شایعه رویترز: شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت مادر فرام‌سافتور است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
Sony-Kadokawa-Reuters_11-19-24-1024x576.jpg
بر اساس گزارش رویترز به نقل از دو منبع آگاه، شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت Kadokawa است.

به گفته این منابع، مذاکرات بین دو طرف در جریان است و در صورت موفقیت در هفته‌های آینده ممکن است توافقی امضا شود.

سونی در پاسخ به سوال رویترز از اظهار نظر خودداری کرد. شرکت Kadokawa گفت نیز که نمی‌تواند اظهار نظری بکند.

[شرکت کادوکاوا شرکت مادر تعدادی از شرکت‌های تابعه در زمینه‌های نشر، فیلم و رسانه‌های تصویری و چندرسانه‌ای است. شرکت‌های ساخت بازی‌های ویدیویی تابعه آن شامل آکوایر، فرام‌سافتور، گوتچا گوتچا گیمز و اسپایک چان‌سافت می‌شود. شرکت سونی اینتراکتیو انترتینمنت، شرکت تابعه گروه سونی و سازنده پلی‌استیشن، در حال حاضر مالک ۱۴.۰۹ درصد از سهام فرام‌سافتور است. کادوکاوا که رسانه‌های مهمی مانند فامیتسو و دنگکی را اداره می‌کند، همچنین یک ناشر بازی نیز هست]
.

قشنگ 4 تا مشتری فیک آوردن رو کار واسه بنچمارکینگ که فقط رقمو ببرن بالا سونیو بیشتر بدوشن فکر کنم :D آخه انصافا کادوکاوا به چه درد مایکروسافت میخوره. فرام سافتور فکر کنم جزو کم ارزش ترین است های کمپانی به حساب میاد خودشونم هر از گاهی احتمالا یادشون میره همچین استدیویی هم دارن.

کماکان نظرم اینه استدیو یا هر کمپانی ای که تو مسیر نرمال و خوبی داره حرکت میکنه نباید خریده بشه منتها تو این شرایط سونی انتخاب معقول تریه. البته تنسنت هم بد نیست اگه باعث دخالت چین تو امور داخلی کمپانی نشه.
منم میبینم کل صنعت گیمینگ داره به From Software اشاره میکنه تعجب میکنم، آخه کادوکاوا اصلا بازیساز به اون صورت نیست. سرمایه اصلی شرکت در بخش های دیگه است.:دی

بعد اصلا خود بخش انیمه رو خریدن به تنهایی مسخرست، یک چندتا استدیو دارند ولی خب اکثرا لایسنس کاراشون رو به استدیو های دیگه میدن براشون انیمه بسازند. حتی ایپی ها هم مال خود نویسنده هاست تا شرکت ها، برای همینه مثلا هالیوود اینقدر نازه اودا رو میکشه.:دی

شایعات میگن که سونی ژاپن از نارضایتی از بخش آمریکا میخواد این خرید رو انجام بده, چون ظاهرا بازی های وسترنشون اونقدری که خودشون باد کرده بودن موفق عمل نکرده.
فروش اسپایدرمن 2, لست 2 و رگناروگ موفقیت نسخه های قبلی رو نداشته, بودجه های بی دلیل کلانشون هم مشکل ساز شده (دلیل که داره ولی بگذریم).

میگن سونی آمریکا فاجعه کانکورد رو میخواسته برگردونه و ژاپن اجازه نداده, فیر گیم هم الان زیر تیغ ژاپنه.
و البته دلیل اینکه تا الان ریمستر بلادبورن نداشیم بخاطر این بوده که سونی آمریکا بلادبورن رو یه بازی نیچ میدونه.

اون هاییم که موفق بوده از جمله دیزگان و گوست آف سوشیما کلکشون کنده شده. مخصوصا میگن که ژاپن از گوست جدید ناراضیه چون فکر میکرده ادامه داستان جین باشه.
میگن ناتی داگ فروش دیزگان (که بودجش هم کمتر بوده) رو برای لست خطر میدیده و از ساخت ادامش جلوگیری کرده.

مشخصه که سونی ژاپن ضرر عظیم ESG و DEI رو دیده و میخواد دوباره پول دربیاره.
وکیسم و بی لیاقتی اشخاصی که توی این استودیوها کار میکنن غیرقابل باوره.

در کل دارم میگم اینا شایعه هست حالا چیزی رو گردن ما نندازید, منبعش من نیستم :D.

تمام چیزایی که نوشتی اشتباس! خبر این حرفات رو من چند روز پیش زدم و اینایی که گفتی درش نیست. تو سورس هیچ حرفی از بلادبورن زده نشده! توهم توطئه ناتی‌داگ و دیزگان از کجا اومد رو نمی‌دونم! سورس جدید دارید؟! بزارید بدونیم! وگرنه از خودتون چیزی در نیارید!

تمام چیزایی که نوشتی اشتباس! خبر این حرفات رو من چند روز پیش زدم و اینایی که گفتی درش نیست. تو سورس هیچ حرفی از بلادبورن زده نشده! توهم توطئه ناتی‌داگ و دیزگان از کجا اومد رو نمی‌دونم! سورس جدید دارید؟! بزارید بدونیم! وگرنه از خودتون چیزی در نیارید!

بشخصه خودمم فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه چون اگه بخره بازی های فرام سافتور انحصاری نمیشن, پس مسئله کلا در مورد پلی استیشن نیست.

مگه مریضم که چیزی رو از خودم دربیارم؟, توی همین ویدیو بود دوباره نگاه کنید, هم بلادبورن و هم ناتی داگ.

تا اسم ناتی داگ میاد چرا حساسیت نشون میدید؟ :D
والا کارگردان دیزگان هم یه چیزای مشابه در مورد ناتی داگ میگفت, حالا یا خود سونی کرد یا ناتی داگ برای من فرقی نمیکنه.
کلیت صنعت گیم الان وک هست, چه ناتی داگ باشه چه x چه y و چه z, اینا همشون از یکجا هدایت میشن.

در نهایتم من جایی ندیدم این شایعات تایید یا رد بشه, تا جاییم که یادمه گزارشات اندیمیان درباره CDPR درست بود و حتی خود مدیر CDPR شروع به دمیج کنترل کرد.
در کل باید دید چی میشه, همینجوری بی اساس نه میشه گفت درسته و نه میشه گفت اشتباه, خودمم که قبولش ندارم.

این From Software استدیوی بزرگیه فقط سوال این جاست که اگر روزی میازاکی تصمیم به ترک استدیو بگیره چی میشه
بعضی افراد نقش کلیدی دارن و با ترک کردن اون استدیو کلا باعث از بین رفتن اون شرکت میشن مثلاً تصور کنید کوجیما از استدیوی خودش بخواد بره یا وقتی شینجی میکامی تانگو رو ترک کرد چه بلایی سر استدیو اومد

اینجا هم بعد از خرید سونی تضمین وجود ندارد که میازاکی بخواد تا آخر عمرش توی همون استدیو بمونه

• Like
Reactions: pouria.sh
دلار به دلار سنت به سنتشو باید فک کنن.مایکروسافت نیست که یهو ۷۰ میلیاردم خرج کنه به جاییش نباشه.سونی تو موبایل و لپ تاپ قدیم بازار خوبی داشت الان کلا از دست داده بازارشو.یه فیلم موندی یه دوربین یه گیم.الان بانجیم ۳.۶ میلیارد دلار دادن پشیمونن😂😂اخرم مایکرو میبینی میخره مشکل دادگاه و ایناش نبود خود سونیم می خرید بره پی کارش.
مهم نیست
مضحک هست تو از یک کمپانی مهم ترین بخشاشو بخوای، بدون اینکه هزینه بقبه بخشا رو بدی!
مثل اینه یکی بره به تیک تو بگه، من خودتو نمی خوام بخرم، راک استارو کادوپیچ کن ببرم:دی معلومه هیچ کمپانی به همچین چیزی راضی نمیشه یا اصلا یکی برگرده به سونی بگه برند پلی استیشن رو بفروش، بقیه بخشات جذاب نیستن واسم:دی

این مسئله تو کمپانی ژاپنی هست، دادگاه خاصی براش پیش نمیاد، اگرم بیاد وقتی سونی بخش انیمه رو می خواد، با همین بخشش به دادگاه خواهد رفت!
کادوکاوا تو بخش انیمه وچاپ و انتشار مانگا و مانهوا کار می کنه، سونی پخش کننده و صاحب سرویس تو غرب هست، این تولیدات ربطی بهم ندارن که دادگاه های عجیب بخواد بوجود بیاد، بماند کادوکاوا حتی جزو سه ناشر برتر(از نظر درامدی)مانگا تو ژاپنم نیست و خیلی از کادوکاوا غول تر تو ژاپن وجود داره!

سونی ذهنش فقیر! خرید کمپانی سهامی عام قانون داره، ولی بخوای بخش به بخش خرید کنی قیمت های عجیب غریب می تونن بزارن، وقتی تنسنت به استدیو های معمولی 1.5بیلیون میده، یهو بیاد بگه من برا خوده فرام 3بیلیون می خوام بدم، سونی چیکار می خواد کنه؟! مثل جریان leyou میخواد بره باز تو سوراخ موش؟:دی

ارزش یک کمپانی به مهمی اون ip هست که داره، بانجی اصلا گرون نبود، تعدد ip مهم نیست! همین رمدی تا قبل الن ویک دو، با فروش بد بازیاش خریدش تا 500میلیون هزینه داشت، سونی همین بند استدیو رو بعد از موفقیت مالی دیزگان سهامی عام می کرد زیر 800تا 900تا نمی رفت، یا حتی ND بر اساس درامداش در یک شرایط سهامی عامی بدون گس نزدیک 2بیلیونم می رفت، سونی وقتی بانجی رو خرید، دستینی دومین شوتر محبوب امریکا بود و با همین dlc آخر نشون دادن چقدر توانایی تو بحث کیفی دارن(حالا ما گس دوست نداریم، فراتر از بحث هست)
ولی دنیا عوض شده، یک زمانی تنسنت riot رو 400میلیون خرید(همین الانش 10بیلیونم نمی فروشه)(اینکه سونی از بانجی تو کوتاه مدت انتظار معجزه زحمات چند دهه بابی کوتک رو می خواست بر می گرده به همون بحثم که سونی ذهنش فقیر و شعور ویدیو گیمی نداره:دی شما فکر کن تو زمانی که بازی های AAA یک ساله نهایت 18ماه میشد ساخته بشه، ولو شش سال برا هف لایف 2 زمان گذاشت تا این شاهکار در بیاد، ولی سونی به محض تکمیل خرید بانجی هر سه ماه تو گزارش های مالی، زد تو سر پلی استیشن و بانجی، کو نتیجه، خداروشکر که سونی هیچوقت صاحب استدیویی مثل راک استار نشده...)

این From Software استدیوی بزرگیه فقط سوال این جاست که اگر روزی میازاکی تصمیم به ترک استدیو بگیره چی میشه
بعضی افراد نقش کلیدی دارن و با ترک کردن اون استدیو کلا باعث از بین رفتن اون شرکت میشن مثلاً تصور کنید کوجیما از استدیوی خودش بخواد بره یا وقتی شینجی میکامی تانگو رو ترک کرد چه بلایی سر استدیو اومد

اینجا هم بعد از خرید سونی تضمین وجود ندارد که میازاکی بخواد تا آخر عمرش توی همون استدیو بمونه
اصولا کسایی که واقعا دلشون میخواد اثرشون چیزی باشه که خودشون میخوان صد در صد میرن.
کوجیما با مستقل موندن و باز پس گرفتن ip دث استرندینگ نشون داد که از اون دسته هست, امثال کیتاسه هم با سر خم کردن نشون دادن که از کدوم دسته ان.
باید دید که میازاکی از کدوم دستست.

اگه قرار بر سانسور و محدودیت و اینجور چیزها باشه پس همون تن سنت بخره بهتره, چون دست کم هدف اونا چیزی جز پول نیست.

• Like
Reactions: eandm
فکر کن مایکی بخره! قشنگ شلنگ میکشه به صنعت انیمه ژاپن:))
من خودم دوست دارم اینا خریده نشند ولی خب واقعا بین همه اینا سونی از همه امن تره.

بجز انیمه آخه اینا سیستمی که دارند درسته.

مثلا بخش رمان و مانگایی که دارند باعث میشه خیلی از این انیمه ها تولید بشند. حالا بخواد اون بخش ها به امون خدا ول بشه کل سیستم انیمه سازی شرکت میره در هوا.
یک مورد دیگه جریان که باید اشاره کنم اینجاست:

فلسفه پشت انیمه ساختن در ژاپن در اکثر مواقع برای تبلیغ سورس متریال است. کمپانی هایی مثل کادوکاوا اکثرا انیمه میسازند که اون رمان یا مانگا فروش بره. حالا اگر سونی بخاطر خود پر کردن سرویس استریمینگ انیمه بخواد بخره بنظرم تا حدی اشتباه میکنه. مثلا انیمه ایی مثل Re:Zero یا Made in Abyss چندین سال طول میکشه یک فصل ازش ساخته بشه. همین باعث میشه همیشه نتونند اون سودی که میخوان از این ایپی ها مطرح داشته باشند.
الان مثلا کمپانی مثل کرانچیرول که انیمه برای سونی پخش میکنه صرفا لایسنس این انیمه رو میخره و در سرویس استریم خودش میزاره، این موضوع کاملا با جریان ساخت انیمه زمین تا آسمون متفاوته!
کلا چالش های این خرید برای هرکسیم اینا رو بخره کار سختیه.

بشخصه خودمم فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه چون اگه بخره بازی های فرام سافتور انحصاری نمیشن, پس مسئله کلا در مورد پلی استیشن نیست.

مگه مریضم که چیزی رو از خودم دربیارم؟, توی همین ویدیو بود دوباره نگاه کنید, هم بلادبورن و هم ناتی داگ.

تا اسم ناتی داگ میاد چرا حساسیت نشون میدید؟ :D
والا کارگردان دیزگان هم یه چیزای مشابه در مورد ناتی داگ میگفت, حالا یا خود سونی کرد یا ناتی داگ برای من فرقی نمیکنه.
کلیت صنعت گیم الان وک هست, چه ناتی داگ باشه چه x چه y و چه z, اینا همشون از یکجا هدایت میشن.

در نهایتم من جایی ندیدم این شایعات تایید یا رد بشه, تا جاییم که یادمه گزارشات اندیمیان درباره CDPR درست بود و حتی خود مدیر CDPR شروع به دمیج کنترل کرد.
در کل باید دید چی میشه.
با اینکه من فکر میکنم منبع اون شایعات یه کاربری به اسم علی جنگیه ولی حتی اگه جاییم خونده باشی خب یکم مدارکو بذار کنار هم ببین اصلا منطقیه اون حرف.
رگناروگ که اصلا رکورد سریع ترین فروش تاریخ فرست پارتی های پلی استیشن رو زد. بعد از کمتر از 1 سال هم فروشش از 15 میلیون رد شد که تا الان قطعا به 20 میلیون رسیده. پارت دوم لست آف آس هم که از نظر درآمدزایی بهتر از پارت اول عمل کرد. حتی ریمسترشم عملکردش بهتر از ریمیک پارت اولش بود. اسپایدرمن هم بازی ای نیست که فقط یه هفته بفروشه و به مرور تا آخر نسل فروش خودشو به ازای فروش کنسول خواهد داشت. مشخصه که تو لحظه انتشارش با اون پلیر بیس کوچیک پی اس 5 تو اون سال یه عملکرد طوفانی نداشته.

بلادبورنم تا آخرین آماری که با اون لیک ها بیرون اومد 8 میلیون نسخه فروخته بود اگه الان به 10 میلیون نرسیده باشه تحت هیچ شرایطی به همچین بازی ای نیش نمیگن. اتفاقا به خاطر فروش بالاشه که سونی زده به سرش که با اون کیفیت رو پی اس 4 گروگانش بگیره که بعد ها بتونه اندازه یه بازی جدید ازش بدوشه.

درمورد اون داستان دیز گانم هزار بار همه گفتن شماره دوم بازی تو همون استدیو چراغ سبز نگرفت و ربطی به کسی نداشت. آخه چرا باید ناتی داگ جلو دیز گانو بگیره وقتی خودشونم قرار نیست تو اون ژانر چیزی بسازن؟ :D اگه بازی بعدی ناتی داگ پارت سوم بود باز میشد یه جوری هضمش کردن این حرفو.

یک مورد دیگه جریان که باید اشاره کنم اینجاست:

فلسفه پشت انیمه ساختن در ژاپن در اکثر مواقع برای تبلیغ سورس متریال است. کمپانی هایی مثل کادوکاوا اکثرا انیمه میسازند که اون رمان یا مانگا فروش بره. حالا اگر سونی بخاطر خود پر کردن سرویس استریمینگ انیمه بخواد بخره بنظرم تا حدی اشتباه میکنه. مثلا انیمه ایی مثل Re:Zero یا Made in Abyss چندین سال طول میکشه یک فصل ازش ساخته بشه. همین باعث میشه همیشه نتونند اون سودی که میخوان از این ایپی ها مطرح داشته باشند.
الان مثلا کمپانی مثل کرانچیرول که انیمه برای سونی پخش میکنه صرفا لایسنس این انیمه رو میخره و در سرویس استریم خودش میزاره، این موضوع کاملا با جریان ساخت انیمه زمین تا آسمون متفاوته!
کلا چالش های این خرید برای هرکسیم اینا رو بخره کار سختیه.
این فلسفه انیمه ساختن از روی مانگا برای فروش بیشتر مرچ و مانگا کاملا درسته ولی احساس میکنم این رویه تو این چند سال یه مقدار تغییر کرده و از زمان ظهور پلتفرم های اینترنتی خود انیمه هم به یه منبع درآمد خوب تبدیل شده. برای همین هم هست که تعداد انیمه هایی که صرفا یه فصل ازشون ساخته میشه خیلی کمتر شده و تو اکثر اوقات بعد از پایان هر فصل زمان پخش فصل بعدیم اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
با اینکه من فکر میکنم منبع اون شایعات یه کاربری به اسم علی جنگیه ولی حتی اگه جاییم خونده باشی خب یکم مدارکو بذار کنار هم ببین اصلا منطقیه اون حرف.
رگناروگ که اصلا رکورد سریع ترین فروش تاریخ فرست پارتی های پلی استیشن رو زد. بعد از کمتر از 1 سال هم فروشش از 15 میلیون رد شد که تا الان قطعا به 20 میلیون رسیده. پارت دوم لست آف آس هم که از نظر درآمدزایی بهتر از پارت اول عمل کرد. حتی ریمسترشم عملکردش بهتر از ریمیک پارت اولش بود. اسپایدرمن هم بازی ای نیست که فقط یه هفته بفروشه و به مرور تا آخر نسل فروش خودشو به ازای فروش کنسول خواهد داشت. مشخصه که تو لحظه انتشارش با اون پلیر بیس کوچیک پی اس 5 تو اون سال یه عملکرد طوفانی نداشته.

بلادبورنم تا آخرین آماری که با اون لیک ها بیرون اومد 8 میلیون نسخه فروخته بود اگه الان به 10 میلیون نرسیده باشه تحت هیچ شرایطی به همچین بازی ای نیش نمیگن. اتفاقا به خاطر فروش بالاشه که سونی زده به سرش که با اون کیفیت رو پی اس 4 گروگانش بگیره که بعد ها بتونه اندازه یه بازی جدید ازش بدوشه.

درمورد اون داستان دیز گانم هزار بار همه گفتن شماره دوم بازی تو همون استدیو چراغ سبز نگرفت و ربطی به کسی نداشت. آخه چرا باید ناتی داگ جلو دیز گانو بگیره وقتی خودشونم قرار نیست تو اون ژانر چیزی بسازن؟ :D اگه بازی بعدی ناتی داگ پارت سوم بود باز میشد یه جوری هضمش کردن این حرفو.
اصلا پست رو خوندی یا باز با دیدن اسم اسباب بازی سونی یچی گفتی؟ خود ویدیویی که استارتر تاپیک گذاشته منبعش بود و واقعی بودن یا نبودنش به من ربطی نداره.

و البته منم گفتم منطقی نیست!
درباره فروش این بازی ها هم خودم هیچ اطلاعی ندارم, درباره دیزگان هم کارگردان گفته بود که ناتی داگ استودیوهای دیگه رو به طرف خودش جذب میکنه
حرفش مشابه بود اما همین نبود, پس منطقی نیست.

اما در اینکه همشون وک هستن هم شکی نیست, مسخره کردن منم تاثیری روی این حقیقت نداره خودتون تحقیق کنید.
من نه بیکارم, نه اکس باکس دارم, نه پی اس, نه نینتندو و..., نه عاشق ترولم و صرفا در این یه مورد حقیقت رو گفتم.

اشاره کوتاه کنم که ‌ژوبین جان که الان به علی جنگی تغیر نام پیدا کرده حرفاش ‌زیاد پیگیری نکنید 😂
به حاشیه نره ولی من همون موقع گفتم کی هستم و همه هم میدونستن و میدونن, دیسکاوری بزرگی نکردی :)).
تو کی هستی که اکانت جدید ساختی؟ فکر نمیکنم مال 2019 باشی :D.

تو پیگیری نکن ضرر نمیکنی, همه باید به روزبه فن بوی گوش بدن ;;).

آخرین ویرایش:
اصلا پست رو خوندی یا باز با دیدن اسم اسباب بازی سونی یچی گفتی؟ خود ویدیویی که استارتر تاپیک گذاشته منبعش بود و واقعی بودن یا نبودنش به من ربطی نداره.

و البته منم گفتم منطقی نیست!
درباره فروش این بازی ها هم خودم هیچ اطلاعی ندارم, درباره دیزگان هم کارگردان گفته بود که ناتی داگ استودیوهای دیگه رو به طرف خودش جذب میکنه
حرفش مشابه بود اما همین نبود, پس منطقی نیست.

اما در اینکه همشون وک هستن هم شکی نیست, مسخره کردن منم تاثیری روی این حقیقت نداره خودتون تحقیق کنید.
من نه بیکارم, نه اکس باکس دارم, نه پی اس, نه نینتندو و..., نه عاشق ترولم و صرفا در این یه مورد حقیقت رو گفتم.

به حاشیه نره ولی من همون موقع گفتم کی هستم و همه هم میدونستن و میدونن, دیسکاوری بزرگی نکردی :)).
تو کی هستی که اکانت جدید ساختی؟ فکر نمیکنم مال 2019 باشی :D.

تو پیگیری نکن ضرر نمیکنی, همه باید به روزبه فن بوی گوش بدن ;;).
اگه‌ اون یکی‌‌ اکانتم که بن نمی‌شد باید از ۲۰۱۱پیگیر من می شدی 😂

ولی ژوبین خان مگه نمی گی این حرفا جایی گذاشته که سونی از فروش GOWو TLOUو SPIDER MANراضی نیست لطفا برا من بزار 😂😂

دیکه سن من از فن بوی بودن کذشته
ولی هنوز جلوی حرف بی اساس و الکی پاسخ می دم

این فلسفه انیمه ساختن از روی مانگا برای فروش بیشتر مرچ و مانگا کاملا درسته ولی احساس میکنم این رویه تو این چند سال یه مقدار تغییر کرده و از زمان ظهور پلتفرم های اینترنتی خود انیمه هم به یه منبع درآمد خوب تبدیل شده. برای همین هم هست که تعداد انیمه هایی که صرفا یه فصل ازشون ساخته میشه خیلی کمتر شده و تو اکثر اوقات بعد از پایان هر فصل زمان پخش فصل بعدیم اعلام میشه.
آخه یک موردی است سرویس استریم همیشه براش کانتنت درست کنی. سونی قبل انیمه رو لایسنس میکرد میگفت به من چه کی میسازه؟ الان بخواد بسازشون مخصوصا با اون مدیریت عنی که در صنعت فیلمسازی دارند خدا به دادمون برسه.:دی

بنظرم یک دلیلی داره این سیستم ها وجود دارند‌. بجز کارای هفتگی شونن جامپ، اکثر انیمه بخواد همیشه براشون سریع فصل دومی اعلام بشه به مشکل میخورند. چرا؟ چون اول و آخر انیمه به سورس متریال میرسه. یا باید بزنه توی خط اورجینال سازی یا تا مدتی ساخت انیمه متوقف بشه. که بازم برمیگرده به همون مشکل استریم ساختن. الان دیمون اسلیر از شانس اینا حتی مشکل متریال هم نداره ولی مجبورا آب بندی تا حدی قاطی کنند تا هرسال تقریبا ریلیز بشه.:دی

تازه دیمون اسلیر مثلا شونن جامپ هفتگیه. الان مثلا ریزیرو این فصل تموم بشه. فقط متریال برای یک فصل دیگه دارند. باید وایسند چهار سال دیگه بگذره.:دی

حالا مثلا این استدیو ها بزنند در خط اورجینال سازی انیمه ها، والا انیمه های اورجینال اینقدر ساختشون سخت همیشه بوده، تعداد محدودی موفق میشند. برای همین ژاپنی روی ایپی ها حساب شده سرمایه گذاری میکنند.

مهم نیست
مضحک هست تو از یک کمپانی مهم ترین بخشاشو بخوای، بدون اینکه هزینه بقبه بخشا رو بدی!
مثل اینه یکی بره به تیک تو بگه، من خودتو نمی خوام بخرم، راک استارو کادوپیچ کن ببرم:دی معلومه هیچ کمپانی به همچین چیزی راضی نمیشه یا اصلا یکی برگرده به سونی بگه برند پلی استیشن رو بفروش، بقیه بخشات جذاب نیستن واسم:دی

این مسئله تو کمپانی ژاپنی هست، دادگاه خاصی براش پیش نمیاد، اگرم بیاد وقتی سونی بخش انیمه رو می خواد، با همین بخشش به دادگاه خواهد رفت!
کادوکاوا تو بخش انیمه وچاپ و انتشار مانگا و مانهوا کار می کنه، سونی پخش کننده و صاحب سرویس تو غرب هست، این تولیدات ربطی بهم ندارن که دادگاه های عجیب بخواد بوجود بیاد، بماند کادوکاوا حتی جزو سه ناشر برتر(از نظر درامدی)مانگا تو ژاپنم نیست و خیلی از کادوکاوا غول تر تو ژاپن وجود داره!

سونی ذهنش فقیر! خرید کمپانی سهامی عام قانون داره، ولی بخوای بخش به بخش خرید کنی قیمت های عجیب غریب می تونن بزارن، وقتی تنسنت به استدیو های معمولی 1.5بیلیون میده، یهو بیاد بگه من برا خوده فرام 3بیلیون می خوام بدم، سونی چیکار می خواد کنه؟! مثل جریان leyou میخواد بره باز تو سوراخ موش؟:دی

ارزش یک کمپانی به مهمی اون ip هست که داره، بانجی اصلا گرون نبود، تعدد ip مهم نیست! همین رمدی تا قبل الن ویک دو، با فروش بد بازیاش خریدش تا 500میلیون هزینه داشت، سونی همین بند استدیو رو بعد از موفقیت مالی دیزگان سهامی عام می کرد زیر 800تا 900تا نمی رفت، یا حتی ND بر اساس درامداش در یک شرایط سهامی عامی بدون گس نزدیک 2بیلیونم می رفت، سونی وقتی بانجی رو خرید، دستینی دومین شوتر محبوب امریکا بود و با همین dlc آخر نشون دادن چقدر توانایی تو بحث کیفی دارن(حالا ما گس دوست نداریم، فراتر از بحث هست)
ولی دنیا عوض شده، یک زمانی تنسنت riot رو 400میلیون خرید(همین الانش 10بیلیونم نمی فروشه)(اینکه سونی از بانجی تو کوتاه مدت انتظار معجزه زحمات چند دهه بابی کوتک رو می خواست بر می گرده به همون بحثم که سونی ذهنش فقیر و شعور ویدیو گیمی نداره:دی شما فکر کن تو زمانی که بازی های AAA یک ساله نهایت 18ماه میشد ساخته بشه، ولو شش سال برا هف لایف 2 زمان گذاشت تا این شاهکار در بیاد، ولی سونی به محض تکمیل خرید بانجی هر سه ماه تو گزارش های مالی، زد تو سر پلی استیشن و بانجی، کو نتیجه، خداروشکر که سونی هیچوقت صاحب استدیویی مثل راک استار نشده...)
سونی یه زمان می‌تونست مفت مارول رو بخره ولی فقط به خرید حق سینمایی اسپایدرمن اونم با شروط (سونی باید در بازه ۵ ساله حداقل ۱ فیلم از اسپایدرمن بسازه وگرنه حق رو از دست میده) راضی بود.

ذهنیت فقیر که گفتی واقعا نمیشه در خصوص اون بحث کرد. خبر اومده (غیر موثق) مایکروسافت تأثیر بلک اپس 6 در گیم پس رو پس از چندسال انتظار داره.

باید بخش پلی استیشن رو قوی‌تری از چیزی که هست بکنه چون منبع اول درآمد همین بخش هست. بجاش میره آهنگ های مایکل جکسون رو میخره که بتونه لایسنس کنه.

شایعات میگن که سونی ژاپن از نارضایتی از بخش آمریکا میخواد این خرید رو انجام بده, چون ظاهرا بازی های وسترنشون اونقدری که انتظار داشتن موفق عمل نکرده.
فروش اسپایدرمن 2, لست 2 و رگناروگ موفقیت نسخه های قبلی رو نداشته, بودجه های بی دلیل کلانشون هم مشکل ساز شده (دلیل که داره ولی بگذریم).

میگن سونی آمریکا فاجعه کانکورد رو میخواسته برگردونه و ژاپن اجازه نداده, فیر گیم هم الان زیر تیغ ژاپنه.
و البته دلیل اینکه تا الان ریمستر بلادبورن نداشیم بخاطر این بوده که سونی آمریکا بلادبورن رو یه بازی نیچ میدونه.

اون هاییم که موفق بوده از جمله دیزگان و گوست آف سوشیما کلکشون کنده شده. مخصوصا میگن که ژاپن از گوست جدید ناراضیه چون فکر میکرده ادامه داستان جین باشه.
میگن ناتی داگ فروش دیزگان (که بودجش هم کمتر بوده) رو برای لست خطر میدیده و از ساخت ادامش جلوگیری کرده.

مشخصه که سونی ژاپن ضرر عظیم ESG و DEI رو دیده و میخواد دوباره پول دربیاره.
وکیسم و بی لیاقتی اشخاصی که توی این استودیوها کار میکنن غیرقابل باوره.

در کل دارم میگم اینا شایعه هست حالا چیزی رو گردن ما نندازید, منبعش من نیستم :D.
کاری نداریم که فروش GoW: Ragnarok رویایی بوده و یکی از بهترین‌های سونی که حتی پتانسیل تبدیل شدن به پرفروش‌ترین بازی تاریخ پلی استیشن رو هم داره (۱۵ میلیون نسخه در یک سال فروخته) و Spider-Man 2 هم یکی از سریع‌ترین فروش‌های اولیه رو در تاریخ پلی استیشن داشته و آمار رسمی که در آینده ازش منتشر بشه، می‌ره توی لیست پرفروش‌ترین‌های سونی (۱۱ میلیون نسخه در ۶ ماه فروخته). و The Last of Us 2 هم حتی با وجود فجیع‌ترین لیکی که می‌تونست برای یه بازی داستان‌محور اتفاق بیفته، در عرض دو سال ۱۰ میلیون نسخه فروخت و مطمئناً تا الآن بیشتر هم شده. :دی
ولی طلایی‌ترین بخش صحبت‌ها، اونجایی بود که ناتی داگ بابت Days Gone احساس خطر کرده و جلوی ساخت نسخه دوم رو گرفته! منبعش هر جایی که بوده، حس طنز خیلی خوبی داشته و دمش گرم! :دی یعنی صحنه رو که توی ذهنم مجسم می‌کنم، واقعاً چیز جالبی می‌شه که دراکمن یه دفعه با لگد کوبیده به درِ اتاق مدیران پلی استیشن و گفته یا همین الآن Days Gone 2 رو کنسل می‌کنین یا قهر می‌کنم و از اینجا می‌رم. :| مدیرها هم به لکنت افتادن و گفتن حضرت آقا چرا انقدر ناراحت هستن؟ همین الآن تماس می‌گیریم که پروژه کنسل بشه و شما هم تشریف ببرین اتاق ماساژ که جیم رایان بیاد یه ذره نوازش‌تون کنه و با آرامش برگردین ناتی داگ!

آخرین ویرایش:
سونی اینارو بگیره از بازی هاش انیمه بسازه شاید فرجی شد ما هم بلاخره انیمه باز شدیم :D

حقیقتا خییییییلیییییییی دوست دارم انیمه باز شم مخصوصا وقتی عشق طرفدارانش رو به این پدیده میبینم، ولی هرچقدر تلاش کردم نشد :D دیگه ببینیم سونی و اکوزیشن جدیدش میتونه به راه راست هدایتمون کنه یا نه؟ :D

*ارکین هم انیمه حساب میشه؟ چون یکی دو قسمت با دوبله جاپونی دیدم و حقیقتا پرهام ریخت از همه بیشتر از دوبله؛ چقققققدر این دوبله های جاپونی خفن هستند خدایی، البته شخصا تجربه زبان جاپونی تو پلی ترو های اضافه ام برای بازی ها دارم (مثلا اسکایریم جاپونی :D) و همچنین سری یاکوزا، ولی خب، خیلی دوست دارم بلاخره یکی پیدا شه این "انیمه" هم به ما بچسبونه و بریم غرق دنیاهاش شیم :D انشالله که سونی اینارو بخره و این کار رو انجام بده :D

*جدا از انیمه، خداوکیلی اضافه شدن فرام سافور به سونی و همراستا شدنش با پلی استیشن بمب هسته ای هست، تا اتفاق نیفته و حس نکنیمش فکر کنم خیلی عظمت قضیه حس نشه...

سونی اینارو بگیره از بازی هاش انیمه بسازه شاید فرجی شد ما هم بلاخره انیمه باز شدیم :D

حقیقتا خییییییلیییییییی دوست دارم انیمه باز شم مخصوصا وقتی عشق طرفدارانش رو به این پدیده میبینم، ولی هرچقدر تلاش کردم نشد :D دیگه ببینیم سونی و اکوزیشن جدیدش میتونه به راه راست هدایتمون کنه یا نه؟ :D

*ارکین هم انیمه حساب میشه؟ چون یکی دو قسمت با دوبله جاپونی دیدم و حقیقتا پرهام ریخت از همه بیشتر از دوبله؛ چقققققدر این دوبله های جاپونی خفن هستند خدایی، البته شخصا تجربه زبان جاپونی تو پلی ترو های اضافه ام برای بازی ها دارم (مثلا اسکایریم جاپونی :D) و همچنین سری یاکوزا، ولی خب، خیلی دوست دارم بلاخره یکی پیدا شه این "انیمه" هم به ما بچسبونه و بریم غرق دنیاهاش شیم :D انشالله که سونی اینارو بخره و این کار رو انجام بده :D

*جدا از انیمه، خداوکیلی اضافه شدن فرام سافور به سونی و همراستا شدنش با پلی استیشن بمب هسته ای هست، تا اتفاق نیفته و حس نکنیمش فکر کنم خیلی عظمت قضیه حس نشه...
آرکین خیلی خیلی باکیفیته ولی نه انیمه نیست.

تو دیگه تو این سن انیمه بین نشو:D

اگه تا حالا نشدی دیگه خودت رو آلوده نکن.
از همون دور پات رو بنداز رو اون یکی ، یه چیزی روشن کن ، دم و بازدم و خطاب به انیمه بین ها بگو نینی کوچولوها برین کارتنتون رو ببینین :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or