شایعه رویترز: شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت مادر فرام‌سافتور است.

Farh@d

کاربر سایت
Sony-Kadokawa-Reuters_11-19-24-1024x576.jpg
بر اساس گزارش رویترز به نقل از دو منبع آگاه، شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت Kadokawa است.

به گفته این منابع، مذاکرات بین دو طرف در جریان است و در صورت موفقیت در هفته‌های آینده ممکن است توافقی امضا شود.

سونی در پاسخ به سوال رویترز از اظهار نظر خودداری کرد. شرکت Kadokawa گفت نیز که نمی‌تواند اظهار نظری بکند.

[شرکت کادوکاوا شرکت مادر تعدادی از شرکت‌های تابعه در زمینه‌های نشر، فیلم و رسانه‌های تصویری و چندرسانه‌ای است. شرکت‌های ساخت بازی‌های ویدیویی تابعه آن شامل آکوایر، فرام‌سافتور، گوتچا گوتچا گیمز و اسپایک چان‌سافت می‌شود. شرکت سونی اینتراکتیو انترتینمنت، شرکت تابعه گروه سونی و سازنده پلی‌استیشن، در حال حاضر مالک ۱۴.۰۹ درصد از سهام فرام‌سافتور است. کادوکاوا که رسانه‌های مهمی مانند فامیتسو و دنگکی را اداره می‌کند، همچنین یک ناشر بازی نیز هست]
.

به نظر من که اگه سونی اینارو بخره، FS زیرمجموعه استدیوهای PS نمیشه و مثل بانجی مستقل میمونه. خیلی خیلی بعیده سونی بیاد یهو با انحصاری کردن بازی های مالتی پلتفرم محبوب گند بزنه تو کامیونتیشون. عقلانی نیست واقعا. به فرض که بخره هم صرفا صاحب میشه و مارکتینگ رو میگیره دستش، همین. در باقی موارد عین قبل عمل میکنن و انگار نه انگار میشه.

ولى دليل نميشه مثل بلادبورن ip جديد سولز لايك واسه خودش نسازه.
البته بيشعورن شايدم نسازن :D

به نظر من که اگه سونی اینارو بخره، FS زیرمجموعه استدیوهای PS نمیشه و مثل بانجی مستقل میمونه. خیلی خیلی بعیده سونی بیاد یهو با انحصاری کردن بازی های مالتی پلتفرم محبوب گند بزنه تو کامیونتیشون. عقلانی نیست واقعا. به فرض که بخره هم صرفا صاحب میشه و مارکتینگ رو میگیره دستش، همین. در باقی موارد عین قبل عمل میکنن و انگار نه انگار میشه.
منم همین فکر رو میکنم ، تو پستم هم به نوعی اشاره کردم که احتمال داره بازیها انحصاری کامل نشه.
ولی خب نهایتا بازیهای FS به پای پلی استیشن نوشته میشه و تقریبا میشه گفت اون جای خالی عناوین RPG هاردکورتر رو براشون تا حد زیادی میتونه پر میکنه.

اما در مورد مستقل موندنشون شک دارم ، اگه اشتباه نکنم بانجی هم اسما مستقله ولی رسما نیست.
یه جایی خونده بودم که مستقل موندن بانجی منوط به آمار و ارقامیه که تو فروش و تعداد پلیر بدست میاره و اگه از یه حدی پایینتر بیاد سونی رسما وارد میشه و دخالت میکنه که البته خب حقشه ، زیرمجموعشه.
مثل همین تغیراتی که اخیرا سونی تو بانجی داد و دستی به سر روی اونها کشید.

اگه اونی که خوندم درست باشه میخوام بگم که این دخالتهای سونی کاملا منطقیه ولی چیز جذابی نیست .
این نوع مستقل بودن خیلی با نوع مستقل بودن یک استودیو مثل CDP تفاوت میکنه.

ولى دليل نميشه مثل بلادبورن ip جديد سولز لايك واسه خودش نسازه.
البته بيشعورن شايدم نسازن :D

والا اینم بعید میدونم:دی سونی همین الان داره بدش نمیاد بازی هاشو حتا برای Xbox هم میداد بیرون و قشنگ از ترسه که نمیده و صرفا به PC قناعت کرده:دی بعد بیاد اینارو بخره دیگه از خدا خواسته میتونه برای همه پلتفرم ها بده بیرون و کلا در خصوص بازی های نیشی مثل همین بازی های فرام (البته الدن رینگ دیگه نیش نبود) مالتی پلتفرم بودن بهترین حالت ممکنه. انحصاری چندان جالب نیست به نظرم. ولشون کنه به امان خدا هرچی میخوان برای همه پلتفرم ها بسازن بره:دی

اما در مورد مستقل موندنشون شک دارم ، اگه اشتباه نکنم بانجی هم اسما مستقله ولی رسما نیست.
یه جایی خونده بودم که مستقل موندن بانجی منوط به آمار و ارقامیه که تو فروش و تعداد پلیر بدست میاره و اگه از یه حدی پایینتر بیاد سونی رسما وارد میشه و دخالت میکنه که البته خب حقشه ، زیرمجموعشه.
مثل همین تغیراتی که اخیرا سونی تو بانجی داد و دستی به سر روی اونها کشید.

فکر میکنم در خصوص مدیریت هست که سونی میتونه بیاد و کنترل رو در دست بگیره. وگرنه در باقی موارد مستقلن و خودشون ناشر بازی هاشون. برای همه پلتفرم ها هم میدن تحت هر شرایطی و سونی هم بیاد مدیریت رو بگیره که همین الان هم گرفته، چیزی انحصاری نمیشه. واقعا هم احمقانه است انحصاری کردن این بازی ها. خیلی خیلی ایده بدیه بیای بازی پرفروش گس رو انحصاری کنی! سونی عقل داشت همین هل دایورز 2 رو هم مالتی پلتفرم میکرد.

اگه كسى اونجا بازى ميخريد قطعا ميداد وگرنه ترس و خجالت به نظرت حاليشون ميشه؟ :D

صدرا مساله فقط فروش نیست، وگرنه بازی های سونی رو PC هم فروش آنچنانی ندارن، ولی مبینیم که سونی دست از عرضه بازی هاش بر نمیداره. به دو دلیل، من فکر میکنم دلیل اول کلا گسترش فن بیس و در دسترس بودن بازی هست تا به مرور و آهسته آهسته پلیرها بفهمن رو پلتفرم های دیگه هم میشه این عناوین رو بازی کرد و قدرت IP بره بالا. ضمن اینکه بالاخره نام سونی با PS عجین شده و زمان میبره تو فن بیس خودش رو PC رو پیدا کنه. و مساله دوم برنامه ریزی برای آینده است. وقتی که کنسول دستی میاد و یه چیزی تو مایه های استیم دک میشه و اونجا این برنامه ریزی جواب میده.

کسی که هدفش گسترش بازار و بدست آوردن IP های قدرتمنده خیلی خیلی بعیده بیاد به این شکل دست به انحصار بزنه و مخلص کلام همه چیز رو نباید صرفا تو فروش بازی دید. بخشی از قدرت یه IP به گستردگیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or