رونمایی از Gran Turismo 6 در هفته اینده

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

i66gfwgukte7x496ba0s.jpg

امروز دعوت نامه هایی جهت شرکت در جشن 15 سالگی عرضه Gran Turismo در اروپا ( بزرگترین بازار این سری ) و رونمایی از عنوان بعدی از سری Gran Turismo برای منتقدان فرستاده شده است ، این مراسم در پیست Silverstone و در چهارشنبه هفته اینده برگزار خواهد شد .

منبع

اپدیت:
خب GT6 رسما رونمایی شد ، برای PS3 و عرضه در اواخر امسال.

یک سری اطلاعات کلی :
7 لوکیشن جدید + 19 مسیر (که مجموع لوکیشن ها رو 33 و مسیرها رو 71 میرسونه)
1200 ماشین در مجموع (حرفی از پرمیوم یا استاندارد زده نشده)
Course Maker بهتر شده
Customization بهتر

آخرین ویرایش:
البته این سلیقه ای هست ولی به شخصه نصف لذت بازی های شبیه ساز رو به همون ماشین های قدیمی می دونم :دی هر چی ماشین قدیمی بیشتر داشته باشه بهتره.

درست میگی .مخصوصا با این لامصب ایتالیایی ویراژ دادن دیوونه کننده اس:x

th

آخرین ویرایش:
این KTM مثل اینکه توی کار موتورسیکلت و اینا هست. ولی یه محصول عجیب غریبی به نام X-Bow هم داره که به قول ملت توی Neogaf بعید نیست توی GT6 شاهدش باشیم ! :دی

96592337811261416633.jpg

کلاً دوست دارم ماشین های کلاسیک و قدیمی و همین طور ماشین های عجیب و البته مفهومی زیادی توی GT6 وجود داشته باشن ، مثل نسخه های قبلی GT و مخصوصاً GT4.

این خیلی سریع میاد و میره و برای همین توی عکس اصلاً خوب نیفتاده ! :دی ولی توی ویدئو اگه دقت کنی ، GT5 هست ! آخه ترتیب اومدن ماشین ها هم جوری هست که از 1 شروع میشه و به 5 میرسه و فقط این وسط 3 ناپدیده ! شاید منظورشون PS3 بوده ! :|
این xbow خیلی ماشین جالبیه :d
امیدوارم تو GT6 باشه :d

این KTM مثل اینکه توی کار موتورسیکلت و اینا هست. ولی یه محصول عجیب غریبی به نام X-Bow هم داره که به قول ملت توی Neogaf بعید نیست توی GT6 شاهدش باشیم ! :دی

96592337811261416633.jpg

کلاً دوست دارم ماشین های کلاسیک و قدیمی و همین طور ماشین های عجیب و البته مفهومی زیادی توی GT6 وجود داشته باشن ، مثل نسخه های قبلی GT و مخصوصاً GT4.
طرحش که فوق العاده ست ، امیدوارم در بازی هم باشه.
زدی تو خال ، من توی GT بیشتر از هر چیزی ماشین های مفهومی و کانسپت ـش رو دوست دارم ، GT 5 ( به خاطر راندم بودن ماشین های استاندارد ) در این مورد منو ارضا نکرد امیدوارم در شماره بعدی این مشکل حل بشه.
وجود مدل های جدیدی مثل LaFerrari و McLaren P1 و ...هم که واجب ـه.
====================
در ضمن مراسم از طریق PS Blog هم پخش زنده میشه.

حقوق این خودرو دست EA است و وقتی مایکرو اجازه ساخت فراری در NFS رو نده پورشه تبدیل به DLC میشه. نمی‌دونم سونی حقوق چه ماشینی رو در اختیار داره...امیدوارم ماشین قدیمی تو GT 6 نبینم از ماشین‌های کلاسیک دل خوشی ندارم:d
كي دل خوش داره!!يكي خودم متنفرم نه سرعت نه زيبايي!!از تو قديمي ها فقط از McLaren F1 94 خوشم اومد چون هم سرعت و هم زيبايي رو داراست:d

احتمال زیاد سونی اینمو رو ps3 بیاره تا عنوان بهترین ریسینگه این نسلو از مایکروسافت بگیره
بهترين عنوان هنوز هم GT هست اگه منظورت Forza horizon بود كه بايد بگم يه عنوان نيمه آركيد و نيمه سيمولاتور بود فقط مونده بود 4 تا دونه پليس هم به بازي اضافه كنن تا بشه NFS HP!!!

بهترين عنوان هنوز هم GT هست

forza4 عزیزم:دی به قولignمیشه حتی درباره بهترین ریسینگ تاریخ بودنم بحث کرد:دی
البته هر کسی سلیقه ی داره من عاشق ریسینگم و عاشق سریgtبودم هستم البته با gt5زیاد حال نکردم ولی از وقتی فورتزا بازی کردم دیونش شدم و به نظرم بهتره.
البته ارزوم اینه کهgt6بهتر باشه بعدش فورتزا بهتری میاد بعدشgtبهتر و..من عاشق ریسینگم این دوتا هم بهترینن.پس رقابت این دوتا بهترین اتفاق برا من

اگه منظورت Forza horizon بود كه بايد بگم يه عنوان نيمه آركيد و نيمه سيمولاتور بود فقط مونده بود 4 تا دونه پليس هم به بازي اضافه كنن تا بشNFS HP!!!ه
چه ربطی داره یعنی حتما باید بازی سیم باشه تا بشه بهش گفت بهترین؟؟

آخرین ویرایش:
forza4 عزیزم:دی به قولignمیشه حتی درباره بهترین ریسینگ تاریخ بودنم بحث کرد:دیالبته هر کسی سلیقه ی داره من عاشق ریسینگم و عاشق سریgtبودم هستم البته با gt5زیاد حال نکردم ولی از وقتی فورتزا بازی کردم دیونش شدم و به نظرم بهتره.البته ارزوم اینه کهgt6بهتر باشه بعدش فورتزا بهتری میاد بعدشgtبهتر و..من عاشق ریسینگم این دوتا هم بهترینن.پس رقابت این دوتا بهترین اتفاق برا منچه ربطی داره یعنی حتما باید بازی سیم باشه تا بشه بهش گفت بهترین؟؟
در مقايسه با GT بله!!مگه تا حالا كسي رو ديدي عنوان NFS رو با Forza 4 مقايسه كنه؟؟؟؟چرا مقايسه نميكنن چون هم سبك نيستن!حالا به كامنتم يه نموره دقت كني گفتم بهترين عنوان سيمولاتور هست و نگفتم هر بازي ريسينگ حتما بايد سيمولاتور باشه تا بتونه بهترين باشه!!

نخیر GT6 باید برای ps3 بیاد
به خاطر اینکه این همه آدم مسخره کردن بعد چند سال یه بازی دادن که با توجه به اون همه سال صبر اصلا قابل قبول نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or