نه الان چند وقتیه سمتش نرفتم
ولی اگه برم به احتمال زیاد Harvest Moon Tree of Tranquility رو ادامه میدم ... خیلی توش پیشرفت کرده بودم
دیگه کم کم باید برم زن بگیرم تو بازی
شما Harvest Moon Animal Parade رو بازی کنی بنظرم خیلی بهتره. نسخه ی کاملتر و پیشرفته تر Harvest Moon Tree of Tranquility هست.
چند نفر از دوستان که با پیام خصوصی درباره اجرا بازی ها گیم کیوب روی wii ازم سوال پرسیدن
باید بگم برای اجرا بازیا گیم کیوب روی wii نیاز به هیچ شبیه سازی نیست و خود wii بازی ها گیم کیوب اجرا میکنه
بازیا گیم کیوب به 2 صورت کلی میشه اجرا کرد
1. اجرا با دیسک
2. اجرا با برنامه ها یی که با usb بازیا گیم کیوب اجرا میکنن
در مورد اجرا با دیسک هم میشه بازیا گیم کیوب با مینی دی وی دی اجرا کرد هم میشه رایتشون کرد روی دی وی دی ها معمولی
قسمت بالا wii دو در هست که در اولی باز کنید جا اتصال 4 دسته گیم کیوب هست و در دومی مکان اتصال 2 مموری کارت گیم کیوب
یعنی با داشتن wii دو کنسول دارید هم wii هم gamecube
بازی Luigi's Mansion
اسکرین شات بازی
احسان جان برای اجرای بازیهای گیم کیوب روی Wii چند مورد هست که باید در نظر داشت:
1. اگر روی دستگاه DiosMios ریخته بشه قادر به اجرای بازی ها از طریق فلش خواهیم بود ولی از طریق SD کارت نه.
2. اگر روی دستگاه DiosMios Lite ریخته بشه دقیقا برعکس حالت بالا میشه یعنی قابلیت اجرای بازیها از روی SD کارت فراهم میشه ولی از فلش نه.
3. در هر دو صورت بالا دیگه قادر به اجرای دیسک های گیم کیوب روی دستگاه نخواهیم بود مگر اینکه دوباره RVL-cMIOS روی دستگاه بریزیم که جایگزین DiosMios میشه و بر میگرده به حالت پیش فرض دستگاه یعنی اجرای بازیهای گیم کیوب از روی دیسک. البته چون از cMios (یعنی Mios تنظیم شده) استفاده میشه قادر به اجرای بازیهای رایتی گیم کیوب هم هستیم. (در حالت خام دستگاه فقط دارای Mios هستش و تنها قادر به اجرای بازیهای گیم کیوب از روی دیسک اصل هستش).
نکته قابل تامل این هستش که با تمام این اوصاف همه بازیهای گیم کیوب قابل اجرا روی DiosMios نیستند. نتیجه اینکه برای اجرای همه بازیهای گیم کیوب یا باید:
1. دیسک اصلی برای اجرا روی Wii داشته باشیم.
2. یا خود کنسول گیم کیوب کپی خور
من تمام بازیهای گیم کیوب رو روی دی وی دی رایت میکنم و با نئوگاما راحت اجرا میکنه
این برنامه هایی که برای اجرای بازی گیم کیوب از روی فلش یا کارت SD هم وجود داره واقعا مزخرفه.چون همه ی بازیها رو نمیتونه اجرا کنه و فلش رو هم باطل میکنه.
بهترین کار همون استفاده از برنامه نئوگاما هست.
مرسی عزیز از اطلاعات کاملی که دادی یه دنیا ممنون
خود نئوگاما هم بازیا گیم کیوب اجرا میکنه
مگه چنتا بازی گیم کیوب میخوایم اجرا کنیم آیدی delta 21 تمام آرشیو بازی ها گیم کیوب داشت کلی بازی کرد فکر کنم فقط 7 تا بازی کار نکرد
نه مشکلی بوجود نمیاره و انشال.. هم هیچ وقت مشکلی برای کنسولت پیش نیاد. ببین اگر wii دیسک بازیهای رایتی گیم کیوب رو اجرا کنه یعنی روش cMios ریخته شده.خب تا به حالا که برای من مشکلی ایجاد نکرده.
cMios که شما میگی رو چطور باید بفهمم روی کنسولم نصبه؟ چون من دو سال پیش دادم برام آپدیت کنن و بعد از اون تونستم بازیهای رایتی رو هم اجرا کنم.
توی توضیحات روبروی بازی گفته که در چه حالت خاصی قابل اجرا هستش و در کدوم حالت نه. همچنین نتایج به دست اومده بر اساس اعلام کاربران هستش.جالبه تو این صفحه که شما گذاشتی ، جلوی بازی Crash Bandicoot and the Wrath of Cortex نوشته Error میده. اما من تا آخرین مرحله رو بدون مشکل بازی کردم با نئوگاما!
پیشنهاد میدم دوستان علاوه بر معرفی بازیها اگر براشون مقدور هستش بگن در جه حالتی بین این دو بازی رو اجرا می کنند و اگر هم نیاز به تنظیمات خاص داره برای بقیه اطلاع رسانی کنند.بلاخره اجرا با دیسک توسط cMios بهتره؟ یا با diosmios؟
مود چیپ سخت افزاری یادمه راحت همه بازیا گیم کیوب اجرا میکرد
پیشنهاد میدم دوستان علاوه بر معرفی بازیها اگر براشون مقدور هستش بگن در جه حالتی بین این دو بازی رو اجرا می کنند و اگر هم نیاز به تنظیمات خاص داره برای بقیه اطلاع رسانی کنند.