رقابت برای تصاحب عنوان محبوب ترین کاراکتر دنیای Video Games

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک از این کاراکترهای بازی رو انتخاب میکنید ؟

• Cloud Strife

رای‌ها: 10 7.5%
  • Link

رای‌ها: 2 1.5%
  • Sephiroth

رای‌ها: 0 0.0%
  • Samus Aran

رای‌ها: 0 0.0%
  • L Block

رای‌ها: 7 5.3%
  • Master Chief

رای‌ها: 41 30.8%
  • Solid Snake

رای‌ها: 50 37.6%
  • Dante

رای‌ها: 23 17.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133

Nima

مدیر انجمن
سایت معتبر GameFAQs مدتی است که یک نظر سنجی بزرگ به راه انداخته برای انتخاب محبوبترین کاراکتر و شخصیت تاریخ بازیهای کامپیوتری .

از امروز این نظرسنجی به مرحله حساس نیمه نهایی رسیده که از بین 128 کاراکتر محبوب و شناخته شده ، فقط 8 نفر باقیمانده اند .

این 8 نفر در دو گروه چهار نفره با هم به رقابت میپردازند طی امروز و فردا و در نهایت از هر گروه 2 نفر به Final میرسند .

در Final هم از بین این 4 نفر ، یک کاراکتر عنوان محبوبترین کاراکتر تاریخ Video Games رو بدست میاره .

اسم این 8 کاراکتر به همراه تصاویر :

گروه اول :

Cloud Strife ( Final Fantasy ) - Samus Aran ( Metroid ) - Link ( The Legend of Zelda ) - Sephiroth ( Final Fantasy ) A

گروه دوم ( گروه مرگ :biggrin1: ) :

Solid Snake ( Metal Gear Solid ) - Dante ( Devil May cry ) - L Block ( Tetris ) - Master Chief ( Halo ) B

4qeh9g3.jpg
62xzdl3.png

4ttef0w.jpg
5y2xy81.jpg

67pfd69.jpg
5x77lzr.jpg

4v50dxg.jpg
6648t45.jpg

من هم یه نظر سنجی به این تاپیک اضافه کردم که توی همین سایت هم یه آمار بگیریم بین این 8 کاراکتر .

آدرس شرکت در این نظر سنجی : http://www.gamefaqs.com/

پ.ن : این L - Block هم واسه خودش شگفتی جام بوده :laughing:

آخرین ویرایش:
خوب ما هم در بدو امر رفتيم ودور از چشم سفيروث به كلود راي داديم و در ضمن نتايج آرا رو مشاهده كرديم. كلود 21000 ، سفيروث 15500 ، لينك 29000 .
بعدش گفتيم مگه سايت خودمون چي از بقيه كم داره ها؟/:) بيايم اينجا هم راي بديم. اينجا هم راي داديم و متاسفانه نتايج رو هم مشاهد كرديم : كلود 5 نفر:((، سفيروث 0 نفر:wallbash::wallbash::wallbash:
پ ن:خيلي سعي ميكنم به تضارب آرا معتقد باشم ولي مثل اينكه در زمينه گيم هيچوقت نميتونم عمليش كنم :biggrin1:

آخرین خبرها :
Cloud و Samus و Link و Sephiroth مسابقه بینشان تمام شد و نتیجه عجیب بود. Link و Cloud به دور بعد رفته اند .
اما مسابقه بین چهار شخصیت محبوب دیگر به ترتیب آرا :
L-Block با 40.9% و تعداد 15033 رای :eek: چه میکنهههههههههه
Solid Snake با 25.78% و تعداد 9475 رای :((
Master Chief با 20.2% و تعداد 7425 رای :biggrin1:
Dante با 13.11% و تعداد 4819 رای :-"
کل آرا 36752
اونطور که بوش میاد Link و L-Block رقابت اصلی بینشونه .
من در تعجب هستم اسنیک و مسترچیف با اون همه شهرت چرا اینطوری شدن و بمیرم برای dante که من خیلی دوستش دارم :love:
برای دیدن نتیجه های بعدی تا ساعت 3 یا 4 ظهر به اطلاع شما میرسانم . :biggrin1:

چه نظرسنجیه این آخه؟؟؟؟ گزینه ها اصلا خوب نیستند.

Agent 47!!!
Sam Fisher

حالا باز بگید حذف شدند. کاری ندارم من. فقط این دوتا!!!

آخرین ویرایش:
درود
کاری ندارم کدوم شخصیت محبوبترینه تو دنیا ولی مستر چیف تنها شخصیت دنیای سرگرمی های کامپیوتری یه که تندیس اون در موزه سلطنتی بیریتانیا ست. دوتا مجسمه بینهایت زیبا در دو استیل متفاوت. فکر نکنم افتخار از این بزرگتر وجود داشته باشه :).
ولی رو هم رفته محبوبترین شخصیت دنیا یا لینک ـه یا ماریو :biggrin1: ( خداوندگار سیبیل ).

"BIG BOSS" افسانه ای فراموش شد؟
6ajwsch.jpg
big boss افسانه ای حذف شده در مراحل قبلی !

پ.ن: واقعا خوندن 4 تا پست خیلی سخته که هیچ کس نمی تونه؟ 100 بار توضیح داده شد که شخصیت هایی که اسمشون نیست در مراحل قبلی حذف شده اند. حالا باز بیاد بنویسید چرا فلان شخصیت اسمش نیست.

66t9b37.jpg

این جمعیت gamefaq دیگه مسخره کردن همه رو
آخه L Block چیه من نمی دونم که این قدر بهش رای دادن :sick:

راستش من خودم به کلود رای دادم ، ولی بنظرم بودن L Block اصلا هم غیر قابل باور نیست. اگه شما هم اولین بازیهای عمرت ، تتریس بوده باشه مطمئنا با این شخصیت خاطره ای بدست میاوردی که تا آخر عمرت از یادت نمیرفت . من فکر کنم اکثر کسانی که نسبت به حضور L Block تعجب کردن ، از بازیبازهای کم سن و سال تر هستن که یادشون نمیاد تتریس چه طوفانی زمان خودش تو دنیا راه انداخته بود .:love:

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or