رشد 685%ـی فروش Wii U در پی عرضه Wind Waker HD

Eury

کاربر سایت
گزارش های تازه نشان میدهد فروش Wii U در بریتانیا رشد 685% در پی عرضه Wind Waker HD داشته است.

wind-waker-hd-new-header.png

در بیانیه ای که از طرف مدیر تبلیغات نینتندو بریتانیا ,آقای James Honeywell به سایت MCV ارسال شد ایشان گفته است:
ما همیشه اعتقاد داشتیم که نرم افزار ,سخت افزار را میفروشد و این فوق العاده است که میبینیم این موضوع با جهش فروش Wii u در پی عرضه The legend of Zelda:wind Waker HD دوباره تصدیق شده است.
هنوز معلوم نیست این جهش 685%ــی برابر با چه تعداد کنسول فروخته شده است.

منبع

کلا نینتندو چندین تا بازی داره که واقعا تا بازی نکنید درک نمی کنید چقدر زیبا هستن این بازی هم یکی از بهترین بازی های گیم کیوب بود که واقعا از بهترین های این سبک هست. البته این خبر کمی ناراحت کننده هم هست یعنی قبل از این رسما فروشی نداشته

کلا نینتندو چندین تا بازی داره که واقعا تا بازی نکنید درک نمی کنید چقدر زیبا هستن این بازی هم یکی از بهترین بازی های گیم کیوب بود که واقعا از بهترین های این سبک هست. البته این خبر کمی ناراحت کننده هم هست یعنی قبل از این رسما فروشی نداشته
ما هم منکر این نمیشیم ولی الان چند سال هستش که واقعا دیگه شورشو دراورده و همش میاد روی یه بازی 100 جور تغییر ایجاد میکنه و همون بازی رو بدست ملت میده.نمونش هم همین ماریو و زلدا.دقیقا شده مثل Angry Bird!!:d

آخرین ویرایش:
ما هم منکر این نمیشیم ولی الان چند سال هستش که واقعا دیگه شورشو دراورده و همش میاد روی یه بازی 100 جور تغییر ایجاد میکنه و همون بازی رو بدست ملت میده.نمونش هم همین ماریا و زلدا.دقیقا شده مثل Angry Bird!!:d

آقا مجبور نیستی چیزی که اصلا ندیدی حرف برنی چرا دور بریم واقعا شما شباهتی بین skysword و twilght میبینی ؟ کلا چه از نظر محیطی چه از نظر گرافیکی چه از هر نظر دیگه کلی تفاوت داره
اگر اینی که شما میگی باشه پس همه ی بازی ها مثل angry bird هست نمونه اش همین killzone ای که تو امضاته

عزيزم واسه يه بازي كسي نميره يه كنسول بخره
yahoo_4.gif
ما هم منکر این نمیشیم ولی الان چند سال هستش که واقعا دیگه شورشو دراورده و همش میاد روی یه بازی 100 جور تغییر ایجاد میکنه و همون بازی رو بدست ملت میده.نمونش هم همین ماریا و زلدا.دقیقا شده مثل Angry Bird!!:d

شما برو با 8GB GDDR5 صفا کن با بقیه کارا کار نداشته باش ;)

خب اخه لامذهب داری در مورد کارکتری حرف میزنه که از نظر پیشینه و طرفدار در سرتاسر جهان کریتوس , مستر چیف , ناتان دریک , خود زلدا و .... رو روی هم بذاری حریفش نمی شن.لااقل اسمش رو درست بنویس.40 سال پیش شرکت نینتندو در حال ورشکستگی بود بخاطر ضرری که بر روی سخت افزارش می داد اولین Donkey Kong و کارکتری که ازش متولد شد (یعنی ماریو و SMB ) باعث شدند نینتندو از این وضعیت نجات پیدا بکنه.یعنی همین عمو سیبیلو ناجی نینتندو بوده بعد میای میگی ماریا:|

آقا مجبور نیستی چیزی که اصلا ندیدی حرف برنی چرا دور بریم واقعا شما شباهتی بین skysword و twilght میبینی ؟ کلا چه از نظر محیطی چه از نظر گرافیکی چه از هر نظر دیگه کلی تفاوت داره
اگر اینی که شما میگی باشه پس همه ی بازی ها مثل angry bird هست نمونه اش همین killzone ای که تو امضاته
اولا من زلدا رو روی 3DS بازی کردم و واقعا هم پیشمون شدم که پولمو پای همچین چیزی دادم.بعدم همین کیلزونی که داری میگی هردفعه لااقل 4 تا نوع اوری به بازی اضافه میکنن که بتونه حداقل گیمر جماعت رو راضی نگه داره ولی زلدا و ماریو چی!!کلا مثل همیشه ادامه بحث بی فایده هستش.
شما برو با 8GB GDDR5 صفا کن با بقیه کارا کار نداشته باش ;)
اگه به این حرفا هستش که خو منم میتونم بگم شما هم برو با اون سینی چایی حال کن.;)
خب اخه لامذهب داری در مورد کارکتری حرف میزنه که از نظر پیشینه و طرفدار در سرتاسر جهان کریتوس , مستر چیف , ناتان دریک , خود زلدا و .... رو روی هم بذاری حریفش نمی شن.لااقل اسمش رو درست بنویس.40 سال پیش شرکت نینتندو در حال ورشکستگی بود بخاطر ضرری که بر روی سخت افزارش می داد اولین Donkey Kong و کارکتری که ازش متولد شد (یعنی ماریو و SMB ) باعث شدند نینتندو از این وضعیت نجات پیدا بکنه.یعنی همین عمو سیبیلو ناجی نینتندو بوده بعد میای میگی ماریا:|
اون که اشتباه تایپی بودش!!:dبعدم این حرفایی که شما میگی همش درست ولی ایا نینتندو نباید بیاد که لاقل 4 تا IP جدید معرفی کنه که باعث جذب گیمر بشه!!:-/

اولا من زلدا رو روی 3DS بازی کردم و واقعا هم پیشمون شدم که پولمو پای همچین چیزی دادم.بعدم همین کیلزونی که داری میگی هردفعه لااقل 4 تا نوع اوری به بازی اضافه میکنن که بتونه حداقل گیمر جماعت رو راضی نگه داره ولی زلدا و ماریو چی!!کلا مثل همیشه ادامه بحث بی فایده هستش.
جان من برو تریلر جدید 3D WORLD رو ببین:d
اون کیلزونی هم که می گی نواوری,نصفش توی SF تقلید از FARCRY 3 هست.با این که به کلیزون ارادت خاصی دارم اما منکر این قضیه نمی شه که اصلا
ولی ایا نینتندو نباید بیاد که لاقل 4 تا IP جدید معرفی کنه که باعث جذب گیمر بشه!!:-/
X,TW101 و سال دیگه هم یک IP جدید عرضه می کنه و چندتای دیگه
ولی زلدا و ماریو چی!!کلا مثل همیشه ادامه بحث بی فایده هستش.
بله:|ایواتا خودش می گه نینتندو به خاطر نواوری حاضر هست ریسک هم بکنه.بعد هم زلدا و ماریو تو هر سری کلی نواوری دارن.
خداییش دیگه این طوری ترول نکن:|

بازی باید داره نو آوری باشه و روز به روز مردم رو با چیزی جدیدی مواجه کنه و تجربه های جدیدی رو به اونها بده نباید از یک اسم سوء استفاده کرد میشه قضیه COD که هر سال به خاطر اسمش داره فروش می کنه
همین ناتی داگ با وجود اینکه می تونست آنچارد 4 رو عرضه کنه و به فروشی خوبی برسه ولی برای شعور مخاطبش احترام قائل شد و بازی تلوو رو یا گیم پلی و جوی کاملا متفاوت عرضه کرد.
الان نینتیدو فقط با سه بازی خاص امورات می گذرونه و اگر قرار باشه این سه بازی نباشن نینتیدو ورشکست میشه خوب این یک ضعف هست و باید جلوش گرفته بشه..

جان من برو تریلر جدید 3D WORLD رو ببین:d
اون کیلزونی هم که می گی نواوری,نصفش توی SF تقلید از FARCRY 3 هست.با این که به کلیزون ارادت خاصی دارم اما منکر این قضیه نمی شه که اصلا

آواترت مقدسه! اما واقعا Far cry در مقابل Killzone هیچی نیست! اون جو و گیم پلی و اتمسفری که کیلزون داره خیلی از شوتر ها ندارن حالا کدوم تریلر باعث شده که فکر کنی Shadow fall از Far cry 3 تقلید کرده این دیگه برداشت شما بوده

بازی باید داره نو آوری باشه و روز به روز مردم رو با چیزی جدیدی مواجه کنه و تجربه های جدیدی رو به اونها بده نباید از یک اسم سوء استفاده کرد میشه قضیه COD که هر سال به خاطر اسمش داره فروش می کنه
همین ناتی داگ با وجود اینکه می تونست آنچارد 4 رو عرضه کنه و به فروشی خوبی برسه ولی برای شعور مخاطبش احترام قائل شد و بازی تلوو رو یا گیم پلی و جوی کاملا متفاوت عرضه کرد.
الان نینتیدو فقط با سه بازی خاص امورات می گذرونه و اگر قرار باشه این سه بازی نباشن نینتیدو ورشکست میشه خوب این یک ضعف هست و باید جلوش گرفته بشه..

چند شماره از زلدا رو بازی کردی شما که با قاطعیت در موردش نظر میدی؟؟
همین سه تا بازی تفاوتها و نوآوریهایی که تو هر شماره دارن IPهای جدید یه استدیو دیگه نداره!!!

آواترت مقدسه! اما واقعا Far cry در مقابل Killzone هیچی نیست! اون جو و گیم پلی و اتمسفری که کیلزون داره خیلی از شوتر ها ندارن حالا کدوم تریلر باعث شده که فکر کنی Shadow fall از Far cry 3 تقلید کرده این دیگه برداشت شما بوده

اولا که مقایسه کیلزون و فارکرای هیچ ربطی به تاپیک نداره و دوم این که همین فارکرای شماره اول و سومش از بهترین شوترهای تاریخ هستن و کمتر بازی میتونه جلوشون عرض اندام کنه!

عزیز من نگاه کن خداییش کاری ندارم کدوم بهتره اما یک سری حرکات دقیقا از FC3 کپی شده هست.
من خودم فن کیلزون هستم اما متذکر این موضوع نمی شم که بعضی حرکات از FC3 هست.

چند شماره از زلدا رو بازی کردی شما که با قاطعیت در موردش نظر میدی؟؟
همین سه تا بازی تفاوتها و نوآوریهایی که تو هر شماره دارن IPهای جدید یه استدیو دیگه نداره!!!

اولا که مقایسه کیلزون و فارکرای هیچ ربطی به تاپیک نداره و دوم این که همین فارکرای شماره اول و سومش از بهترین شوترهای تاریخ هستن و کمتر بازی میتونه جلوشون عرض اندام کنه!
مثلا چه نوع آوری هایی داشته!!:-/

دوستان دفت کنن نینتندو توی داشتن عنوان و بازیای First Party مسئله ای نداره. هر انتقادی بهش وارد بشه این یه رقم بهش نمیچسبه. همینطور توی نوآوری. مسئله حمایت شرکتهای دیگست که خب من فکر میکنم کم وبیش همه موافق باشن کنسول خونگیش ازین جهت وضع خیلی جالبی نداره که اونم دلایلی داره. یکیش مسئله سخت افزاره.
به نظرم بچه های PC Gamer اگه میخوان کنسول داشته باشن بهترین انتخابشون نینتندو هست.

مثلا چه نوع آوری هایی داشته!!:-/

بنده خودم دو تا زلدا رو به صورت جزیی بازی کردم,Twilight Princess و Skyward Sword,به جرات میتونم بگم کمترین شباهت رو به هم داشتن,چه از لحاظ فضاسازی و چه المانهای گیم پلی!!!
شما هم امتحانشون کنین به حرف من میرسین!!!
نظر منتقدها هم اثبات حرف بنده هست!

Nicolas%20Cage%20Laugh.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or