راهنما بازی ها wii

من سری RE رو فقط همین نسخه آخر Revelations اش رو بازی کردم... ولی داداشم که همین زیرو ش رو هم بازی کرده میگه خیلی خوبه بازیش (البته از اون طرفدارای سری RE ه.. نمیدونم از سر فن بازی گفته یا نه :دی )
از سری سونیک متنفرم کلا نظر ندم در موردش بهتره :|
ولی Rabbids... این سری عالیه ! کلی میخندین توش... یک مشت احمقن اینا... من همه نسخه ها Rabbids به جز همین نسخه آخرش که واسه Wii u اومد و نسخه kinect اش که افتضاح بود رسما بازی کردم... خیلی حال میده.. فقط یک مشکلی که به نظرم همین نسخه Go Home داشت این بود که بعد یک مدت تکراری میشد بازی... ولی بازم امتحانش میارزه تا وقتی که تکراری نشده خیلی حال میده :دی

به سلامتی این بخش وی و نینتندو به برکت وجود احسان یکم نقد و بررسی به خودش میبینه:دی
منکه خودم وی ندارم ولی آخر هفته ها میریم پیش یکی از دوستان و با ویش شب رو صبح میکنیم...بین بازیهای وی که ما بازی میکنیمwii sport و ماریو کارت (فکر کنم!) خعلی حال میدن دور هم:دی این RGH هم باس بگم رفیقم جور کنه...
خلاصه اینکه دم احسان جان گرم بابت فعالیتش:bighug:

لطف داری عزیز شرمنده میکنی :x

آره واقعا wii sport خیلی حال میده کلا سری بازی های که wii xxx هستن خیلی حال میدن بخصوص وقتی گروهی بازی میکنی wii هم که تا 4 نفر ساپورت میکنه دیگه نور اعلا نوره :x

ماریو کارتم خیلی فاز میده اونم چند نفری بازی کنی یه سبک خاص بازی مسابقه ایه که آدم هر چی بازی کنه سیر نمیشه خسته هم نمیشه ازش :bighug:

فدات داداش

عالی
خسته نباشی داداش ;)

سلامت باشی عزیز دستت درد نکنه

من سری RE رو فقط همین نسخه آخر Revelations اش رو بازی کردم... ولی داداشم که همین زیرو ش رو هم بازی کرده میگه خیلی خوبه بازیش (البته از اون طرفدارای سری RE ه.. نمیدونم از سر فن بازی گفته یا نه :دی )
از سری سونیک متنفرم کلا نظر ندم در موردش بهتره :|
ولی Rabbids... این سری عالیه ! کلی میخندین توش... یک مشت احمقن اینا... من همه نسخه ها Rabbids به جز همین نسخه آخرش که واسه Wii u اومد و نسخه kinect اش که افتضاح بود رسما بازی کردم... خیلی حال میده.. فقط یک مشکلی که به نظرم همین نسخه Go Home داشت این بود که بعد یک مدت تکراری میشد بازی... ولی بازم امتحانش میارزه تا وقتی که تکراری نشده خیلی حال میده :دی

من Revelations هم قبلا روی 3ds بازی کردم بازم گوشه چشمی به رزیدنت اویل ها کلاسیک داشت بخاطر همین خوب شده بود

نه از سر فن بازی نگفته نسخه زیرو چیزیه که همه طرفدارا رزیدنت اویل عاشقشن اکثر طرفدارا رزیدنت اویل عاشق نسخه ها کلاسیک این سری یعنی 1 تا 3 هستن حالا نسخه زیرو با دوربین ثابت و تمام المان ها رزیدنت اویل ها کلاسیک هر کسی مجذوب خودش میکنه بازی واقعا شاهکاریه و حتی الان بازیش کنی از گرافیک بالا و ..... بازی شوکه میشی

سونیک هم بستگی داره خیلی ها دوستش دارن یه سری نه حالا بسته به دلایل خودشونه مثلا دوستی دارم میگه ماریو خوبه چون سکه ها میگیرم اما سونیک فقط مثل جمبوجت میره خوشم نمیاد

من بین تمام ریمن ها عاشق این نسخه rabbid go home ام هم گرافیک بازی خوب بود هم طراحی هنری بازی هم صدا گذاریش عالی بود داستان دار بودن و مرحله ای بودن به زیبایی بازی افزوده بازیش به نظر من حتی ارزش تکرار چند باره رو داره

نقد و بررسی The Last Story

cover_small.jpg

Publisher: Nintendo

Developer: Mistwalker

Genre: RPG

Players: 6

Release Date: 14th Aug 2012 USA

27th Jan 2011 JPN

Feature Support: Online Multiplayer​

قصه ی آخر

(( hironobusakaguchi)) کمک خیلی زیادی به شکل گیری روز های مدرن نقش آفرینی ژاپنی کرد.

افسانه ای که بدون شک با خلق مجموعه ای عظیم به نام فاینالفانتزی متولد شد در 1987با مشکلات فراوان اسکوئر نوپا . ساکاگوچی شرکت را با خلقعنوانی که به یکی از شکیل ترین سرگرم کننده ترین بازی های دوران تبدیل شد این سبک نجات دادو چون آخرین تیر او قبل ازرفتن بود . آخرین فانتزی نام گرفت.

25سال بعد از اولین (( فاینال فانتزی)) ساکاگوچی رخت سفر بسته و بازی خود را ساختهاست.قطعا یک یک مسیر واضح و یک خط سیر مستحکم از اولین بازی سریفانتزی تا بازی هایی همچون lostodyssey قابل ترسیم است.

The last story آخرین ساخته ی mistwalker واولین بازی پس از فاینال فانتزی 5 که ساخته ساکاچوی کارگردانی آن را برعهده داشته تلاشی است برای از نو ساختن روز های مدرن نقش آفرینی ژاپنی . افسانه ای که موفق بوده و خیلی خوب از آب در اومده.

مدت زمان روایت قصه حدود 20 ساعته اکشن سریع و همزمانه و پر مشقت نیست و این در حالیکه سیستم های بازی یک دست و کارآمدند وبه راحتی قابل درک .

این بازی یک rpg هست طرفدارا این سبک این بازی نباید این بازی از دستش بدن.

large.jpg

هیچ بازی قبل از این اینطوری نبوده ولی شاید بعد از این باشد.

بازی در حوالی جزیره ی lazulis اتفاق میفتد the last story با جنگ در حال وقوع بشر با gurak شروع میشود و چهار چوب قصه ی این بازی همین جنگاست.

داستان بازی ساده است : پسری دختری را میبینه قدرت های ماورایی بدست میاره و براینجات دنیا محیا میشه.شهر lazulis محل اتفاقات بازی و شکل گیری وقایع جالب آن است بازی یک سازه نفس گیره.این شهر قلب تپنده بازیه متشکل از کوچه ها و راههای اسطقس داری که آماده برای دنبال کردنهر یک از مردم شایعه پرا کن شهر در یک بعد از ظهر افتابی است.

lazulis یکی از بهترین و زیباترین شهر هایدنیا بازی است و بی شک گم شدن در این شهر با عظمت . افتخاری بزرگه. مبارزات بازی یک ترکیب شجاعانه است در نقش zeal شما میتوانید قبل از اینکه تیر را در کمان بگذارید و سریع به سنگر بروید.

که به طرز شگفت آوری شامل حتی در بازی میتونید پوست موز به طرف دشمنان پرتاب کنید تا با رفتن روی آن هاسر خورده و روی زمین بیفتن خیلی طبیعی کار شده.

میتونید نبرد نگه دارید تا همراهنتان را هدایت کنید همینکارو برای جلو رفتن و و ترتیب دادن یک حمله نزدیک انجام بدید. مقایسه بازی با xenoblade chronicles بدیهی است یک نقش آفرینی ژاپنی که با حس آزادیو سخاوتش شناخته میشود the last story با روح نوآوری مشابهی پر شده است.

نکات مثبت : طراحی شگفت انگیز شهر بازی . جذابیت . ترکیبهای جدید در المان های کهنه . یکی از بهترین گرافیک های کنسول نینتندو wii

نکته منفی : نکته منفی دیده نمیشه

The-Last-Story-30.jpg

داستان بازی ساده است : پسری دختری را میبینه قدرت های ماورایی بدست میاره و براینجات دنیا محیا میشه.شهر lazulis محل اتفاقات بازی و شکل گیری وقایع جالب آن است بازی یک سازه نفس گیره.این شهر قلب تپنده بازیه متشکل از کوچه ها و راههای اسطقس داری که آماده برای دنبال کردنهر یک از مردم شایعه پرا کن شهر در یک بعد از ظهر افتابی است.

نکات مثبت : طراحی شگفت انگیز شهر بازی . جذابیت . ترکیبهای جدید در المان های کهنه . یکی از بهترین گرافیک های کنسول نینتندو wii

نکته منفی : نکته منفی دیده نمیشه
باید بگم انقدری که این بازی من رو جذب کرد حتی زلدا ها جذب نکردن !
داستان بازی به این سادگی هم که اینجا گفته شده نیست.. هر کدوم از شخصیت ها داستان خودشون رو دارن که توی طی بازی روایت میشه.. یک داستان نسبتا احساسی هم داره من واقعا عاشق داستانش شدم !
به نظرم هرکی وی داره این بازی رو نکنه کلا دیگه طرف وی نباید بره !
واسه من بازی 21 ساعت طول کشید... باس فایت آخر بازی بیییییییییییییش از حد سخت طراحی شده بود جون آدم بالا میاد تا بزنتش ولی همونم خودش جذابه :دی
گیم پلی بازی فوق العادست !
در مورد نکته منفی فقط یک چیز میشه دید که مثلا گیم اسپات فقط همون رو نکته منفی دید... بازی تخیلیه کلی توش اسپل های خفن میزنی... بعضی اسپل ها انقدر حجم بازی رو در یک لحظه میبرن بالا که بازی شدیدا افت فریم ریت پیدا میکنه..فقط همین نکته منفیشه
در کل هرجوری حساب کنم به نظرم این بازی دومین بازی خوب وی ه ! اولی Mario Galaxy 2 بعد این بعد هم Zelda SS

باید بگم انقدری که این بازی من رو جذب کرد حتی زلدا ها جذب نکردن !
داستان بازی به این سادگی هم که اینجا گفته شده نیست.. هر کدوم از شخصیت ها داستان خودشون رو دارن که توی طی بازی روایت میشه.. یک داستان نسبتا احساسی هم داره من واقعا عاشق داستانش شدم !
به نظرم هرکی وی داره این بازی رو نکنه کلا دیگه طرف وی نباید بره !
واسه من بازی 21 ساعت طول کشید... باس فایت آخر بازی بیییییییییییییش از حد سخت طراحی شده بود جون آدم بالا میاد تا بزنتش ولی همونم خودش جذابه :دی
گیم پلی بازی فوق العادست !
در مورد نکته منفی فقط یک چیز میشه دید که مثلا گیم اسپات فقط همون رو نکته منفی دید... بازی تخیلیه کلی توش اسپل های خفن میزنی... بعضی اسپل ها انقدر حجم بازی رو در یک لحظه میبرن بالا که بازی شدیدا افت فریم ریت پیدا میکنه..فقط همین نکته منفیشه
در کل هرجوری حساب کنم به نظرم این بازی دومین بازی خوب وی ه ! اولی Mario Galaxy 2 بعد این بعد هم Zelda SS

حقم داری چون من که rpg باز نیستم :d انقدر این بازی قشنگ بود که نشستم بازیش کردم ( بندرت میشه بازی rpg ی بازی کنم اونام واقعا باید شاهکار باشن )

من اصل و خلاصه داستان گفتم 4 خط نقد و بررسی نوشتن که کل داستان نمیشه روایت کرد :bighug:

باس فایتاش خیلی سخته واقعا موافقم

این بازی = داستان قشنگ + طراحی زیبا + گرافیک عالی + گیم پلی عالی

گیم اسپات اتم یابی کرده :d

موافقم

خدمت دوستان گل عرض کنم که بنده بهترین بازی دوران خودم روباگیم کیوب تجربه کردم.بازی زلداگرگ ومیش.این بازی به قدری زیبابودکه هنوزم وقتی به یادش می افتم دوس دارم چندباردیگه بشینم وازاول بازی کنم ولی دیگه وقت گذشته روندارم مراحل بازی بسیارزیادن وبازیکن بایدصبرزیادی به خرج بده من که تاحالابازی ندیدم که اینقدمراحل گسترده والبته جذاب داشته باشه خیلی عالی بودبه دوستان توصیه میکنم این بازی والبته بقیه زلداهاروازدست ندن.بهترین سمتای بازی برای من یکی اون جاییه که لینک سواربراسب روی پل بایکی ازدشمناشاخ به شاخ میشه وبایداونوباشمشیرازپادربیاره ویکیم غول اخره که وقتی نزدیک میشدبایه فن جانانه کشته میشدالبته به نظرمن تک تک قسمتای این بازی عالی بودن من که ازش لذت میبردم ومیبرم

- - -ویرایش - - -

اینجا اونجا همه جا زبل خان :d

بله دیگه....:d;)

خدمت دوستان گل عرض کنم که بنده بهترین بازی دوران خودم روباگیم کیوب تجربه کردم.بازی زلداگرگ ومیش.این بازی به قدری زیبابودکه هنوزم وقتی به یادش می افتم دوس دارم چندباردیگه بشینم وازاول بازی کنم ولی دیگه وقت گذشته روندارم مراحل بازی بسیارزیادن وبازیکن بایدصبرزیادی به خرج بده من که تاحالابازی ندیدم که اینقدمراحل گسترده والبته جذاب داشته باشه خیلی عالی بودبه دوستان توصیه میکنم این بازی والبته بقیه زلداهاروازدست ندن.بهترین سمتای بازی برای من یکی اون جاییه که لینک سواربراسب روی پل بایکی ازدشمناشاخ به شاخ میشه وبایداونوباشمشیرازپادربیاره ویکیم غول اخره که وقتی نزدیک میشدبایه فن جانانه کشته میشدالبته به نظرمن تک تک قسمتای این بازی عالی بودن من که ازش لذت میبردم ومیبرم

- - -ویرایش - - -

بله دیگه....:d;)

موافقم زلدا گرگ و میش عالی بود هم برای gamecube هست هم نسخه بهترش برای wii

نسخه game cube

cover_small.jpg

اطلاعات کاملی از این نسخه از بازی

The Legend of Zelda: Twilight Princess (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

و این نسخه wii

cover_small.jpg

اطلاعات کاملی از این نسخه از بازی

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

و میرسیم به بهترین زلدا تا به امروز ( سمفونی زیبایی داشت )

cover_small.jpg

اطلاعات کامل این بازی

The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

برای دوستانی که نمیدونن wii ware چیه؟؟!!

باید بگم wii غیر از بازیا خود wii یه سری بازی داره به اسم wii ware این بازی ها در اصل مینی گیم هستن با حجم خیلی خیلی کم هستن.

بازیا wii ware مینی گیم ها جدید .. بازی ها کلاسیک باسازی شده .. بازی ها کلاسیک افزایش کیفیت داده شده و ............ هستن

مثلا بازی ادونچر ایسلند که تو ایران بهش میگفتیم میوه خور که برای کنسول Nintendo nes ( تو ایران بهش میکرو میگیم) یادتونه ؟

large.jpg

حالا همین بازی باسازی شده اش برای wi iware هم هست

Adventure_Island_The_Beginning.jpg

اینم عکس گیم پلیش

large.jpg

large.jpg

البته بازیا wii و wi iware راحت میشه از اینترنت دانلود کرد رو wii اجرا کرد البته با نسب شبیه ساز روی wii میتونید بازیا ds . ps1 , Nintendo 64 و ............. اجرا کنید روی wii

اینم لیست بخشی از بازیا wiiware

Cover Gallery

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or