رونمایی از Gran Turismo 6 در هفته اینده

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

i66gfwgukte7x496ba0s.jpg

امروز دعوت نامه هایی جهت شرکت در جشن 15 سالگی عرضه Gran Turismo در اروپا ( بزرگترین بازار این سری ) و رونمایی از عنوان بعدی از سری Gran Turismo برای منتقدان فرستاده شده است ، این مراسم در پیست Silverstone و در چهارشنبه هفته اینده برگزار خواهد شد .

منبع

اپدیت:
خب GT6 رسما رونمایی شد ، برای PS3 و عرضه در اواخر امسال.

یک سری اطلاعات کلی :
7 لوکیشن جدید + 19 مسیر (که مجموع لوکیشن ها رو 33 و مسیرها رو 71 میرسونه)
1200 ماشین در مجموع (حرفی از پرمیوم یا استاندارد زده نشده)
Course Maker بهتر شده
Customization بهتر

آخرین ویرایش:
دوستان این عکس اصلا نزدیک به لافراری(p4) نیست

شبیه ترین گزینه به این عکس شوی کوروت استینگری 2014
شباهت هایی که خیلی میشه بهش توجه کرد تو عکس کاور
فاصله چرخها به نسبت بدنه
شیب سقف مخصوصا قسمت عقب
شیب روی سپر
لبه صندوق عقب

2014-chevrolet-corvette-stingray-side.jpg

دوج وایپر2013 احتمال کمتر هست

2013-Dodge-Viper-SRT-GTS.jpg

من که خودم نظرم 90% استینگری هستت و 10% هم دیگر گزینه ها

متأسفانه مراسم پخش زنده نداره ! :|
Jordan ، رییس GTPlanet که به مراسم دعوت شده گفته که خبری از پخش زنده مراسم نیست و فقط Liveblog و اینا در کار هست.

به نظرم احتمال داره یه نسخه مربوط به ویتا هم ازش معرفی کنن . با توجه به صحبتهایی که این چند روزه راجع به عرضه عنوانی خفن برای ویتا کرده بودند . ولی به شخصه ترجیح میدم نسخه ی جدید فقط مخصوص ps4 باشه . که بهترین نیروی محرکه برای فروش فروش ps4 توی اوایل لانچشه . من که هنوز با همون GT5 حال می کنم و تا الان که ارضام کرده .

Red Bull همکاری خوبی با PD داره و توی GT5 هم ماشین Red Bull X1 رو ارائه کرده بودن و راننده معروف Sebastian Vettel (که عضو تیم Red Bull هست) هم توی بازی حضور داشت.
حالا Red Bull توی سایتش این رو گذاشته. قرار هست 3 تا سوال در مورد سری GT مطرح کنن و یک نفر به قید قرعه میتونه با یه همراه به Silverstone بره و مراسم رو ببینه ! با یامائوچی هم از نزدیک دیدار داشته باشه و یه دور هم با ماشین توی پیست Silverstone بزنه ! :دی
یه سری چیزها هم اینجا نوشتن و در نهایت :
If that’s what Red Bull Racing’s capable of now, think of the cockpits you’ll be able to climb into in Gran Turismo’s future. We’ll see you at Silverstone
حالا معلوم نیست منظورشون چیه ! احتمال داره توی GT6 ماشین های بیشتری از Red Bull رو شاهد باشیم.

amar212 (همون کسی که اینجا در موردش توضیح دادم و اون پستش توی Neogaf هم سر کاری نبود) گفته که یه سری شایعات در مورد GT6 وجود داره که منبع ـشون به نظر ایشون معتبر هست. البته شاید هم هیچ کدوم حقیقت نداشته باشن ولی به هر حال :
همه ماشین ها توی این نسخه پریمیوم هستن. (البته معنی این حرف این نیست که 1000 تا ماشین پریمیوم داره !)
ویژگی جدیدی در مورد پیست ها وجود داره که خیلی جالبه.
تاریخ عرضه (نوامبر) و پلتفورم (PS3) که توی بعضی سایت های فروش گذاشته شده ، هنوز رسمی نیست.
لوگوی 15 سالگی GT روی Boxart بازی وجود خواهد داشت.

هیچ خبری از ساعت دقیق مراسم هم نیست ؟!
فکر نکنم هنوز چیزی در این مورد گفته باشن. هر وقت خبری بشه توی Neogaf و GTPlanet میگن.

فردا قراره بازی معرفی بشه ولی اصلاً هیچ خبری از ساعت کنفرانس و اینا نیست ! :| میترسم آخرش اصلاً خبری نشه ! (البته غیرممکنه برای "هیچ خبری" بیان این همه آدم رو دعوت کنن و اون ویدئو رو نمایش بدن و ...)
نکته امیدوارکننده اینه که ملت رفتن توی سایت GT و با گشت و گذار در سایت و عوض کردن عدد 5 در این لینک ، به این لینک رسیدن که نشون میده GT6 به زودی (یعنی همین فردا دیگه :دی) معرفی میشه.

Jordan (رییس GTPlanet) :

Just getting settled into the hotel in London. I'm having dinner tonight with the other media folks and Sony representatives, so hopefully I will get some info on a specific timeline for tomorrow shortly.

It's happening, guys, it's happening.
biggrin.gif

آخرین ویرایش:
Silverstone بره و مراسم رو ببینه !
سیلوستر استالونه :دی
یک سئوال دوستان ! ممکنه اونجا برای رد گم کنی لوگوی پی اس 3 رو زده باشه ولی بعدا برای پلتفرمای دیگه ( سونی ) معرفی کنتش ؟

فردا قراره بازی معرفی بشه ولی اصلاً هیچ خبری از ساعت کنفرانس و اینا نیست ! :| میترسم آخرش اصلاً خبری نشه ! (البته غیرممکنه برای "هیچ خبری" بیان این همه آدم رو دعوت کنن و اون ویدئو رو نمایش بدن و ...)
نکته امیدوارکننده اینه که ملت رفتن توی سایت GT و با گشت و گذار در سایت و عوض کردن عدد 5 در این لینک ، به این لینک رسیدن که نشون میده GT6 به زودی (یعنی همین فردا دیگه :دی) معرفی میشه.

Jordan (رییس GTPlanet) :

Just getting settled into the hotel in London. I'm having dinner tonight with the other media folks and Sony representatives, so hopefully I will get some info on a specific timeline for tomorrow shortly.

It's happening, guys, it's happening.
biggrin.gif

فردا امتحان دارم ولی 100 بار من gran-turismo.com و gtplanet رو چک کردم تا ببینم ساعتش چنده :-| یعنی این جاپونیا تو همه چیز بجورین :دی
نه آریا نمیشه که هیچی نباشه :دی آخر اون تریلر که اعداد تغییر میکنن خیلی ضایع معلومه که بازی جدید تو راهه :دی تازه این همه مهمون دعوت کردن :دی منطق میگه که باید GT6 معرفی شه ولی ممکنه باز از اون حرکت های خاص بزنن و GTV رو برای Vita معرفی کنن و شاید یک تریلر هم به عنوان Tech Demo از گرافیک GT رو PS4 نشون بدن :دی :-"

سیلوستر استالونه :دی
یک سئوال دوستان ! ممکنه اونجا برای رد گم کنی لوگوی پی اس 3 رو زده باشه ولی بعدا برای پلتفرمای دیگه ( سونی ) معرفی کنتش ؟

ممکنه یک اشتباه ، یک حرکت برای اضافه کردن هایپ یا دیدن Feedback بوده باشه !

هایپ داره میچسبه به سَــــــــــــــقف ! :دی دیگه فکر کنم رسما GT6 تایید شد !

gt6-webpage-638x360.png

یکی از کاربرای سایت GTPlanet یک آدرس رو تونسته تو سایت رسمی خود GT پیدا کنه که مربوط میشه به GT6 ! فعلا هنوز چیزی تو این صفحه نیست !

آدرس :

News - gran-turismo.com

هایپ داره میچسبه به سَــــــــــــــقف ! :biggrin1: دیگه فکر کنم رسما GT6 تایید شد !

یکی از کاربرای سایت GTPlanet یک آدرس رو تونسته تو سایت رسمی خود GT پیدا کنه که مربوط میشه به GT6 ! فعلا هنوز چیزی تو این صفحه نیست !

آدرس :

News - gran-turismo.com

خب این رو که آریا 2 تا پست بالاتر گفت که :| :دی
نکته امیدوارکننده اینه که ملت رفتن توی سایت GT و با گشت و گذار در سایت و عوض کردن عدد 5 در این لینک ، به این لینک رسیدن که نشون میده GT6 به زودی (یعنی همین فردا دیگه :biggrin1:) معرفی میشه.
میترسم آخرش اصلاً خبری نشه ! (البته غیرممکنه برای "هیچ خبری" بیان این همه آدم رو دعوت کنن و اون ویدئو رو نمایش بدن و ...)
بیخیال باو ، دیگه با این همه داستان مگه میشه خبری نباشه؟! :دی
هر چند زیرش خودت گفتی که
نشون میده GT6 به زودی (یعنی همین فردا دیگه :biggrin1:) معرفی میشه.
:دی

متأسفانه مراسم پخش زنده نداره ! :|
Jordan ، رییس GTPlanet که به مراسم دعوت شده گفته که خبری از پخش زنده مراسم نیست و فقط Liveblog و اینا در کار هست.
فک کردی E3 ــه که پخش زنده داشته باشه :d لایو بلاگم زیاده واسش :d حالا مشخص نشده کدوم سایتا لایو بلاگ این بازی هستن ؟

خب ساعتش مشخص شد. 15GMT امروز. به وقت ما میشه 6:30 عصر ؟!

بیخیال باو ، دیگه با این همه داستان مگه میشه خبری نباشه؟! :biggrin1:
این قضیه ساعت ناراحتم کرده بود ! :دی

فک کردی E3 ــه که پخش زنده داشته باشه :d لایو بلاگم زیاده واسش :d حالا مشخص نشده کدوم سایتا لایو بلاگ این بازی هستن ؟
بعله ! :دی لایوبلاگ هم براش زیاده ! :دی
هنوز معلوم نیست. حدود 80 تا نفر از رسانه های مختلف حضور دارن که احتمالاً توی سایت های معروف هم براش لایوبلاگ بزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or