شایعه رویترز: شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت مادر فرام‌سافتور است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
Sony-Kadokawa-Reuters_11-19-24-1024x576.jpg
بر اساس گزارش رویترز به نقل از دو منبع آگاه، شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت Kadokawa است.

به گفته این منابع، مذاکرات بین دو طرف در جریان است و در صورت موفقیت در هفته‌های آینده ممکن است توافقی امضا شود.

سونی در پاسخ به سوال رویترز از اظهار نظر خودداری کرد. شرکت Kadokawa گفت نیز که نمی‌تواند اظهار نظری بکند.

[شرکت کادوکاوا شرکت مادر تعدادی از شرکت‌های تابعه در زمینه‌های نشر، فیلم و رسانه‌های تصویری و چندرسانه‌ای است. شرکت‌های ساخت بازی‌های ویدیویی تابعه آن شامل آکوایر، فرام‌سافتور، گوتچا گوتچا گیمز و اسپایک چان‌سافت می‌شود. شرکت سونی اینتراکتیو انترتینمنت، شرکت تابعه گروه سونی و سازنده پلی‌استیشن، در حال حاضر مالک ۱۴.۰۹ درصد از سهام فرام‌سافتور است. کادوکاوا که رسانه‌های مهمی مانند فامیتسو و دنگکی را اداره می‌کند، همچنین یک ناشر بازی نیز هست]
.

هنوز نفهميدم لذت يه مشت كاركتر رنگى اجق وجق كه نوبتى ميكوبن تو سر هم كجاس؟ :D

همونجایی که لذت داج دادن و اتک زدن به باس های عجق وجق مافوق سخت با گرافیک دو نسل قبله:دی

خب هست دیگه.

یکی از پرفروشترین IP های موبایلی در ژاپن و جهان الان زیرمجموعه سونی موزیک هست. چه دلیلی داره ؟ بعد SIE داره هزینه می‌کنه و خودشو به این در اون در میزنه دپارتمان بازی های موبایلی احداث کنه که بعد از ۲ سال دوباره دارن از نو شروع می‌کنند.

بدی شرکت های LLC (شرکت با مسولیت محدود زیر مجموعه یه کمپانی، منظور پلی استیشن هست) همینه. ولشون می‌کنی به امون خدا و هر ۳ ماه میری بالاسرشون.

خوب به صرف اینکه یه کمپانی بزرگ که در N تا بخش بسیار موفقه و مثلا تونسته با این توان مالی، برندی مثل PS بسازه و بعد با کنسولی مقابله کنه که فقط تو همین نسل هم اندازه کل مارکت کپش خرید کرده، و بعد تازه کله اش هم بکنه، ولی اشکالاتی هم در برخی بخش ها داره که نمیشه بهش گفت بی در و پیکره:دی.

سونی اتفاقا خیلی با در و پیکره و موفق هم بوده. اما مثل هر کمپانی دیگه ای خریت های خاص خودش رو هم داره و کارهایی میکنه که دود از سر آدم بلند میشه، ولی خوب اشتباهات اینجوری دلیل بر نتیجه گیری های اون مدلی نیست.

آخرین ویرایش:
خوب به صرف اینکه یه کمپانی بزرگ که در N تا بخش بسیار موفقه و مثلا تونسته با این توان مالی، برندی مثل PS بسازه و بعد با کنسولی مقابله کنه که فقط تو همین نسل هم اندازه کل مارکت کپش خرید کرده، و بعد تازه کله اش هم بکنه، ولی اشکالاتی هم در برخی بخش ها داره که نمیشه بهش گفت بی در و پیکره
از نظر من پلی استیشن امروزین تنها به دو دلیل تبدیل به دستگاه سرگرمی بی‌نظیر و بی رقیب شد اینه که اول: یوشیدا مدیران ژاپنی الاغ سونی رو راضی کرد مارک سرنی، یک آمریکایی نه به عنوان کارمند بلکه مشاور، رهبریت PS4 رو به دست بگیره و دیدیم که وقتی یه بازی ساز، کنسول طراحی کنه چه اتفاقی رخ میده.

دوم: ماهیت کورپو مایکروسافت که دوست داره تو هر بازار‌‌ی وارد بشه همه چیز رو ببلعه و نتیجه شد در رونمایی اکس باکس وان،‌ یه کنسول بازی که هیچ حرفی از بازی زده نشه. مومنتوم اکس باکس ۳۶۰ وارد نسل هشت می‌شد ار دیدگاه من، سونی زنده از 2008 بیرون نمی‌اومد و مایکروسافت به جای انحصاری ۱ ماهه مپ های کاد، ۱ سال، ۱ سال انحصاری میکرد.

نمی‌دونم کسی اشاره ای به این داستان کرده یا نه ولی مثل اینکه شایعاتی هست که خود کادوکاوا پیش قدم شده برای این معامله ،دلیلشم این بوده که یه شرکت کره ای و تنسنت به صورت سوسکی و نا محسوس داشتن بخش عمده ای از سهام ها رو می‌خریدن و خیلی زود کنترل مجموعه رو به دست میگرفتن ، ولی کادوکاوا میخواد ژاپنی باقی بمونه

آخرین ویرایش:
از نظر من پلی استیشن امروزین تنها به دو دلیل تبدیل به دستگاه سرگرمی بی‌نظیر و بی رقیب شد اینه که اول: یوشیدا مدیران ژاپنی الاغ سونی رو راضی کرد مارک سرنی، یک آمریکایی نه به عنوان کارمند بلکه مشاور، رهبریت PS4 رو به دست بگیره و دیدیم که وقتی یه بازی ساز، کنسول طراحی کنه چه اتفاقی رخ میده.

دوم: ماهیت کورپو مایکروسافت که دوست داره تو هر بازار‌‌ی وارد بشه همه چیز رو ببلعه و نتیجه شد در رونمایی اکس باکس وان،‌ یه کنسول بازی که هیچ حرفی از بازی زده نشه. مومنتوم اکس باکس ۳۶۰ وارد نسل هشت می‌شد ار دیدگاه من، سونی زنده از 2008 بیرون نمی‌اومد و مایکروسافت به جای انحصاری ۱ ماهه مپ های کاد، ۱ سال، ۱ سال انحصاری میکرد.

خوب واقعا اینجوری نیست. موفقیت PS و از رده خارج کردن همه رقیب هاش در وهله اول بخاطر قدرت برند PS هست نه حضور مارک سرنی و چیزهای دیگه. برند PS انقدر محبوب و بزرگه که برای خیلی ها برابر شده با مفهوم کنسول و وقتی میخوان بگن دارم با کنسول بازی میکنم میگن پلی استیشن میزنم. مثل گوگل کردن مثلا. و یبار تو یه مقاله ای میخوندم از این نظر و فاکتور شناخته شدن توسط عموم مردم دنیا هم رده کوکاکولاست. یعنی تو همه جای دنیا همه میدونن پلی استیشن چیه و برابر با ویدئو گیمه. این برند سازی هم محصول حضور قوی تو دو نسل اول هست و اساسا به مارک سرنی و کلا موفقیت PS4 ربط نداره.

تنها نکته ای که میشه بهش اشاره کرد به گفته خود اسپنسر موفقیت PS4 و در نتیجه ساخته شدن لایبرری دیجیتال عموم گیمرها رو این کنسوله و در نتیجه دیگه کسی حاضر نیست اکوسیستم مورد علاقه خودش رو ترک کنه بره رو یه پلتفرم دیگه.

در خصوص نسبت بد عمل کردن مایکروسافت به موفقیت پلی استیشن هم به نظرم کلا زیاد اغراق میشه. اساسا اکس باکس هیچ وقت انقدر مهم نبوده که شکستش بخواد باعث موفقیت PS بشه و کلا هم گفتم، زمانی که برند PS به این جایگاه رسید اکس باکس اصلا وجود خارجی نداشت. و هیچ وقت هم واقعا رقیب سونی و PS نبوده. صرفا تو یه بازه زمانی کوتاه چند ساله و اونم بخاطر مجموعه اشتباهات خود سونی تونست سهمی از بازار بدست بیاره. یعنی اگه سونی دیرتر کنسول نمیداد، اونم با اون قیمت و ... اکس باکس 360 هم قطعا به اون موفقیت نمیرسید و ضمن اینکه کلا هم پول مایکروسافت این کنسول رو تا الان نگه داشته. در کل اگه به عمر کنسول ها نگاه کنیم از 4 نسلی که اکس باکس وجود خارجی داشته 3 نسلش رو بازنده مطلق بوده و تو همون نسل دوم خودش هم فقط چند سال اول تونست عملکرد بهتری داشته باشه و در نهایت تو همون نسل هم نتونست در کل از PS3 که ضعیف ترین دوره پی اس هست بهتر و بیشتر بفروشه.

در نتیجه Xbox اساسا هیچ وقت رقیب PS نبوده که الان بخوایم موفقیت PS رو حاصل شکست Xbox بدونیم. فکت های موجود این رو نشون میدن.

درود بر تو

سونی کلا دچار فقر RPG که هست، اما نکته عجیبش نداشتن یه JRPG خیلی خفن و شاخ فرست پارتیه، اونم در شرایطی که بازار انیمه رو بلعیده! یعنی کافیه یه JRPG خوب با کیفیت و استاندارد فرست پارتی ها از Demon Slayer بسازه و یه آرک داستانی مخصوص رو باهاش ببره جلو. ولی نمیدونم چرا این کارهارو نمیکنه؟
اصلا همین نامزد های بهترین RPG امسال تو گیم آواردز تکلیفو واسه همه مشخص میکنه :D تو هر ساب ژانریم هستن توش. از نوبتی بگیر تا اکشن و سولزلایک و حتی آر پی جی استاندارد غربی.

1732735679201.png

تو بهترین بازی های سالم به جز اون پوکره و ووکانگ که اونم شرقیه بقیشون ژاپنین. یعنی عملا استدیو های غربی تو افول محضن. کلا سونی اگه میخواد چه تو آر پی جی چه JRPG بازی درست حسابی داشته باشه مجبوره نگاهشو برگردونه به ژاپن. البته به نظر من که کلا اگه میخواد بازی درست حسابی بسازه باید اینکارو کنه :D

حالا من نمیدونم سونی دقیقا لایسنس چه انیمه و مانگاهایی دستشه ولی واقعا برام عجیبه با دیدن موفقیت چینی ها و کره ایا تو این ژانرا چرا هیچ کاری نمیکنه. به مراتب هم ساختشون کم هزینه تره.
مثلا تو ببین همین استدیوهایی کره ای چقدر خوب بازی انیمه ای میسازن. با اینکه تازه اینا بازی موبایلی هستن فکر کن سونی رو کنسولش چه چیزایی میتونه بسازه.

خلاصه، اینا نگاه درست درمونی به ژاپن ندارن به نظرم
و البته از اونطرف هم ژاپن نگاه مثبتی به PS نداره دیگه...خیلی مقطعی اگر فروش کنسول اونجا بوست بشه
ساخت بازی خفن ژاپنی که فقط برای PS باشه، احتمال شکست تجاریش تو ژاپن به نظرم زیاده:دی
دیگه وقتی FF هم اونجا درست حسابی نفروشه، چندان راه نجاتی برای PS تو ژاپن نمیمونه:دی اون بازار کامل در اختیار نینتندو هست:دی
ژاپن به نظر من موفقیت یه کنسول زیاد ربطی به بازیاش نداره. ژاپن سرزمین هندهلده. اگه سونی اون کنسول هندهلدشو بده بیرون مطمئن باش هر جا شکست بخوره تو ژاپن موفق میشه :D
اگرم سونی میخواد بازی ژاپنی پسند واسه مخاطب شرقیش بسازه به نظرم یا باید برای سوییچم منتشرش کنه یا مثل کره ای ها و چینی ها رو اندروید و IOS هم بده منتشرشون کنه.

خوب واقعا اینجوری نیست. موفقیت PS و از رده خارج کردن همه رقیب هاش در وهله اول بخاطر قدرت برند PS هست نه حضور مارک سرنی و چیزهای دیگه. برند PS انقدر محبوب و بزرگه که برای خیلی ها برابر شده با مفهوم کنسول و وقتی میخوان بگن دارم با کنسول بازی میکنم میگن پلی استیشن میزنم. مثل گوگل کردن مثلا. و یبار تو یه مقاله ای میخوندم از این نظر و فاکتور شناخته شدن توسط عموم مردم دنیا هم رده کوکاکولاست. یعنی تو همه جای دنیا همه میدونن پلی استیشن چیه و برابر با ویدئو گیمه. این برند سازی هم محصول حضور قوی تو دو نسل اول هست و اساسا به مارک سرنی و کلا موفقیت PS4 ربط نداره.

تنها نکته ای که میشه بهش اشاره کرد به گفته خود اسپنسر موفقیت PS4 و در نتیجه ساخته شدن لایبرری دیجیتال عموم گیمرها رو این کنسوله و در نتیجه دیگه کسی حاضر نیست اکوسیستم مورد علاقه خودش رو ترک کنه بره رو یه پلتفرم دیگه.

در خصوص نسبت بد عمل کردن مایکروسافت به موفقیت پلی استیشن هم به نظرم کلا زیاد اغراق میشه. اساسا اکس باکس هیچ وقت انقدر مهم نبوده که شکستش بخواد باعث موفقیت PS بشه و کلا هم گفتم، زمانی که برند PS به این جایگاه رسید اکس باکس اصلا وجود خارجی نداشت. و هیچ وقت هم واقعا رقیب سونی و PS نبوده. صرفا تو یه بازه زمانی کوتاه چند ساله و اونم بخاطر مجموعه اشتباهات خود سونی تونست سهمی از بازار بدست بیاره. یعنی اگه سونی دیرتر کنسول نمیداد، اونم با اون قیمت و ... اکس باکس 360 هم قطعا به اون موفقیت نمیرسید و ضمن اینکه کلا هم پول مایکروسافت این کنسول رو تا الان نگه داشته. در کل اگه به عمر کنسول ها نگاه کنیم از 4 نسلی که اکس باکس وجود خارجی داشته 3 نسلش رو بازنده مطلق بوده و تو همون نسل دوم خودش هم فقط چند سال اول تونست عملکرد بهتری داشته باشه و در نهایت تو همون نسل هم نتونست در کل از PS3 که ضعیف ترین دوره پی اس هست بهتر و بیشتر بفروشه.

در نتیجه Xbox اساسا هیچ وقت رقیب PS نبوده که الان بخوایم موفقیت PS رو حاصل شکست Xbox بدونیم. فکت های موجود این رو نشون میدن.

دقیقا کمااینکه اون اوایل نسل هفت، تا مدت ها PS2 هم از 360 هم از خود PS3 بهتر میفروخت و در چارت ها با اختلاف بالاتر بود، یعنی اگه سونی با یک استراتژی درست PS3 رو عرضه میکرد چه بسا از همون اول با اختلاف از 360 جلو میفتاد...

تو همین تاپیک امار فروش خودمون پست های مربوط به 2006 2007 موجوده و این رو نشون میده...

تو بهترین بازی های سالم به جز اون پوکره و ووکانگ که اونم شرقیه بقیشون ژاپنین. یعنی عملا استدیو های تو افول محضن. کلا سونی اگه میخواد چه تو آر پی جی چه JRPG بازی درست حسابی داشته باشه مجبوره نگاهشو برگردونه به ژاپن. البته به نظر من که کلا اگه میخواد بازی درست حسابی بسازه باید اینکارو کنه :D

منم موافقم. سونی یه استدیو گولاخ ژآپنی کم داره انصافا. حداقل یدونه. همین استروبات، واقعا یکی از بهترین تجربه های این نسل من بود. و کلا بازی های ژآپنی خوب، و خفن، یه کیفیت خیلی باحالی دارن. یونیکی خاص. مثلا بازی هایی مثل SotC یا Ico رو تو دکون هیچ بقال دیگه ای نمیشه پیدا کرد. سونی میتونه با تکیه روی استدیوهای خوب ژاپنی RPG های خفنی برای خودش درست کنه.

حالا من نمیدونم سونی دقیقا لایسنس چه انیمه و مانگاهایی دستشه

بنام خدا هرچی انیمه میشناسی و نمیشناسی:دی سونی صاحب Aniplex و Crunchyroll ـه که عملا صاحب همه انیمه هان:دی حالا منهای کلی استدیو ریز و درشت دیگه، اما به صورت کلی هرچی انیمه خفن میشناسی مال اینا و در نتیجه مال سونیه. از One Piece و Naruto و Full Metal و Sword Art و Demon Slayer بگیر تا Bleach و My Hero Academia و Tower of God و Dragon Ball و کلا میگم هرچی انیمه هست و نیست:دی البته امتیاز بازی اینا اکثرا دست این و اونه و نمیدونم تا کی هم داده شده، ولی خوب خیلی هم هست که سونی میتونه بره سراغشون و اگه استدیو داشته باشه بازی های خفن از روشون بسازه.

من همش دوست دارم یه گیم خفن از Demon Slayer بسازن. به نظرم میتونن با فرمول FFXVI بسازنش، همون استایل های نفس کشیدن بشه مثل قدرت آیکان ها و دک کامبو شخصی خودت رو بچینی. خیلی خفن میشه:دی

سونى استوديوى ژاپنى بخره ولى جان جدش jrpg و بازياى بى مغزى مثل داينستى واريور اينا نشينن بسازن :D

همونجایی که لذت داج دادن و اتک زدن به باس های عجق وجق مافوق سخت با گرافیک دو نسل قبله:دی

احساس ميكنم غير مستقيم به بازياى سولز لايك تيكه انداختى و ظاهرا با الدن رينگ حال نكردى :D

منم موافقم. سونی یه استدیو گولاخ ژآپنی کم داره انصافا. حداقل یدونه. همین استروبات، واقعا یکی از بهترین تجربه های این نسل من بود. و کلا بازی های ژآپنی خوب، و خفن، یه کیفیت خیلی باحالی دارن. یونیکی خاص. مثلا بازی هایی مثل SotC یا Ico رو تو دکون هیچ بقال دیگه ای نمیشه پیدا کرد. سونی میتونه با تکیه روی استدیوهای خوب ژاپنی RPG های خفنی برای خودش درست کنه.

بنام خدا هرچی انیمه میشناسی و نمیشناسی:دی سونی صاحب Aniplex و Crunchyroll ـه که عملا صاحب همه انیمه هان:دی حالا منهای کلی استدیو ریز و درشت دیگه، اما به صورت کلی هرچی انیمه خفن میشناسی مال اینا و در نتیجه مال سونیه. از One Piece و Naruto و Full Metal و Sword Art و Demon Slayer بگیر تا Bleach و My Hero Academia و Tower of God و Dragon Ball و کلا میگم هرچی انیمه هست و نیست:دی البته امتیاز بازی اینا اکثرا دست این و اونه و نمیدونم تا کی هم داده شده، ولی خوب خیلی هم هست که سونی میتونه بره سراغشون و اگه استدیو داشته باشه بازی های خفن از روشون بسازه.

من همش دوست دارم یه گیم خفن از Demon Slayer بسازن. به نظرم میتونن با فرمول FFXVI بسازنش، همون استایل های نفس کشیدن بشه مثل قدرت آیکان ها و دک کامبو شخصی خودت رو بچینی. خیلی خفن میشه:دی
کرانچیرول صرفا لایسنس این انیمه ها رو میخره و داخل سرویس خودش میزاره. مثلا همونطور که One Piece روی کرانچیرول است روی سرویس نتفلیکس هم است.
حالا Aniplex که خودش انیمه میسازه مثل Demon Slayer که اون ایپی رو سونی داره. آره اونا رو میتونه تصمیم بگیره کجا عرضه بشند.
حالا چون انیمه تنها سرویس درست و حسابیش در غرب کرانچیرول است منجر به یک مونوپولی در سرویس های استریمینگ انیمه غربی شده.

مثلا Made in Abyss روی کرانچیرول است ولی بازم ایپی مال کادوکاواست. با اینحال میتونه ایپی های خودش رو کادوکاوا بده بقیه ازش انیمه بسازند مثل Mushoku Tensei اما در نهایت ایپی بازم مال خودشه.

خلاصه واقعا سونی دیگه همه انیمه ها رو نداره. صرفا لایسنس اکثرشون مگه داشته باشه.
مثلا همین My Hero Academia مال Toho Animation اهه نه سونی.

سونى استوديوى ژاپنى بخره ولى جان جدش jrpg و بازياى بى مغزى مثل داينستى واريور اينا نشينن بسازن :D

احساس ميكنم غير مستقيم به بازياى سولز لايك تيكه انداختى و ظاهرا با الدن رينگ حال نكردى :D
استدیو ژاپنی بخری بعد JRPG نسازی؟ پس ببخشید @!#شون خله اصلا بیان استدیو رو بخرند.:دی

اینو میخرند تا بازی ژاپنی بسازند، وگرنه استدیو غربی که خیلی دارند.

آخرین ویرایش:
تو که این چند وقت هر گیمی که حال نمیکردی تست کردی و نظرت عوض شد و راضی بودی، بشین یه JRPG مشتی هم بزن قطعا نظرت عوض میشه:دی همون Persona 5 که بچه ها گفتن انتخاب بسیار خوبیه. چشم بهم بزاری میبینی ۱۰۰ ساعته درگیرشی و نمیتونی دل بکنی دیگه:دی

متن خبر رو نخوندم ولی بر اساس این تیتر اصلا روی دیگه سکه رو داره نشون میده.
یعنی خود کمپانی و بحث انیمه و ... برای سونی خیلی جذاب نبوده و بیشتر به دنبال فرام سافتور بوده ولی مثل اینکه کادوکاوا میخواد با FS گروکشی کنه و کل خودش رو بفروشه.

اگه این باشه پس خیلی جالب شد.

بازار ژاپن وابسته هست به بازار موبایل و کنسول دستی، یعنی روی کاغذ نینتندو یک کنسول کلاسیک خانگی بده و تو غرب بیشتر از سوییچ بفروشه، ولی تو ژاپن به فروش سوییچ نمی رسه، برا همین صرف کنسول دستی که عادی مثل ps4و ps5 روش بازیا بیاد، تو ژاپن فروش ps رو خیلی بیشتر می کنه حتی اگه باز از نینتندو عقب باشه!

شما یک لیست به فروش jrpg ها تو خوده ژاپن بکنید!غیر ip های مطرح فروش عجیبی ندارن، همین ff و DQ که دوران اوج قدیمشون رو ندارن، باز تو تعداد خیلی بیشتر از عناوین کمتر شناخته شده و با کیفیت تر هست، پس صرف ساخت استدیو و تولید بازی کمکی به سونی نمی کنه

سونی باید ip های ژاپنی پسند رو تصاحب کنه، و برا هر فرنچایز یک استدیو مخصوص با دویژن های مختلف تاسیس کنه، تا اینا بتونن سالانه از اون محصول نسخه جدید یا اکسپنشن های بزرگ ارائه بدن!

کنارش بتونن قرارداد های انحصاری برا پورت انحصاری عناوین شرقی پسند چینی و کره ای تو ژاپن ببندن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or