دوستان چطوری باید فیلم و آهنگ روی xbox 360 elite ریخت لطفن سریع جواب دهید
آیا xbox 360 فقط dvd میخونه یا که نه cd هم میخونه من cd گذاشتم نخوند ویک dvd که چهارتا فیلم روش بود رو هم نخوند مال من اینجوری یا مال شمام این مشکل داره؟؟؟
حالا با از کجا باید دانلود کنم؟؟
وقتي مي نويسه Mixed Media بايد بري تو قسمت موزيك گزينه ديسك رو انتخاب كني از اونجا بريزي تو هاردت
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببين اون فايل رو Unzip ميكني
1- فايل $SystemUpdate روش كليك راست ميكني كپي رو ميزني بعد درايو رايتر رو Open ميكني Paste ميكني . از منوي سيار سمت چپ گزينه Write these files to CDانتخاب ميكني يه پنجره مياد بعد همينطور كه در تصوير مشخصه Next رو ميزني رايت ميشه.
2- دستگاه روشن ميكني صبر ميكني داشبورد بالا بياد
3- ديسك رو ميذاري تو درايو مي نويسه Mixed Media
4- دستگاه خاموش ميكني
5- دستگاه روشن ميكني
6- Yes update now رو ميزني
7- Enjoy!!
حالا با از کجا باید دانلود کنم؟؟
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip
یه سئوال؟
این بازیهای جدید که میاد (مثلا f.e.a.r 2 )فایل اپدیت(داشبورد) دارن یا نه باید جدا گانه دانلود کرد؟
سلام
هنوز راهی برای دیدن divx بذون اتصال به لایو نیست؟
من آپدیتو نصب کردم اما لایو ندارم
ورژن رو نمیدونم! ولی جدیده تابلوئه دیگه خوشگلتره و...آقا ورژن داشبورد من 2.0.86 هست اما نمی گذارد بازی روی هاردش بریزم!
آیا ورژن داشبورد جدید همین هست یا بالاتر؟
در ضمن طریقه ی ریختن بازی روی هارد چگونه هست؟ ( ببخشید نمی دونستم باید کجا این سوال را بپرسم)
خوب آقایون این داشبورد جدید را DL کردم ( Fall08 )
فقط الان باید من فایل های داخل $SystemUpdate ( که حدود 10 فایل درونش هست) را بریزم روی CD یا فقط $SystemUpdate که بعد از Unzip کردن ظاهر شد را بریزم؟
منتظر جوابتون هستم