رقابت برای تصاحب عنوان محبوب ترین کاراکتر دنیای Video Games

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک از این کاراکترهای بازی رو انتخاب میکنید ؟

• Cloud Strife

رای‌ها: 10 7.5%
  • Link

رای‌ها: 2 1.5%
  • Sephiroth

رای‌ها: 0 0.0%
  • Samus Aran

رای‌ها: 0 0.0%
  • L Block

رای‌ها: 7 5.3%
  • Master Chief

رای‌ها: 41 30.8%
  • Solid Snake

رای‌ها: 50 37.6%
  • Dante

رای‌ها: 23 17.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133

Nima

مدیر انجمن
سایت معتبر GameFAQs مدتی است که یک نظر سنجی بزرگ به راه انداخته برای انتخاب محبوبترین کاراکتر و شخصیت تاریخ بازیهای کامپیوتری .

از امروز این نظرسنجی به مرحله حساس نیمه نهایی رسیده که از بین 128 کاراکتر محبوب و شناخته شده ، فقط 8 نفر باقیمانده اند .

این 8 نفر در دو گروه چهار نفره با هم به رقابت میپردازند طی امروز و فردا و در نهایت از هر گروه 2 نفر به Final میرسند .

در Final هم از بین این 4 نفر ، یک کاراکتر عنوان محبوبترین کاراکتر تاریخ Video Games رو بدست میاره .

اسم این 8 کاراکتر به همراه تصاویر :

گروه اول :

Cloud Strife ( Final Fantasy ) - Samus Aran ( Metroid ) - Link ( The Legend of Zelda ) - Sephiroth ( Final Fantasy ) A

گروه دوم ( گروه مرگ :biggrin1: ) :

Solid Snake ( Metal Gear Solid ) - Dante ( Devil May cry ) - L Block ( Tetris ) - Master Chief ( Halo ) B

4qeh9g3.jpg
62xzdl3.png

4ttef0w.jpg
5y2xy81.jpg

67pfd69.jpg
5x77lzr.jpg

4v50dxg.jpg
6648t45.jpg

من هم یه نظر سنجی به این تاپیک اضافه کردم که توی همین سایت هم یه آمار بگیریم بین این 8 کاراکتر .

آدرس شرکت در این نظر سنجی : http://www.gamefaqs.com/

پ.ن : این L - Block هم واسه خودش شگفتی جام بوده :laughing:

آخرین ویرایش:
Cloud Strife 28.63% 10478

Samus Aran 18.56% 6776

Link 37.9% 13886

Sephiroth 14.91% 5444

نتيجه آرا تا همين لحظه به شرح بالاست. بنظر ميرسه كه كار Samus Aran و Sephiroth ساخته شده و رقابت اصلي بين Cloud Strife:love: و اين Link:evil: هست.

Cloud Strife 28.63% 10478

Samus Aran 18.56% 6776

Link 37.9% 13886

Sephiroth 14.91% 5444

نتيجه آرا تا همين لحظه به شرح بالاست. بنظر ميرسه كه كار Samus Aran و Sephiroth ساخته شده و رقابت اصلي بين Cloud Strife:love: و اين Link:evil: هست.

:mad::mad: سعید دیگه از تو توقع نداشتم :(:(:( من صفحه قبل اینارو نوشتم گل که لگد نکردم:(

خوشم میاد که نسبت به هیچ کدوم از این شخصیتهای جذاب، احساسی ندارم، به جز L Block :biggrin1:

جالبه که تقریباً همه این شخصیتهایی که قراره محبوبتیرن باشن، تیریپ جاپوونی هستن!

دوست من اصلا اهتیاج نیست این کارکتر جال باشه خوده ما متال بازها میدونیم این چه پدیده ای :cool:پ

دروسته دوستان ؟ :-"
بابا من خودمو کشتم که به شما بگم اینایی که الان هستن گروه اوله :mad:
اسنیک تو گروه دومه :cursing:
ای خدا :wallbash::wallbash::wallbash::stupids:

چرا هیچ کی دقت نمیکنه !!!! هر کی حرف خودش رو میزنه ...

بابا جان این چهار نفر که الان دارن رای گیری میکنن مربوط به گروه 1 هستن و بقیه یعنی Snake - Master Chief - Dante و L-Block فردا در گروه 2 بینشون رای گیری میشه و اینا حذف نشدن ...

من که تو همون پست اول توضیح دادم همه رو !
تازه بچه های دیگه هم چند بار گفتن ولی بازم همون آش و همون کاسه ! الان بازم بیاین بگین : Snake حذف شد ؟! Master chief حدف نشده ؟!

بقیه کاراکتر هایی هم که شما دوست داشتید و الان نیستن ، توی مراحل قبل حذف شدن ، مثل :

Kratos - Mario - Sonic - Ryu Hayabusa - Sam Fisher - Big Boss - Leon و ...

اینا بین 128 نفر بودن و حذف شدن .

این Masterchief و Snake توی نظرسنجی اینجا چقدر باحالن ! از صبح تا حالا همش عاشقانه با هم جلو میرن !

آخه یکیشون نماد 360 ه و اون یکی نماد PS3 ... مسئله حیثیتیه !!! :laughing:

حتی کسی هم که تا حالا فقط اسم اینا رو شنیده ( صدقه سر نسل جدید ) میاد رای میده که خدایی نکرده از فنبوییسم چیزی کم نذاشته باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or