راهنما بازی ها wii

کلیپ تاریخچه ماریو ( حتما ببینیدش حجمش 3 مگابایته )

دانلود mario galaxy spec commercial youtube mp4

FIFA 15 برای wii دوست داشتنی

cover_small.jpg

FIFA 15 (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

اینم لینک خبرش

Fifa 15 Coming to Wii and 3DS on the 26th of September - Nintendo Life

بازی Dragon's Lair Trilogy

cover_small.jpg

بازیش شبیه کارتونه :d

اینم عکس گیم پلیش

large.jpg

Dragon's Lair Trilogy (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

بازی ماریو پارتی 9

cover_small.jpg

اطلاعاتی از این بازی

Mario Party 9 (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Mario Party 9 (Wii) Review - Nintendo Life

بازی PokéPark 2: Wonders Beyond

cover_small.jpg

اطلاعات کاملی از این بازی

PokéPark 2: Wonders Beyond (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

کسی این بازی Fortune Street بازی کزده؟ چطوره؟ ارزش بازی داره؟

cover_small.jpg

Fortune Street (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

نه الان چند وقتیه سمتش نرفتم
ولی اگه برم به احتمال زیاد Harvest Moon Tree of Tranquility رو ادامه میدم ... خیلی توش پیشرفت کرده بودم :دی
دیگه کم کم باید برم زن بگیرم تو بازی :))

چرا آخه

Harvest Moon Tree of Tranquility بازی به این قشنگی :d

:))

شما Harvest Moon Animal Parade رو بازی کنی بنظرم خیلی بهتره. نسخه ی کاملتر و پیشرفته تر Harvest Moon Tree of Tranquility هست.

تو سایت نینتندو لایف گشتم تا لینک اطلاعات بازی Harvest Moon Animal Parade بزارم ازش اما هیچ اطلاعاتی ازش نیست اما اطلاعات کامل بازی Harvest Moon Tree of Tranquility هست

Harvest Moon Animal Parade

Harvest Moon: Animal Parade (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Harvest Moon Tree of Tranquility

Harvest Moon: Tree of Tranquility (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

چند نفر از دوستان که با پیام خصوصی درباره اجرا بازی ها گیم کیوب روی wii ازم سوال پرسیدن

باید بگم برای اجرا بازیا گیم کیوب روی wii نیاز به هیچ شبیه سازی نیست و خود wii بازی ها گیم کیوب اجرا میکنه

بازیا گیم کیوب به 2 صورت کلی میشه اجرا کرد

1. اجرا با دیسک

2. اجرا با برنامه ها یی که با usb بازیا گیم کیوب اجرا میکنن

در مورد اجرا با دیسک هم میشه بازیا گیم کیوب با مینی دی وی دی اجرا کرد هم میشه رایتشون کرد روی دی وی دی ها معمولی

قسمت بالا wii دو در هست که در اولی باز کنید جا اتصال 4 دسته گیم کیوب هست و در دومی مکان اتصال 2 مموری کارت گیم کیوب

یعنی با داشتن wii دو کنسول دارید هم wii هم gamecube

250px-Wii-gamecube-compatibility.jpg

بازی Luigi's Mansion

cover_small.jpg

اسکرین شات بازی

large.jpg

Club-Nintendo-Award-Luigis-Mansion-Figurine-257x300.jpg

چند نفر از دوستان که با پیام خصوصی درباره اجرا بازی ها گیم کیوب روی wii ازم سوال پرسیدن

باید بگم برای اجرا بازیا گیم کیوب روی wii نیاز به هیچ شبیه سازی نیست و خود wii بازی ها گیم کیوب اجرا میکنه

بازیا گیم کیوب به 2 صورت کلی میشه اجرا کرد

1. اجرا با دیسک

2. اجرا با برنامه ها یی که با usb بازیا گیم کیوب اجرا میکنن

در مورد اجرا با دیسک هم میشه بازیا گیم کیوب با مینی دی وی دی اجرا کرد هم میشه رایتشون کرد روی دی وی دی ها معمولی

قسمت بالا wii دو در هست که در اولی باز کنید جا اتصال 4 دسته گیم کیوب هست و در دومی مکان اتصال 2 مموری کارت گیم کیوب

یعنی با داشتن wii دو کنسول دارید هم wii هم gamecube

250px-Wii-gamecube-compatibility.jpg

بازی Luigi's Mansion

cover_small.jpg

اسکرین شات بازی

large.jpg

Club-Nintendo-Award-Luigis-Mansion-Figurine-257x300.jpg

احسان جان برای اجرای بازیهای گیم کیوب روی Wii چند مورد هست که باید در نظر داشت:
1. اگر روی دستگاه DiosMios ریخته بشه قادر به اجرای بازی ها از طریق فلش خواهیم بود ولی از طریق SD کارت نه.
2. اگر روی دستگاه DiosMios Lite ریخته بشه دقیقا برعکس حالت بالا میشه یعنی قابلیت اجرای بازیها از روی SD کارت فراهم میشه ولی از فلش نه.
3. در هر دو صورت بالا دیگه قادر به اجرای دیسک های گیم کیوب روی دستگاه نخواهیم بود مگر اینکه دوباره RVL-cMIOS روی دستگاه بریزیم که جایگزین DiosMios میشه و بر میگرده به حالت پیش فرض دستگاه یعنی اجرای بازیهای گیم کیوب از روی دیسک. البته چون از cMios (یعنی Mios تنظیم شده) استفاده میشه قادر به اجرای بازیهای رایتی گیم کیوب هم هستیم. (در حالت خام دستگاه فقط دارای Mios هستش و تنها قادر به اجرای بازیهای گیم کیوب از روی دیسک اصل هستش).

نکته قابل تامل این هستش که با تمام این اوصاف همه بازیهای گیم کیوب قابل اجرا روی DiosMios نیستند. نتیجه اینکه برای اجرای همه بازیهای گیم کیوب یا باید:
1. دیسک اصلی برای اجرا روی Wii داشته باشیم.
2. یا خود کنسول گیم کیوب کپی خور

احسان جان برای اجرای بازیهای گیم کیوب روی Wii چند مورد هست که باید در نظر داشت:
1. اگر روی دستگاه DiosMios ریخته بشه قادر به اجرای بازی ها از طریق فلش خواهیم بود ولی از طریق SD کارت نه.
2. اگر روی دستگاه DiosMios Lite ریخته بشه دقیقا برعکس حالت بالا میشه یعنی قابلیت اجرای بازیها از روی SD کارت فراهم میشه ولی از فلش نه.
3. در هر دو صورت بالا دیگه قادر به اجرای دیسک های گیم کیوب روی دستگاه نخواهیم بود مگر اینکه دوباره RVL-cMIOS روی دستگاه بریزیم که جایگزین DiosMios میشه و بر میگرده به حالت پیش فرض دستگاه یعنی اجرای بازیهای گیم کیوب از روی دیسک. البته چون از cMios (یعنی Mios تنظیم شده) استفاده میشه قادر به اجرای بازیهای رایتی گیم کیوب هم هستیم. (در حالت خام دستگاه فقط دارای Mios هستش و تنها قادر به اجرای بازیهای گیم کیوب از روی دیسک اصل هستش).

نکته قابل تامل این هستش که با تمام این اوصاف همه بازیهای گیم کیوب قابل اجرا روی DiosMios نیستند. نتیجه اینکه برای اجرای همه بازیهای گیم کیوب یا باید:
1. دیسک اصلی برای اجرا روی Wii داشته باشیم.
2. یا خود کنسول گیم کیوب کپی خور

مرسی عزیز از اطلاعات کاملی که دادی یه دنیا ممنون :x

خود نئوگاما هم بازیا گیم کیوب اجرا میکنه

مگه چنتا بازی گیم کیوب میخوایم اجرا کنیم آیدی delta 21 تمام آرشیو بازی ها گیم کیوب داشت کلی بازی کرد فکر کنم فقط 7 تا بازی کار نکرد

من تمام بازیهای گیم کیوب رو روی دی وی دی رایت میکنم و با نئوگاما راحت اجرا میکنه
این برنامه هایی که برای اجرای بازی گیم کیوب از روی فلش یا کارت SD هم وجود داره واقعا مزخرفه.چون همه ی بازیها رو نمیتونه اجرا کنه و فلش رو هم باطل میکنه.
بهترین کار همون استفاده از برنامه نئوگاما هست.

من تمام بازیهای گیم کیوب رو روی دی وی دی رایت میکنم و با نئوگاما راحت اجرا میکنه
این برنامه هایی که برای اجرای بازی گیم کیوب از روی فلش یا کارت SD هم وجود داره واقعا مزخرفه.چون همه ی بازیها رو نمیتونه اجرا کنه و فلش رو هم باطل میکنه.
بهترین کار همون استفاده از برنامه نئوگاما هست.

برنامه Neogamma فقط یه اجرا کننده هستش یعنی خودش باعث اجرای بازیهای گیم کیوب نیست. کنسول wii باید ابتدا cMios داشته باشه تا بتونه دیسک بازیهای کپی رو اجرا کنه. شما چه Neogamma استفاده کنید چه Boot Loader یا USB Loader یا Wiiflow در اصل موضوع تغییری حاصل نمیشه. مثلا شما اگر بازی رایت شده ناروتو رو در نظر بگیرید می بینید در حالت اجرا با Neogamma یا هر کدوم از برنامه های بالا چه از روی دیسک (با cMios) و چه از روی فلش (با DiosMios) صدای آهنگ بازی و دیالوگ های بازی مشکل داره. یعنی vdai اصلی همه این روش ها بر می گرده به Mios نه به برنامه های اجرا کننده.

- - -ویرایش - - -

مرسی عزیز از اطلاعات کاملی که دادی یه دنیا ممنون :x

خود نئوگاما هم بازیا گیم کیوب اجرا میکنه

مگه چنتا بازی گیم کیوب میخوایم اجرا کنیم آیدی delta 21 تمام آرشیو بازی ها گیم کیوب داشت کلی بازی کرد فکر کنم فقط 7 تا بازی کار نکرد

تو توضیح بالا هم گفتم Neogamma فقط یه برنامه اجرا کننده هستش. این لیست بازیهای قابل اجرا و بازیهایی مشکل دار روی Neogamma. در ابتدای این صفحه هم ذکر شده که برنامه بر اساس cMios هستش:

http://wiki.gbatemp.net/wiki/Gamecube_Backup_Launcher_Compatibility_List

خب تا به حالا که برای من مشکلی ایجاد نکرده.
cMios که شما میگی رو چطور باید بفهمم روی کنسولم نصبه؟ چون من دو سال پیش دادم برام آپدیت کنن و بعد از اون تونستم بازیهای رایتی رو هم اجرا کنم.

- - -ویرایش - - -

جالبه تو این صفحه که شما گذاشتی ، جلوی بازی Crash Bandicoot and the Wrath of Cortex نوشته Error میده. اما من تا آخرین مرحله رو بدون مشکل بازی کردم با نئوگاما!

خب تا به حالا که برای من مشکلی ایجاد نکرده.
cMios که شما میگی رو چطور باید بفهمم روی کنسولم نصبه؟ چون من دو سال پیش دادم برام آپدیت کنن و بعد از اون تونستم بازیهای رایتی رو هم اجرا کنم.
نه مشکلی بوجود نمیاره و انشال.. هم هیچ وقت مشکلی برای کنسولت پیش نیاد. ببین اگر wii دیسک بازیهای رایتی گیم کیوب رو اجرا کنه یعنی روش cMios ریخته شده.
Mios روی هر نوع Wii که قابلیت اجرای بازیهای گیم کیوب رو داشته باشه هست. Mios یه نوع ios هستش که روی wii کپی خور نشده هستش و کنسول رو وارد حالت گیم کیوب می کنه که در این حالت همه موارد اجرایی روی گیم کیوب روی wii فراهم میشه. از اونجایی که این حالت پیش فرض اجازه اجرای بازیهای کپی و رایتی رو نمیده باید روی کنسول Mios تنظیم شده ای برای این منظور ریخته بشه که جایگزین فایل اصلی میشه که به cMios معروفه. بعد از اینکار از برنامه های لودر یا اجرا کننده مختلفی میشه برای اجرای دیسک های رایتی گیم کیوب استفاده کرد.
از اونجا که عده ای ترجیح میدن بجای استفاده مداوم از لنز دستگاه بازیها رو از روی فلش یا کارت اس دی اجرا کنند از فایل دیگه ای به نام DiosMios استفاده میشه که به جای cMios میشینه و اجازه اجرای بازیها از فلش رو میده اما دیگه قادر به اجرای بازیها از روی دیسک رایتی نخواهید بود (البته عکس این حالت یعنی جایگزین کردن فایل DiosMios با cMios و برگشتن به حالت قبلی کاملا امکان پذیره). اونهایی هم که فلش ندارند و می خوان بازیها رو از روی کارت اس دی اجرا کنند فایل Dios
Mios Elite رو نصب می کنند.

- - -ویرایش - - -

جالبه تو این صفحه که شما گذاشتی ، جلوی بازی Crash Bandicoot and the Wrath of Cortex نوشته Error میده. اما من تا آخرین مرحله رو بدون مشکل بازی کردم با نئوگاما!
توی توضیحات روبروی بازی گفته که در چه حالت خاصی قابل اجرا هستش و در کدوم حالت نه. همچنین نتایج به دست اومده بر اساس اعلام کاربران هستش.

خب اگه مثلا یکی بخواد روی کنسولش cMios بریزه باید چیکار کنه؟
این diosmios هم من استفاده کردم قبلا و بخاطرش باید 3 برنامه نصب کنی که بعد از نصب 3 برنامه میتونی بازیها رو از روی فلش اجرا کنی، اما همه ی بازیها رو اجرا نمیکنه و تازه فلش منو هم خراب کرد.
بعدش من یکی از 3 برنامه ای که نصب کرده بودم رو دوباره نصب کردم تا دوباره تونستم از دیسک بازی برای بازی استفاده کنم.
من توضیه میکنم از diosmios استفاده نکنید. چون همه ی بازیها رو بالا نمیاره و احتمال اینکه فلش شما رو خراب کنه زیاده

بلاخره اجرا با دیسک توسط cMios بهتره؟ یا با diosmios؟

مود چیپ سخت افزاری یادمه راحت همه بازیا گیم کیوب اجرا میکرد
پیشنهاد میدم دوستان علاوه بر معرفی بازیها اگر براشون مقدور هستش بگن در جه حالتی بین این دو بازی رو اجرا می کنند و اگر هم نیاز به تنظیمات خاص داره برای بقیه اطلاع رسانی کنند.

پیشنهاد میدم دوستان علاوه بر معرفی بازیها اگر براشون مقدور هستش بگن در جه حالتی بین این دو بازی رو اجرا می کنند و اگر هم نیاز به تنظیمات خاص داره برای بقیه اطلاع رسانی کنند.

من اوایل که wii خریدم با مود چیپ سخت افزاری بازی میکردم هر دیسک گیم کیوب میخواستم رایت میکردم تموم بود همه رو اجرا میکرد بعد ها wii فروختم

دوباره wii خریدم هک نرم افزاری اومد همش بازی میکردم باهاش چون مد چیپا سخت افزاری ضعیف بودن خیلی بازی ها wii اجرا نمیکردن منم تا تونستم بازی هایی که خواستم بازی کردم

تا هک نرم افزاری کامل شد دستگاه بردم پیش علی مامی برام تمام لودر ها و ios ها و .....ریخت با دیسک بازیا گیم کیوب بدون مشکل اجرا میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or