رسانه ای کردن مشکلات اخیر اینترنت (بسته بودن پورت ها)

فعلا كه مشكلات منم حل شده پورت بسته ای وجود نداره دیگه فعلا ولی تا یه انتخابات دیگه دوباره بسته خواهد شود ولی من این دفعه رو موندم چرا 15 روز بسته بود عید !!! ولی معمولا سیاسی هست بستن پورت ها هم موقتی هست این مسایل و هیچ وقت جرات بستن دائمی پورت ها رو دوستان ندارند.

فعلا كه مشكلات منم حل شده پورت بسته ای وجود نداره دیگه فعلا ولی تا یه انتخابات دیگه دوباره بسته خواهد شود ولی من این دفعه رو موندم چرا 15 روز بسته بود عید !!! ولی معمولا سیاسی هست بستن پورت ها هم موقتی هست این مسایل و هیچ وقت جرات بستن دائمی پورت ها رو دوستان ندارند.

ما از اینترنتم شانس نیاوردیم موقعی که خراب میشه اول از همه خراب میشه وقتی هم که درست میشه آخر از همه درست میشه!! fml :lol:

برای من فقط دو روز پیش ساعت 9 شب برای 4 دست LOL حالش خوب بود ولی الان پینگم خیلی خوب شده ولی چه فاید زیر 10 دقیقه باید ایپی عوض کنم.

خیلی جالب شده ...من حتی با ip های داخلی هم پینگ میگیرم تایم اوت دارم ! یعنی این دیگه شاهکاره خدا وکیلی....تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم که با داخل هم تایم اوت داشته باشم!

همونطو که گفتم مشکل تا 2 روز دیگه حل میشه .... همین الان مشکل در خیلی از نقاط از جمله تهران، مازندارن( برخی نقاط) حل شده...... سرویس خونگی منم مشکلش کمابیش حل شده ... البته هنوز یه مقدار کندی لود مخصوص تو سایت های خارجی وجود داره. مگر اینکه اتفاق غیر مترقبه ای بی افته!

همونطو که گفتم مشکل تا 2 روز دیگه حل میشه .... همین الان مشکل در خیلی از نقاط از جمله تهران، مازندارن( برخی نقاط) حل شده...... سرویس خونگی منم مشکلش کمابیش حل شده ... البته هنوز یه مقدار کندی لود مخصوص تو سایت های خارجی وجود داره. مگر اینکه اتفاق غیر مترقبه ای بی افته!
شما که گفته بودی 31/2 مشکل حل میشه ....الان تماس گرفتند گفتند 31/1؟ من رو اون موقع حساب کرده بودم;)

شما که گفته بودی 31/2 مشکل حل میشه ....الان تماس گرفتند گفتند 31/1؟ من رو اون موقع حساب کرده بودم;)

اشتباه تایپی بود! منظورم 31.1 یعنی دو روز دیگه بود :) همین الانم 80% مشکلات از جمله دیس شدن ها، قطعی ها، پیغام های خطا و ... حل شده. یه مقدار مشکل لود وجود داره که بنا به دلایل امنیتی و به دلیل هدفمندی یارانه ها، سرعت لود و پینگ ها رو دستکاری کردن تا از حملات سنگین دی داس و ... در امان بمونن.

- - -ویرایش - - -

شما در کل سعی دارید بگید درست می گید ما هم می گیم چشم شما اصلا درست می گید و بنده8 سال عمرم رو تو این راه داشتم بادمجون واکس می زدم .

الان که بیکاری حال می کنم یه بازی درست درمون هم نمی شه بازی کرد.8-|

من اصلا سعی ندارم بگم درست میگم ... من فقط یه حرف ونقل و قول کردم ... این شمایی که چون عصبانی و ناراحتی، دارید به من کنایه میزنید ..... کسی نگفت حرف بنده رو باور یا رد کن!!! من فقط یه حرفی رو نقل و قول کردم .... درست و غلطش با اونی که خبر داد!

سواد دارید؟ گفتم 31.1 دیگه!!!! الانم میگم دو روز دیگه!!! با 31.1 چه فرقی داره؟ :)
چرا با همه سر جنگ داری ...پست من حالت شوخی داره
بعدش شما تو این پستت چه تاریخی زدی؟
توجه: با توجه به اطلاعاتی که از بچه های بالا بدست آوردم، دلیل این همه قطعی مشخص شد! :توجه

طبق گفته بچه های بالا! دلیل اصلی این قطعی ها طراحی شبکه جدید اطلاعات ملی هست که از 2 ماه قبل از عید شروع شده و 15 روز مونده به عید به اوج قطعی ها رسید و احتمالا تا تاریخ 31/2/93 هم ادامه خواهد داشت! این شبکه در کنار افتتاح 2 دیتاسنتر جدید که نمیدونم قراره چیکار کنه،این همه کندی و قطعی ایجاد کرده! لازم به ذکره که دلیل طراحی شبکه ملی اطلاعات، بحث هدفمندی یارانه است! و بهم همین دلیل پورت 404 و 403 که شامل پورت های UDP ( برای مبادلات بانکی و انجام بازیها، ارتباطات امن SSL,SSH , ... و برخی از پورت های دیگه بود، با محدودیت مواجه شده بود.

نکات مهم دیگه ای هم بود که به دلیل نیاز به توضیحات فنی!! از گفتنش معذوریم! امیدواریم ..... اگه چشم نخوریم امسال، یه سال خوب و بدون قطعی برای اینترنت باشه!

من آنلاین بازی نمیکنم ولی از اینترنت زیاد استفاده میکنم( دانلود و چیزای دیگه )
تقریبا از یه سال پیش ( درست قبل از انتخابات ) اینترنت (مخابرات) شروع کرد به بازی در آوردن.اول فکر میکردم بعد از انتخابات درست میشه ، ولی هنوز هم همون جوریه.
تقریبا 5 دقیقه دانلود (receive-send) میکرد و بعد بدون اینکه دیسکانکت بشم قطع میشد و بعد از 10، 15 ثانیه دوباره وصل میشد ،
این مشکل نه تنها برای دانلود بلکه برای باز کردن سایتها (گوگل یا همین بازی سنتر) و به طور کل همه چیز بود.
از همون موقع من دیگه نمیتونم از جاهایی که قابلیت resume ندارن دانلود کنم.:-s( حتی یه فایل 5 مگابایتی )
از حدود یه ماه پیش این مشکل بد تر هم شد ( هر دو سه دقیقه یکی دو دقیقه قطع میشد ، ولی الان یه خورده بهتر شده ، همون 4 دقیقه 15 ثانیه قطعی=)).)
جالب اینجاست که شما ها تازه 1 ماهه که یه همچین مشکلاتی دارین، بی انصاف ها فکر کنم از یه سال پیش این چیزا رو ، رو من امتحان کردن)x ، حالا دارن رو شما ها هم پیاده میکنن.=))
2 ماه پیش زنگ زدم پیگیری کنم ، آخرش نتیجه این شد که "اینترنت هیچ مشکلی نداره ، و مشکل از سیستم (مودم ) خودتونه":| (چون مودم تنها چیزی بود که نتونستم یه دونه ی دیگه گیر بیارم و روش امتحان کنم./:))
کلام آخر زیاد دلتون رو به اینکه بعد از فلان موقع اوضاع درست میشه خوش نکنین.:|(باور کنین من تو این زمینه کلی تجربه دارم)b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or