رسانه ای کردن مشکلات اخیر اینترنت (بسته بودن پورت ها)

واقعا" دیگه خسته شدم .​
الان 20 روزه که اکانت من توی Dota2 از Low periority در نمیاد ، به لطف عزیزان ...​
تنها سرگرمی که توی این مدت داشتم همین بود ....
بعید میدونم خود وزیر هم بدونه چه لطمه ای داره وارد میشه ، صدای ما هم که به جایی نمیرسه ...

آخرین ویرایش:
باحالی قضیه اینجاست که برنامه های p2p مثل تورنت همگی کار می کنند برنامه های که ssl می کنند و رو udp مثل همونی که خودمون می دونیم کار می کنه

این همه قطعی نداره این همه اعصاب خوردی نداره !

اما بازیی بدبختی که پکت هاش نه کد می شه نه چیزی سرور هاش عرررر می زنه که من بازی هستم این همه مشکل داره ....

بعد من عاشق اون دوستانی هستم که یه دست بازی می کنند همه جا اعلام می کنند به خدا اینترنت رو ازاد کرد ...

احتمالا به خاطر فصل امتحانات دارن این کارو می کنند که بچه ها درس بخونند نمره بگیرند انشالله به تعالی برسند

من هنوز مشکل دارم...بخصوص وقتی تو بازی هایی مثل دوتا یا دیابلو 3 با بچه های ایرانی دسته جمعی بازی میکنیم قشنگ پینگ میره بالای 600 و تایم اوت میشه

وقتی چند بار از بازی بری بیرون بن میشی... حالا وقتی که دیسی میشی دیگه نمیشه برگشت \س بن میشی
۱ ساعت خوبه ۱ ساعت خراب اصلا یک وضعی...

از یه طرف نه میشه بازی کرد نه میشه تو نت چرخید چون سایتی نمونده!موندم این پینگی ر. که دارم کجای دلم بزارم
47962323448472683771.png

نه میشه از طرف خودمون اینترنت رو تحریم کنیم چون به نعف اون بالایی هاست نه اگه هم می خری باز به نعف اوناست چون پول می ره تو جیبشون و..... ملا داریم تو این مملکت یه مرگ تدریجی رو سپری می کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or