رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از بین عناوینی که تاریخ عرضه مشخصی ندارند، برای شما کدام موردانتظارترین است؟ (انتخاب سه گزینه)

• Avowed

• Bayonetta 3

• Beyond Good & Evil 2

• Diablo IV

• Dying Light 2

• Elden Ring

• Final Fantasy XVI

• Metroid Prime 4

• Perfect Dark

• Pragmata

• Senua's Saga: Hellblade II

• Starfield

• Suicide Squad: Kill the Justice League

• The Callisto Protocol

• The Wolf Among Us 2

Results are only viewable after voting.

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
186215

درود...
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم. امسال ششمین سالی متوالی هستش که این رای‌گیری انجام میشه. دیگه هممون میدونیم که اوضاع مثل سالهای گذشته چندان مساعد نیست...با توجه به وضعیت مملکت و دنیا خیلیامون دیگه به اندازه‌ی 5-6 سال پیش نمیتونیم برای تجربه‌های جدید و بیشتر هیجان‌زده باشیم؛ با توجه به قیمت‌های نجومی نمیتونیم به راحتی کنسول یا سیستم موردعلاقه‌مون رو بخریم و روز اول بازی موردعلاقه‌مون رو تهیه کنیم و همین هم باعث میشه مثل گذشته لیست موردانتظارترین‌هامون چندان پر و پیمون نباشه. ولی با این وجود، شاهد اولین سال نسل نهم هستیم و نمیشه انکار کرد که بازی‌ها همیشه یه عنصر آرامش‌بخش یا هیجان‌انگیز توی زندگیمون بودن که باعث می‌شده با سختی‌ها بهتر کنار بیاییم، رویاپردازی کنیم و آینده‌ای رو تصور کنیم و براش هایپ باشیم که معمولا بهتر از چیزی هستش که در واقع باهاش روبه‌رو خواهیم شد!
خب بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا چیزی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2021 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2021 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2021 تایید نشده‌اند مثل: Elden Ring، Hellblade II, Final Fantasy XVI, Starfield و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2021:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)
2021 in video games - Wikipedia
====================
توی تصویر اول تاپیک سعی کردم همه‌ی بازیهای مهم سال 2021 رو اضافه کنم ولی اگه بنظرتون چیزی جا افتاده و دوست دارید اضافه بشه، اطلاع بدید <:-P
====================
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2021 اعلام میشه.

علیرضا طبق این لینکی که گذاشتی توش god of war نیست ، الان چیکار کنیم ؟ گاد اف وار رو بنویسیم یا ننویسیم ؟ چون خیلی مهمه این مساله و 180 درجه رو نتیجه کلی تاثیر میذاره :D

من عاشق این تاپیکم . بهترین بازی سال بازیسنتر reader picks رو هم بزن انتخاب کنیم بفرستیم ثبت کنن :D
هستش اتفاقا تو لیست...با دقت نگاه کن نوشته Untitled God of War Sequel :D
به هر حال صرف نظر از اینکه تاخیر میخوره یا نه، بازی رسما واسه 2021 تاریخ خورده و رای هاش حساب میشه.
واسه بهترین بازی سال هم دوستمون @DFSHINNOK7 کلی زحمت کشیده به این تاپیک سر بزنید و رای بدید <:-P :
BaziCenter Community Awards 2020

موارد محتمل (لیست اصلی)

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
ای جا یه Z و یه fan داریم :دی فقط خدا و نینتندو میدونه تیم فوجیبایاشی دارن برامون چی میپزن... تنها چیزی که نگرانم می کنه محدودیت سخت افزاری شونه، وگرنه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه جلوی این هیولاها رو تو توسعه ی یه شاهکار بگیره... حتی ویمووت هم نتونست!

2. Hollow Knight: Silksong
بترسید از چیزی که Team Cherry داره آماده می کنه >:) این دو تا مرد استرالیایی یه بار بدون هیچ دوز و کلک خاصی یه چیزی ساختن که جادوی خیلی از بازی هایی که عاشقشونم مثل دارک سولز و کستلوانیا و... رو تو خودش تا یه حد خفنی داشت. اگه یه بار دیگه همچین چیز جادویی ای رو رو کنن کمتر چیزی جلوی چشمای من توانایی وایسادن جلوش رو دارن

3. Shin Megami Tensei V
اتلوس ـه دیگه... یه بارم بازی های طول و دراز دارشون تو چنگال پلی استیشن نیست، باید رو هوا زدشون. SMT کلا کارنامه اش حتی رو 3DS هم خیلی سفید و تر و تمیزه. لذا دیدن نتیجه کارشون رو سوییچ دیدنیه... تریلر بازی که اتمسفر عجیب خفنی داشت

4. Elden Ring
اگه زلدا رو آوردم تو لیست اول، به طبع دلیلی نداره Elden Ring رو نیارم. جفتشون تو یه زمان و با یه مقدار مشخص اطلاعات معرفی شدن. برخلاف زلدا این یکی ترسم از نبود محدودیت سخت افزاره و میترسم جوری بازی رو بسازن که من نتونم عین آدم بازیش کنم :دی در کل کارگردان کم رو دست میازاکی تو زمینه استحکام ویژن کاری و بازی داریم.

5. Cris Tale
کلی ایندی خفن معرفی شدن این چند وقته واسه 2021... به استثنای هالوو نایت که اساسا هایپش تو سطح بازی های AAA ـه از نظر من، کریس تیل عجیب بازی خوبی میزنه. مکانیک هاش اون قدره انقلابی نیستن ولی دمویی که امسال ازش زدم واقعا چیز خاص و خوبی بود. پروژه اول تیم شونه و اگه به هدف واقعی شون برسن و بازی چفت و بست داشته باشه از همین الان یکی از سورپرایزهای 2021 رو کشف کردیم!

6. Nier Replicant Ver.Blah Blah Blah
نیر ـه.... اصن گور بابای گیم پلی و داستان. من به خاطر موسیقی اشم شده باید برم این لعنتی رو :x

7. Deltarune: Chapter 2
اگه گزارشی که توبی فاکس داده بود درست باشه باید 2021 حداقل چپتر 2 و تو بهترین حالت چپتر 3 دلتارون رو بگیریم. چپتر اول اون قدره خفن نبود که هایپم رو زیاد ببره بالا. ولی هنوزم طرف توبی فاکسه و مشابه نیر رپلیکنت، گور بابای گیم پلی و داستان، به خاطر موسیقی اش هم شده من باید برم این لعنتی رو :دی

8. Bayonetta 3
امسال ما این لعنتی رو میگیریم دیگه... :دی یا امیدوارم بگیریم... امیدم به گرفتنش بیشتر از نگرفتنشه لذا میارمش این جا
بایونتا 2 خیلی خفن بود، ولی کلا بازم از محدودیت سخت افزار موجود میترسم و این از هایپم کم می کنه یکم

9. Monster Hunter: Rise
اگه جدا در اون حدی که تریلرا نشون میده رو سوییچ با یه فریم ریت نسبتا ثابت اجرا شه، کپکام داره معجزه تکنیکی می کنه :دی
در کل ولی به غیر از بحث گرافیکی به نظر میاد یکی از فرز و بز ترین مانسترهانترهای تاریخ داره میاد سمت مون

10. Horizon II: Forbidden West
نسخه اول اون قدره منو نگرفت. به نظرم یه بازی خیلی خوب استاندارد بود. نسخه دوم هم تریلرش همون حس رو بهم می داد ولی از هر نظری وسیع تر که خب هایپ برانگیزه حسابی. منتها وصل بودن بازی به نسل بعدی حسابی از هایپ بازی کم می کنه برام

موارد غیر محتمل (که اصن وجود داشته باشن یا امسال بیان)

1. Fire Emblem: Echoes: Blaze Duology
یه شایعه ای می گفت که انگار پروژه بعدی IS ریمیک دو تا نسخه فایر امبلم Blaze هان (قصه الیوود و روی)
و اوه اگه حقیقت داشته باشه من چه دلی از عزا دربیارم=P~

2. God of War: Ragnarok
قشنگ میخوره همون سناریوی RDR2 سر نظرسنجی سال 2017 پیش بیاد هممون یه دستی بخوریم بره :دی به غیر از اون دلیلی نداره هایپ نباشم واسه بازی. منتها چون خیلی از هایپم به بخش داستانی برمیگرده سعی می کنم جوری ازش فاصله بگیرم که حتی گوگل هم نفهمه منتظر بازیم و جلوم متریال های بازی رو بندازه وسط یهو >:/

3. Monolith New Project
امید اینه مانالیث سافت کبیر از پروژه بعدیشون رونمایی کنه، از ساخت زنوبلید 2، 4 ساله کاری جز ریمستر زنوبلید اول و تورنا نداشتن. یه احتمال قوی میدم که اینا پروژه هاشون بره 2022. در کل ولی از حضورشون تو 2021 حمایت میشه

4. The Legend of Zelda Collection
اگه نینتندو مشابه 35 سالگی ماریو واسه 35 سالگی زلدا هم حرکت بزنه و کالکشن و بازی مناسبتی بده Count me in... چون من جون میدم واسه هر زلدای کلاسیکی :دی مخصوصا سه بعدی ها

8. Flight Simulator
چون تا حالا بازی نکردم خیلی دوست دارم امتحانش کنم. خصوصا بخاطر محیط های مختلف و واقعیش و گرافیک وحشتناکش:D

7. Deathloop
امیدوارم رو XSX هم بیاد سال دیگه:D جزو عناوینی بود که تو نمایش سونی ازش خوشم اومد.

6. Far Cry 6
کلا فارکرای رو دوست دارم با وجود مشکلاتی که داره. اینم همون فرمول باشه قطعا میگیرم.

5. S.T.A.L.K.E.R 2
شماره یکش رو همون سالهای دور (:D) بازی کردم و عنوان قوی ای بود. اینم منتظرشم، خصوصا اینکه بعد از این همه سال تصمیم گرفتن بسازنش.

4. Resident Evil Village
حقیقتا انتظار نداشتم از 7 اونقدر خوشم بیاد، ولی خیلی بهتر از اونی بود که فکر میکردم. کلا طرفدار سری RE هستم و با تغییرات داده شده تو شماره هفتم هم راضی بودم و بنظرم لازم بود.

3. Hogwarts Legacy
خیلی پاتر فنم و از بچگی day 1 کتاباش میومد میگرفتم میخوندم. فیلمهاش هم خیلی دوست دارم، ولی بازیهاش رو اونقدر راضی نبودم ازشون تا.... اینو نمایش دادن امسال. این چیزیه که سالها پیش باید درست میشد و مدت هاست منتظرش بودم برای دنیای جادوگری هری پاتر. امیدوارم ناامیدمون نکنن.

2. Cyberpunk 2077
وقتی سبک اول شخص شوتر با RPG تو یک محیط اپن ورلد و اونم sci fi ترکیب بشه (همه چیزهایی که من دوست دارم) و پروژه هم انقدر جاه طلبانه و سازنده CDP Red، فقط به احترام آقا مسترچیف (:D) رتبه یک رو ندادم بهش.

1. Halo Infinite
بعد از 6 سال بالاخره یه هیلو داره منتشر میشه و بعد از 9 سال شخصیت اصلی مسترچیفه. تم بازی کاملا یادآور هیلوهای کلاسیکه و به عنوان یک فن قدیمی سری نمیتونم براش هایپ نباشم. مشکلات فنی و گرافیکی درست میشه اما اگه مثل هیلو 5 تصمیمات پایه ای رو اشتباه میگرفتن دیگه قابل جبران نبود. خیـــلی برای اینفینیت هایپم و خیلی هم بهش امید دارم.

1 . God of War Ragnarok
2 . Hogwarts Legacy
3 . Horizon Forbidden west
4 . Ratchet and Clank
5 . Mass Effect Legendary Edition
6 . Dying Light 2
7 . Kena Bridge of Spirits
8 . Gotham Knights
9 . Farcry 6
10 . Medium

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FUTURE
Granblue Fantasy: Relink re-emerges with 2022 release window on PS4 and PS5

بازی که حداقل دو سال گذشته تو لیست من بود ، امسال نیست ، چون بعد از شصت سال بعد از معرفی بازی ، یعد یک سال و نیم سکوت تازه اومدن پنجره زمانی ۲۰۲۲ رو دادن ، یعنی بازم تاریخ دقیق ندادن ،از این پنجره ها زیاد داده بودن قبلا ۔۔۔۔ اون ویدئوی خالی بندی پروجکت اویکنینگ رو هم که دفن شد ،کلا این شرکت با ۲۰۰۰ تا پرسنل واقعا فقط با همون بازی های قدیمیش رو گوشی ها داره سر میکنه ؟

به هر حال اگه بازیشون بیاد و چندین برابر سر تر از گنشین نباشه ،،، واقعا باید با قلتک از روشون رد شد ۔۔۔۔

۔۔۔۔۔۔
گاد رو دور نندازید :D۔۔۔ به هر حال سال سالهای گذشته این همه بازی که تاریخ مشخصی نداشتن رو لیست کردید، این یکی که حتی تاریخ رسمی دادن براش

• Like
Reactions: Mick

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or