رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از بین عناوینی که تاریخ عرضه مشخصی ندارند، برای شما کدام موردانتظارترین است؟ (انتخاب سه گزینه)

• Avowed

• Bayonetta 3

• Beyond Good & Evil 2

• Diablo IV

• Dying Light 2

• Elden Ring

• Final Fantasy XVI

• Metroid Prime 4

• Perfect Dark

• Pragmata

• Senua's Saga: Hellblade II

• Starfield

• Suicide Squad: Kill the Justice League

• The Callisto Protocol

• The Wolf Among Us 2

Results are only viewable after voting.

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
186215

درود...
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم. امسال ششمین سالی متوالی هستش که این رای‌گیری انجام میشه. دیگه هممون میدونیم که اوضاع مثل سالهای گذشته چندان مساعد نیست...با توجه به وضعیت مملکت و دنیا خیلیامون دیگه به اندازه‌ی 5-6 سال پیش نمیتونیم برای تجربه‌های جدید و بیشتر هیجان‌زده باشیم؛ با توجه به قیمت‌های نجومی نمیتونیم به راحتی کنسول یا سیستم موردعلاقه‌مون رو بخریم و روز اول بازی موردعلاقه‌مون رو تهیه کنیم و همین هم باعث میشه مثل گذشته لیست موردانتظارترین‌هامون چندان پر و پیمون نباشه. ولی با این وجود، شاهد اولین سال نسل نهم هستیم و نمیشه انکار کرد که بازی‌ها همیشه یه عنصر آرامش‌بخش یا هیجان‌انگیز توی زندگیمون بودن که باعث می‌شده با سختی‌ها بهتر کنار بیاییم، رویاپردازی کنیم و آینده‌ای رو تصور کنیم و براش هایپ باشیم که معمولا بهتر از چیزی هستش که در واقع باهاش روبه‌رو خواهیم شد!
خب بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا چیزی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2021 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2021 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2021 تایید نشده‌اند مثل: Elden Ring، Hellblade II, Final Fantasy XVI, Starfield و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2021:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)
2021 in video games - Wikipedia
====================
توی تصویر اول تاپیک سعی کردم همه‌ی بازیهای مهم سال 2021 رو اضافه کنم ولی اگه بنظرتون چیزی جا افتاده و دوست دارید اضافه بشه، اطلاع بدید <:-P
====================
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2021 اعلام میشه.

با آرا و اشارات کم به Beyond Good & Evil 2 مشخص شد که میانگین سنی دوستان پایینه و اون فوق شاهکار شماره اولش رو ps2 نمیدونن چیه. برید در موردش بخونید و اگه میتونید بازیش کنید تا جادوی سالهای طلایی گیم بازی کردن برای خیلی از ماها و حس و حال لذت بخشش رو دریابید.

با آرا و اشارات کم به Beyond Good & Evil 2 مشخص شد که میانگین سنی دوستان پایینه و اون فوق شاهکار شماره اولش رو ps2 نمیدونن چیه. برید در موردش بخونید و اگه میتونید بازیش کنید تا جادوی سالهای طلایی گیم بازی کردن برای خیلی از ماها و حس و حال لذت بخشش رو دریابید.
والا بنظرم این بازیو کلا حساب نکنیم بهتره. رسما دولوپمنت هل بوده این بازی....
از 2007 استارت ساختش شروع میشه رسما کنسل نمیشه ولی تو سکوت میره. تااااا 2016 که با تریلر میگن بازی دوباره ساختش شروع شده و همون اول دو جین تریلر و اینا میدن (و رسما میشه گفت ایده هاشون بلند پروازانه ترین (از نوع نشدنی) چیزیایی بود که تو عمرم دیدم :دی). الانم که چند ساله باز در سکوته :D
الانم که کله گنده بازی (میشل انسل) هم خودشو بازنشست کرده :D

امید دارین واقعا به رلیزش؟ :دی

از این بازی ها که تو نظر سنجی هستن avowed و perfect dark واسه من مورد انتظار ترینن
Avowed به خاطر این که ببینم ابسیدین داره به رشد خودش ادامه میده و پروژه جدیدش چه قدر میتونه سورپرایز کنه مثل The Outer Worlds
Perfect Dark هم به خاطر اینکه ip خاطر انگیزیه و هم اینکه The Initiative با تیمی که جمع کرده اولین دست پختش چی از اب درمیاد

اول اینو بگم که معمولا تا وقتی گیم‌پلی از بازی نبینم، دوست ندارم براش هایپ بشم و کلا جالب نیست واسه چیزی که ندیدی هایپ باشی چون ممکنه با چیزی که توی ذهنت ساختی مطابقت نداشته باشه و بعد از دیدنش ناامید بشی...واسه همین فقط بازیایی که گیم‌پلی ازشون دیدم رو میزارم تو لیستم.

1. It Takes Two

راستش همین الان بیشترین چیزی که میخوام بازی کنم همین بازیه...وسط اینهمه CG و چرت و پرت، یکی از بهترین‌ تریلرهای سال رو ارائه دادن که کلی از گیم‌پلی رو نشون میداد ...با اون تنوع و جذابیتی که من دیدم به احتمال زیاد مثل A Way Out و Brothers به یکی از خلاقانه‌ترین و فان‌ترین تجربه‌هام تبدیل میشه و کلا عشق و علاقه تیم سازنده رو کاملا میشه توی بازی دید.
واقعا تنها قضیه‌ای که بابتش از EA خیلی راضی هستم حمایت کردن از این تیم هستش...رسما دارن چیزی رو میسازن که هیچ جای دیگه‌ای پیدا نمیشه.

2. Deathloop

دث لوپ شاید از نظر ظاهری برای Arkane پیشرفت بزرگی نباشه و مشکلی هم نیست چون کلا دنبال همچین چیزی نیستن. ولی اضافه کردن بُعد زمان به یه Immersive Sim رسما میتونه همه چیز رو به مرحله‌ی بعدی ببره. بازم آندرریت میشه و خیلی فروش نمیکنه ولی اونایی که اهلش هستن میدونن که چه بازی کمیابی داره منتشر میشه.

3. Horizon II: Forbidden West

هورایزن بزرگترین سوپرایز فرست پارتی سونی توی نسل هشتم بود و هنوزم وقتی فکر میکنم به تجربه‌ای که ازش داشتم، یاد اون داستان‌سرایی محیطی، گیم‌پلی فوق‌العاده، گرافیک وحشتناک و از همه مهمتر داستانش که بشدت سوپرایزم کرد می‌افتم. یکی از تنها بازیهایی هستش که داخلش همه متن‌ها و فایل‌های صوتی رو با دقت دنبال می‌کردم و کلا بعد از 3 4 سال هنوزم بیشتر از هر چیز دیگه‌ای داستان Aloy و هویتش، قضیه Ted Faro لعنتی و GAIA و اون اندینگ خفن بازی، توی ذهنم مونده.
الان بیشتر منتظر نمایش گیم‌پلی بیشتر از Forbidden West و مکانیک‌های گیم‌پلی جدید هستم تا کاملا آماده‌ی یه تجربه خفن دیگه بشم. فقط فرقش اینجاست که برخلاف نسخه اول، انتظارا الان بالاست و راحت سوپرایز نمیشم :-"

4. Hogwarts Legacy

این لعنتی یه جورایی آرزوی دیرینه‌ی منه...یه نقش‌آفرینی جهان‌باز AAA توی دنیای هری پاتر...اصلا یه چیزی هستش که توی دوران نوجوانی فقط ممکنه توی خواب و رویا ببینی :D
با تمام وجود میخوام که در نهایت بازی خفنی از آب دربیاد...ولی به هر حال انتظاراتم رو خیلی بالا نمیبرم.

5. Ratchet & Clank Rift Apart

هدف اینه که تا وقتی این منتشر میشه PS5 در دسترسم باشه :D :|

6. Ghostwire Tokyo

اینو دوست دارم که دارن یه سبک جدید رو امتحان می‌کنن و نمیخوان خودشونو تکرار کنن. گیم‌پلی بازی هم برام جالب بود و کلا چیز دیگه‌ای شبیه‌اش به ذهنم نمیاد...مخصوصا که طراح مبارزات DOOM داره روی سیستم مبارزات کار میکنه + بازی توی توکیو اتفاق میوفته که خودش نکته مثبته برام.
کلا خوبه که انتظارات از بازی چندان بالا نیست و به نظرم میتونه سوپرایز کنه.

7. Psychonauts 2

پارسال هم توی لیست بود...راستش هر چی از نمایش‌های بازی دیدم خیلی برام جالب بوده و کلا مطمئنم خیلی باهاش حال میکنم مثل اکثر کارای تیم شیفر. امیدوارم همین اوایل 2021 منتشر بشه... توی مصاحبه‌ جدیدشون گفتن بازی تقریبا تکمیل شده و توی مراحل پولیش هستیم.

8. The Artful Escape

اینم مدت‌هاست زیر نظر دارم و دو سه ساله توی موردانتظارترین‌هام هست...در سکوت خبری در حال توسعه‌ست و امیدوارم دوباره تاخیر نخوره چون بنظرم بازی بشدت خاصی قراره از آب دربیاد. دیگه چیزایی که پارسال گفتم رو تکرار نمیکنم.

9. Returnal

Housemarque که یکی از اساتید گیم‌پلی قابل تکرار و آرکیدی که این بار توی مقیاس بزرگتری داره بازی میسازه. کارشون ریسکی هستش و شاید به اندازه بازیهای قبلیشون نگیره ولی به هر حال از تم Alien‌‌ مانندش بشدت استقبال میکنم.

10. Disco Elysium: The Final Cut

اینم از پارسال منتظر نسخه کنسولی‌اش بودم و از اونجایی که واسه این نسخه کلی محتوای جدید و شخصیت جدید اضافه شده + صداگذاری کامل دیالوگ‌ها، واقعا ارزش صبر کردن رو داشت.

هفته بعد رای‌گیری تموم میشه...اگه هنوز رای ندادید مثل @Akiba نگه ندارید واسه دقیقه نود :D
البته هر چقدر کمتر رای بدید برای من بهتره و شمردنشون سریعتر انجام میشه >:)

1- The Wolf Among Us 2
2- Cyberpunk 2077 (نسخه درست و حسابی و بدون مشکل)
3- Mass Effect Legendary Edition
4- Hogwarts Legacy
5- Gotham Knights
6- Halo Infinite
7- Horizon Forbidden West
8- Resident Evil Village (هر چند از RE7 خوشم نیومد)
9- Gran Turismo 7
10- God of War Ragnarok (که فکر نکنم 2021 بیاد)

بازی هایی هستن که واقعا خواهانشونم مثل Elden Ring، Fable و Suicide Squad ولی بنظر نمیاد سال 2021 منتشر بشن

هيلو اينفينيت كجاست پس؟ :|
______
١-پرفكت دارك با توجه به سبكش كاملا مورد علاقه منه و بنظرم يه محيط متفاوت رو تو Fps تعريف ميكنه همين طور استانداردهاي متفاوتي رو توي نوع حركت دوربين و استفاده از فضا ها و ابيليتيها ميبينيم

٢-الدن رينگ:اين خيلي مورد انتظارمه هصوصا بعد از شاهكار سكيرو منتهي فكر نميكنم به ٢٠٢١ برسه

٣-هل بليد ٢: واقعا تنها بازي نسل ٨ بود كه اكشن ادونچر رو با ترس مخلوط كرده بود و با وجود AA بودن بازي ازش لذت بردم .

٤-استارفيلد:واقعا دوست دارم تو فضاي sci-fi يه rpg ناب رو تجربه كنم

بازيهايي مثله گاد و هورايزن رو هم دوست دارم تحربه كنم اما تقريبا ميدونم با چه فضايي روبروئم اونقدر هايپ كننده نيست برام .

و صد البته در صدر اين ليست مورد انتظارترين بازي براي من بشخصه داستان مستر چيف و كورتاناست و قطعا Halo Infinite جذاب ترين گزينه براي منه منتهي چون تو نظر سنجي نبود به عنوان پينوشت توضيج دادم ...

آخرین ویرایش:
خوب به لیست نه چندان بالا بلند و با توضیحات نه چندان پرمغز من رسیدید :D این شما و این لیست بازیهای مورد انتظار من که مطمعنا اهمیت خاصیم نداره براتون ??‍♂️:D

10-it takes tow : لیستی که من دارم با عناوین پلتفرمرطوری و شاد و گوگولی شروع میشه :Dبازی کواپم داره و ما امسال دیگه تنها نیستیم :D تریلر بازی رو فقط یه بار دیدم اما از ایده ها ،گیم پلی و طنز بازی خیلی خوشم اومد و بازی ازون حال خوب کن ها به نظر میرسه...

9-kena bridge of spirit:من همونیو از بازی دیدم که خودتونم دیدین پس نیازی به توضیح اضافه نیست:-"

8-psychonauts 2 : اسم این بازی رو سالها بود شنیده بودم ولی فرصت بازیش هیچوقت پیدا نشده بود...امسال تو یکی از اپیزود های کانال gmtk دیدمش و دانلودش کردم:Dپس دلیلی نداره منتظر نسخه دوم نباشم:x

7-GT7:خوب هفتمین شماره از سری گرن توریسمو رو در جایگاه هفتم گذاشتیم تا خوب مچ شن :D خیلی اهل ریسنگ نیستم ولی معمولا رو کنسول یه ریسنگ میگیرم که هر وقت دلم هواشو کرد برم سمت...از طرفی معمولا ریسینگ ها زودتر وارد حال و هوای نسل جدید واقعی میشن...چیزی که حس میکنم خیلی نیازه و کنسولای جدید هنوز چیزی از پتانسیلشون نشون ندادن:D

6- Ratchet and Clank rift apart: راچت و کلانک هر نسل یکی از فان ترین تجربه های پلتفرمر شوتر رو به ادم میدن و این شماره هم به نظر نمیرسه از این قاعده مستثنی باشه:-"فقط امیدوارم همه تمرکزشون رو تبدیل بازی به شوکیس قابلیت های سخت افزاری ps5 نباشه و در وهله اول بازی خوبی باشه بعد شوکیس که از تریلر ها همینطور به نظر میرسه:D

5-s.t.a.l.k.e.r 2 :بازی های روسی اکراینی رنگ بوی خاصی دارن...من شماره اول بازی نکردم ولی الان مشغول مترو لست لایتم و به نظرم تجربه این دو سری خیلی از هم دور نیست :D پس خودمونو اماده میکنیم برای یه شوتر اول شخصه پرباگ با اتمسفر خفه روسی :D توی این جایگاه میتونستیم atomic heart رو هم داشته باشیم که ایمرسیو سیم جالبی به نظر میاد و اونم اتمسفر خفنی داره ولی تاریخ عرضشو نمیدونم??‍♂️

4- Deathloop :هنوز نمیدونم ساختار بازی قراره چطوری باشه اما به نظر میتونه حالت روگ لایت گونه داشته باشه...نمایش های گیم پلی خوبی داشته و به نظرم تجربه جالبی خواهد بود .ارکین این سالها ثابت کرده یکی از خلاق ترین استدیو هاس و میتونه از پس این پروژه هم به خوبی بربیاد

3- Horizon FW : من شماره اول رو خیلی دوس داشتم و حتی پلاتش کردم(معمولا پلات کردن یه بازی برای من یه نوع ادای احترامه به بازی نه صرفا یه اعتیاد:D) شماره دوم با رفع مشکلات شماره اول و ماموریت های جذاب تر هم میتونه ثابت کنه موفقیت شماره اول اتفاقی نبوده و میشه رو گوریلا حساب ویژه ای باز کرد و هم میتونه بازی رو تبدیل به یکی از گردن کلفت ترین نامزد های گوتی سال بعد تبدیل کنه...هرچند ممکنه در این راه بین نسلی بودن بازی باعث شه اون جهشی که انتظار داریم رخ نده....

2- resident evil 8 village : بنده اویل فن نیستم و شماره های زیادیم از این سری بازی نکردم...متاسفانه نه تو روزای شیرین همراهش بودم نه روزای سختش که واقعا برای خودم مایه تاسفه :Crying1: امیدوارم زودتر فرصت بازی کردن چندی از بهترین بازی های تاریخ برام فراهم شه...اما بازی کردن همین چند شماره اخیر و به خصوص هفت که این شماره هشتم ادامه دهنده راهشه جایگاه بازیو تو قلبم خیلی محکم کرده:x هر انچه از بازی دیدم دوست داشتنی بوده و اونایی که لیک ها رو هم خونده بودن به نظر خیلی راضی بودن...سو وای نات؟ 8->:D

1- GoW Ragnarok : حقیقتا در حضور اقامون کریتوس :x نمیشه این جایگاهو به بازیه دیگه ای داد (دروغ میگم اگه elden ring تاریخ عرضش مشخص بود جایگاهش دقیقا همینجا بود :))) پس من سخن کوتاه میکنم چون همتون در جریان عظمت بازی هستید=P~

با تشکر از همه اونایی که قرار نیست این متنو بخونن:D
پ.ن : کم بلند بالا هم نیست ??‍♂️>:)

آخرین ویرایش:
خب به ترتیب لیست رسمی تاپیک :D میریم جلو. بازیایی که تاریخ انتشار ندارن و مورد انتظارن.

از بین عناوینی که تاریخ عرضه مشخصی ندارند، برای شما کدام موردانتظارترین است؟ (انتخاب سه گزینه)
  • Avowed
    خیلی دوست دارم بدونم تیم ابسیدین پروژه بزرگ بعدیش قراره چطوری باشه و خب قطعا هایپ میشه ادم براش
  • Bayonetta 3
    بازیش نکردم هایپ نیستم ولی قطعا از هناوین مهم نینتندویه
  • Beyond Good & Evil 2
    میخوام فقط بدونم این همه سال رو چی کار میکردنx_x
  • Diablo IV
    نمیدانم چیست علاقه ای هم ندارم بدانم چیست بعدی:-B
  • Dying Light 2
    بعدی[-o<
  • Elden Ring
    شوخیه مگه بزاری بری نمونی ----- تو یار منی نشون به اون نشونی
  • شوخیه مگه اقای میازاکی یکسال دو سال علافیم:Crying1: یه عکس خالی هم نشون بدی خداییش ما راضیم. دوستان اگه شما سولزبورن نزدید پیشنهاد میکنم هیچوقت سمتش نرید چون بدجور معتادش میشید و مثل ما اگه جنس (الدر رینگ) بهتون نرسه میرید تو فاز اگه گفتی چی؟ بارکلا خودت بحدس
  • Final Fantasy XVI
    فاینال فانتزی من تنها تجربه نداشتم. نزدم. نظرم نمیدم هایپم نیستم. بعدی
  • Metroid Prime 4
    علاف کردن اینا هم بدین دیگه چند سال تنها چیزی که از بازی میدونیم یه لوگو بدید دیگه لااقل بفهمیم فضا و محیطش چه جوره
  • Perfect Dark
    فقط میخوام بدونم این همه کله گنده تو استودیو ابتکار جرات دارن یه بازی بدن با متا زیر 94؟ اگه بدن خیلی شاسگولن=))
  • Pragmata
    چی هست؟

• رفتم نگاه کردم همونی که یه تریلر داد به سبک دث استرندینگ

• خب بنظر خودم هیچکس جز کوجیما نمیتونه تجربه فوق العاده دث رو برام تکرار کنه بعدی:-h
  • Senua's Saga: Hellblade II
    با اون تریلر که نشون دادن مگه میشه هایپ نشد قثط وای به حال نینجا تئوری اگه یوبیسافت بازی درآورده باشهx-(بعدی
  • Starfield
    در یک کلام میخوام بدونم این چی هست. از یه طرف تجربه مث افکت دارم از یه طرف میدونم مثل مث افکت نیست و واقع گرایانه تره میخوان اینتراستالر بسازن اینا؟>:)
  • Suicide Squad: Kill the Justice League
    من را به این یکی امیدی نیست بعدی=))
  • The Callisto Protocol
    چه چیزی بهتر از بازگشت خالق دد اسپیس و بازگشت دد اسپیس با این دنباله معنوی. آدم دد اسپیس 1 و 2 بازی کرده باشه میفهمه چی میگم.
  • The Wolf Among Us 2
    بازگشت نصف و نیمه تل تیل رو تبریک میگم خلائق:D
خب غیر اینا بازیای دیگه هستن ولی تصمیم گرفتم مطابق لیست رسمی سایت عمل کنم پس لتس دو دیس....

هر چقدر اخر 2020 بازی بزرگ زیاد داشتیم 2021 توی شش ماهه اولش که کویر به نظر میرسه
1) nioh 2 remastred بهترین بازی سال 2020 برای من بود حالا هم منتظرم با اپدیت ps5 با لودینگ برق اسا و فریم ریت بالاتر و قابلیت های دوال سنس برم سراغش
2) gran turismo 7 قطعا نسلی که گذشت برای استدیو های فرست پارتی سونی بینظیر بود به غیر از pd امیدوارم تو این نسل جبران کنند
3) ratchet and clank rift apart
4) horizon forbidden west فقط امیدوارم به خاطر بین نسلی بودن گند نزنن به ورژن ps5
5)hades ورژن پلی استیشن البته هنوز انونس نشده ولی قطعا میشه و 2021 هم میاد فوق العاده بود این بازی
6) bravely default 2 اگه jrpg نوبتی دوست داشته باشی دیگه بهتر از این چی میخوای
7) evil 8 هرچند با فرست پرسن بودنش حال نمیکنم ولی هر چی باشه اویله نمیشه ازش گذشت
8) cyberpunk 2077 ورژن ps5 جزو معدود بازی های بزرگ 2020 هست که بازی نکردم و نخواهم کرد تا یه ورژن درست و حسابی ازش بیاد.

البته از نینتندو نباید غافل بشیم یه بازی انونس میکنند یهو 2 ماه بعد هم میدن بیرون .امیدوارم یکی دو تا زلدا ریمیک و ریمستر کنند 2021 بدن بیرون

داشت یادم می‌رفت! :دی

1. God of War: Ragnarok
خب این نیاز خاصی به توضیح نداره و جایگاه اول رو به راحتی به دست میاره. :دی تنها موضوع اینه که شاید به ۲۰۲۱ نرسه. البته رسیدنش غیرممکن هم نیست و مثلاً بین GoW2,3 هم با وجود یه نسل فاصله، سه سال اختلاف بود و الآن هم اگه Ragnarok (یا هر اسمی که براش بذارن) ۲۰۲۱ بیاد، میشه سه سال فاصله با قبلی. احتمالاً بخش اساسی داستان رو هم زمان ساختن نسخه قبلی آماده کرده بودن و کلاً هسته اصلی بازی هم که بعد از این ریبوت (البته ریبوت نمیشه گفت) آماده شده و کار خیلی ساده‌تر از تولید بازی قبلی هست. ولی باز هم بعید نیست بره ۲۰۲۲، و شاید یکی از دلایلش شلوغی ۲۰۲۱ باشه و سونی به تیم سازنده وقت بیشتری بده که هم جا برای بازی‌های دیگه توی سال بعد باز بشه و هم Ragnarok کامل‌تر و خفن‌تر از آب دربیاد.

2. Ratchet & Clank: Rift Apart
از همون اولین نسخه R&C عاشق این سری شدم و برام یه معجون درجه یکی از پلتفرمر و اکشن بود که مشابهش رو کمتر جایی دیدم. توی دوران PS3 متأسفانه زیاد سراغش نرفتم (کلاً PS3 برای من یه حالت عجیب و نحسی داشته و با اینکه کنسول رو داشتم، ولی خیلی از بازی‌های بزرگش رو انجام ندادم و الآن غصه می‌خورم!) ولی بعدش دوباره در دوران PS4 با R&C تجدید خاطره کردیم و چقدر هم خفن بود! یکی از معدود بازی‌هایی بود که به فاصله کمی دو بار پشت سر هم تمومش کردم و از تک‌تک لحظاتش لذت بردم و صبر و تحمل ندارم برای این یکی. چیزهایی که ازش دیدیم هم خیلی عالی بوده و یکی از معدود بازی‌های نسل جدید هست که از SSD استفاده‌ای به جز فقط لودینگ سریع‌تر انجام داده.

3. Horizon Forbidden West
Horizon یکی از بهترین سورپرایزهای این نسل بود. گذشته از کیفیت بالایی که داشت، انگار کاملاً برای سلیقه من درست شده بود! از محیط‌های خوشگل و خوش آب و رنگ تا مدل گیم‌پلی و البته دایناسورها و جک جونورهای رباتیک! برای همین طبیعیه که نسخه دوم هم جزو مورد انتظارترین بازی‌های بنده باشه و تریلرش هم خیلی عالی بود.

4. Hollow Knight: Silksong
خیلی وقته منتظر این بازی هستم و هنوز هم تاریخ انتشار مشخصی نداره. نسخه اولش واقعاً چیز درجه یکی بود و گیم‌پلی جذاب و بعضی جاها به شدت سخت در کنار اتمسفر خفن و طراحی‌های عالی باعث می‌شدن معجون جالبی از آب دربیاد و این یکی هم خیلی خوب به نظر می‌رسه.

5. Gran Turismo 7
یادش بخیر یه زمانی GT برام در صدر بود و کافی بود نسخه جدیدش تو راه باشه تا بقیه بازی‌ها برن کنار! ولی خب PD از دوران اوجش فاصله گرفته دیگه. البته خوبیش اینه که حتی توی این دوره زمونه هم بخش‌های اصلی بازی و به قول معروف هسته‌ش هنوز فوق‌العاده هست. یعنی همین GTS از نظر گرافیک به شدت محشر بود، گیم‌پلی و فیزیک درجه یکی داشت و از نظر صداگذاری هم بالاخره به جای خیلی خوبی رسید. پشتیبانی از بازی هم طوفانی بود و اصلاً نسخه اولیه و نسخه ۲۰۲۰ قابل مقایسه نیستن، به قدری که ماشین و پیست مجانی براش اومد.
از یه طرف اندک امیدی دارم که GT7 باعث بشه این سری برگرده به دوران اوجش، ولی از اون طرف خیلی هم چشمم آب نمی‌خوره و می‌دونم آخرش در کنار کلی کار خفن که می‌کنن، یه گوشه و کناری هم خرابکاری می‌کنن و دوباره صدای ملت درمیاد! اون هم خرابکاری‌هایی که میشه خیلی راحت جلوشون رو گرفت و با یه ذره دقت درستشون کرد و نذاشت پتانسیل خفن بازی هدر بره، ولی یامائوچی مدت‌هاست که درگیر اعتیاده و این قضیه برای GT مشکل‌ساز شده. :(

6. Psychonauts 2
من در کمال تعجب نسخه اول Psychonauts رو تا همین چند ماه پیش کامل بازی نکرده بودم و درست حسابی سراغش نرفته بودم. با اینکه خیلی اهل این مدل بازی‌ها هستم، ولی نمی‌دونم جریان چی بوده که از دستش داده بودم تا اینکه رفتم سراغش و... عجب چیزی بود!!! درسته که بعضی ویژگی‌های بازی یه ذره قدیمی شده که طبیعیه بعد از این همه سال، ولی به قدری خلاقانه و جذابه که هنوز توی خیلی بخش‌ها تر و تازه به نظر می‌رسه و خل و چل بازی‌های تیم شیفر و رفقا رو میشه توی تک‌تک بخش‌های بازی دید.
نسخه دوم هم تریلرهای جالبی داشته و همون یه مرحله‌ای که جک بلک توش صداگذاری کرده به تنهایی انقدر عالی به نظر می‌رسه که نمیشه از خیر انجام دادن بازی گذشت.

7. The Binding of Isaac: Repentance
فکر کنم The Binding of Isaac رکورد تعداد ساعاتی که صرف یه بازی کردم رو به خودش اختصاص داده و چند صد ساعتی درگیرش بودم! برای همین عجیب نیست که این DLC توی لیست من باشه. DLCـی که میگن یه جورایی در حد دنباله هست و بیشتر از ۱۰۰ تا دشمن جدید و ۲۵ تا باس و صدها آیتم و طراحی اتاق جدید داره و قراره دوباره بدبختمون کنه!

8. Little Nightmares 2
نسخه اول این بازی غوغا بود! بازی‌ای که به نظرم خیلی در حقش ظلم شد و باید امتیازهای خیلی بهتری می‌گرفت. اتمسفری که این بازی داشت واقعاً کم‌نظیر بود و طراحی جک جونورها هم حیرت‌انگیز. اوج بازی هم اونجایی بود که یه جماعت چاقی دارن غذا می‌خورن و توی همدیگه می‌لولن و هی می‌خوان ما رو هم بخورن! بعدش یه تیکه یهو رم می‌کنن و می‌افتن دنبال‌مون و... عجب صحنه‌ای بود! :|

9. Nier Replicant ver.1.2104785783165130031761368136-9318-6983169814627897946543968316381
Nier: Automata جزو عجیب‌ترین تجربه‌های عمرم بود. عجایب خود بازی به کنار، از این نظر میگم عجیب که بازی در نگاه اول اصلاً به سلیقه من نمی‌خورد. PlatinumGames با وجود اینکه بازی‌هاش حتماً چیزهای خفنی هستن که انقدر طرف داره، ولی هیچ وقت با سلیقه من جور نبوده و مثلاً Bayonetta رو چند بار شروع کردم و هر دفعه بعد از یه مدت گذاشتم کنار، چون شخصیت اصلی و کلاً اتمسفر بازی نابودم می‌کنه! :| یا مثلاً به عنوان کسی که هم عاشق MGS هستم و هم از این سبک‌های شمشیری خوشم میاد، آخرش هم نتونستم با Metal Gear Rising: Revengeance کنار بیام و میزان المان‌های خز و اعصاب‌خوردکن بازی به قدری بود که... بگذریم!
طبیعتاً Nier: Automata هم اون اوایل زیاد نظرم رو جلب نکرده بود، چون هم خیلی دوز ژاپنی بازی بالاست و هم PG ساخته و نسخه اصلی رو هم بازی نکرده بودم که ببینم چطوریه. ولی نمی‌دونم چی شد که رفتم سراغش و... جل الخالق! :دی واقعاً چیز محشری بود این بازی و جزو بهترین تجربه‌های این نسل من، از گیم‌پلی و اتمسفر تا کاراکترها و داستان و همین‌طور کارهای عجیب و غریبی که انگار امضای هنری یوکو تارو هستن. برای همین خیلی منتظر این نسخه هستم تا ببینم استاد اون زمان چیکار کرده بوده.

10. Gotham Knights
خیلی به این بدبخت فحش دادیم، ولی باز نمیشه از خیر بازی کردن یه بتمن جدید گذشت (البته بدون حضور بتمن!). با اینکه مشخصه که در سطح بتمن‌های Rocksteady نیست، ولی انصافاً چیز بدی هم به نظر نمی‌رسه و الآن که یه مدت از نمایش بازی گذشته، هوس کردم تجربه‌ش کنم.

بازی‌هایی که از لیست جا موندن:

Elden Ring که متأسفانه هنوز خبری ازش نیست و معلوم نیست کِی میاد، وگرنه رقابت نزدیکی با GoW برای رتبه اول داشت. بابا یه چیزی ازش نشون بدین دیگه! :|
Halo Infinite رو توی لیست نذاشتم، چون کنسولش رو ندارم. البته PS5 هم ندارم، ولی احتمال اینکه بگیرم بیشتر از XSXـه. :دی وگرنه اگه XSX دم دست بود، Halo Infinite هم بدون شک وارد لیست می‌شد، چون حس می‌کنم با وجود مشکلاتی که توی نمایش اولیه داشت ولی در نهایت چیز خوبی از آب درمیاد.
Cyberpunk 2077 هم شاید می‌تونست توی لیست باشه. :دی بازی‌ای هست که به شدت منتظر تجربه‌ش توی نسل بعد هستم، ولی چون در اصل برای ۲۰۲۰ بود نذاشتمش دیگه.
Mass Effect: Legendary Edition رو تا چند وقت پیش زیاد حسی نسبت بهش نداشتم، ولی این تریلر نسخه بعدی (که البته یکی از سر کاری‌ترین تریلرهای تاریخ بشریت بود!) باعث شد دوباره بیفتم تو جَو ME و الآن صبر و تحمل ندارم براش! ولی چون کالکشن هست، جاش رو دادم به بازی‌های دیگه.
Kena هم بازی بامزه و خوشگلی به نظر می‌رسه و اون گوگولی‌هاش خیلی باحالن، ولی خب واقعاً مثل یه هندونه دربسته هست و با توجه به اینکه سازنده‌ش رو درست حسابی نمی‌شناسیم، فعلاً نمیشه در موردش مطمئن بود.
Stray هم یکی از جالب‌ترین چیزهایی بود که توی نمایش معرفی بازی‌های PS5 دیدیم و خیلی باهاش حال کردم، ولی نه تاریخ انتشار دقیقی داره و نه چیز زیادی ازش می‌دونیم. کلاً یه مدلی هم هست که اگه دو روز دیگه ناپدید بشه و خبری ازش نشه تعجب نمی‌کنم. :دی
Returnal هم با اینکه توی هر نمایش نسبت به نمایش قبلی برام جذاب‌تر میشه، ولی هنوز یه ذره شک و تردید نسبت بهش دارم. به عنوان عاشق روگ‌لایک، این بازی اگه بتونه خوب از المان‌های این سبک استفاده کنه بدجوری جذبش میشم ولی رنگ‌آمیزی و حس و حالش یه ذره با سلیقه من فاصله داره و باید دید چی میشه. متأسفانه قیمت ۷۰ دلاری که براش گذاشتن هم افتضاحه و حتی اگه متای خیلی بالایی هم بگیره (که بعید می‌دونم)، با اون قیمت شکست تجاری سختی می‌خوره. کلاً کاش سونی یه ذره سیاست بهتری در مورد قیمت‌گذاری بازی‌هاش داشت.
و در نهایت Hogwarts Legacy که نمایش خیلی قشنگی داشت، ولی چند وقت پیش فهمیدم اون Avalanche که داره بازی رو می‌سازه با Avalanche که Just Cause می‌سازه فرق می‌کنه! حالا نه اینکه Just Cause خیلی خفن باشه، ولی حداقل سابقه اونا بهتر از این یکی استودیو هست که تو کار Disney Infinity و Cars هستن! :|

یه نگاهی هم انداختم به لیست پارسالم:
1. The Last of Us Part II: بازی فوق‌العاده بود و خیلی راحت تبدیل شد به یکی از بهترین تجربه‌های عمرم بین بازی‌ها، فیلم‌ها، کتاب‌ها و... از اون بازی‌هایی که تا ابد فراموش‌شون نمی‌کنم و از هر نظر چیز درجه یکی بود.
2. Doom Eternal: یکی از بهترین شوترهای تاریخ بشریت! Doom II اولین بازی‌ای بوده که روی پی سی خودم انجام دادم در دوران طفولیت، برای همین این سری همیشه جایگاه خفنی برام داشته. نسخه ۲۰۱۶ غوغا کرد و این یکی هم نه‌تنها گیم‌پلی رو ارتقا داد و یکی از فان‌ترین و مهیج‌ترین شوترهای این سال‌ها رو تحویل‌مون داد، که از نظر داستانی هم خیلی جالب بود.
3. Hollow Knight: Silksong: همچنان مفقودالاثر! :دی
4. Ghost of Tsushima: هنوز بازیش نکردم! :-" دیگه گذاشتم PS5 بگیرم و اونجا 60fps برم سراغش.
5. Ori and the Will of the Wisps: مثل نسخه اول به شدت خفن بود و دم سازنده‌هاش گرم که انقدر خوبن!
6. Cyberpunk 2077: الله اکبر! :دی
7. Final Fantasy VII Remake: این رو هنوز تموم نکردم و این روزها دارم بازی می‌کنم. بعضی چیزهاش خیلی خوبه و بعضی چیزهاش نه. دیالوگ و شخصیت‌پردازی‌های درپیت زیاد داره و از نظر طراحی مرحله و کلاً ترکیب گیم‌پلی و کاتسین هم یه ذره تاریخ مصرف گذشته هست، ولی باز مبارزات جذاب و لحظات جالبش باعث میشه ادامه بدم و منتظر اتفاقات بعدی هستم. تا الآن بهترین بخش بازی که اتفاقاً فکر می‌کردم بدترین بخش بازی باشه اونجا بوده که کلاود رو در پوشش خانوم می‌فرستن خونه اون یارو! :)) از قبل در جریان این بخش بودم و به نظرم خیلی مسخره بود، ولی الآن که توی بازی بهش رسیدم نابودم شدم از خنده! :)) از اون صحنه رقص که غوغا بود و کلاود و اون یکی شروع می‌کنن به رقص‌های دلبرانه، تا اونجایی که میرن خونه اون عوضیه و باید یه دختر انتخاب کنه و انتخابش هم این بنده خدا هست! =))
8. Nioh 2: این هم بازی خیلی خوبی بود و ساعت‌ها سرگرمش شدم.
9. Super Meat Boy Forever: تازه از تنور در اومده و هنوز زیاد بازی نکردم، ولی بد نیست. در حد نسخه اصلی که اصلاً نیست، ولی به عنوان یه رانر سخت و حرفه‌ای، تجربه جالبیه.
10. Avengers: استغفرالله! :دی
بزرگ‌ترین غافلگیری هم Streets of Rage 4 بود که توی تاپیک پارسال نوشته بودم یه جورایی شل و ول به نظر می‌رسه، ولی در نهایت بدجوری ترکوند! یعنی کاری با من کرد که به عنوان کسی که زیاد اهل تکرار بازی‌ها (حتی بازی‌های کوچیک) نیستم، فکر کنم یه ۶،۷ باری تنهایی و با برادر گرامی تمومش کردم. :دی به امید روزی که یه TMNT جدید هم به این سبک بسازن و برگردیم به خاطرات خوش TMNTهای NES و سگا جنسیس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or