رونمایی از Gran Turismo 6 در هفته اینده

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

i66gfwgukte7x496ba0s.jpg

امروز دعوت نامه هایی جهت شرکت در جشن 15 سالگی عرضه Gran Turismo در اروپا ( بزرگترین بازار این سری ) و رونمایی از عنوان بعدی از سری Gran Turismo برای منتقدان فرستاده شده است ، این مراسم در پیست Silverstone و در چهارشنبه هفته اینده برگزار خواهد شد .

منبع

اپدیت:
خب GT6 رسما رونمایی شد ، برای PS3 و عرضه در اواخر امسال.

یک سری اطلاعات کلی :
7 لوکیشن جدید + 19 مسیر (که مجموع لوکیشن ها رو 33 و مسیرها رو 71 میرسونه)
1200 ماشین در مجموع (حرفی از پرمیوم یا استاندارد زده نشده)
Course Maker بهتر شده
Customization بهتر

آخرین ویرایش:
یعنی فقط یه GT فنی که از زمان PSOne با این سری بوده میتونه درک کنه شوق و هیجان این نمایش برای ماها چه معنی داره ! یه GT 6 پرطراوت و عاری از مشکلات شماره قبلی با ظاهری جدید و نو ؛ من که بیصبرانه منتظرم تا بازم تو دنیای گرن توریسمو غرق شم ! حتی گشت و گذار تو منوهاش هم لذت خاصی داره لامصب :دی
پ.ن: یعنی احسان بازی واسه PS3 معرفی شه دهنت صافه ! از همین الان کنسولو بزار کنار که واسه 1 ماه لازمش دارم ... :|:دی!

پ.ن: یعنی احسان بازی واسه PS3 معرفی شه دهنت صافه ! از همین الان کنسولو بزار کنار که واسه 1 ماه لازمش دارم ... :|:biggrin1:!
98.3% برای PS3 هست ! :دی حالا شاید مولتی پلتفورم باشه ، ولی PS3ـش تقریباً قطعیه !

... And God creates Need For Speed

پروجکت کار و فورتزا رو میگفتی کمتر اتیش میگرفتم...

---------- نوشته در 02:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

احساس ميكنم يك زندگى جديد و تازه ميخوام داشته باشم به زودى! پر از خاطره و لحظه هاى به يادموندنى.

اگه وضع این اینترنت اشغال هم درسته بشه...چه روز هایی میشه تو کورس ها!!! من اشق اون نقشه هستم که بارون میباره و کلا مه هستش و تنها چیزی که میبینی چراغ های ماشین جلوییه!اونم با پاگانی زوندا آر!

آخرین ویرایش:
یه عده میگن این iAfrica (سایتی که CVG بهش استناد کرده) از خودش این مطلب رو درآورده ! :دی بعید هم نیست ، چون تقریباً مشخصه که بازی برای PS3 هست ، اینا میتونن راحت یه مطلب بنویسن و بگن که لو رفته ! :دی
Famine (یکی از اعضای رده بالای GTPlanet و تهیه کننده GTPedia که کتاب راهنمای GT هست) گفته که به این سایت کاری نداشته باشین و تا زمان کنفرانس صبر کنین.
یه تیکه هم گفته که فکر میکنه اسم نسخه بعدی GT6 نخواهد بود و یه چیز دیگه هست ، یعنی یه پسوندی چیزی داره. البته من که خیلی بعید میدونم GT6 نباشه و نمیدونم چرا Famine همچین حرفی زده !

دو تا عکس پیش از مراسم :

این gif هم باحال بود ! :دی
http://i.minus.com/ibq37JUXAv1hup.gif

من از اول گفته بودم مثل قضیه هر کنسول سونی 2 تا GT داره اینم برای PS3 عرضه میشه آریا گفت نه تحویل بگیر:d
نگفتم اصلاً امکان نداره ، گفتم به شدت کار مسخره ای هست و هنوز هم میگم ! :دی
اینجا هم درصد احتمالات رو دادم و بیشترین درصد برای PS3 هست.
کلاً توی این چند وقت انقدر خبر اومد که دیگه تابلو بود برای PS3 میاد و توی پست قبلی هم گفتم 98.3% (!) برای PS3 هست ، برای همین آمادگی این قضیه رو داشتم ! با اینکه خنده دارترین کار ممکن هست که بیای پرفروش ترین بازی خودت رو همزمان با شروع نسل جدید روی کنسول نسل قبل عرضه کنی (اونم بازی ای در سبک ریسینگ که تکنولوژی توش نقش خیلی پررنگی داره ، شاید بیشتر از هر سبک دیگه) ، ولی دیگه چیزی هست که شده و دست ما نیست و بهتره مثل نسخه های قبلی GT ، از GT6 هم کمال استفاده و لذت رو ببریم ! :دی

یه عده میگن این iAfrica (سایتی که CVG بهش استناد کرده) از خودش این مطلب رو درآورده ! :دی بعید هم نیست ، چون تقریباً مشخصه که بازی برای PS3 هست ، اینا میتونن راحت یه مطلب بنویسن و بگن که لو رفته ! :دی
Famine (یکی از اعضای رده بالای GTPlanet و تهیه کننده GTPedia که کتاب راهنمای GT هست) گفته که به این سایت کاری نداشته باشین و تا زمان کنفرانس صبر کنین.
یه تیکه هم گفته که فکر میکنه اسم نسخه بعدی GT6 نخواهد بود و یه چیز دیگه هست ، یعنی یه پسوندی چیزی داره. البته من که خیلی بعید میدونم GT6 نباشه و نمیدونم چرا Famine همچین حرفی زده !

دو تا عکس پیش از مراسم :

این gif هم باحال بود ! :دی
http://i.minus.com/ibq37JUXAv1hup.gif

نگفتم اصلاً امکان نداره ، گفتم به شدت کار مسخره ای هست و هنوز هم میگم ! :دی
اینجا هم درصد احتمالات رو دادم و بیشترین درصد برای PS3 هست.
کلاً توی این چند وقت انقدر خبر اومد که دیگه تابلو بود برای PS3 میاد و توی پست قبلی هم گفتم 98.3% (!) برای PS3 هست ، برای همین آمادگی این قضیه رو داشتم ! با اینکه خنده دارترین کار ممکن هست که بیای پرفروش ترین بازی خودت رو همزمان با شروع نسل جدید روی کنسول نسل قبل عرضه کنی (اونم بازی ای در سبک ریسینگ که تکنولوژی توش نقش خیلی پررنگی داره ، شاید بیشتر از هر سبک دیگه) ، ولی دیگه چیزی هست که شده و دست ما نیست و بهتره مثل نسخه های قبلی GT ، از GT6 هم کمال استفاده و لذت رو ببریم ! :دی
البته ممکنه یک نسخه PS4 هم داشته باشه و تو E3 تاییدش کنند.:d خوب اگر عرضه PS4 رو در نظر نگیرم طبق سنت باید هر کنسول سونی چه دستی چه خانگی 2 تا GT براش عرضه بشه. احتمالا سونی از فکر سود لانچ تایتل بودن این بازی برای PS4 نمی‌گذره بازی که سیستم سلر است پس ممکنه برای PS4 هم بعدا تایید بشه.

ولی CVG گفته منابعشون تایید کردن که PR واقعی ـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or