vendor
کاربر سایت
سلام دوست عزیز OPL هنوز مشکلی نداره اگه داشته باشه در عرض 1 دقیقه اپدیتش میکنم به OPL قویتر/ولی فعلا لازم نیست
اولا که اشکال داره. ورژن بتا هستش. شما که میگی آپدیت میکنم بفرما برنامه Free MC Boot رو آپدیت کن.
سلام دوست عزیز OPL هنوز مشکلی نداره اگه داشته باشه در عرض 1 دقیقه اپدیتش میکنم به OPL قویتر/ولی فعلا لازم نیست
اشکال در کجاست دوست عزیز؟؟شما بفرمایید من رفعش میکنماولا که اشکال داره. ورژن بتا هستش. شما که میگی آپدیت میکنم بفرما برنامه Free MC Boot رو آپدیت کن.
اشکال در کجاست دوست عزیز؟؟شما بفرمایید من رفعش میکنم
دوست عزیز کجای بازی هنگ میکنه شروع بازی /وسط بازیمثالا همین مشکل هنگ کردن در بازی خدای جنگ رو رفع کن.
نه اصلا من همچین چیزی رو نمیگم/اگه وسط بازی هنگ میکنه شما باید بازی کاملشو دانلود کنید که حدودا 8 گیگ هست/برای من هم این مشکل بود/در ضمن این بازی رو من در همین funtuna انجام دادم مشکلی نداشت بسیار عالی اجرا میکنه حتی بدونه افت فریم در دمو بازیوسط بازی. فقط نگو از یه سیو جلوتر بازی کن چون اینو خودم میدونم
بله دوست عزیز 8 گیگ .در ضمن شما میتونید دانلود کنید و ادامشو بازی کنی/بدون اینکه سیوتونو پاک کنید/یا میتونی از اول بازی کنی//اینو هم بگم من نسخه امریکایشو دانلود کردم کد بازی هم هست SCUS_97481 نسخه کاملش برای دانلود در سایت ایرانی هست ولی من از اونجا دانلود نکردمیعنی همون نسخه ۸ گیگی رو از اول تا آخر رفتی و مشکلی نبود?
دوست عزیز یاداوری کنم موقع خارج کردن از حالت فشرده نباید اروری بده اگه ارور بده و فایل ایزو رو تبدیل کنید و بازی کنید معلوم نیست کجا هنگ کنه//مطمعن باش اگه موقع خارج کردن از حالت فشرده ارور بده ی جایی این بازی هنگ خواهد کرد/من ی 8 گیگ دانلود کردم فقط 6 گیگ داد بقیش ارور بود موقع بازی ی جایی هنگ کرد/ولی این یکی که دانلود کردم دقیق بدون ارور از حالت فشرده خارج شد و هیچ مشکلی نداشت.یا فایل مشکل داشت یا سرعت دانلود خوب نبوده که فایل دچار مشکل شده بودیعنی همون نسخه ۸ گیگی رو از اول تا آخر رفتی و مشکلی نبود?
سلام من روی بازی جی تی ای لیبرتی سیتی تست کردم یکم کند بود و رویبازی burnout نسخه آخرش اصلا انقد کند بود بازی نتونست خوب لودشه..مشکل از کجاسدوست عزیز یاداوری کنم موقع خارج کردن از حالت فشرده نباید اروری بده اگه ارور بده و فایل ایزو رو تبدیل کنید و بازی کنید معلوم نیست کجا هنگ کنه//مطمعن باش اگه موقع خارج کردن از حالت فشرده ارور بده ی جایی این بازی هنگ خواهد کرد/من ی 8 گیگ دانلود کردم فقط 6 گیگ داد بقیش ارور بود موقع بازی ی جایی هنگ کرد/ولی این یکی که دانلود کردم دقیق بدون ارور از حالت فشرده خارج شد و هیچ مشکلی نداشت.یا فایل مشکل داشت یا سرعت دانلود خوب نبوده که فایل دچار مشکل شده بود
اون بازی هایی ک روان اجرا کرد حدودا ۲ گیگ بودن ولی اون بازی جی تی ای لیبرتی سیتی و bornout ب۴ گیگ و خورده ای بودن و خیلی کند اجرا میشدسلام من روی بازی جی تی ای لیبرتی سیتی تست کردم یکم کند بود و رویبازی burnout نسخه آخرش اصلا انقد کند بود بازی نتونست خوب لودشه..مشکل از کجاس
با فلش usb2 زدم ...فلش usb 3 رو توش بازی ریختم ولی این فلش و اصلا قبول نمیکنهاون بازی هایی ک روان اجرا کرد حدودا ۲ گیگ بودن ولی اون بازی جی تی ای لیبرتی سیتی و bornout ب۴ گیگ و خورده ای بودن و خیلی کند اجرا میشد
امیر جان burnout 3 رو میگی؟؟با فلش usb2 زدم ...فلش usb 3 رو توش بازی ریختم ولی این فلش و اصلا قبول نمیکنه
امیر جان burnout 3 رو میگی؟؟ کدومشه بگو تا بگم چیکار کن؟؟با فلش usb2 زدم ...فلش usb 3 رو توش بازی ریختم ولی این فلش و اصلا قبول نمیکنه
ن ی مدل هس اخریشه..dominator فک کنم باشه... این با بازی gta libertycitiy story کند بودن و کند بودن born،out ب حدی بود که بازی نمیتونست اجرا شده... این دوتا بازی هم حجمش بالای ۴ گیگ بود ... ولی اینم بگم ک من از ی روشی توی فلش پوشه ای ب اسم DVD درست کردم و فایل های iso بازی و کپی کردم داخلش و دستگاه قابل شناساییش کرد و میشه بازی کرد ولی انگار بازی های بالای ۴ گیگ کند اجرا میشن..جی تی ای هم حجم دانلودش حدود ۱ گیگ بود ک استخراج کردم شد ۴ گیگ و بورن اوت هم ۲ گیگ بود فک کنم ک استخراج کردم شد ۴ گیگ و خورده ای...فلش هم usb 2هسامیر جان burnout 3 رو میگی؟؟ کدومشه بگو تا بگم چیکار کن؟؟