من خیلی دوست دارم بیام مطلب بزارم اما مشغله زندگی و دختر کوچولوم فرصت برام نزاشتن من 30 سالم هست و به قول احسان خان ما طرفدارای نینتندو سنمون بالاست و خیلی سرمون شلوغه اما شدیدا دوستدار نینتندو هستیم من خودم از بچگی از زمان آتاری مشغول بازی بودم از river raid تا الان اما تو تمام این سالها وی یک چیز دیگه بود شاهکار طراحی دسته و تنوع بازی بالا از 1 سال تا آخر عمر من خودم به تازگی 5 6 تا بازی برای 1 سال دانلود کردم که هم آموزشین هم سرگرم کننده فقط مشکل پیدا نشدن بازی اذیت کنندس من از 4 تا بازی از زمانی که وی رو خریدم الان آرشیوم رو به 160 تا رسوندم در کنار فیلم و سریال بیشتر نمیشه دانلود کرد مخصوصا لینکها ضعیف هست چون تو سایتهای ایرانی هیپی نیست و باید از تورنت یا سایت ها و سرورهای خارج کشور دانلود کرد به دوستان پیشنهاد میکنم حتما وی رو امتحان کنن اگر تا به حال سراغش نیومدن
آره داداش همینطور که تو تاپیک ها قبل گفتم بیشتر فن ها نینتندو گیمرا با سابقه و سن بالا هستن که حتی تو تاپیک هایی مثل سن wii دارا نگاه بندازی بالا 5 سال دارن که تو تاپیک ها کنسول ها کمپانی ها دیگه همه زیر 20 سالن
آدم هم سنش بالا میره مشغله کاری و ....... داره کمتر میتونه بیاد همچین فروم هایی
منم مقل خود از گیم تی وی شهاب شروع کردم تا الان و همه کنسولا داشتم هم کنسولا خونگی هم کنسولا دستی مثل گیم بوی . سگا ساترن . سگا دریکست و ..... حتی یه مدت محدود نئوجو داشتم
پباهات موافقم تو این همه سال بنظرم wii بهترین کنسول عمرم بوده و هست
آره wii تنوع بازیش زیاد کلی بازی برای هر سلیقه ای داره
بازم 160 تا بازی عالیه
همه کنسول ها که داشتم یه طرف wii یه طرف . wii یه حس خاصی بهم میده در کل wii خیلی دوست دارم
در مورد دسته گیم کیوب که دوستان گفتن
به نظرم با تبدیل دسته پی اس 2 به گیم گیوب خیلی راحتتره میشه بازی کرد تا اینکه بخوای با خود دسته ی گیم کیوب بازی کنی (خصوصا کار کردن با R2 و L2)
من هم تبدیلش رو دارم و هم خود دسته گیم کیوب (همراه با دستگاش رو)
بازی کردن بازیهای گیم کیوب بر روی خود دستگاه خیلی بهتره تا اینکه بخوای روی wii بازی کنی
اما از نظر اقتصادی بازی کردن روی wii بهتره. چون DVD 5 میخوره و میشه چند تا بازی گیم کیوب رو روی یک دی وی دی رایت کرد و مولتی گیم درستش کرد و بازی رو اجرا کنیم.( هر کسی آموزشش رو میخواد بگه )
نمیدونم گیم کیوب داشتی یا نه
یادمه دوستی wii داشت تاحالا با دسته گیم کیوب بازی نکرده بود میخواست بازیا گیم کیوب اجرا کنه دنبال دسته اش بود عکسشو دیده بود بهم میگفت این خوش دست نیست انگار و ........
بعد یه مبدل دسته ps2 به gamecube خرید باهاش بازی میکرد تا یه بار یه دسته گیم کیوب آکبند کلون با جعبه گیرش اومد 60 هزار تومن خرید باهاش بازی میکرد میگفت چقدر خوش دسته از دسته ps2 خیلی بهتره طراحی عالی داره
باید دسته گیم کیوب دستت بگیری باهاش بازی کنی تا ازش لذت ببری ولی چون تو ایران کم گیر میاد مجبوریم از مبدل استفاده میکنیم ولی بازم سلیقه ایه یکی خوشش میاد یکی نمیاد مثل فن ها نینتندو یه سری عاشق گیم کیوب هستن یه سری عاشق wii یه سری عاشق کنسولا دستی نینتندو هستن یه سری عاشق snes
حتی یه سری عاشق بازی ها انحصاری نینتندو هستن و کنسول زیاد براشون فرقی نمیکنه
آره بازی روی خود گیم کیوب بهتره اما اجرا بازیا روی wii به صرفه تره هم دیگه دردسر چیپ ها کپی خور گیم کیوب نداره
هم با فلش میشه بازیا گیم کیوب روی wii اجرا کرد اما تو خود گیم کیوب فقط میشه با مینی dvd بازی کرد