روش نصب free mcboot funtuna ps2

آها..این فایل حتی توی فلش هم نمیشه کپی کرد..اسمش هم کوتاه کردم ولی میگ this file too large destination file system
توی سایت خوندم نوشته بخاطر فرمت fat32 هس ک باید تبدیل بشه به ntfs ..ب این فرمت تبدیل کنم باز دستگاه فلش و واسه بازی اجرا میکنه؟

درست نصب نکردی احتمالا
اسمشو کوتاه کردم با اون برنامه بازی رفت توی فلش ولی خب خوده فایل ایزو رو اگ بخام ی موقع کپی کنم باید به ntfs تغییر داد ک نیازی نمیشه...مشکل از اسم طولانی بود... الان بازی هارو دونه ب دونه دارم نصب میکنم ..مشکلی نداره؟

اسمشو کوتاه کردم با اون برنامه بازی رفت توی فلش ولی خب خوده فایل ایزو رو اگ بخام ی موقع کپی کنم باید به ntfs تغییر داد ک نیازی نمیشه...مشکل از اسم طولانی بود... الان بازی هارو دونه ب دونه دارم نصب میکنم ..مشکلی نداره؟
کلا بی خیال ایزو باش /اگه ntfs کنی دستگاه نمیشناسه چیزیرو

امیر جان اجراشون کردی مشکلی نبود
هنوز وقت نکردم ..امیدوارم جواب بده..این برنامه ک بازی و نصب میکنه، یه فایل ۴ گیگ رو تبدیل ب ۴ تا فایل ۱ گیگ می‌کنه ..فک کنم اینجوری بازی سبک تر میشه و بدون لگ اجرا می‌کنه ...امیدوارم جواب بده

هنوز وقت نکردم ..امیدوارم جواب بده..این برنامه ک بازی و نصب میکنه، یه فایل ۴ گیگ رو تبدیل ب ۴ تا فایل ۱ گیگ می‌کنه ..فک کنم اینجوری بازی سبک تر میشه و بدون لگ اجرا می‌کنه ...امیدوارم جواب بده
امیر جان من اون فایلهارو دیدم ولی انگار داخل فایل هست /نباید این فایلهای بازی داخل فایلی باشه//به فلش من نگاه کن باید اینطور باشه.برای مثال ی بازی دارم/داخل اون فایلها هم نباید چیزی باشه 188155

امیر جان من اون فایلهارو دیدم ولی انگار داخل فایل هست /نباید این فایلهای بازی داخل فایلی باشه//به فلش من نگاه کن باید اینطور باشه.برای مثال ی بازی دارم/داخل اون فایلها هم نباید چیزی باشه View attachment 188155
میگی هنوز وقت نکردم امتحان کنم روی دستگاه/وقتی نتیجه نگرفتی چرا داری بازی اضافه میکنی/اول امتحان کن بعد بازی اضافه کن امیر جان

میگی هنوز وقت نکردم امتحان کنم روی دستگاه/وقتی نتیجه نگرفتی چرا داری بازی اضافه میکنی/اول امتحان کن بعد بازی اضافه کن امیر جان
آها باشه ...مستقیم توی خوده فلش بازی نصب شده و توی‌ پوشه ای نصب نشده.فلش و ب دستگاه بزنم و ذخیره کنم اون پوشه های زرد براش بالا میاد ...دیرتر تست میکنم

آها باشه ...مستقیم توی خوده فلش بازی نصب شده و توی‌ پوشه ای نصب نشده.فلش و ب دستگاه بزنم و ذخیره کنم اون پوشه های زرد براش بالا میاد ...دیرتر تست میکنم
بله دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or