روش نصب free mcboot funtuna ps2

وسط بازی. فقط نگو از یه سیو جلوتر بازی کن چون اینو خودم میدونم
نه اصلا من همچین چیزی رو نمیگم/اگه وسط بازی هنگ میکنه شما باید بازی کاملشو دانلود کنید که حدودا 8 گیگ هست/برای من هم این مشکل بود/در ضمن این بازی رو من در همین funtuna انجام دادم مشکلی نداشت بسیار عالی اجرا میکنه حتی بدونه افت فریم در دمو بازی

یعنی همون نسخه ۸ گیگی رو از اول تا آخر رفتی و مشکلی نبود?
بله دوست عزیز 8 گیگ .در ضمن شما میتونید دانلود کنید و ادامشو بازی کنی/بدون اینکه سیوتونو پاک کنید/یا میتونی از اول بازی کنی//اینو هم بگم من نسخه امریکایشو دانلود کردم کد بازی هم هست SCUS_97481 نسخه کاملش برای دانلود در سایت ایرانی هست ولی من از اونجا دانلود نکردم

یعنی همون نسخه ۸ گیگی رو از اول تا آخر رفتی و مشکلی نبود?
دوست عزیز یاداوری کنم موقع خارج کردن از حالت فشرده نباید اروری بده اگه ارور بده و فایل ایزو رو تبدیل کنید و بازی کنید معلوم نیست کجا هنگ کنه//مطمعن باش اگه موقع خارج کردن از حالت فشرده ارور بده ی جایی این بازی هنگ خواهد کرد/من ی 8 گیگ دانلود کردم فقط 6 گیگ داد بقیش ارور بود موقع بازی ی جایی هنگ کرد/ولی این یکی که دانلود کردم دقیق بدون ارور از حالت فشرده خارج شد و هیچ مشکلی نداشت.یا فایل مشکل داشت یا سرعت دانلود خوب نبوده که فایل دچار مشکل شده بود

دوست عزیز یاداوری کنم موقع خارج کردن از حالت فشرده نباید اروری بده اگه ارور بده و فایل ایزو رو تبدیل کنید و بازی کنید معلوم نیست کجا هنگ کنه//مطمعن باش اگه موقع خارج کردن از حالت فشرده ارور بده ی جایی این بازی هنگ خواهد کرد/من ی 8 گیگ دانلود کردم فقط 6 گیگ داد بقیش ارور بود موقع بازی ی جایی هنگ کرد/ولی این یکی که دانلود کردم دقیق بدون ارور از حالت فشرده خارج شد و هیچ مشکلی نداشت.یا فایل مشکل داشت یا سرعت دانلود خوب نبوده که فایل دچار مشکل شده بود
سلام من روی بازی جی تی ای لیبرتی سیتی تست کردم یکم کند بود و روی‌بازی burnout نسخه آخرش اصلا انقد کند بود بازی نتونست خوب لودشه..مشکل از کجاس

سلام من روی بازی جی تی ای لیبرتی سیتی تست کردم یکم کند بود و روی‌بازی burnout نسخه آخرش اصلا انقد کند بود بازی نتونست خوب لودشه..مشکل از کجاس
اون بازی هایی ک روان اجرا کرد حدودا ۲ گیگ بودن ولی اون بازی جی تی ای لیبرتی سیتی و bornout ب۴ گیگ و خورده ای بودن و خیلی کند اجرا میشد

اون بازی هایی ک روان اجرا کرد حدودا ۲ گیگ بودن ولی اون بازی جی تی ای لیبرتی سیتی و bornout ب۴ گیگ و خورده ای بودن و خیلی کند اجرا میشد
با فلش usb2 زدم ...فلش usb 3 رو توش بازی ریختم ولی این فلش و اصلا قبول نمیکنه

• Like
Reactions: Karami80
امیر جان burnout 3 رو میگی؟؟ کدومشه بگو تا بگم چیکار کن؟؟
ن ی مدل هس اخریشه..dominator فک کنم باشه... این با بازی gta libertycitiy story کند بودن و کند بودن born،out ب حدی بود که بازی نمیتونست اجرا شده... این دوتا بازی هم حجمش بالای ۴ گیگ بود ... ولی اینم بگم ک من از ی روشی توی فلش پوشه ای ب اسم DVD درست کردم و فایل های iso بازی و کپی کردم داخلش و دستگاه قابل شناساییش کرد و میشه بازی کرد ولی انگار بازی های بالای ۴ گیگ کند اجرا میشن..جی تی ای هم حجم دانلودش حدود ۱ گیگ بود ک استخراج کردم شد ۴ گیگ و بورن اوت هم ۲ گیگ بود فک کنم ک استخراج کردم شد ۴ گیگ و خورده ای...فلش هم usb 2هس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or