شایعه رویترز: شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت مادر فرام‌سافتور است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
Sony-Kadokawa-Reuters_11-19-24-1024x576.jpg
بر اساس گزارش رویترز به نقل از دو منبع آگاه، شرکت سونی در حال مذاکره برای خرید شرکت Kadokawa است.

به گفته این منابع، مذاکرات بین دو طرف در جریان است و در صورت موفقیت در هفته‌های آینده ممکن است توافقی امضا شود.

سونی در پاسخ به سوال رویترز از اظهار نظر خودداری کرد. شرکت Kadokawa گفت نیز که نمی‌تواند اظهار نظری بکند.

[شرکت کادوکاوا شرکت مادر تعدادی از شرکت‌های تابعه در زمینه‌های نشر، فیلم و رسانه‌های تصویری و چندرسانه‌ای است. شرکت‌های ساخت بازی‌های ویدیویی تابعه آن شامل آکوایر، فرام‌سافتور، گوتچا گوتچا گیمز و اسپایک چان‌سافت می‌شود. شرکت سونی اینتراکتیو انترتینمنت، شرکت تابعه گروه سونی و سازنده پلی‌استیشن، در حال حاضر مالک ۱۴.۰۹ درصد از سهام فرام‌سافتور است. کادوکاوا که رسانه‌های مهمی مانند فامیتسو و دنگکی را اداره می‌کند، همچنین یک ناشر بازی نیز هست]
.

اصولا کسایی که واقعا دلشون میخواد اثرشون چیزی باشه که خودشون میخوان صد در صد میرن.
کوجیما با مستقل موندن و باز پس گرفتن ip دث استرندینگ نشون داد که از اون دسته هست, امثال کیتاسه هم با سر خم کردن نشون دادن که از کدوم دسته ان.
باید دید که میازاکی از کدوم دستست.

اگه قرار بر سانسور و محدودیت و اینجور چیزها باشه پس همون تن سنت بخره بهتره, چون دست کم هدف اونا چیزی جز پول نیست.
با این حساب همه کارگردانانی که این سالها توی سونی کار کردن همه سر خم کردن ؟

• Like
Reactions: HalfLife G
*جدا از انیمه، خداوکیلی اضافه شدن فرام سافور به سونی و همراستا شدنش با پلی استیشن بمب هسته ای هست، تا اتفاق نیفته و حس نکنیمش فکر کنم خیلی عظمت قضیه حس نشه...
فرام سافتور با پشتیبانی و تکنولوژی های استودیوهای داخلی سونی تونسته Bloodborne رو بسازن ، وقتی زیرمجموعه خود سونی بشن پتانسیل اشون از این هم بیشتر میشه.تصورش هم خیلی لذت بخشه\m/

• Love
Reactions: MrElectricWizard
من چند وقت پیش واقعا ظرفیتم به پایان رسید علی جنگی عزیز رو گذاشتم تو بلک لیست و به صورت خود خواسته از فیض خوندن پست های گهربارش محروم شدم، اما الان دارم میبینم یکی از پست هاش رو یه سری از دوستان نقل قول کردن و هرچند من خوشبختانه نمیتونم پست اصلی رو بخونم ولی از روی چیزهایی که دوستان بهش اشاره میکنن هم باز پشمام ریخته:دی منبع معتبری که گفته سونی از فروش خفن ترین انحصاری هاش راضی نیست و نیل دراکمن جهود خبیث هم عامل گروگان گیری بند و جلوگیری از ساخت دیز گان 2 بوده:دی حقیقتا پشمام:دی

آخرین ویرایش:
سونی یه زمان می‌تونست مفت مارول رو بخره ولی فقط به خرید حق سینمایی اسپایدرمن اونم با شروط (سونی باید در بازه ۵ ساله حداقل ۱ فیلم از اسپایدرمن بسازه وگرنه حق رو از دست میده) راضی بود.
سونی یه زمانی میتونست مارول رو مفت بخره چون همون مفت هم می ارزید :D دیزنی مارول رو تبدیل به همچین استدیو باارزشی کرد (البته خودشم کشیدش پایین :D) وگرنه اگه دست سونی بود که سال ها بود استدیو تعطیل شده بود کپی رایت هر کاراکترشم دست یه ناشر بود داشت باهاش زباله میساخت.

یک مورد کاملا بی ربط
آیا می دانستید نسخه اول Armored Core هم با همکاری سونی ساخته شده و سونی ناشر بوده؟:دی
اینا خیلی با سونی از قدیم رابطشون خوب بوده
یک بازی vr هم نسل پیش برا ps ساختن!
فرام سافتور که کلا 80 درصد بازیاش انحصاری کنسولای سونی بوده از قدیم الایام :D

ولی در کل به نظرم سونی دیگه باید تمرکزشو ببره رو خرید و تاسیس استدیو تو ژاپن. یه دوره تقریبا 15-20 ساله استدیوهای ژاپنی از استدیوهای غربی عقب افتادن و واقعا بازیو تو کیفیت محصول باختن. ولی چند ساله دوباره با قدرت به صحنه برگشتن و این دفعه به عنوان یه سری آثار نیش و ویب پسند بهشون نگاه نمیشه و بالاخره تونستن در کنار کیفیت به فروش جهانی درست حسابیم برسن.
اون نفرینی که به جون ژاپنیا افتاد و دو دهه درجا زدن به نظرم الان به جون استدیوهای غربی افتاده و بعید میدونم حالا حالا ها دیگه آبی ازشون گرم بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or