رسانه ای کردن مشکلات اخیر اینترنت (بسته بودن پورت ها)

دوستان من زنگ زدم ISP گفت شما تنها نفری هستی که زنگ زدی.. دروغ یا راستش مهم نیس ولی شما هم زنگ بزنین پیگیری شین نزارین باز 2ماه بدون گیم باشیم..
ISP : hiWeb

دوستان من زنگ زدم ISP گفت شما تنها نفری هستی که زنگ زدی.. دروغ یا راستش مهم نیس ولی شما هم زنگ بزنین پیگیری شین نزارین باز 2ماه بدون گیم باشیم..
ISP : hiWeb
منم زنگ زدم به های وب مشکل رو گفتم... گفتن بررسی میکنم..
بازی بتل 4

درک موضوع اینکه واقعا قضیه چیه و چرا به طور مکرر این اختلالات داره اتفاق می افته واقعا سخته !!! نمی فهمم چه دلیلی میتونه داشته باشه ! به نظر شما این قضیه ممکنه مشکل امنیتی باشه ؟! یعنی اختلال به دلیل حمله های سایبری باشه... ؟! چون دلیل دیگه ای واقعا نیست که بگیم الان مشکل به واسطه ی اون باشه...

=================================================================================
دوستان پیشنهاد می کنم تا اطلاع ثانوی از انجام بازی های آنلاین روی پورت های UDP خودداری کنید تا ببینیم باز چه خاکی به سر کنیم...

من دو ساعت بتل 3 و دو ساعتی هم بتل 4 زدم مشکلی نبود...
عصر تلکام +سرویس کاهش پینگ...

من هم تقریبا نزدیک ۲ساعت دوتا ۲ بازی کردم مشکلی نداشتم

ولی LoL که بازی میکنم بعد از 7-8 دقیقه .Attempting to Reconnect... میده .

اینترنت مخابرات به همراه کاهش پینگ !

مشکل timeout من دارم نمیدونم باز چی کردن ولی بتلفیلد ارور پورت نمیگیرم اما دوتا بعد از نیم ساعت دیسکانگت میشه بردرلند 2 هم هر 10 ثانیه قطع و وصل میشه بقیه بازی ها هم به همین ترتیب هر چند ثانیه قطع میشه دوباره وصل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or