رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2026 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
4JOCFTO68nEIupSulpCC0va9ic8.jpg

درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یک مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2026 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2026 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. بازیهایی که برای 2026 تایید نشده‌اند مثل: intergalactic ، :(( half-life3 و غیره.
4. بازیهایی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2026:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2026 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نگذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید برای چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2026 اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
شکر زئوس سال آینده سال پرباریه...
تعارف نداریم ۲۰۲۵ در برابر سال خفن آینده کویر لوت به حساب میاد:دی

اینم لیست عبد حقیر:
1.Persona 4 Revival
2.Dragon Quest VII: Reimagined
3.Silent Hill Remake
4.Bravely Default HD
5.Resident Evil: Requiem
6.Ys X: Proud Nordics
7.Code Vein II
8.The Adventures of Elliot: The Millennium Tales
9.Fire Emblem Fortune's Weave
10.GTA VI

توضیح: GTA VI رو اندازه رتبه اول لیستم یعنی شاهکار Persona 4 دوست دارم
ولی از اونجایی که JRPG بازم و سال آینده سال JRPG های کله گنده س این حرکتو زدم...

توضیح۲: Bravely Default منظورم پورتش هست چون تا الان انحصاری سوییچ بود
این شاهکار رو به هیچ وجه از دست ندید!

آخرین ویرایش:

ببینیم 2025 چه در چنته برای ما دارد

قبل از هر چیز، طبیعتا با اختلاف نسبت به هر چیزی، کنسول بعدی نینتندو و لانچ تایتل بزرگ عرضه اش مورد انتظارترین بازی ساله. ایمان من به نینتندو بالاست و از 2017 به بعد واقعا ناامید نکرده ما رو
فقط نمیدونیم خود کنسول دقیقا کی میاد و لانچ تایتل اصلی اش چیه. لذا با همین بازی های معرفی شده میریم جلو

===============

1- GTA VI - ما بدمون نمیاد خلاف جمع شنا کنیم و بگیم "نه آقا راکستار خیلی اورریتده و اینا" شایدم واقعا بتونم سر بازی ای مثل RDR همچین کاری کنم. ولی GTA واقعا فرنچایزیه که همه باهاش خاطره داریم. ما با GTA SA و IV زندگی کردیم. با این که V به اون میزان با ما نچسبید ولی بازم شاهکار بود از هر نظر برای خودش. تریلر GTA VI هم که خدا بود. بعیده بتونم موقع لانچ بازیش کنم ولی شدید دوست دارم کار خفنی شه و سر فرصت برم سراغش. البته من هنوزم معتقدم بازی میره برای 2026 و هممون تو این تاپیک خیار میشیم :D

2- Monster Hunter: Wilds - این میشه چهارمین مانستر هانترم (بعد جنریشن و رایز و ورلد) و میتونم با قاطعیت بگم این فرنچایز با اختلاف بهترین فرنچایز کپکامه (معذرت میخوام رزیدنت اویل و Ace Attorney) نمایش ها تا این جا خارق العاده بوده. بازخورد دمو واقعا مثبت بوده و بازخوردهای منفی شم سریع برطرف شده. به نظرم از همین الان یکی از کاندیداهای گوتی مشخصه

3- Fate Extra Records - تو رو خداااااا خوب باش! تو رو خدا. ریمیکی که Type-Moon داره از Fate Extra میسازه تا الان نمایش هاش خیلی خوب بوده. و منم عاشق این سری و شخصیت هاشم. گرافیک این نسخه واقعا عالیه و آرت استایل بانو وادا آرکو رو به بهترین شکل ممکن تو قالب سه بعدی پیاده کرده. فقط امیدوارم دیگه تاخیر نخوره و 2025 بیاد و بهبودهای گیم پلی اش هم زیاد باشه (چون گیم پلی Fate Extra تو در و دیوار بود) شدید علاقه دارم یه بازی از این سری موفق شه. Fate Samurai Remnant علی رغم همه مشکلاتش، به شدت بازی Musou ـی خوبی بود. اینم میخوام JRPG خوبی باشه

4- Doom Dark Ages - خیلی دلیلی نداره دووم تو لیست نباشه. اینا فرمول موفق دارن و به نظر هم نمیاد مشکلی تو خلق بازی با این فرمول داشته باشن. منم عاشق Run'n Gun هام

5- Xenoblade Chronicles X - همین جوری هم بخوایم نگاه کنیم سری زنوبلید یکی از خاص ترین فرنچایزهای کل ژانر JRPG ـه. بعد فکر کن خود Xenoblade Chronicles X خاص ترین بازی این سری ـه. البته داستانش با اختلاف ضعیف ترینه تو کل سری، ولی از حیث سایدکوئست ها و مپ و دنیا و موسیقی و اینا یه چیز عجیب غریبیه این بازی واقعا. امیدوارم اپیلوگ جدید بازی هم بتونه مشکلات پایان بازی اصلی رو برطرف کنه

6- Metroid Prime 4 - یخورده من دلم شور میزنه واسه این بازی. کلا پروسه ساخت عجیبی داشت این یه متروید و خیلی از کسایی که قدیم رو سه گانه اصلی کار کردن دیگه تو رترو نیستن. از اون طرف ولی Metroid Dread هم همین پروسه ساخت طولانی و نبود سازنده ها اصلی رو داشت و بازی وحشتناک خوبی شد. ریمستر متروید پرایم 1 هم واقعا عالی بود در نوع خودش. تریلر اول با این خیلی چنگی به دل نمی زد ولی در کل متروید اساسا بازی ای نیست که بشه با تریلرش بازی رو فروخت. باید تو خود بازی باشی و حس کنی همه چیزش رو تا بیاد دستت

7- Civilization VII - یه سری نمایش ها خیلی خوبه از این بازی، ولی از اون طرف یه سری چیزهایی که نشون دادن خیلی منو نگران می کنه. سیستم جدید تلفیق تمدن ها و رهبرها و این سیستم جدید عصرها که گذاشتن نمیدونم چقدر جواب میده. خود رفتار دولوپرها هم خیلی یه جوریه. انگار خودشون رو از مخاطباشون جدا کردن. ولی بازم Civ ـه. بازی تو ژانر 4x رو دستش نداریم و دیدن یه نسخه جدید ازش همیشه هیجان انگیزه

8- Metal Gear Solid Delta - اساسا یه ریمیک از کونامی نباید تو این لیست حضور معناداری می داشت... ولی خب اینا با Silent Hill 2 واقعا موفق شدن بالای سطح انتظارات ما ظاهر شن :دی متال گیر سالید 3 بازی به شدت عزیزیه برای من. بهترین بازی سری واسمه و کلی باهاش خاطره دارم. شدید دوست دارم ریمیکش موفق شه و آدمای بیشتری این بازی رو تجربه کنند. خیلی مهمه این ریمیک ها و ریمسترها که فرصت به مخاطب جدید میدن. خود من بازی رو تو کالکشن XB360 ـی که عرضه شد تجربه کردم و دوران PS2 نتونستم برمش. واسه همین حس می کنم ریمیک به شدت واجبیه اگه بتونه آدمای بیشتری رو الان، مثل من اون موقع، به دنیای این سری معرفی کنه

9- Deltarune - چپتر اول بازی رو همون موقع که اومد رفتم و خیلی حال داد. ولی بعد به این نتیجه رسیدم که باید صبر کرد تا همه چپترها بیاد بعد کلش رو از اول برم. از اون موقع منتظرم کل چپترهای بازی با هم بیاد و در همین حین تقریبا همه پلات پوینت های چپتر اول هم یادم رفته. توبی فاکس رو کن ببینیم چی تو چنته داری. (ملت خییییلی از چپتر 2 تعریف می کردن ولی)

10- Kingdom Come Deliverance II - یه مسئله ای که در مورد این بازی هست اینه که خیلی این بازی و وضعیت اش شبیه Dragon's Dogma است. یه بازی RPG که ساختارش تماما خلاف کلیشه های رایج و جواب پس داده صنعته و جفت شون هم تو نسخه اول علی رغم تمام مشکلات جزئی و کم و کاستی ها به خاطر همین چسبیدن به ایده خاص شون موفق شدن بازی کالت کلاسیکی شن. حالا مسئله این جاست Dragon's Dogma 2 نتونست بازی ای باشه که لیاقت دنباله بازی اول رو داشته باشه و این برای من این ترس رو به وجود میاره که عین همین اتفاق برای همین بازی هم بیفته و نتونه اون خاص بودن نسخه اول رو پالیش کنه و به یه محصول بهتر تو نسخه دوم تبدیل کنه.

قبل از این که لیست امسال رو بدیم بهتره یه نگاه به لیست پارسالمون بندازیم و ببینیم چه بودن و چه شدند :دی

GTA VI: نیامد و و یه حس شومی بهم میگه شاید بره برای اوایل 2027. ولی اون دیگه خیلی حس شومیه و برخلاف پارسال که تقریبا مطمئن بودم 2025 نمیاد بازی. الان تقریبا مطمئنم 2026 میاد بازی

Monster Hunter Wilds: بازی اومد و از لحاظ کیفی هم کاملا در حد انتظارات ظاهر شد. ولی در عین حال بازی تو یه سری زمینه ها مثل بهینه سازی و مارکتینگ چنان زمین خورد که علی رغم کیفیت بالاش اصلا اون بازخورد World و Rise رو نگرفت. به هر صورت منم نتونستم بازیش کنم. ولی خوشحالم از اومدنش

Fate Extra Records: نیامد :(... خدا لعنتت کنه ناسو. خدا لعنتتون کنه تایپ مون. بابا نه سوکیهیمه Red Garden میدید. نه ماهویو 2 (که اگه تاریخ بخوره یکیشون عمرا بازی دیگه ای بیاد صدر لیست من) حداقل این ریمیک Extra رو عین آدم بده بیرون دیگه :((

Doom Dark Ages: آمد و تقریبا در حد انتظارات ظاهر شد ولی در کل هایپم نسبت به پارسال برای بازی خیلی خوابید. مخصوصا این که بیشتر فکر رفت سمت این که برگردم Eternal رو تموم کنم

Xenoblade Chronicles X: آمد و فراتر از انتظارات ظاهر شد. منتهی من در عنفوان بی پولی ام و سر فرصت و رغبت حتما میرم سراغش. بیشتر ناامیدی هم من هم بقیه طرفدارها اینه که با وجود عرضه نزدیک بازی به سوییچ 2 هیچ پچ ارتقایی برای این بازی نیومد که مخصوصا برای این بازی خیلی نیاز بود. عملکرد بازی رو سوییچ 1 ولی استثناییه

Metroid Prime 4: آمد و زیر حد انتظارات بود. دیگه گفتنی ها رو گفتم. به ندرت نینتندو برای فرنچایزهای بزرگش همچین خطایی می کنه واسه همین دردش بیشتر از معمول بود

Civilization VII: آمد و بد جور زیر حد انتظارات بود. بد ناامید شدم من. برخلاف Civ VI که یه سری کمبود داشت که طی زمان کامل برطرف شد و نسخه عالی ای شد. من اصن امید ندارم این یکی اون جور اصلاح و درست شه

MGS Delta: من چرا این تو لیستم بود :-?? طی سال هایپم برای سایلنت هیل اف خیلی بیشتر شد و خب اون یکی از بهترین بازی های سالم بود. ولی اینم خوب شد ولی الان اصلا دلیلی ندارم برم سراغشو نسخه اصلی رو بازی کردم و بخوام دوباره بازی کنم همون نسخه رو بازی می کنم

Deltarune: این رو میدونم چرا تو لیسته. نمیدونم ذوق من برای بازی بعدی توبی فاکس کجا رفته؟ :دی به هر صورت دو چپتر از بازی امسال اومد و کاملا هم عالی بودن

KCD 2: این که نامزد بهترین بازی سال شد. ولی خب سیستم من براش هنوز ضعیفه. لذا میره برای یه وقت دیگه. ولی خوشحالم این یکی برخلاف Dragon's Dogma 2 کسی رو ناامید نکرد

=========================

خب بریم سراغ خود لیست شخصیم

10. Gears of War: E-Day: امیدی به مایکروسافت ندارم ولی گیرز رو دوست دارم و به نظر این شبیه یه Return to Form عظیم برای فرنچایزه.

9. Orbitals: یکی از انحصاری های سوییچ 2 که TGA امسال معرفی شد. خیلی استایل انیمه ایش باحاله و بلافاصله رفت تو لیستم با همون یه تریلر

8. Rhythm Heaven: Groove: از فرنچایزهای به شدت باحال و غیر معمول نینتندو که تمرکزش رو میکروگیم های ریتمیک ـه. خیلی وقت بود از کاتالوگ کمپانی غایب بود و منتظر بازگشت شیم :x

7. Pragmata: به شدت کار جالبی میزنه. دمو رو نتونستم برم هنوز ولی شاید بالاخره کپکام با این عنوان بتونه طلسم رو بشکونه و یه آیپی جدید بده بیرون که تو بازار جای خودشو پیدا کنه

6. Mina the Hollower: به خالقین شوالیه بیل زن ما اعتماد و اعتقاد کامل داریم :>

5. Resident Evil: Requiem: خیلی بیشتر از خود بازی دلم میخواد بدونم کپکام با چه جادویی میخواد بازی رو روی سوییچ 2 اجرایی کنه که البته قبلش باید یه سوییچ 2 بگیرم واسه این کار :(

4. Fate Extra Records: هنوزم امید دارم بازی چیز خوبی میشه. طبیعتا قرار نیست دنیا رو بلرزونه ولی برای ما طرفدارها کافیه.

3. Duskbloods: ببینیم میازاکی چی برامون پخته. یا Arc Raiders مناطق محروم میشه بازی یا قراره ما فن های نینتندو بعد از این که ملت بایونتا 2 رو فراموش کردن تازه دوباره برای چند سال فحش بخوریم :دی

2. Grand Theft Auto VI: خبر خاصی نیست. بازی میتونست رتبه اول باشه اگه یه عنوان دیگه امسال معرفی نمی شد :دی

1. Fire Emblem: Fortune's Weave: باحالی فرنچایزهای نینتندو اینه که مهم نیست ماریو کارت 60 میلیون نسخه میفروشه یا فایر امبلم کلا 4 میلیون. مهم اینه که جفت شون سیستم سلر اند و در این مورد اگه بازی در حد Three Houses و بعضا بهتر باشه، میتونید مطمئن باشید اونی که به به خاطر این بازی کنسول نینتندو رو میخره، منم :دی

============

اشارات افتخاری که خیلی واجد شرایط لیست نیستن

• هر سورپرایزی از نینتندو: حس می کنم یه بازی خاص دیگه نینتندو برای امسال داره که رو نکرده
  • Tsukihime Red Garden: ناسو پناه به خدا ببر که من میام ژاپن و اون بازی رو از زیر انبار شرکت می کشم بیرون. چون میدونم دارید روش کار می کنید
  • FGO Year 9: امسال برای سرور گلوبال چپترهای Ordeal Call 2: id و Ordeal Call 3 و یه ایونت Collab مشتی با Mahoyo میاد که بدجور منتظرشونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or