رقابت برای تصاحب عنوان محبوب ترین کاراکتر دنیای Video Games

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک از این کاراکترهای بازی رو انتخاب میکنید ؟

• Cloud Strife

رای‌ها: 10 7.5%
  • Link

رای‌ها: 2 1.5%
  • Sephiroth

رای‌ها: 0 0.0%
  • Samus Aran

رای‌ها: 0 0.0%
  • L Block

رای‌ها: 7 5.3%
  • Master Chief

رای‌ها: 41 30.8%
  • Solid Snake

رای‌ها: 50 37.6%
  • Dante

رای‌ها: 23 17.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133

Nima

مدیر انجمن
سایت معتبر GameFAQs مدتی است که یک نظر سنجی بزرگ به راه انداخته برای انتخاب محبوبترین کاراکتر و شخصیت تاریخ بازیهای کامپیوتری .

از امروز این نظرسنجی به مرحله حساس نیمه نهایی رسیده که از بین 128 کاراکتر محبوب و شناخته شده ، فقط 8 نفر باقیمانده اند .

این 8 نفر در دو گروه چهار نفره با هم به رقابت میپردازند طی امروز و فردا و در نهایت از هر گروه 2 نفر به Final میرسند .

در Final هم از بین این 4 نفر ، یک کاراکتر عنوان محبوبترین کاراکتر تاریخ Video Games رو بدست میاره .

اسم این 8 کاراکتر به همراه تصاویر :

گروه اول :

Cloud Strife ( Final Fantasy ) - Samus Aran ( Metroid ) - Link ( The Legend of Zelda ) - Sephiroth ( Final Fantasy ) A

گروه دوم ( گروه مرگ :biggrin1: ) :

Solid Snake ( Metal Gear Solid ) - Dante ( Devil May cry ) - L Block ( Tetris ) - Master Chief ( Halo ) B

4qeh9g3.jpg
62xzdl3.png

4ttef0w.jpg
5y2xy81.jpg

67pfd69.jpg
5x77lzr.jpg

4v50dxg.jpg
6648t45.jpg

من هم یه نظر سنجی به این تاپیک اضافه کردم که توی همین سایت هم یه آمار بگیریم بین این 8 کاراکتر .

آدرس شرکت در این نظر سنجی : http://www.gamefaqs.com/

پ.ن : این L - Block هم واسه خودش شگفتی جام بوده :laughing:

آخرین ویرایش:
به قران اين سايته در پيتيه
مگه ميشه يك نظر سنجي درست و حسابي باشه سر جمع 50هزار نفر توش شركت كنند
اگه اين نظر سنجي تو گيم اسپات بود بالاي 10 ميليون راي ميدادن
اينا دارن خودشون رو مسخره ميكنن

Gamefaqs در واقع جزئی از Gamespot هست . و کاملا هم معتبره .

در هیچ کدوم از مراحل هم تا حالا زیر 120 هزار نفر نبوده . این نظر سنجی تا فردا صبح ادامه داره و تعداد آراء از الان خیلی بیشتر میشه .

اقایون نتایج ارای فینال تا این لحظه:
Link 28.39%
22178 Cloud Strife 23.49%
18349 L-Block 35.79%
27959 Solid Snake 12.33%
9636:eek:
اخه این L BLOCK چیه این همه طرفدار داره!!!!
حیف SNAKE

درود
در هیچ کدوم از مراحل هم تا حالا زیر 120 هزار نفر نبوده . این نظر سنجی تا فردا صبح ادامه داره و تعداد آراء از الان خیلی بیشتر میشه .
بعلت کمبود ارا، انتخابات به مرحله دوم کشیده شد :lol:.
بنده نمیدونم این سایت به اندازه کافی معتبر هست یا نه!! ولی از قرار معلوم نیست چون هیچ ننه قمری تو دنیا یه بازی رو جزو شخصیتها نمیگذاره :laughing:. دوم اینکه این جور حرکتها رو باید سایتها مشهور و معتبر مثل Gamespot و IGN انجام بدن که بیشترین بازدید کننده و عضو رو تو دنیا دارن. این کار نیاز شدیدی به تبلیغات داره تا تمام بازیبازان دنیا بتونن توش شرکت کن، اون وقت با کمبود رای مواجه نمیشن :cheesygri.
در هر حال چیز مهمی قرار نیست رخ بده چون همه میدونیم اگر یه رای گیری درست حسابی برگزار بشه، 100% ماریو سکوی اول رو فتح میکنه:love: ( از جمله خودم که این لوله کش سیبیلو رو دوست دارم :biggrin1:).

درود

بعلت کمبود ارا، انتخابات به مرحله دوم کشیده شد :lol:.
بنده نمیدونم این سایت به اندازه کافی معتبر هست یا نه!! ولی از قرار معلوم نیست چون هیچ ننه قمری تو دنیا یه بازی رو جزو شخصیتها نمیگذاره :laughing:. دوم اینکه این جور حرکتها رو باید سایتها مشهور و معتبر مثل Gamespot و IGN انجام بدن که بیشترین بازدید کننده و عضو رو تو دنیا دارن. این کار نیاز شدیدی به تبلیغات داره تا تمام بازیبازان دنیا بتونن توش شرکت کن، اون وقت با کمبود رای مواجه نمیشن :cheesygri.
در هر حال چیز مهمی قرار نیست رخ بده چون همه میدونیم اگر یه رای گیری درست حسابی برگزار بشه، 100% ماریو سکوی اول رو فتح میکنه:love: ( از جمله خودم که این لوله کش سیبیلو رو دوست دارم :biggrin1:).
سایت gameFAQs اصلا معتبر نیست فقط یه بخش از Gamespot هست که اسمش رو کردن gameFAQs :) پس وقتی این سایت معتبر نباشه یعنی gamespot معتبر نیست.
یعنی آرم خود gamespot رو بالای صفحه نمی بینید؟ شما حتی با اکانت خود gamespot باید تو این سایت login کنید و اینطوری نیست که یه اکانت جدید بسازید.
این سایت از سال 2002 هست که داره نظرسنجی شخصیت ها رو انجام می ده. ولی انقدر بچه های اهل گیم و اخبارش تو سایت زیاده که همه اولین بار هست که اسم این مسابقه رو می شنون!

اگه بالاتر بود به اون رای میدادن نه به ...
حالا بذار از همون مرحله ی اول بالا بیاد :-" قهرمان شدن پیشکشش :laughing:
ایشون Raiden رو هم نتونسته شکست بده حالا می خواد با اینا رقابت کنه
ترو خدا قلقلک نده مارو

بچه ها ماریو یادتونه میخواست قارچ بخوره میزد به یک علامت سوال اون BLOKE? هست حالا نخندینا پایینو نگاه کنید . ببینید چه کسانی تو این مرحله هستند .
2h6g12x.jpg

واقعا که یه مربع زاقارت از اسنیک و دانته و مسترچیف بالا زده :biggrin1::biggrin1: ته خندس :eek::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or