رقابت برای تصاحب عنوان محبوب ترین کاراکتر دنیای Video Games

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک از این کاراکترهای بازی رو انتخاب میکنید ؟

• Cloud Strife

رای‌ها: 10 7.5%
  • Link

رای‌ها: 2 1.5%
  • Sephiroth

رای‌ها: 0 0.0%
  • Samus Aran

رای‌ها: 0 0.0%
  • L Block

رای‌ها: 7 5.3%
  • Master Chief

رای‌ها: 41 30.8%
  • Solid Snake

رای‌ها: 50 37.6%
  • Dante

رای‌ها: 23 17.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133

Nima

مدیر انجمن
سایت معتبر GameFAQs مدتی است که یک نظر سنجی بزرگ به راه انداخته برای انتخاب محبوبترین کاراکتر و شخصیت تاریخ بازیهای کامپیوتری .

از امروز این نظرسنجی به مرحله حساس نیمه نهایی رسیده که از بین 128 کاراکتر محبوب و شناخته شده ، فقط 8 نفر باقیمانده اند .

این 8 نفر در دو گروه چهار نفره با هم به رقابت میپردازند طی امروز و فردا و در نهایت از هر گروه 2 نفر به Final میرسند .

در Final هم از بین این 4 نفر ، یک کاراکتر عنوان محبوبترین کاراکتر تاریخ Video Games رو بدست میاره .

اسم این 8 کاراکتر به همراه تصاویر :

گروه اول :

Cloud Strife ( Final Fantasy ) - Samus Aran ( Metroid ) - Link ( The Legend of Zelda ) - Sephiroth ( Final Fantasy ) A

گروه دوم ( گروه مرگ :biggrin1: ) :

Solid Snake ( Metal Gear Solid ) - Dante ( Devil May cry ) - L Block ( Tetris ) - Master Chief ( Halo ) B

4qeh9g3.jpg
62xzdl3.png

4ttef0w.jpg
5y2xy81.jpg

67pfd69.jpg
5x77lzr.jpg

4v50dxg.jpg
6648t45.jpg

من هم یه نظر سنجی به این تاپیک اضافه کردم که توی همین سایت هم یه آمار بگیریم بین این 8 کاراکتر .

آدرس شرکت در این نظر سنجی : http://www.gamefaqs.com/

پ.ن : این L - Block هم واسه خودش شگفتی جام بوده :laughing:

آخرین ویرایش:
راستش من خودم به کلود رای دادم ، ولی بنظرم بودن L Block اصلا هم غیر قابل باور نیست. اگه شما هم اولین بازیهای عمرت ، تتریس بوده باشه مطمئنا با این شخصیت خاطره ای بدست میاوردی که تا آخر عمرت از یادت نمیرفت . من فکر کنم اکثر کسانی که نسبت به حضور L Block تعجب کردن ، از بازیبازهای کم سن و سال تر هستن که یادشون نمیاد تتریس چه طوفانی زمان خودش تو دنیا راه انداخته بود .:love:

موفق باشید
دوست عزیز حرفت کاملاَ درسته ولی باور کن من از اولین روزی که گیم بازی کردم یا بهتر بگم دیدم از تتریس بدم میومد . خیلی خشک بود و حوصله سر ببر .
ولی به نظر من هر چقدر هم که اونموقعها جالب بوده باشه باید با الان سنجیده بشه نه اینکه از اسنیک جلو بزنه .:sick:

راستش من خودم به کلود رای دادم ، ولی بنظرم بودن L Block اصلا هم غیر قابل باور نیست. اگه شما هم اولین بازیهای عمرت ، تتریس بوده باشه مطمئنا با این شخصیت خاطره ای بدست میاوردی که تا آخر عمرت از یادت نمیرفت . من فکر کنم اکثر کسانی که نسبت به حضور L Block تعجب کردن ، از بازیبازهای کم سن و سال تر هستن که یادشون نمیاد تتریس چه طوفانی زمان خودش تو دنیا راه انداخته بود
شما نظرتو گفتی نظرتم محترم
اما یه چند جاش اشکال داره : به نظر شما L Block شخصیته ؟؟؟؟؟!!!!! :thumbdown مثلا حالا چرا I block رو به جاش نذاشتن :-"

:eek::eek::eek:مگه L block چیه که داره همه رو کنار می زنه نه شخصیتی نه داستانی خیلی عجیبه :eek::eek::eek:

من یادمه وقتی کوچیک بودم میکرو و سگا داشتم میرفتم بازیهای چند لبه میگرفتم بعد تا به این بازی برمیخوردم میگفتم اههههههههههههههه باز این بازی سرکاری مثلا حساب کن توش نوشته بود 1000 تا بازی شاید 80 تاش شورش بود 600 650 تاش همین بازی بود .
داستان نداره اختیار داری برو مرحله های بعدش ببین آخر مسترچیف میاد بیرون :laughing::laughing::laughing: :laughing:

4qoijjk.jpg

آخرین ویرایش:
طبق معمول خودم محبوب ترين خواهم شد!!! يا دشمنم سفيروث كه انم عددي نيست!!!!

پ.ن:طرفداران هيلو چه حسي دارن كه مستر چيف بعد از L-Block محبوب ترينه؟شوخي كردم بابا!!!!!

متاسفانه این چیزی نیست که دست من یا شما باشه...این ها چیزهایی هستند که در طول صنعت بازی شکل گرفتن...

آخرین نامزدهای بهترین شخصیتهای بازی در آخر مثل همیشه هستند :

Cloud Samus Link Sephiroth در گروه اول

MasterChief Dante L-Block Snake در گروه دوم

خیلی شخصیتهای دیگه در صنعت بازی بودن که لیاقت حضور در این دوره رو داشته باشن , ولی به خاطر علل مختلفی از جمله پیچیده بودن شخصیتشون و یا کم حرفیشون و یا کمبود ارتباطشون با بازیکن , نتونستن به این مرحله راه پیدا بکنن...,ولی عدم حضور در این مکان به معنی تقلیل ارزش این شخصیتهای در مقابل چیزی مثل L-Block نیستش !

میشه پیش بینی کرد که در دور آخر Link و Cloud در مقابل Snake و L-Block قرار میگیرن.
4 شخصیت که 3 تاشون در کشور آفتاب خلق شدن...شاید این 3 ثابت کننده ی این موضوع باشن که کشور ژاپن در ساخت شخصیتهای عمیق و زیبا معروفترین هستش.

بیاین یه نظرسنجی برای دور آخر , خودمون بگذاریم...
بین 3 شخصیت Link و Cloud و Snake و یک تکه آجر به نام L-Block شما کدوم یکی رو انتخاب میکنین...

متشکرم...Nemesis

حالا اگه بجای L-Block یکی از این نمادهای سونی یا مایکروسافت بود همه خودتون رو میکشتید که شرکت ها پول دادند و سایت رو خریدند :biggrin1:
L-Block نماد retro gaming یا یک چیزی توی این مایه ها.

از اطاق فرمان اشاره میکنند که طبق آخرین پیشگویی نوستراداموس امروز، فردا آیدی L-Block توی سایت ساخته میشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or