رونمایی از Gran Turismo 6 در هفته اینده

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

i66gfwgukte7x496ba0s.jpg

امروز دعوت نامه هایی جهت شرکت در جشن 15 سالگی عرضه Gran Turismo در اروپا ( بزرگترین بازار این سری ) و رونمایی از عنوان بعدی از سری Gran Turismo برای منتقدان فرستاده شده است ، این مراسم در پیست Silverstone و در چهارشنبه هفته اینده برگزار خواهد شد .

منبع

اپدیت:
خب GT6 رسما رونمایی شد ، برای PS3 و عرضه در اواخر امسال.

یک سری اطلاعات کلی :
7 لوکیشن جدید + 19 مسیر (که مجموع لوکیشن ها رو 33 و مسیرها رو 71 میرسونه)
1200 ماشین در مجموع (حرفی از پرمیوم یا استاندارد زده نشده)
Course Maker بهتر شده
Customization بهتر

آخرین ویرایش:
معرفی یک GT آرکید میتونه فوق العاده باشه همانطور که هرایزن بود
وای برای من که فوق العاده رویایی هست:x

آخرین ویرایش:
معرفی یک GT آرکید میتونه فوق العاده باشه همانطور که هرایزن بود
وای برای من کهفوق العاده رویایی هست:x
مطمئنا شماره دار خواهد بود و شبیه ساز :-" فعلا این آرزو رو بی خیالش بشو تا بعد! :d ( DC هست دیگه :-" )
---
2روز پیش کاور GT1 رو دیدم،برام جالب بودش :d شبیه همین عکس "منتظر باشید" میباشد :d

این ماشین زیر پارچه رو بعضی ها حدس میزنن یه ماشین جدید از Nissan باشه ! بعید هم نیست چون هم رابطه PD با Nissan خیلی خوبه ، هم اینکه مراسم رونمایی از بازی با معرفی GT Academy 2013 (که Nissan توش همکاری داره) همزمان هست.

GT 1,2 => PS1
GT 3,4 => PS2
GT 5,6 => PS3 :|
قضیه اونا فرق میکنه ! :( اون زمان برنامه ریزی PD خیلی بهتر بود و اون بازی ها هم نخورده بودن به اوج شروع هر نسل ! :دی
ایده آل ترین زمان بندی رو هم سر GT3 داشتن که فقط 1.5 سال بعد از GT2 اومد ، ولی تبدیل شد به محبوب ترین نسخه این سری (با 3 میلیون فاصله نسبت به نسخه بعدی) و کیفیت فوق العاده ای هم داشت. یعنی همین PD ای که این نسل انقدر تنبل شد و بین نسخه Prologue و نهایی GT5 حدود 3 سال فاصله انداخت ، اون زمان چند ماه بعد از عرضه PS2 بازی GT3 رو آماده کرده بود.

در کل پیش بینی من از GT6 این طوری هست :
45% برای PS3
30% برای PS3 , Vita
20% برای PS3 , PS4 (و شاید Vita)
5% برای PS4

الآن دیگه به این نتیجه رسیدم که غُر زدن فرقی به حال قضیه نمیکنه و روی هر پلتفورمی که قرار باشه بیاد ، میاد ! :| :دی ولی امیدوارم در هر صورت برای هر چیزی که میاد ، مشکلات عجیب GT5 (از افت کیفیت بعضی چیزها مثل فریم ریت و سایه ها و لودینگ نسبت به نسخه Prologue تا تعداد مسابقات کمتر نسبت به نسخه های قبلی و منوی سنگین و کلاً چیزهایی که از PD خیلی عجیب بود) رو نداشته باشه. مخصوصاً تعداد مسابقاتش انقدر زیاد باشه که یاد و خاطره GT4 رو زنده کنه ! :دی

خودشون که عمراً اهل این کارا باشن ! :دی همون بازی اصلی رو سر وقت بدن راضی هستیم ! :| ولی مثلاً یه استودیوی دیگه پورت بازی رو برعهده بگیره یا تیم دوم PD (نمیدونم دارن یا نه !) این کار رو انجام بده. یعنی نسخه PS4 رو خود PD بسازه (که با سخت افزارش هم آشنا بشه) و نسخه PS3 رو یکی دیگه.
تفاوت سخت افزاری مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. :دی این همه بازی از استودیوهای Third Party قراره برای هر دو نسل بیاد ، دیگه برای استودیوهای First Party که کار راحت تره ! وقتی استودیوهای زیردست EA , Ubisoft , Activision میان بازی هاشون رو از PS3 و 360 (که خود این دو تا سخت افزارشون زمین تا آسمون با همدیگه متفاوته) تا PS4 , Next Xbox و PC و ... میسازن ، دیگه ساخت نسخه های PS3 و PS4 برای یه استودیوی داخلی سونی نباید زیاد سخت باشه ! :دی
در کل همون طور که قبلاً هم گفتم (و توی این 2،3 هفته اخیر هم دارم توی فروم های خارجی همین حرف رو میشنوم) به نظرم مدل های ماشین های GT5 برای یه بازی Launch Title نسل بعد مناسب هستن. تازه اونا برای سال 2010 (و از نظر تکنیکی ، خیلی هاشون برای سال 2007) هستن و انقدر عالی موندن. یعنی توی این مدت میشده کیفیت ـشون رو کلی بالاتر هم برد و مشکل خیلی خاصی برای اوایل نسل بعد ندارن ! :دی می مونه بقیه موارد مثل پیست ها و ویژگی های گرافیکی مثل نورپردازی و ... که باید تغییر کنه.

شرط میبندم که ماشین اصلی یکی از این 2 تاست : ( کافیه به سپر جلو ، عقب ، سقف ماشین و میزان فاصله لاستیک های جلو و عقب در حالت غیر اسپورت نگاه کنید . )

احتمال : (98%)

o9524_1111.jpg

همون عکس بالا ( اما اسپورت نشده )

z248_1.jpg

احتمال : ( 2%)

Gran-Turismo-5-first-drive-of-seventh-generation-corvette-prototype.-600x300.jpg

لیگ ریسینگ Neogaf یه ویدئو از GT5 درست کردن که البته برای چند ماه پیش هست ، ولی به مناسبت رونمایی از GT6 دوباره توی تاپیک گذاشته بودنش. :دی
ویدئوی جالبی هست و از مسابقات خودشون تهیه شده.
sU-RHxfunCw (لینک Youtube)
=============

اینم همین طوری محض خنده ! :|

IGN هم یه مطلبی زده که چرا اومدن GT6 برای PS3 عجیب نیست. گفته که تقریباً از هر 8 تا دارنده PS3 ، یکی ـشون GT5 رو هم خریده و عرضه GT6 روی PS3 عاقلانه هست و ... نمیدونم چرا از این حرفا برای بقیه بازی ها نمیزنن ! :| با این طرز فکر ، کلاً نباید نسخه جدید هیچ بازی ای برای کنسول های نسل بعد عرضه بشه.

=============
شرط میبندم که ماشین اصلی یکی از این 2 تاست : ( کافیه به سپر جلو ، عقب ، سقف ماشین و میزان فاصله لاستیک های جلو و عقب در حالت غیر اسپورت نگاه کنید . )

احتمال : (98%)

o9524_1111.jpg

همون عکس بالا ( اما اسپورت نشده )

z248_1.jpg

احتمال : ( 2%)

Gran-Turismo-5-first-drive-of-seventh-generation-corvette-prototype.-600x300.jpg
بعیده این باشه ! :دی این عکس ها برای کارگاه L.M. Gianetti هست که کارمندهای PD رفته بودن از بعضی مدل ها عکاسی و نمونه برداری کرده بودن. فکر میکنم این مدل هم برای Ferrari P4/5 هست که کلی دستکاری شده. به نظرم ماشینی که زیر پارچه هست ، باید یه ماشین اوریجینال و غیر دستکاری شده باشه که در این صورت نمیتونه این باشه ! :دی
اون پایینی هم نیست ! :دی اون Corvette Stingray 2014 هست که اول به اون شکل توی GT5 اومد و بعد همزمان با رونمایی نمونه واقعی ماشین ، توی GT5 هم پارچه ـش کنار رفت !

آخرین ویرایش:
لیگ ریسینگ Neogaf یه ویدئو از GT5 درست کردن که البته برای چند ماه پیش هست ، ولی به مناسبت رونمایی از GT6 دوباره توی تاپیک گذاشته بودنش. :دی
ویدئوی جالبی هست و از مسابقات خودشون تهیه شده.
sU-RHxfunCw (لینک Youtube)
=============

اینم همین طوری محض خنده ! :|

IGN هم یه مطلبی زده که چرا اومدن GT6 برای PS3 عجیب نیست. گفته که تقریباً از هر 8 تا دارنده PS3 ، یکی ـشون GT5 رو هم خریده و عرضه GT6 روی PS3 عاقلانه هست و ... نمیدونم چرا از این حرفا برای بقیه بازی ها نمیزنن ! :| با این طرز فکر ، کلاً نباید نسخه جدید هیچ بازی ای برای کنسول های نسل بعد عرضه بشه.

=============

بعیده این باشه ! :دی این عکس ها برای کارگاه L.M. Gianetti هست که کارمندهای PD رفته بودن از بعضی مدل ها عکاسی و نمونه برداری کرده بودن. فکر میکنم این مدل هم برای Ferrari P4/5 هست که کلی دستکاری شده. به نظرم ماشینی که زیر پارچه هست ، باید یه ماشین اوریجینال و غیر دستکاری شده باشه که در این صورت نمیتونه این باشه ! :دی
اون پایینی هم نیست ! :دی اون Corvette Stingray 2014 هست که اول به اون شکل توی GT5 اومد و بعد همزمان با رونمایی نمونه واقعی ماشین ، توی GT5 هم پارچه ـش کنار رفت !

فک نکن . کاملا درست گفتی . اون ماشین Ferrari P4/5 هست که البته مدل اسپورت شده عکس زیره : ( من که دهنم سرویس شد ، هر چی دنبال اسم این ماشین گشتم پیداش نشد که نشد . ):d

2006_ferrari_p4_5-pic-61853.jpeg

البته تنها ماشین های اروجینالی که میشه با اون مشخصات تطبیقشون داد ، بعضی مدل های " استون مارتین " هست . به دایره قرمز عکس پیوست توجه کن : ( اکثرا ماشین های استون مارتین اینطوری ساخته میشن ) . یعنی سپر جلوو عقبشون مقداری کشیده شده . البته من فکر میکنم شرکت های ژاپنی معروف مثل تویوتا و .. هم شانس زیادی برای این ماشین اورجینال دارن .

شدیدا امیدوارم که GT6 فقط واسه PS4 باشه . چون هیچ دلیلی نمیبینم که واسه PS3 باشه . اگه اومدنش واسه PS3 واسه سونی سود باشه اومدنش واسه PS4 دابل سود هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or