس نوشتی من دیدم ترسیدم!!! فک کردم CPU 7/1 !!!:eek:

اگه شدید داغ میکنه و سرعت کامپیوترم خیلی کم میشه شاید این دلیلش باشه :
بعضی اوقات وقتی یه برنامه رو نسب میکنی یا مثلا یه کار اشتباه با یه برنامه انجام میدی به طوری که برنامه نتونه مسیرش رو پیدا کنه و همینجوری دنبال مسیرش بگرده، یه سری عملیات رو پشت هم انجام میده که باعث میشه CPU داغ کنه .

شایدم مورد تو همین باشه. البته دلایل دیکه هم مثل ویروسی شدن وجود داره.
خودت از من بهتر میدونی که جججججججیگر;) باید خودت ببینی چه مرگشه.

در ضمن CPU 1/7 هم نباید الکی داغ کنه.

خب . سلام مجدد . چطوريد؟
ميگم اين سي پي يو ما از اينجا من فهميدم داغ ميكنه كه :
يه مدت هر وقت وارد يه بازي ميشدم بستگي به گرافيك و حجم بازي بعد از يه مدت كامپيوتر هنگ ميكرد وسط بازي و مجبور بودم ريست كنم . تا اينكه به طور اتفاقي فهميدم اگه يه پنكه بزارم پشت كامپيوتر ديگه هنگ نميكنه . يعني خنك كنندگي بيشتر . در ضمن يه دو سه بار بعد از هنگ كردن كامپيوتر يه سر به ستاپ زدم و دما حدود 70 درجه بود . حالا كسي نودونه؟؟
----------------------------------
آقايون تا حالا خواستين كه يه تقويم مثل هموني كه به ديوار اتاقتونه به ديوار ويندوزتون هم باشه؟ در ضمن كليه رويداد ها رو هم واستون ياد آوري كنه ، زنگ بزنه و كلي چيز ديگه؟ در ضمن كلي آپشن داره و مديريت كامل برنامه . همچنين خيلي سرعت كامپيوتر رو پايين نياره؟ يه دونه هست كه توپه . ميتونيد از لينك زير دان كنيد . نكنيد ضرر كردين ...

لينك زير!!!

adc1.jpg

CPU------Crack

خب . سلام مجدد . چطوريد؟
ميگم اين سي پي يو ما از اينجا من فهميدم داغ ميكنه كه :
يه مدت هر وقت وارد يه بازي ميشدم بستگي به گرافيك و حجم بازي بعد از يه مدت كامپيوتر هنگ ميكرد وسط بازي و مجبور بودم ريست كنم . تا اينكه به طور اتفاقي فهميدم اگه يه پنكه بزارم پشت كامپيوتر ديگه هنگ نميكنه . يعني خنك كنندگي بيشتر . در ضمن يه دو سه بار بعد از هنگ كردن كامپيوتر يه سر به ستاپ زدم و دما حدود 70 درجه بود . حالا كسي نودونه؟؟
----------------------------------
آقايون تا حالا خواستين كه يه تقويم مثل هموني كه به ديوار اتاقتونه به ديوار ويندوزتون هم باشه؟ در ضمن كليه رويداد ها رو هم واستون ياد آوري كنه ، زنگ بزنه و كلي چيز ديگه؟ در ضمن كلي آپشن داره و مديريت كامل برنامه . همچنين خيلي سرعت كامپيوتر رو پايين نياره؟ يه دونه هست كه توپه . ميتونيد از لينك زير دان كنيد . نكنيد ضرر كردين ...

لينك زير!!!

سلام
رضا جان یا مشکل از ویندوزه یا اینکه CPU خرابه یا فنش درست نیست. CPU که به همین راحتی خراب نمیشه. تنظیمات فن و سرعتش رو هم از Setup چک کن.
اگه بازم درست نشد ویندوزتو عوض کن به احتمال زیاد مشکل داغ شدن فن درست میشه.
اگه بازم درست نشد!:eek: یعنی مدل CPU پایینه و نمیتونه اون بازی رو بکشه.
---------------------------------------
در ضمن ممنون از برنامه ای که گذاشتی، فقط بچه ها سعی کنید Crack یا Serial برنامه ها رو هم بزارین.
میتونید از سایتای کرک مثل: www.cracks.da.cx ، www.crackserver.com ، www.cracksplanet.com و... استفاده کنید و امتیار نرم افزارها رو بدزدین:cheesygri ( یه حالی میده که!:cheesygri )
(یادتون باشه موقع سرچ به ورژن نرم افزار دقت کنید)
خوبی سایتای کرک اینه که به صورت شاخه ای به هم وصلن یعنی تو هر سایت که میرید سایتای کرک دیگه رو هم معرفی میکنه که توی اونا هم میتونید سرچ کنید.
(فقط یه چیز ، اخیرا سایتای کرک هم فیلتر میشن! یه وقتایی برید که فیلتر بازه. یا اینکه فیلترشکن گیر بیارید. یهو دیدین جاهای دیگه هم به درد خورد:-" :cheesygri )

اینم کرک برنامه Active Desktop Calendar که رضا گذاشت :
Company: www.serials.ws
Serial: DCA76-A90FC-3D7B2

با تشکر......p.x.

تو ستاپ همه چي اوكي هست . فن هم كه گفتم نو خريدم . ويندوز هم ربطي نداره چون از وقتي اين مشكل پيش اومده چندين بار من ويندوز عوض كردم . در مورد اينكه اون بازي رو ميكشه يا نه بايد بگم متأسفانه براي تمام بازيها چه قديم و چه جديد همين طوره .
من خودم يه نظري دارم و اونم اينه كه ممكنه اصلا اشكال سي پي يو نباشه . و مال كارت گرافيك باشه . چون چند نفر اين طوري بهم گفتن ...
----------------------------------------------------
پيمان جون؟ ميگم يه چيزي . من نميدونستم اين برنامه كرك ميخواد . نسخه‌هاي پايين ترش كرك نميخواست . اگه ميدونستم ميخواد ميزاشتم . در ضمن اينقدر اسم منو بولد نزن. من خوشم نمياد وسط يه تكست تابلو باشم!!!:cheesygri :p :blushing:

يه سؤال . اول ببخشين كه پست ها دو تا شد . ان شاء الله شلوارمون دو تا نشه ، پست طوري نيست !!!
پايه هستين اينجا والپيپر ويندوز بزاريم؟ منظورم اينه كه مشكلي نداره؟ اگه مشكلي هست و تاپيك ديگه‌اي براي اين كار هست بگين تا بريم اونجا ...
باي تا هاي ...

Vga-cpu-ram

تو ستاپ همه چي اوكي هست . فن هم كه گفتم نو خريدم . ويندوز هم ربطي نداره چون از وقتي اين مشكل پيش اومده چندين بار من ويندوز عوض كردم . در مورد اينكه اون بازي رو ميكشه يا نه بايد بگم متأسفانه براي تمام بازيها چه قديم و چه جديد همين طوره .
خوب با این شرایت یا CPU پایینه یا Ram یا کارت گرافیک .
CPU که گفتی 1.6 ، میتونه بازیهای قدیمی رو بکشه (مشخصات Ram و کارت گرافیکت رو بگو )
منظور از بازیهای قدیمی (گرافیک پایینه دیگه؟)
اگه بازیهای گرافیک پایین رو هم نمیکشه احتمالا اشکال از کارت گرافیک نیست چون گرافیک 32 هم باید بازیهای گرافیک پایین رو بکشه.
مگر اینکه کارت گرافیکت از 32 پایینتر باشه یا Ram از 256 پایینتر.
اون ترفند افزایش رم رو که تو پستای قبلی گفته بودم اجراع کن ببین چی میشه.
من خودم يه نظري دارم و اونم اينه كه ممكنه اصلا اشكال سي پي يو نباشه . و مال كارت گرافيك باشه . چون چند نفر اين طوري بهم گفتن ...
درسته ،اینجورموقع ها اول میرن سراغ کارت گرافیک ،ولی تو گفتی (CPU داغ میکنه) ،
فک نکنم کارت گرافیک باعث داغ شدن CPU بشه. (حالا تو متمعنی CPU داغ میکرد؟ با یه نرم افزار دیدی که بره روی 100% ؟
شاید اشکال از جای دیگه باشه . راستی توی ویندوز مشکلی نداره سیستم؟ فقط تو بازی اینجوری میشه؟

ok رضا جون ببخشید اگه سوال پیچ کردمت دیگه:blushing: لازم بود 200 تا سوال کنم:cheesygri ;)

راجع به والپیپر هم تاپیکای دیگه هست اینجا بخایم زیاد بزاریم قفل میکنن تاپیکو.;)

رم : 512 اس دي (با شرمندگي دوباره!)
گرافيك : 128 اي تي آي 9250

فقط هم تو بازي مشكل داشته بيدم . منظورم از بازيهاي قديمي هم همونه كه گفتي . تنها تفاوتي كه با بازيهاي جديد داره در مدت زمانيه كه ميتونم بازي كنم . مثلا موست وانتد يه ربع و مكس پين 1 دو ساعت . مثلا گفتما .

رم : 512 اس دي (با شرمندگي دوباره!)
گرافيك : 128 اي تي آي 9250

فقط هم تو بازي مشكل داشته بيدم . منظورم از بازيهاي قديمي هم همونه كه گفتي . تنها تفاوتي كه با بازيهاي جديد داره در مدت زمانيه كه ميتونم بازي كنم . مثلا موست وانتد يه ربع و مكس پين 1 دو ساعت . مثلا گفتما .

سلام
ببین وقتی بازی قطع میشه و میره تو ویندوز چه پیغامی میده، ممکنه یه پیغام بدون Error بده (عکسش پایین هست) که اگه این پیغامو بده که یعنی اشکال از Ram

البته Ram تو خوبه! کارت گرافیکتم خوبه، تغریبا باید همه بازیهارو بکشه.
فقط مطمعنی از مشخصات Ram و کارت گرافیک؟ منظورم اینه که خودت دیدی ؟ واسه این میپرسم که آخه با 1.6 CPU زیاد جور نیستن.
به هر حال هر پیغامی که بعد خارج شدن بازی داد رو عکس بگیر ازش بزار اینجا ببینیم چشه:confused: ;)

Attachments

• Virtual Mem.jpg
    Virtual Mem.jpg
    27.9 KB · مشاهده: 21
ارور مرور نميده . قفل ميشه و در واقع هنگ كامل ... يعني رو يه صحنه از بازي ثابت ميمونه . اگه ارور ميداد كه خودم حلش ميكردم ....

ارور مرور نميده . قفل ميشه و در واقع هنگ كامل ... يعني رو يه صحنه از بازي ثابت ميمونه . اگه ارور ميداد كه خودم حلش ميكردم ....

ok پس Error نمیده.

با این شرایت من فک میکنم اشکال از کارت گرافیکت باشه البته حافظه کارت گرافیکت خوب ولی احتمالا مرغوب نیست.
میشه به Ram هم شک کرد ولی از یه راه میتونی بفهمی که اشکال از Ram هست یا نه.
یه برنامه سنگین که رم بالا میخواد (مثل DanceEJay ) رو اجراع کن و باهاش کار کن اگه وسط کار خارج شد و همون پیغام رو زد ( که من عکسشو گذاشتم تو پست قبلی ) یعنی شاید اشکال از رمت باشه اگه نه که کارت گرافیک رو باید عوض کنی:cheesygri تعریف FX6600 256mb رو هم شنیدم خوبه الانم قیمتش حدود 114000 تومانه البته به یکی دوستام گفتم G-Force 7600 بگیر، گرفته داره قورت میده بازیهارو.:cheesygri

حالا من یه برنامه جدید پیشنهاد میکنم که با یه سری تنضیمات سرعت اجرای بازی رو بالا میبره البته من خودم امتحان نکردم تاحالا. حالا تو امتحان کن شاید جواب داد.
اسم نرم افزار GameGain هست حجمشم 833kb که میتونید از اینجا دانلود کنید: www.pgware.com/downloads
کرکش رو هم بعدا میزارم چون حجمش304kb پیوست نمیشه لینکشم فعلا ندارم ،حالا اگه کسی واجب لازم داره بگه بدم به ایمیلش.

حالا رضا جان تو هم رمت رو خالی کن هم با اون ترفند که قبلا گفته بودم فضای حافظه مجازی رو زیاد کن هم این نرم افزارو اجراع کن هم حواست باشه که DirectX نسب کرده باشی هم....همین دیگه بابا بسته فعلا;)

آخرین ویرایش:
نوشد و نوشد!!!!
بابا بي خيال ما . عادت كردم هر وقت ميخوام بازي كنم يه پنكه بزارم پشت كامپيوتر!!! بي خيال . نرم افزار جديد معرفي كن حال كنيم!!!!!!!!

IsoBuster

چشم:eek: !!
با نرم افزار IsoBuster میتونید اطلاعات از دست رفته روی CD ها و DVD ها رو بدست بیارین!
این نرم افزار پر قدرت میتونه اطلاعات CD های سوخته و صدمه دیده و حتی بعضی مواقع ترک خورده رو که کامپیوتر نمیتونه بخونه ، بازیابی کنه و روی هارد ذخیره کنه.
دانلود برنامه

برای دانلود کرک برنامه به این لینک برید و ( Smart Projects IsoBuster Pro v1.9.1 ) رو سرچ کنید

موفق باشید.

آخخخخخخخخخخخخخييييييييييييييششششششششششش!!!!!
دمت گرم پيمان جون . واقعا به دردم خورد . سي دي هري پاتر كه با كلي مكافات به دست آورده بودم خراب بود . با اين همچين حال اومدم كه نگو! دمت غيژ با ترمز دستي اضاف!!!!!!
----
آقا اينم تقويم شمسي واسه ويندوز ايكس پي . برين حال كنين! هر چند كه به نظر ميرسه غير ما چهار نفر كس ديگه اي اين تاپيك رو نميبينه!!!!

http://www.oxinsoft.com/shamsical/2/download.htm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or