رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

دوستان سر چک کردن pes2013 میگه که Xex رو تو سرور پیدا نمیکنه
توی سرورشون فقط یه نسخه از pes دارن که Title ID اون هم با مال من فرق میکنه .
الان یعنی این دیسک ممکنه به مشکل بخوره تو لایو یا مسئه اینه که فقط تو سرور AGBX نیست ؟

اینجور که من دارم میبینم به ورفیتون گیر داده . اگه گیر داده حتما سکتوراش رست رایت نشده که گیر داده وگرنه همه باید مثل بالا سبز میشدن . و لایو برین احمالا بن بشین .

اینجور که من دارم میبینم به ورفیتون گیر داده . اگه گیر داده حتما سکتوراش رست رایت نشده که گیر داده وگرنه همه باید مثل بالا سبز میشدن . و لایو برین احمالا بن بشین .

رایت نکردم . این مال ایمیج بازی هست که از دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس دانلود کردم

بچه ها من بازی dishonored رو دانلود کردم ولی وقتی با abgx چک میکنم dmi و ss ایمیج unverified هست.

میشه بگین چی کار باید کرد؟
آموزش خاصی داره؟

شما پسن اول و دوم همین تاپیک رو با دقت بخون .
نوشته اگه بازی خیلی جدید نباشه و تو سایت AGBX باشه , میتونی این دو فایل رو دستی دانلود کنی و به ایمیجت پچ کنی .
البته باز شما خودت بخون

رایت نکردم . این مال ایمیج بازی هست که از دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس دانلود کردم

شما پسن اول و دوم همین تاپیک رو با دقت بخون .
نوشته اگه بازی خیلی جدید نباشه و تو سایت AGBX باشه , میتونی این دو فایل رو دستی دانلود کنی و به ایمیجت پچ کنی .
البته باز شما خودت بخون
من ایمیجمو رو atuo fix : level 1 پچ کردم و dmi , ss ایمیجم verify و سبز شد.
دیگه مشکل نداره ؟ آخه دستی وارد نکردم؟

دوستان یه سوال داشتم خواهشا کسانی که میدونن جواب بدن.

اینکه من هنوز از دیسک های 97% استفاده نکردم میخواستم بدونم اگه من بازی رو به صورت 97% فقط آفلاین بازی کنم و با یه بازی دیگه که برنرمکس و 100% باشه به لایو وصل بشم آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟منظورم اینه یعنی با دیسک 97% به صورت آفلاین ممکنه کنسول فلگ بشه و بعد حتی با دیسک برنر مکس موقع وصل شدن به لایو کنسول بن بشه؟

و یه سوال دیگه هم اینکه کنسول بنده هارد نداره آیا اجرا بازیهای 97% از روی درایو ممکنه به مشکل بر بخوره؟

ممنون

دوستان یه سوال داشتم خواهشا کسانی که میدونن جواب بدن.

اینکه من هنوز از دیسک های 97% استفاده نکردم میخواستم بدونم اگه من بازی رو به صورت 97% فقط آفلاین بازی کنم و با یه بازی دیگه که برنرمکس و 100% باشه به لایو وصل بشم آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟منظورم اینه یعنی با دیسک 97% به صورت آفلاین ممکنه کنسول فلگ بشه و بعد حتی با دیسک برنر مکس موقع وصل شدن به لایو کنسول بن بشه؟

و یه سوال دیگه هم اینکه کنسول بنده هارد نداره آیا اجرا بازیهای 97% از روی درایو ممکنه به مشکل بر بخوره؟

ممنون

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد شما با 97% افلاین بازی کن با برنر مکس هم انلاین بازی کن
و در مورد هارد هم باید بگم که بازی های 97% رو نمیشه از روی هارد بازی کرد ویه چند وقتیه که چند تا بازی با اجرا از روی درایو مشکل دارن ولی بیشتر بازی های 97% رو میتونی از روی درایو راحت بازی کنی;)

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد شما با 97% افلاین بازی کن با برنر مکس هم انلاین بازی کن
و در مورد هارد هم باید بگم که بازی های 97% رو نمیشه از روی هارد بازی کرد ویه چند وقتیه که چند تا بازی با اجرا از روی درایو مشکل دارن ولی بیشتر بازی های 97% رو میتونی از روی درایو راحت بازی کنی;)

خیلی ممنون

الان مثلا Sleeping Dogs با رایت 97% از روی درایو اجرا میشه و مشکل هنگ و اینا نداره؟

دوستای گلم من یه سوال داشتم...
من میخوام فیفا 13 رو آنلاین بازی کنم تا حالا ام هیچ بازیو آنلاین بازی نکردم . البته قبلا به لایو وصل شدم ولی بازی نکردم...
اولا اینکه دیسک باید حتما Burner Max باشه دیگه؟
من فیفا رو خریدم ایمیج ازش گرفتم 8.13 بود حجمش این یعنی اینکه 100% ه ولی حلا از کجا بفهمم برنر مکس رایت شده یا نه؟ :-؟
بعد حالا فرض میگیریم که برنر کمس باشه منم به لایو بتونم وصل شم دیگه کاره خاصی که نباید بکنم برا آنلاین پلی کردن فیفا؟
پیشاپیش دمتون گرم برا پاسخش :X

دوستای گلم من یه سوال داشتم...
من میخوام فیفا 13 رو آنلاین بازی کنم تا حالا ام هیچ بازیو آنلاین بازی نکردم . البته قبلا به لایو وصل شدم ولی بازی نکردم...
اولا اینکه دیسک باید حتما Burner Max باشه دیگه؟
من فیفا رو خریدم ایمیج ازش گرفتم 8.13 بود حجمش این یعنی اینکه 100% ه ولی حلا از کجا بفهمم برنر مکس رایت شده یا نه؟ :-؟
بعد حالا فرض میگیریم که برنر کمس باشه منم به لایو بتونم وصل شم دیگه کاره خاصی که نباید بکنم برا آنلاین پلی کردن فیفا؟
پیشاپیش دمتون گرم برا پاسخش :X
سلام
بله باید برنرمکس باشه
با برنامه abgx360 تستش کن که پچ شده باشه
برنرمکس هم اگه روی هارد نصب بشه یعنی برنرمکسه و اینکه ببینی حجم فایلت بیشتر از 8 گیگه
برای آنلاین فیفا هم باید پوینت بخری که برای وارد کردنش باید وی پی ان داشته باشی که آموزشش تو تاپیک هست
یه سوال منظور از فریمور ixterme lt همون آپدیت lt3 هستش؟

بــــــــله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or