@
гадюка
دوست عزیز، اینکه شما پشیمون شدی فلان بازی رو خریدی از علاقهمندیهای شما سرچشمه میگیره پس اون رو به عنوان یه حقیقت محض ندونید. این KZ که شما دوست دارید رو شخصا اگر رایگان بهم بدن شاید بازی کنم اما حاضر نیستم بابتش پول بدم. من اگر خودم اون زمان 3DS داشتم اون باندل بازی رو که Ocarina روش بود رو با قیمت 200 دلار حاضر بودم بخرم (که کلا 1000 تا از اون نسخه هست فکر کنم). پس این از این سمت که اگر شما به چیزی علاقه نداری، دلیلی نداره اون بازی ارزش نداشته باشه. گواه اینکه این بازسازی که به قول شما خالی از هر تنوعی هست سال 2011 بالاترین میانگین امتیازات رو بین بازیهایی مثل Halo: CEA و MGS Collection گرفت. پس این نشون میده به اندازه کافی این بازی ارزش داشته که امتیازات 9 به بالا بگیره با وجود اینکه یه بازسازی هست.
دوم اینکه این تعداد بازسازیها رو شما اسم میبرید برای من؟ به جز OoT 3D و این بازی چندتا بازسازی دیگه نام میبرید که من معنی "شورش رو در آوردن" رو متوجه بشم؟ غیر از اینه که هر نسخه جدید از زلدا یا ماریو (سری اصلی) داره میاد همیشه بهترین محصول از سبک خودش توی بازار بوده و گاها تعاریف جدیدی ایجاد کرده؟ من خیلی دوست دارم یکی، فقط یکی و نه بیشتر از این عناوین نام ببرید که بازیهای بی کیفیتی بودند (نه از نظر خودتون البته).
بحث اینه که اصلا این قضیه خیلی عادی شده که اگر خبر بیاد نینتندو در عرض یک روز 30 میلیون Wii U فروخت یه عده بیان بگن خوب همش بخاطر کژوال گیمرهاست، همش بخاطر ماریو ـه و به جز ماریو چیزی نداره و نینتندو به گیم داره خیانت میکنه و ... خبر بد هم بیاد باز یه چیز دیگه.
اصلا فازتون دقیقا چیه (منظورم فقط شخص شما نیست) همه جا اظهار نظر میکنید بدون اینکه کمترین اطلاعاتی داشته باشید. جوری هم میگید "اگر فکر میکنید نینتندو خلاقه من دیگه حرفی ندارم" آدم نیم ساعت تو شوک مغزی گیر میکنه میمونه چی بگه خداوکیلی. :d
تنها چیزی که آدم میتونه از گفتار شما درک کنه اینه که تو یه خلصه بزرگی گیر کردید، نمیدونید از کجا شروع کنید ایراد بگیرید، اولین چیزی که به اسم نینتندو میاد یه ایراد از توش در میارید.
خدا رو شکر همین بازسازی هم داره نشون میده که چقدر بی ارزش هست که بعد از GTA و FIFA میزان فروشش قرار گرفته. یعنی میدونید دیگه، در این حد نینتندو شورش رو درآورده که یه چیز بی ارزش رو تا این حد بالا آورده که کنار FIFA و GTA قرارش بده. ملت هم یه عده زامبی بی مغز هستند که رفتند خریدن و به نینتندو اجازه دادند بازم ازشون بدوشه.
یه کاری کنید بشه اخبار نینتندو رو هم اینجا منتشر کرد برای علاقهمنداش. ا
گر به زلدای میانگین 99 و ماریوی 97 اعتقاد ندارید و ازشون متنفرید و از Beyond
با میانگین 75 لذت میبرید بذارید هر کسی از عنوان مورد علاقش لذت ببره. این حرکتها چه معنیای داره آخه؟ من خودم از Beyond خوشم میاد اما تاپیک نمرات این بازی شده عین مهد کودک. اینجا هم که خوب یه عده دیگه. اگر سعی کنید از عنوان مورد علاقه خودتون لذت ببرید اینجا هواش بهتر میشه و به جای اینکه اسمش "مهدکودک بازیسنتر" تو دهن این و اون بچرخه، میشه "فروم تخصصی بازیسنتر".