ر ا هنما ی و یند و ز Xp - ا فز ا یش کا ر ا یی و زیبایی Xp

• Thread starter Thread starter Paymax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
MyDrivers

سلاااااام بعد از مدتها انتظار بالاخره ما اومدیم

مامولا وقتی از یه آدم حرفه ای میپرسید سختترین جای نسب ویندوز کجاست؟
میگه نسب درایور ها چون خیلی خسته کنندست
بله همینطوره وقتی ویندوز رو تازه نسب میکنیم (مامولا) یه سری سخت افزارا توسط ویندوز
شناخته نمیشن که باید با CD مخصوص خود سخت افزار درایورش رو نسب کرد
و اینکار یکمی حوصله میخواد که ما نداریم!
حالا من میخوام یه نرم افزار فوق العاده کاربردی معرفی کنم که از شر CD های درایور راحت شیم
MyDrivers Pro یک نرم افزار با حجم خیلی کم و با کارایی بالا هستش که میاد از درایور های سخت افزارهای سیستمتون ایمیج میگیره که میتونید هر وقت خواستید فایل ایمیج رو که رو هاردتونه اجرا کنید و درایور سخت افزارتونو نسب کنید به همین رلگی!
در ضمن با این نرم افزار میتونید ورژن درایورتونو از اینترنت آپدیت کنید (یعنی خودش میگرده آپدیتشو پیدا میکنه)

اینم لینک دانکود نرم افزار که کرکشم باهاشه

ok مشکلی بود بگید.............thx...px...

سلام ...
چند وقتی بود اتوران درایو های سیستم در ويندوز بالا نميومد بعد از تعويض ويندوز اين مشکل ابتدا حل شد ولی دوباره اتوران هيچکدام از درايو های دستگاه بالا نمياد مشکل از کجاست ؟

سلام ...
چند وقتی بود اتوران درایو های سیستم در ويندوز بالا نميومد بعد از تعويض ويندوز اين مشکل ابتدا حل شد ولی دوباره اتوران هيچکدام از درايو های دستگاه بالا نمياد مشکل از کجاست ؟
حامد شاید یه تروجانی چیزی گرفتی!
اگه برنامه ای داره اسکن کن ببین حل میشه یا نه...

AutoRunَ

سلام ...

gpedit.msc رو از Run اجرا کنید
به این مسیر برید : Computer Configuration-Administrative Templates-System
در سمت راست دنبال : "Disable Autoplay" or "Turn Off Autoplay" بگردین
واردش بشید و Disable کنید.

سوالی بود بفرمایید

نسب سریع ویندوز

یه برنامه میخوام که ویندوزم رو تو مدت کوتاه تر از مدت معمول عوض کنم

برای اینکار برنامه هایی مثل R-Drive Image هستند که از درایو ویندوز شما یک BackUp کامل میگیرند و روی CD یا هارد ذخیره میکنند و هر وقت که خواستید میتونید درایوتون رو در زمان کمی به حالت اول برگردونید.
CD هایی هم در بازار هستند با نوشته هایی مثل نسب آسان ویندور فقط در چند دقیقه و این جور حرفا... این CD ها هم با این سری برنامه ها تولید شدن.

اقا حالا من بک اپ گرفتم میخوام بزارمش تو ویندوزم مثلا ویندوزم خراب شده چجوری این کارو بکنم با برنامه ای که بالا نوشتم هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه یکی یه برنامه ی ساده تر بگه

AcronisTrueImage9

اقا حالا من بک اپ گرفتم میخوام بزارمش تو ویندوزم مثلا ویندوزم خراب شده چجوری این کارو بکنم با برنامه ای که بالا نوشتم هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه یکی یه برنامه ی ساده تر بگه

کلا با R-Drive Image کار نکنی بهتره جالب نیست. برنامه Acronis TrueImage هستش که تعریفشو شنیدم ولی خودم تست نکردم ولی فک کنم خوب باشه.

اینم لینک آموزش AcronisTrueImage9 از p30world :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=25472 (http://)

اگه بازم جواب نداد که بعید میدونم norton ghost هم هست تست کنید.

آخرین ویرایش:
زیبا کردن ویندوز Xp شما بدون اضافه کردن هیچ چیزی که سرعت ویندوز را پایین بیاورد

با سلام

( مراحل پیشنهادی برای زیبا کردن ویندوز XP شما بدون اضافه کردن هیچ چیزی که سرعت ویندوز را پایین بیاورد. )

برای شروع کار باید 1- نرم افزار TuneUp Utilities رو داشته باشید که نسخه 2007 اون رو همراه با سریال نامبر میتونید از >اینجا< دانلود کنید.
( این نرم افزار بسیار پر کاربرده و کارهایی که الان باهاش انجام میدیم فقط مربوط به بخش TuneUp styler اون هست.)

2- پکیج تم های Vista رو >دانلود< کنید – اون رو نسب کنید و TuneUp Utilities رو باز کنید و وارد TuneUp styler 2 بشید
از گزینه های سمت چپ آخری یعنی Visual Style رو انتخاب کنید حالا در سمت راست تم ها رو میتونید مشاهده کنید یکی رو انتخاب کنید و “Apply Visual Style” رو بزنید

3- پکیج Icon که ساخت خودم هست رو >دانلود< کنید-در TuneUp Styler 2 اولین گزینه یعنی System Elements رو انتخاب کنید و در پایین Icon Packages رو بزنید
حالا Add رو بزنید و Icon package رو که دانلود کردین و از آرشیو خارج کردین پیدا کنید و Install رو بزنید حالا Apply رو بزنید- به گزینه دومی از سمت چپ (File System) برید
روی درایو های CD که دارید کلیک کنید و آیکنشون رو با فایل آیکن CDدرایو که همراه Icon Package دانلود کردید عوض کنید.
این کار رو واسه این کردیم چون با نسب Icon Package همه آیکن ها عوض میشن غیر از آیکن CDدرایو.

4- چند تا Boot Screen که ساخت خودم هست رو >دانلود< کنید و همه رو انتخاب کنید و اجرا کنید برنامه TuneUp Utilities خود به خود اجرا میشه و میتونید Boot Screenی رو که میخواید انتخاب کنید و نسب کنید.

5- Welcome Screen ها رو >دانلود< کنید و... مانند مرحله قبل.

6- با ویندوز جدیدتون حال کنید.

سوالی داشتید مطرح کنید.

چزا با Norton Ghost کار نمیکنی؟
یه سیدی bootable نرم افزار Norton Ghost رو بگیر یا اگه گیر نیاوردی از این ویندوزهای شرکت *** (گیر میدن چرا تبلیغ کردی;)) رو بگیر که چند تا نرم افزار bootable + ویندوز داره و از اون استفاده کن روش کارش هم مثل آب خوردنه فقط ببینی میفهمی چه جوریه .
من حدود یه ساله ازش استفاده میکنم و هر وقت ویندوزم کرم ریخت تو 5-4 دقیقه عوضش میکنم
فعلا با اجزه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or