من یک کار دیگه هم کردم از دیسک ایمیج گرفتم وقتی خود ایمیج رو به abgx360 دادم با هم ارور داد که از این قراره .( اگر نه توروخدا یه فروشگاه خوب معرفی کنید که 100 در صد باشه سالم وامن باشه واسه لایو خسته شدم دیگه .)
![]()
تقریبا اکثر درایوها میتونند حجم 8.13 رو میخونند. قابلیت خوندن ربطی به قابلیت رایت نداره و دو تا چیز جدا هست. یک درایو معمولی هم میتونه بازیهای برنرمکس رو تشخیص بده.
اینکه صرفا نصب بشه دلیل نمیشه که برنرمکس باشه چون بازی 97% روی هارد نصب میشه , فقط نمیتونید بازی کنید و بعد از چند دقیقه از بازی خارج میشه.
به نظرم بازی که شما خریدی 97% هست چون در اولین ارور پیغام میده که layer break شما 2086912 هست یعنی 97%
باز برای اطمینان روی یک درایو دیگه تست کنید. پیشنهاد میشه که درایو لپتاپ نباشه
ببخشید اگر به عکس دقت کنید حتی درایو نتونسته دیسک رو بخونه بعد شما از کجا میگید که 97 هستش بعد اگر شما تونستید دیسک 97 رو روی هارد با lt 3 نصب کنید راهش رو به ما هم بگید چون ما تلاش کردیم نصب نشد وسطش ارور میده حرف شما هم درست هستش اکثر رام ها دی وی دی دوال لیر رو میخونن ولی نه ماله ایکس باکس را فقط فیلم یا اطلاعات.
من یک کار دیگه هم کردم از دیسک ایمیج گرفتم وقتی خود ایمیج رو به abgx360 دادم با هم ارور داد که از این قراره .( اگر نه توروخدا یه فروشگاه خوب معرفی کنید که 100 در صد باشه سالم وامن باشه واسه لایو خسته شدم دیگه .)
![]()
اگر شما تونستید دیسک 97 رو روی هارد با lt 3 نصب کنید راهش رو به ما هم بگید چون ما تلاش کردیم نصب نشد وسطش ارور میده
حرف شما هم درست هستش اکثر رام ها دی وی دی دوال لیر رو میخونن ولی نه ماله ایکس باکس را فقط فیلم یا اطلاعات.
من یه بازی برنر مکس گرفتم که تو بازی میره ولی میخوام بریزم تو هارد تو 30 درصد ارور دیسک میده.
می خوام ببینم میشه دیتای بازی رو با دیسکای 97درصدیم بریزم رو هارد 360 بعد بازی رو واسه لایو از دیسک برنر مکسه بیارم؟ مشکل امنیتی نداره؟
کسی این سوالو بلد نبود جواب بده ؟!دوستان یه سوال
من کنسولم رو باهاش مکس برنر بازی میکردم. چه آفلاین چه آنلاین و لایو هم میزنم !
حالا وضع مکس برنر خراب شده و میخوام معمولی بگیرم و از رو دی وی دی بازی کنم !
مشکلی که واسه لایو ایجاد نمیکنه ؟! اگه آفلاین بازی کنم و بعدش آنلاین خواستم بشم مشکلی نداره ؟!
سلام.من بازی ghost recon رو با نرم افزاری که گفتید چک کردم نتیجش این شد:حالا به نظر شما میتونم با خیال راحت لایو بازی کنم با نه؟
![]()
دوستان یه سوال
من کنسولم رو باهاش مکس برنر بازی میکردم. چه آفلاین چه آنلاین و لایو هم میزنم !
حالا وضع مکس برنر خراب شده و میخوام معمولی بگیرم و از رو دی وی دی بازی کنم !
مشکلی که واسه لایو ایجاد نمیکنه ؟! اگه آفلاین بازی کنم و بعدش آنلاین خواستم بشم مشکلی نداره ؟!
ای کاش یکی جواب ما رو هم میداد
دیسک بوده پس اگه اینجوریه اونو نمیتونم انلاین بای کنم حالا به نظر شما این یکی رو چی؟این چک دیسکه و مال mass effect 3 هست من فکر میکردم اگه همش سبز باشه میشه انلاین بازی کرد------
الان این نتیجه که شما گذاشتی تست دیسک بوده یا ایمیج بازی بوده اگر دیسک بوده باشه که مشکل داشته ولی اگر ایمیج بوده باشه بعد از انجام اینکار یکبار دیگر تست کنید عکس اون رو بذارید تا جواب بگرید.
نه این کار درست نیست چون اگر دیسکت برنر مکس نباشه ممکن از لحاظ امنیت دیسکت کامل نباشه و در بازیهای AP25 و xgd3 حتما دستگاه
شما فلگ میشه و در بن ویو بن خواهی شد ولی اگر لایو برات مهم نباشه میتونه دیسک معمولی بازی کنی .(مکس پین ) مثال بازی AP25 و xgd3
دیسک بوده پس اگه اینجوریه اونو نمیتونم انلاین بای کنم حالا به نظر شما این یکی رو چی؟این چک دیسکه و مال mass effect 3 هست من فکر میکردم اگه همش سبز باشه میشه انلاین بازی کرد
![]()
حالا اگه روی هارد نصب اش نکنم و از رو دیسک بازی کنم چی ؟! بازم مشکل داره ؟!
داداش اصلا کلا منظوره منو فهمیدی ؟!کلا دیسک غیر از برنر مکس امنیت نداره برای لایو بازی کردن.