رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

داداش اصلا کلا منظوره منو فهمیدی ؟!
من میگم میخوام با دیسک های معمولی آفلاین بازی کنم ! بعد واسه بازی های دیگه که لایو میشم مشکلی پیش نیاد !
چرا من منظور شما را فهمیدم بیبین دوست عزیز اگر شما آفلاین هم که بازی میکنی اگر دیسکت امنیت نداشته باشه و کامل نباشه باعث میشه شما فلگ بشی یعنی چی یعنی تو دستگاه آفلاین شما این مشکل ذخیره میشود و وقتی که به لایو وصل بشه حتی با دیسک اورجینال این مشکل در میکروسافت ذخیره شده و شما در بن ویو یعنی زمانی که میکروسافت قصد میکنه که دوستان کپی خور رو بن کنه زودتر بن خواهی شد.
پس فرقی نمیکنه که با دیسک مشکل دار چه آفلاین بزنی چه آنلاین .... در هر صورت بن خواهی شد پس سعی کن همیشه دیسکت رو چک کنی اگر همه سبز بود بازی کنی.
یکسری از دوستان هم علاقه دارند بگند دیگه بن در کار نیست از این حرفها و شاید این ها همه فرضیه باشه ولی اینطور نیست . سعی کن رعایت کنی تا فلگ یا بن نشی.

آخرین ویرایش:
چرا من منظور شما را فهمیدم بیبین دوست عزیز اگر شما آفلاین هم که بازی میکنی اگر دیسکت امنیت نداشته باشه و کامل نباشه باعث میشه شما فلگ بشی یعنی چی یعنی تو دستگاه آفلاین شما این مشکل ذخیره میشود و وقتی که به لایو وصل بشه حتی با دیسک اورجینال این مشکل در میکروسافت ذخیره شده و شما در بن ویو یعنی زمانی که میکروسافت قصد میکنه که دوستان کپی خور رو بن کنه زودتر بن خواهی شد.
پس فرقی نمیکنه که با دیسک مشکل دار چه آفلاین بزنی چه آنلاین .... در هر صورت بن خواهی شد پس سعی کن همیشه دیسکت رو چک کنی اگر همه سبز بود بازی کنی.
یکسری از دوستان هم علاقه دارند بگند دیگه بن در کار نیست از این حرفها و شاید این ها همه فرضیه باشه ولی اینطور نیست . سعی کن رعایت کنی تا فلگ یا بن نشی.
همه این قصه ها رو میدونم ! خودم دفعه پیش بن شدم ! حواسم جمعه !
فقط چون توی شهرمون بگیر بگیر بازی زیاد شده کسی برنر مکس نمیاره ! خواستم از این معمولیا بگیرم که اینام ... !
دمت گرم !

همه این قصه ها رو میدونم ! خودم دفعه پیش بن شدم ! حواسم جمعه !
فقط چون توی شهرمون بگیر بگیر بازی زیاد شده کسی برنر مکس نمیاره ! خواستم از این معمولیا بگیرم که اینام ... !
دمت گرم !

حالا حالا ها بن ویو نداریم.حالا شما خودت میدونی

سلامميخواستم بدونم اي بازيا نياز به كد يا پوينت ندارن؟ portal 2,halo reach,saints row
اونوقت فرمت پرتال و هيلو كه برايه لايو امن باشه چجوره اينا هم برنرمكس دارن؟ كجا ميتونم تو نهران تهيشون كنم؟

ببین دوست عزیز شما وقتی با کپی بازی میکنید همیشه احتمال بن یا فلگ هست . ولی اگه بعضی نکاتو در نظر بگیری احتمالش خیلی کمتر میشه مثلا .full stleach کردن بازیها یا abgx و .....:x
آخه من شنیدم اگه بازی های xgd3 رو به صورن burner max بازی کنی احتمال بن تقریبا به صفر می رسه خواستم بدونم بازی های xgd2 که برنر مکس لازم ندارن همین طوری بازی کنم چقدر احتمال بن هست؟مثلا rdr که xg2 هست دیسک معمولی رو بازی کنم

آخه من شنیدم اگه بازی های xgd3 رو به صورن burner max بازی کنی احتمال بن تقریبا به صفر می رسه خواستم بدونم بازی های xgd2 که برنر مکس لازم ندارن همین طوری بازی کنم چقدر احتمال بن هست؟مثلا rdr که xg2 هست دیسک معمولی رو بازی کنم

دوست عزیز الان تقریبا 2 سالی هست که هیچ کسی رو بن نکردن. xgd3 که باید 100% باشه . من دیدم که با 97% هم بازی میکنن ولی از بازی میندازنت بیرون وقتی که به لایو وصلی . برای بازیهای ap25 هم که با برنامه abgx360 بازیهاتو full stlach کن . همیشه 1 % رو برای بن بزار.b-)

دوست عزیز الان تقریبا 2 سالی هست که هیچ کسی رو بن نکردن. xgd3 که باید 100% باشه . من دیدم که با 97% هم بازی میکنن ولی از بازی میندازنت بیرون وقتی که به لایو وصلی . برای بازیهای ap25 هم که با برنامه abgx360 بازیهاتو full stlach کن . همیشه 1 % رو برای بن بزار.b-)

این قسمت آخر رو نفهمیدم:p
بازی های ap25 چیه؟
اگه full stlach نکنم احتمال بن زیاده؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم:d

این قسمت آخر رو نفهمیدم:p
بازی های ap25 چیه؟
اگه full stlach نکنم احتمال بن زیاده؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم:d

ap25 قفلی هستش که رویه بعضی بازی وجود داره مثل cod black ops
بازی های xgd2 هم وقتی بصورت کامل رایت میشن دیگه خطری ندارن که ولی بازی های xgd3 رو باید بصورت برنرمکس رایت کنی تا بصورت 100درصد رایت بشن

دوستان من الان mw3 هم به صورت برنرمکس هم به صورت 97 دارم ...
میخوام بازیو روی هارد بریزم و آنلاین بزنم ولی چون دیسک برنرمکس خیلی خش افتاده روش تا یه درصدی میره بعد میگه دیسک کثیفه ....
الان اگه نسخه 97 درصد روی هارد نصب کنم ولی واسه بازی کردن دیسک برنر مکس بذارم تو دستگاه از لحاظ فلگ و بن مشکلی پیش نمیاد برام؟

سلام دوستان من دستگاهم رو دادم lt3 کردن الان می خوام با این بازی هایی که میگن برای lt3 هست و امن هست انلاین بازی کنم
ولی وقتی xbox رو به لایو وصل می کنم اولین گزینه که میاه میگه اپدیت کن من هم میترسم اپدیت کنم یعنی اولین بار هست که می خوام با xbox انلاین بازی کنم تجربه ندارم
میشه راهنمایی کنید که اپدیت کنم یا نه ؟
چون وقتی رد می کنم به لایو وصل نمیشه

سلام دوستان من دستگاهم رو دادم lt3 کردن الان می خوام با این بازی هایی که میگن برای lt3 هست و امن هست انلاین بازی کنم
ولی وقتی xbox رو به لایو وصل می کنم اولین گزینه که میاه میگه اپدیت کن من هم میترسم اپدیت کنم یعنی اولین بار هست که می خوام با xbox انلاین بازی کنم تجربه ندارم
میشه راهنمایی کنید که اپدیت کنم یا نه ؟
چون وقتی رد می کنم به لایو وصل نمیشه

مشکلی نداره.آپدیت کنید.دیگه ما خودمون به live وصل هستیم

---------- نوشته در 07:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:02 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من الان mw3 هم به صورت برنرمکس هم به صورت 97 دارم ...
میخوام بازیو روی هارد بریزم و آنلاین بزنم ولی چون دیسک برنرمکس خیلی خش افتاده روش تا یه درصدی میره بعد میگه دیسک کثیفه ....
الان اگه نسخه 97 درصد روی هارد نصب کنم ولی واسه بازی کردن دیسک برنر مکس بذارم تو دستگاه از لحاظ فلگ و بن مشکلی پیش نمیاد برام؟

وقتی برنر مکس داری دیگه این کار برای چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or