رسانه ای کردن مشکلات اخیر اینترنت (بسته بودن پورت ها)

از یه طرف نه میشه بازی کرد نه میشه تو نت چرخید چون سایتی نمونده!موندم این پینگی ر. که دارم کجای دلم بزارم
47962323448472683771.png

نه میشه از طرف خودمون اینترنت رو تحریم کنیم چون به نعف اون بالایی هاست نه اگه هم می خری باز به نعف اوناست چون پول می ره تو جیبشون و..... ملا داریم تو این مملکت یه مرگ تدریجی رو سپری می کنیم

این مشکل نت خودتونه تایم اوت دارید
من 1دونه تایم اوت ندارم 5 دقیقه تو بازی نمیتونه بمونه

سلام دوستان..من و چند تا از دوستان مشترک سرویس پارس انلاین هستیم(256کیلو بیت نا محدود).و این مسئله رو از طریق خود پارس انلاین از همون اوایل داریم تعقیب میکنیم..نکته جدید اینجاست که الان مشگل اون دوستانمون که از مخابرات استفاده میکنن و باهاشون ارتباط داریم نزدیک به 6 روزه که حل شده ولی ما 3 نفر (پارس انلاین) این چند روز اخیر حتی مشکلمون شدیدتر شده..(قطع وصلی شدید تیم اسپیک..تایم اوت های مداوم بازی)
بالاخره بعد کلی پیگیری کارشناسی که باهاش تماس داشتیم 2 روزه پیش بهمون گفت که مشکل اصلی از شرکت زیر ساختیه که ازش پهنای باند رو میگیرن..و شدیدا هم دارن به اصطلاح رایزنی میکنن که مشکل حل شه..حتی اگه الان 82200 رو بگیرین تازگیا یه پیغام گویای جدید گذاشتن(دوستان پارس انلاینی در جریان هستن)..
متاسفانه با اینکه اون دوست کارشناس به ما گفت حتما با ما تماس بگیرین پیگیر شین هنوز که هنوزه مشکل به قوت خودش باقیه..دوستان مخابراتی ما با خیال راحت دارن بازی هاشونو انجام میدن و مشکلی ندارن.
امروز بازم هم من و هم یکی از دوستان تماس گرفتیم بازم گفتن در حال رایزنی هستیم!! دیگه کار به جایی رسید که بهشون گفتیم ما میخواهیم خط رو تخلیه کنیم و سرویس مخابرات یا سرویس دیگه بگیریم که طرف شروع کرد به اینکه خواهشا یه مقدار بیشتر تامل کنید ما داریم همه سعمون رو میکنیم .
از دوستان پارس انلاین دیگه که اینجا تو فروم هستن میخواهم اونا هم 82200 رو بگیرن و شکایتشون رو ابراز کنن(دقیقا به همین مسئله تایم اوت بازی اشاره کنین ) بزارین تعداد شکایت ها بالاتر بره چون شدیدا دارن احساس نگرانی میکنن از اینکه مشتری ها سرویس نگیرن.خواهشا شما هم تماس بگیرید پیگید شید.

پارس انلاین که واقعا اشغال شده انقدر یوزر هاش زیاد شده پورو شدند الان تو کوچه ما ۶ نفر دارند من رفتم صبانت گرفتم خیلی خوب هست الان پارس هم دارم ولی میخوام پارس و قطع کنم

مشکل مشکله پینگ و تایم اوت نیست.اینا دقیقا 2 یا 3 روزه که پورت ها رو کلا زدن پوکوندن.من پینگ زیر 140 ه به 4.2.2.4 و تایم اوت هم حتی یک دونه هم ندارم ولی اصلا نمیتونم بازی کنم لگ میخورم افتضاح.هیچ کس پیگیر نیست هیچ کس هم پاسخ گو نیست.

باز پنجشنبه این سوپر وایزر پارس خودش زنگ زده میگه این پورت های یو دی پی مختل شده کاره مخا براته و ... بهش میگم بابا یه چیزی بگو که نمی دونیم مثلا بگو کی درستش میکنین بازم میگه معلوم نیست شما خواهشا خط رو تخلیه نکنین مجددا صبر کنین!!!!!..اخه مرد حسابی من 8 ساله مشتری شمام این دیگه چه سیستمیه؟!..کی ضرر این 2 ماه مارو میده؟؟..اصلا چرا مخابرات داره استاندارد دوگانه اعمال میکنه؟؟

اینجور که میگفت خیلیا بهشون زنگ زدن..میگفت تو جلسه مطرح شده.. پارس لین ..داتک با چند تا شرکت زیر ساخت دیگه این مشگلو دارن! بچه هادمتون گرم تا میتونین تماس بگیرین الان حداقل کاری که از دستمون بر مییاد تحت فشار گذاشتن ایناس..من که بهش گفتم نهایتا تا اخر این ماه.وگرنه من پولمو از تو جوب نیاوردم بریزم تو حلقتون میرم تو بدترین حالت مخابرات میگیرم که الان این مشگلو نداره.. اینجا نشستن ایه یاس خوندن فایده نمیکنه مرتب تماس بگیرید.

سلام دوستان..
مشکل باز هم برگشت..
League of legends
بله تایید می کنم همین دقایقی پیش مجددا پروتکل UDP هدف حملات مجدد قرار گرفت و شروع کرد به DC شدن مکرر.
ویرایش : الان برطرف شده ولی فردا باید دقیق برسی کنم ببینم چیه داستان ! آیا مجددا شاهد این اختلال خواهیم بود یا خیر.

آخرین ویرایش:
بله تایید می کنم همین دقایقی پیش مجددا پروتکل UDP هدف حملات مجدد قرار گرفت و شروع کرد به DC شدن مکرر.
ویرایش : الان برطرف شده ولی فردا باید دقیق برسی کنم ببینم چیه داستان ! آیا مجددا شاهد این اختلال خواهیم بود یا خیر.
من كه ديشب همش تو LOL ديسكانكت ميشدم. قضيه چيه؟؟؟ دوباره مثل قبل!!!! اي خداااااااااااااااااااااااااااااا

آخرین ویرایش:
دیسکانکت شدن های پورت های UDP برای بازی league of legends برگشته دقیقه 7 دی سی مشه با اینکه پینگ میده دیگه به بازی وصل نمیشه...
مخابرات خوزستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or