اویل های گیم کیوب هم که دیگه همه میدونن چقدرخوب بودن من همه روبازی کردم به جز زیرو که قسمت نشدبازیش کنم
احسان جان بازی super mario bros 3 که میگفتی برای wii ware هم اومده رو لینک دانلودشو هیچ کجا پیدا نکردم.مطمئنی وجود داره؟ لینکشو داری؟
با سلام ضمن تشکر ویژه از احسان عزیز و بقیه دوستان گلم بابت زنده نگه داشتن وی!
یه سوال: میگم نسخه های 2 و 3 اویل واسه گی کوب گرافیک بهتری نسبت به نسخه PS 1 داشتن یا خیر؟ اگه اره ممنون میشم لینک دانلودی ازشون بزارید
Xenoblade هم گیم پلیش مث The Last Story ه... البته منو The Last Story به دلایلی بیشتر جذب کرد ولی در هر صورت بهترین RPG وی همین Xenoblade ه... نمیشه انکارش کرد
بازی اصلی که دیگه تازه وارد ماجرا های بازی میشیم رو خیلی قشنگ ساختن به نظرم... حیف اسپویل میشه وگرنه تعریف میکردم
البته من خودم این بازی رو نتونستم روی وی تمومش کنم ... چون بازی نسبت به بازی های دیگه طولانی تر و قشنگ تر بود گذاشته بودم تا آخرین بازی باشه که بازیش میکنم (قبلا یک لیست داشتم از بازی ها که به ترتیب کدوم رو تموم کنم... این رو گذاشته بودم آخر که با یک خاطره ی کاملا خوب تموم شه اون لیست ) ولی متاسفانه تا وسطای بازی رفتم و به خاطر کمبود وقت دیگه نتونستم تا تهش برم.. ولی بازم شدیدا توصیه میشه
میگم احسان یوهو زدی تو فاز بازی های شدیدا شاخ ها بازی های قبلی زیاد شاخ نبودن برای همین نظری نمیدادم ولی وقتی پای اینا وسط میاد نمیتونم خودمو کنترل کنم
احسان جان زبان last story ژاپنی هستش؟ .. تو چند تا سایت دیدم زده زبانش ژاپنی اما زیرنویس انگلیسی؟ .. سه تا نسخه هست یکی ntsc j که صد در صد ژاپنی هست .. اما موندم pal رو دانلود کنم یا ntsc u رو کذوم زبانش که حرف میزنن انگلیسی هست؟
احسان جان زبان last story ژاپنی هستش؟ .. تو چند تا سایت دیدم زده زبانش ژاپنی اما زیرنویس انگلیسی؟ .. سه تا نسخه هست یکی ntsc j که صد در صد ژاپنی هست .. اما موندم pal رو دانلود کنم یا ntsc u رو کذوم زبانش که حرف میزنن انگلیسی هست؟
من نسخه Pal رو دانلود کردم کاملا انگلیسی بود.. با خیال راحت بگیر و بازیش کن
اگر هم پیداش نکردی همون نسخه ژاپنی رو بگیر چون ارزشش رو داره
wii کلی بازی شاهکار داره
دیگه من هر چی بودو گفتم :d
تو هر سبکی بازیا خوب زیادی هست من م سعی میکنم بازیا خوب هر سبک بگم اما خوب تو طرفدار سینه چاک سبک rpg هستی تا اسم بازیا rpg میاد از تاریخچه تا آخرت اون بازیا رو میدونی
:d
RPG بازی میکنم ولی نه زیاد... ولی این JRPG غربی یک چیز دیگست !! اصن خیلی خفنن
یک سبک بازیه جدیده برام.. تا قبل The Last Story اصلا همچین سبکی بازی نکرده بودم
این لینک ببین
Super Mario Bros. 3 - Wikipedia, the free encyclopedia
برای Virtual Console کنسول wii هم هست
تازه میتونی شبیه ساز nes بریزی رو فلشت از هوم برو چنل اجراش کنی راحت بازیا nes بازی کنی
شبیه ساز کنسولا مختلف برای wii
Systems Emulated on Nintendo Wii - Zophar's Domain
اینم یه سایتی که پر از شبیه سازا برای wii ه اطلاعات کامل چجوری نصب بشن و ...... هم داده
List of homebrew emulators - WiiBrew
اگه wii که داری آخرین آپدیت باشه با فلش میتونی برنامه اجرا کنی
باید فرقی باشه بین نقش آفرینی غربی و ژاپنی :d
البته این یه چیز جدید بود با نقش آفرینی ها غربی دیگه فرق میکرد ولی بازم از نقش آفرینی ژاپنی بهتره
الان با wii بازی میکنی؟ چی بازی میکنی؟