amirhossein61
کاربر سایت
سلام
باید از کجا بفهمیم امنیت یه بازی کمه یا زیاده؟
منظورتون از کم یا زیاد چیه
بازی های xgd3 برای امنیت نیاز به رایت بصورت برنرمکس رو دارن
منظورم همون امنیت دیسک های 97درصد بود
برای این که بازیهای قبل از xgd3 رو بازی کنیم هم باید برنر مکس تهیه کنیم؟ یا با همون دیسک قدیمی میشه؟
سلام یه سوالی داشتم !
یعنی الان راحت میشه با دیسک برنر مکس تو لایو هر بازی که بخوای آنلاین بازی کنی ؟
سلام من اینو بخاطر اینکه نمیخوام بن شم میگم:اگه برن مکس سالم سالم داشته باشم بعد باش به لایو وصل شم و بعد بازی تو لایو نتو قطع کنم و 97 بزنم (آفلاین)بازی 97 چیزی جا نمیزاره؟(بازی 97 رو هارد نباشه) یعنی بعدش برن مکس بذارم و وصل شم لایو اطمینانی هست؟؟؟؟؟بن شم یقه میگیرما!:dunish:شوخی!
بعد میشه یک فروشگاه اینترنتی برن مکس اطمینانی(که ازش خرید کرده باشید)تو pm بهم بگید؟
یا علی(ع)
سلام
بازی xgd3 mw3 هستش؟ باید دیسک 100 درصد تهیه کنم؟
الان داشتم تو سایت میچرخیدم به این جمله خوردمترانکات Forza Motorsport 4 که تو حالت آفلاین هم فلگ میکنه.!:-o
یعنی چی من فرزا بازی میکنم (میکردم) اههه فقط اینو بگم که فرزام مشکل نداشت فقط یه روز یکی دو بار بعد چن دقه میگفت دیسک آنریدیبله بعد من اگه با برن مکس برم لایو(97 نه تو هارد باشه نه تو درایو)بن نمیشم؟با اکانت سیلور میشه مد های کوچول موچول و رایگان رو گرفت؟یک چیز دیگه اینکه چطوری بدون داشتن هارد بفهمم بازی برنه یا نه؟(لطفا آدرس فروشگاه برن مکس اطمینانی رو برام پی ام کنید(خودتون هم ازش خرید داشته باشید))
بازم سلام آقا یه سوال دیگه این ssv1 ssv2 اینا برای xgd3 هم صدق میکنه؟اصلا این ss چی هه؟(به زبان ساده بگید من که پوکیدم):confused::confused::shocked:بعد این ویو ها چی کارن؟ مهمن؟(اصلا نتونستم پست های صفحه ی اولو بفهمم!)و آخرش چیا رو باید چک کرد برای برن مکسا تا بشه امن لایو زد؟(اگه میشه با عکس)
الان فکر کنم از دستم اینطوری باشید)x:ranting::wallbash:
یا علی(ع)