رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
c98pi5asptkd1 (1).jpeg
درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2025 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2025 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2025 تایید نشده‌اند مثل: Wolverine ،gears و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2025:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2025 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2025 اعلام میشه.

جالبه انقد بچها به مافیا 4 امید دارن بعد از افتضاحی که 3 بود
البته اصن دنبال نکردم شاید واقعا خوب بوده.
چرا که نه :D اول اینکه دنیای بازی مافیا به خودی خود خفنه از طرفی مافیای ١ که شاهکار بود، مافیای ٢ هم واقعا بازی عالی ای بود فقط این وسط سه بد بوده. چیزی هم که از این نسخه ی جدیده نشون دادن و چیزی که گفتن اونقدر خوب بوده که مشخصه با یه دید درست و متحول شده رفتن سراغ بازی و اثری از اون مزخرف شماره ی قبلی تو بازی نیست. درنتیجه به شدت مورد انتظار شده.

مافیا در حافظه تاریخی گیمر ایرانی ریشه داره، برای هم نسلای من جایگاه مافیا به خاطر خاطراتی که با تامی آنجلو دارن حتی از GTA هم بالاتره :دی
دوبله دارینوس B-)
مرحله مسابقه ماشین~X(

بودن مافیا تو رتبه دوم از عجیب هم اونورتره
من خودم عاشق مافیا بودم و هنوزم بعضی وقتا مافیا 1 رو بازی میکنم ولی با توجه به عوض شدن سازنده بازی و افتضاح مافیا ۳، و همینطور زباله بودن مافیا به عنوان یه ریمیک و این که این نسخه جدید هم اصلا شبیه مافیا نیست ؛ خیلی باید خوش بین باشی که این نسخه جدید یه بازی موفق و مورد انتظار باشه
با توجه به سازنده بازی یعنی Hangar 13 فقط یه معجزه لازمه تا بازی خیلی خوبی از اب در بیاد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
بودن مافیا تو رتبه دوم از عجیب هم اونورتره
من خودم عاشق مافیا بودم و هنوزم بعضی وقتا مافیا 1 رو بازی میکنم ولی با توجه به عوض شدن سازنده بازی و افتضاح مافیا ۳، و همینطور زباله بودن مافیا به عنوان یه ریمیک و این که این نسخه جدید هم اصلا شبیه مافیا نیست ؛ خیلی باید خوش بین باشی که این نسخه جدید یه بازی موفق و مورد انتظار باشه
با توجه به سازنده بازی یعنی Hangar 13 فقط یه معجزه لازمه تا بازی خیلی خوبی از اب در بیاد
سه تا برتر پارسال رو ببین:
Screenshot 2025-01-04 002032.png

=============
نمیگم مافیا عاقبتش شبیه به رتبه دوم یا سوم سال قبله ولی مطمئنا از همین لیست تعدادی کلا کله پا میشن .
این فقط پیش بینی بر اساس علایقمون اون هم بر اساس نمایشهای بازیهاست که تا حالا دیدیم.

GTA VI که خب حتما سرجاش میمونه جز اینکه معجزه ای رخ بده که از راکستار انتظار نداریم.
ولی باقی لیست برای هر کدوم از ما حتما میریزه به هم و بالا و پایین میشن یا کلی بازی دیگه که تو لیست نیستن و یا هنوز معرفی هم نشدن جای اونها رو میگیرن.

• Like
Reactions: m.a.t
متالگیر ششم؟؟؟
شرم بر شما :|
این بازی میاد و میترکونه و همتون شرمسار میشین:>
البته این انتخاب ها به معنی بهترین ها نیستا! :دی
مثلا خودم مافیا اگه متا ۸۰ بگیره سوپرایز میشم و اصلا امیدی بهش ندارم ولی بخاطر همون نوستالژی که دوستمون بالاتر اشاره کرد منتظرشم و پیگیر اخبار هستم

ی بازی مثل gta vi هم که طبیعیه اول لیست اکثریت باشه باتوجه به اسم راکستار و شاهکار پشت شاهکارهایی که ارائه داده همه حتی اونایی که شاید این سبک رو چندان دوست ندارن هم منتظرن نتیجه رو ببین :دی
مگه چندتا بازی تو دنیا هست که وقتی تریلرش پخش میشه cnn و bbc هم خبر ویژه میزنن واسش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Akiba

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or