amirali2387
کاربر سایت
خب باید نشون بده توی سونی 2/ببین درست تنضیماتو انجام دادیاره هست
اره ولی نشون ندادخب باید نشون بده توی سونی 2/ببین درست تنضیماتو انجام دادی
والا دیگه مشکل تو برای من عجیب غریب شده امیر جاناره ولی نشون نداد

دقیقا?والا دیگه مشکل تو برای من عجیب غریب شده امیر جان![]()
نه هنوز ..یه فلش usb 3 دارم ولی روی کنسول کلا جواب نمیدهاستاد شما تست usb 3 گرفتید؟
باشهی کاری کن ببین میشه/تموم این فایلهارو بجز Art پاک کن.بعد از اول تنضیماتو انجام بدهView attachment 188575
ی لحظه اومد ولی دوباره خاموش روشن کردم دیگ عکس نیومد...روشی هست ک ازین روش فلش خور کردن جدیدتر باشه؟ی کاری کن ببین میشه/تموم این فایلهارو بجز Art پاک کن.بعد از اول تنضیماتو انجام بدهView attachment 188575
نه عزیزم این روش بسیار عالی هستی لحظه اومد ولی دوباره خاموش روشن کردم دیگ عکس نیومد...روشی هست ک ازین روش فلش خور کردن جدیدتر باشه؟
به OPL رپطی نداره//در ضمن این OPL هیچ مشکلی نداره/مشکل جایی دیگست//اینکه میگی کاور بازی اومد بعداز خاموش روشن کردن رفت احتمالا توی display setting که enable cover رو on میکنی باید دوباره save change کنید/اینکارو نکردی خاموش روشن کردی کاور بازیها رفتنداگ opl جدیدتر و دارین بی زحمت کاملشو بفرسین
این روش 2020 هستنه عزیزم این روش بسیار عالی هست
تنظیماتش درست بود .. الان اون opl ک داده بودی اگ بخام اونو نصب کنم باید برم داخل پوشه mc0 و opl و پاک کنم و اونی ک جدید فرستادی و کپی کنم بجاش؟به OPL رپطی نداره//در ضمن این OPL هیچ مشکلی نداره/مشکل جایی دیگست//اینکه میگی کاور بازی اومد بعداز خاموش روشن کردن رفت احتمالا توی display setting که enable cover رو on میکنی باید دوباره save change کنید/اینکارو نکردی خاموش روشن کردی کاور بازیها رفتند